Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia Imre,

Technikaátküldöm ... levelét, mondta továbbítsam neked, ha érdekesnek találom :) A Keleti pu., felõl jöttek, azaz valószínûsíthetõen nyugati irányból (Ausztria), de annak már csak a jóisten a megmondhatója, hogy keletre vagy délre tartottak, vagy esetleg itt rakták le õket... Milyen típusú harckocsik lehetnek vajon? Budapest, Ferencváros rendezõ, amerikai katonavonat. Olyan jó, hogy elhozták a demokráciát, hát nem?


Hozzászólások

58 #1 ssman
- 2015-12-14 09:28
139 #2 jozsef toth
- 2015-12-14 09:52
Nem kell mindig rosszra gondolni!Csak a hibas tankokat hozzak ide feljavittasra
Csak munkat hoznak a tankok javittasra szorulnak.
Lehet latnis_aztahogy a hatso lanc LAPOS!
154 #3 kakas
- 2015-12-14 11:17
Népsza(r)va :D 1941-bõl.41.media.tumblr.com/ab2f8d774ed8a578114f8ac7c0f1e0d4/tumblr_nz8pc5DCX11rp7u6ro1_1280.jpg pont ezen a napon!
139 #4 jozsef toth
- 2015-12-14 12:27
Na itt lathato,hogy mar akkor is milyen fotos volt a (NEP -SZAVA )
Ezert van az ,hogy a NEPET mindig felelosegre lehet vonni ,de a vezetoket SOHA!!!
Mert ugye ez nem az o szavuk, es nem az o dontesuk!
EZ A QURA NEP A BUNOS MINDENERT!
41 #5 panni
- 2015-12-14 19:59
Nahát Józsi, ezek az ámerikaiak már csak ilyenek! Nálunk olcsó a javítás!:D
48 #6 ro-zsola
- 2015-12-15 02:27
Mindenki nyugodjon le. Nem kell pánikot kelteni
Folytatás : török - orosz kóhnfliktus
A NATO gondban van. Szíriában kiderül az orosz haditechnika fölénye. A " régi " T-90 földi rakétával alig sebezhetõ. Összesen 4 különbözõ tipusú védelmi rendszere van. Hol van a T-95 vagy az Armata 2 ?
A légvédelmi rendszerek terén már évekkel korábban kitudódott az orosz fölény
Szíria megmutatta az orosz kommunikációs fölényt.
Nem szaporítom , a NATO nagykutyái már bevallották : jelenleg Oroszországot nem tudják leverni.
No. III. világháború ? Naná ! Csakhogy jelen állás szerint az Oroszok nyernék meg. Hagyjuk " mariskát " Az SzSÁ nem fog háborúzni még jópár évig
Erdogán. Nem semmi a pacák. Jóideje baxtatja a NATO-t eddig nem járt sikerrel. Nosza ako' leszednek egy véletlenül nem leárnyékolt orosz csotrogányt , baxik elnézést kérni sõt fenyegetõzik. Világos már ?
Most 2015 végén egy NATO kontra Orosz Föderáció + az apró mecsbõl Moszkva kerülne ki gyõztesen. A NATO amúgyis a széthullás szélén áll. Erdogán pedig egyre hevesebben üti a NATO koporsójába a szögeket. Az SzSÁ bajban van. Ha " kiáll Erdogán mellett " ako' háború lesz és arra rábaxik. Inkább kirúgja Törökországot a NATO-ból. Csakhogy Törökország a NATO 2. legnagyobb hadereje. Nélküle Izráel védtelen marad. ( A szaudiak kemények , de a sivatagi szomjúság erõsebb )
Leesett már mirõl van szó ? 200 ámerikai atomtöltet Aljrópában és Törökországban ? Klímatalálkozó ? Csökkentsük a szénégetést ? Az atomerõmû mennyire környezetszennyezõ ?
Az SzSÁ vesztésre áll a V4+ területén. Jelenleg katonailag próbálja megszállni a térséget. Még a " migránsokat is " bedobják.
Visszatérve. Senki sem érti vajon miért ennyire hatékonyak a kínaiak a NATO-val szemben. A válasz : Törökország. Van más is. Az értelmesebb ukrán várja Putyint. Ukrajna a teljes csõd felé rohan , egyetlen " megmentõje " Oroszország lehet. Az ukránok már készülnek a " béketárgyalásokra ". Ez nagyon esélyes mert Kína baxtatta az SzSÁ+t amiért a tulajdonában lévõ ukrajnai termõföldeken nincs érdemleges munka. Nemrég Givi " parancsnok " egyik próféciájában Ukrajna megszûnésérõl beszélt. Szerinte a lengyeleknek és a magyaroknak joguk van visszakérni a volt területeiket. Érdekes módon az utóbbi idõkben a lengyelek és a magyarok egyre jobb kapcsolatokat ápolnak Moszkvával. A magyarokkal kapcsolatban szintén érdekes a szerbekkel közös " kínai gyorsvasút " esete. No. Ha valaki magyar - szerb kóhnfliktust vizionál az kérem elmebeteg.
Más. Nemrég a moldvaiak Nagy-Románia ellenes kampányba kezdtek. Érdekes , hogy Transznisztria nagyon nem érdekli õket pedig ez a terület Moldávia része.
Kb ennyi , fáradt vagyok. A " román " szolgálatok minden telefont lehallgatnak , órákig akadozik a net , félórákig lefagy a számítógép stb. Nincs kedvem " szórakozni "
ui : Etele ne baxogass privátban ! Ne piszkáld a fitymámat , van elég gondom amúgy is. De ne bizd el magad. Egy csöppet sem félek a fajtádtól. " Ami késik nem múlik ". Nyugi , foglak még baxtatni direktbe és indirektbe mer' sajna már nincs megállás. A " Bolsájá Igrá " ezerrel pörög. Aki leáll meghal. Érted ? Vagy nem ?
48 #7 ro-zsola
- 2015-12-15 13:59
Lemondták mert ámerika még nem tett " kielégíõ ajánlatot ". Kell még a cirkusz , elõ kell csalogatni az " alvó " CIA-Moszad seggfejeket. Tulajdonképpen az eddig kiválóan muzsikáló zsidajmaffiát szedik szét. Aki " gyümölcsben utazott " most szembefordul azokkal akik " fegyverben utaznak ". Közben Törökországban " véletlenül " sorra fogják el az izraeli állampolgárokat. Van itt mnden : fegyver , emberi szervek , szaringáz stb
Az ISIS olaja török kikötõkbõl hajókon távozik. Már tudjuk , Izráel teljesen benne van a " bizniszben ". Érdekes eleme a kirakójátéknak Svájc. Furcsa módon az ISIS-nek svájci bankok tárolják a bevételt. Miért ennyire olcsó a szaudi olaj ? Vajon az ISIS olaja a bûnös ? Vagy ez is csak egy zsarolás ?
Egyre több információ kerül napvilágra. Mi várható még ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
2,750,746 egyedi látogató