Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia Imre,

Technikaátküldöm ... levelét, mondta továbbítsam neked, ha érdekesnek találom :) A Keleti pu., felől jöttek, azaz valószínűsíthetően nyugati irányból (Ausztria), de annak már csak a jóisten a megmondhatója, hogy keletre vagy délre tartottak, vagy esetleg itt rakták le őket... Milyen típusú harckocsik lehetnek vajon? Budapest, Ferencváros rendező, amerikai katonavonat. Olyan jó, hogy elhozták a demokráciát, hát nem?


Hozzászólások

58 #1 ssman
- 2015. december 14. 09:28:06
139 #2 jozsef toth
- 2015. december 14. 09:52:40
Nem kell mindig rosszra gondolni!Csak a hibas tankokat hozzak ide feljavittasra
Csak munkat hoznak a tankok javittasra szorulnak.
Lehet latnis_aztahogy a hatso lanc LAPOS!
154 #3 kakas
- 2015. december 14. 11:17:24
Népsza(r)va :D 1941-ből.41.media.tumblr.com/ab2f8d774ed8a578114f8ac7c0f1e0d4/tumblr_nz8pc5DCX11rp7u6ro1_1280.jpg pont ezen a napon!
139 #4 jozsef toth
- 2015. december 14. 12:27:02
Na itt lathato,hogy mar akkor is milyen fotos volt a (NEP -SZAVA )
Ezert van az ,hogy a NEPET mindig felelosegre lehet vonni ,de a vezetoket SOHA!!!
Mert ugye ez nem az o szavuk, es nem az o dontesuk!
EZ A QURA NEP A BUNOS MINDENERT!
41 #5 panni
- 2015. december 14. 19:59:43
Nahát Józsi, ezek az ámerikaiak már csak ilyenek! Nálunk olcsó a javítás!:D
48 #6 ro-zsola
- 2015. december 15. 02:27:08
Mindenki nyugodjon le. Nem kell pánikot kelteni
Folytatás : török - orosz kóhnfliktus
A NATO gondban van. Szíriában kiderül az orosz haditechnika fölénye. A " régi " T-90 földi rakétával alig sebezhető. Összesen 4 különböző tipusú védelmi rendszere van. Hol van a T-95 vagy az Armata 2 ?
A légvédelmi rendszerek terén már évekkel korábban kitudódott az orosz fölény
Szíria megmutatta az orosz kommunikációs fölényt.
Nem szaporítom , a NATO nagykutyái már bevallották : jelenleg Oroszországot nem tudják leverni.
No. III. világháború ? Naná ! Csakhogy jelen állás szerint az Oroszok nyernék meg. Hagyjuk " mariskát " Az SzSÁ nem fog háborúzni még jópár évig
Erdogán. Nem semmi a pacák. Jóideje baxtatja a NATO-t eddig nem járt sikerrel. Nosza ako' leszednek egy véletlenül nem leárnyékolt orosz csotrogányt , baxik elnézést kérni sőt fenyegetőzik. Világos már ?
Most 2015 végén egy NATO kontra Orosz Föderáció + az apró mecsből Moszkva kerülne ki győztesen. A NATO amúgyis a széthullás szélén áll. Erdogán pedig egyre hevesebben üti a NATO koporsójába a szögeket. Az SzSÁ bajban van. Ha " kiáll Erdogán mellett " ako' háború lesz és arra rábaxik. Inkább kirúgja Törökországot a NATO-ból. Csakhogy Törökország a NATO 2. legnagyobb hadereje. Nélküle Izráel védtelen marad. ( A szaudiak kemények , de a sivatagi szomjúság erősebb )
Leesett már miről van szó ? 200 ámerikai atomtöltet Aljrópában és Törökországban ? Klímatalálkozó ? Csökkentsük a szénégetést ? Az atomerőmű mennyire környezetszennyező ?
Az SzSÁ vesztésre áll a V4+ területén. Jelenleg katonailag próbálja megszállni a térséget. Még a " migránsokat is " bedobják.
Visszatérve. Senki sem érti vajon miért ennyire hatékonyak a kínaiak a NATO-val szemben. A válasz : Törökország. Van más is. Az értelmesebb ukrán várja Putyint. Ukrajna a teljes csőd felé rohan , egyetlen " megmentője " Oroszország lehet. Az ukránok már készülnek a " béketárgyalásokra ". Ez nagyon esélyes mert Kína baxtatta az SzSÁ+t amiért a tulajdonában lévő ukrajnai termőföldeken nincs érdemleges munka. Nemrég Givi " parancsnok " egyik próféciájában Ukrajna megszűnéséről beszélt. Szerinte a lengyeleknek és a magyaroknak joguk van visszakérni a volt területeiket. Érdekes módon az utóbbi időkben a lengyelek és a magyarok egyre jobb kapcsolatokat ápolnak Moszkvával. A magyarokkal kapcsolatban szintén érdekes a szerbekkel közös " kínai gyorsvasút " esete. No. Ha valaki magyar - szerb kóhnfliktust vizionál az kérem elmebeteg.
Más. Nemrég a moldvaiak Nagy-Románia ellenes kampányba kezdtek. Érdekes , hogy Transznisztria nagyon nem érdekli őket pedig ez a terület Moldávia része.
Kb ennyi , fáradt vagyok. A " román " szolgálatok minden telefont lehallgatnak , órákig akadozik a net , félórákig lefagy a számítógép stb. Nincs kedvem " szórakozni "
ui : Etele ne baxogass privátban ! Ne piszkáld a fitymámat , van elég gondom amúgy is. De ne bizd el magad. Egy csöppet sem félek a fajtádtól. " Ami késik nem múlik ". Nyugi , foglak még baxtatni direktbe és indirektbe mer' sajna már nincs megállás. A " Bolsájá Igrá " ezerrel pörög. Aki leáll meghal. Érted ? Vagy nem ?
60 #7 csaba
- 2015. december 15. 08:51:40
"Lemondták a keddi Putyin-Erdogan találkozót"
http://kitekinto....alalkozot/
s_box s_sir
48 #8 ro-zsola
- 2015. december 15. 13:59:41
Lemondták mert ámerika még nem tett " kielégíő ajánlatot ". Kell még a cirkusz , elő kell csalogatni az " alvó " CIA-Moszad seggfejeket. Tulajdonképpen az eddig kiválóan muzsikáló zsidajmaffiát szedik szét. Aki " gyümölcsben utazott " most szembefordul azokkal akik " fegyverben utaznak ". Közben Törökországban " véletlenül " sorra fogják el az izraeli állampolgárokat. Van itt mnden : fegyver , emberi szervek , szaringáz stb
Az ISIS olaja török kikötőkből hajókon távozik. Már tudjuk , Izráel teljesen benne van a " bizniszben ". Érdekes eleme a kirakójátéknak Svájc. Furcsa módon az ISIS-nek svájci bankok tárolják a bevételt. Miért ennyire olcsó a szaudi olaj ? Vajon az ISIS olaja a bűnös ? Vagy ez is csak egy zsarolás ?
Egyre több információ kerül napvilágra. Mi várható még ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
2,486,719 egyedi látogató