Hungarian Real News

Magyar Mátrix - HUN UNIÓ

PJP Egyesület

Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kovács Ákos és Mózes, avagy kecskével nem szabad

KultúraHa már Gerry hozta. Nos, egy korábbi interjúban a feleség valami jezsuita kapcsolatot emlegetett. Mivel a családja már több, mint 200 éve jogász, így túl sok kérdés nincs, de ez az akció is csak a színház része. Bontják a liberalizmust és a zsidót mossák össze a szkyta értékrenddel. Ahogy orsósnál, vonánál, gyucsánynál, ákosnál is "keresd a nőt". Kovács Ákos szerint a nőknek azért nem szabad a munkaerőpiacon versenyezniük a férfiakkal, mert fiziognómiailag (ez különös baromságnak tűnik, tekintettel arra, hogy a fiziognómia arcismeretet jelent) alkalmatlanok a versenyzésre, mint például Serena Williams és Hosszú Katinka, és ami fontosabb, nincs benne a nők munkaerőpiaci jelenléte Mózes könyvében (szemben pl. az elektromos gitárral). Tény, nincs benne a Serena Williams Mózes könyveiben, de vannak benne bizonyos konkrét előírások, és úgy tűnik, hogy Kovács Ákos elfogadja, hogy ezen más előírásokat is határozottan be kell tartani.

Eleve ugye nősténykecskét kellene áldoznia, de teljesen hibátlan nősténykecskét ám, vétekáldozatul, és nem emlékszem arra, hogy áldozott-e nősténykecskét Kovács Ákos. Nem eszünk sonkát, pláne véreshurkát, mert tisztátalan számunkra a disznó, és nem zabálunk rákot a Nobuban, mert még a tetemüket is utálatosnak kell tartanunk. Nem akarok vádaskodni, nem tudom, hogy eszik-e Kovács úr rendszeresen fülesbaglyot, de azt sem szabad.

Azt viszont nagyon szeretném tudni, hogy Kovács Ákos a nyolcadik napon körülmetéltette-e a fia szeméremteste bőrét, mert Mózes ugyan nem írt a Serena Williamsről, de erre világosan felhívta a figyelmet. Csak remélni tudom, hogy Kovács felesége, miután lányt szült, otthon maradt hatvanhat napig, amíg meg nem tisztult a vértől. Utána persze égőáldozat, ahogy kell, bárány, egyéves, jónapotkívánok. Gerleáldozat is kell amúgy, faszomba lehet gerlét kapni manapság, de ez nem az én problémám, hanem Dalfelcsináló úré.

Ha poklos betegsége volt Kovács úrnak, akkor remélem nem magánorvoshoz szaladt, hanem paphoz, ez az előírás, mert a poklosság kimondása egyházügyi kompetencia, kurvaélet. Fel alá kell rohangálni, eltakart bajusszal és azt kell kiabálni, hogy tisztátalan, tisztátalan (szerintem ezt Mózes sem gondolta komolyan, de eléggé be volt pipulva, amikor azt a könyvet írta). Nők nincsenek a munkaerőpiacon, de mondjuk ha esetleg magömlése volt a Kovács úrnak, pláne asszony mellett feküdve, akkor mocskosul remélem, hogy mindketten megferedtek vízben, és nem kommandírozták magukat a sofőrrel Michelin-csillagos étterembe, merthogy estig maradtak tisztátalanok.

Azt nagyon szeretném tudni, hogy amikor folyása volt a feleségének, akkor ért-e az ágyához Kovács Ákos, mert utána az egész ruháját ki kellett volna mosnia, ez van, a nő szülésre való, de nem nyúlkálunk az ágyához, amikor folyása van. Mózes nem viccelt.

Kezd durvulni Mózi... Azt nem tudom, hogy közeledett-e Kovács nőhöz havi tisztátalansága idején, azon okból, hogy felfedje a szemérmét, mert az már az anyóssal hálás és a kecskével történő üzekedés között van, és bizony már halcsibüncsi. Kövezés, ilyesmi. Kovács kirohant a migránsok ellen, holott Mózes szerint a köztetek tartózkodó jövevény olyan, mint a közületek való született izráeli. Na ez a pont, ahol egy kicsit erősebb tanulmányozást igényelt volna a jelzős szerkezet. Az az érzésem, hogy Mózes a bosszúnépézést sem tartotta volna teljes mértékben a "közüle való született izraeliség" tökéletes attribútumának.

Rendesen eltréflizte ezt az egészet az Ákos a szombati koncertekkel is, hát még az Echo TV-s incselkedésekkel a Moloch népével, ami ugye szintén nyissz-nyassz, meg felhuzi. A hülyeségbeszélésért nem tudom mi jár, de a jövendőmondásért, Coelhozásért, fiziognómiázó ezoterikus baromságért explicit kiirtás a büntetési tétel, az már majdnem olyan, mint az anyóssal dugás vagy a női princípium beteljesítése háziállattal.

Ne végy magadra kétféle anyagból szőtt ruhát - intett Mózes. Kovács Ákost gyakorta látni többszörösen szőtt anyagú ruhákban, nem tudom, hogy azért köveznek vagy lelőnek, de a következő paragrafusban megint hálásról van szó, és Mózes valahogy a hálásra volt egy kicsit gerjedve, szerintem pedig Kovács úr hált pár kövezésnyit a mózesi bétéká értelmében, teljesen függetlenül a Serena Williams fiziognómiájától (bakker ez tényleg ekkora hülye?)

Vissza kellene venni a nagy arcból, mert az Úr nem szereti a kevélységet, a kuvik-és keselyűevést, a félrekúrást, és azt, ha valaki kétféle maggal veti be a mezejét.
Link

Hozzászólások

236 #20 Vazul
- 2015. december 20. 16:39:13
Az ügyeletes főfasz kivágta magát: Ja nem téged basztattalak (megint), igaz neked szóltam be- hanem megint csak mózesre utaltam.... Miközben mindenkinél jobban fossa a szart a száján, mint itt egy igazi kis szarfosó. Szerintem motyó, vagy más szar, vagy kis toprongy geci.

Tele van a faszom az ilyen kis geci megmondóember szarokból, mint ez a rozsola fasszopó....komolyan. Itt bassza az anyját?
116 #21 livia
- 2015. december 20. 20:48:57
No, szóval, olvasgattam a véleményeket, tudnék vitatkozni. Egyetértek Gerryvel indításként. Imrével, ő nem öngyilkos fajta. Ákossal is részben, mint vitaindító, nem érdekel a fajtája, elő, és utóélete, ez nem fontos. Azt hiszem, ott van elrontva a világ, hogy nem lehet eltartani egy fizetésből egy családot, lassan még saját magadat sem. Itt azért hova menjünk, és meddig vissza? Egy gyereknek szüksége van az anyjára, rosszabb esetben csak az apjára. De, ez így nem igaz, megoldották, hogy a gyereknek ne a családban legyen a helye, hanem szerencsétlen bölcsőde, aztán óvoda-pedagógus szigorúan ellenőrzött pedagógiai terv alapján fejlesztett kis ártatlan emberpalántákat nevelő intézményekben. Emberpalánta-globalizáció. No, és nem olyan a világ, hogy törvény szerint várnak rád gyes, gyed után. Nekünk se volt könnyű, de ami most van? Az megalázó.
2 #22 gerry
- 2015. december 20. 21:17:17
livia - sajnos igazad van - még itt is (pedig svájcról tudható, hogy nem ugrik bele elsõnek egy fejesugrással az "ujdonságokba" ) ugyanez a tendencia zajlik.
Egyik - talán érthetõ ok és a tanárok számára is egy nyugodtabb viztükör amin evezhetnek, hogy egy soknemzetiségü országban a gyerekeket csak úgy lehet közösen oktatni, ha a szülöi lokális, nemzetiségi és vallási háttérsugárzása nem szakítja szét darabokra az azonos korú csoportok, iskolások - (jól vagy rosszul - ez más kérdés) számára, hogy a megszervezett tanulási lépcsöfokokat, oktatási irányelveket megtartva, a humánus együtt tanulás kialakítható legyen.
Aki ebben a szakmában dolgozik, tudja mit értek ez alatt. Hátulütõje a dolognak, hogy az egyéni személyiségekre nincs szükség de nincs is olyan tanári állomány (illetve csak néhány zöld holló) akinek ez fontos lenne.
Ha a szülöknek fontos a gyerek átlagon felüli "fejlödése" (fejlesztése) az a mai világban már a fizetõs kategóriába tartozik.

Ez van. Hogy jó ez így vagy sem?
Egy értelmes házaspárnak, akik szeretik a gyereküket, nem a legjobb dolog a világon, de nem tudnak mit tenni. A régi világ sem volt jobb, az új se lesz szebb, vagy barátságosabb.

Nemzedékek jönnek mennek és közben megtanulnak élni, küzdeni, gyõzni... vagy elvesznek és elsöpri öket a rájuk kapaszkodó és mostoha sors.

Bárhogy is - de mindig megalázó volt a kiszolgáltatottság...
csak most valahogy sokkal többnek látszik a kiszolgáltatott... és annak foka is.
75 #23 talpi
- 2015. december 20. 22:13:56
Livia!
Szerintem a Világ nincs elrontva, Emberek, azok igen. Hiszen el tudná tartani a férfi is a családját, ha tisztességesen meglenne fizetve. Viszont akkor a gyermek tényleg "életre " volna nevelve és nem bio robotnak. Nem kellene azt tömni a fejébe, hogy a legfontosabb dolog a világon a "karrier", a minél több "diploma" annál értékesebb az ember. Na persze. Ugyanis azzal, hogy egy halom papírt beszerez, netán, még meg is marad valami tudás a fejében, még koránt sem biztos, hogy "alkotni " is tud.
Nem azt állítom, hogy a nőnek a "konyhában a helye, de biztos vagyok abban, hogy minél tovább van a gyermekkel, annál kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb és érettebb lesz a kis csemete. Jobban megtalálja a helyét, több dologra nyitottabb és alkotó képessége, önállósága-határozottsága, korábban és jobban kialakul. Sajnos, manapság a nők nem e szerint gondolkodnak. Igaz, nem is láttak mást, nem is tapasztaltak, hiszen, szüleik minél előbb szabadulni akartak tőlük, mert ugye"dolgozni kel menni", közben egy percet nem foglalkoztak gyermekeik jövőjével, mert azt szerintük, megoldotta a bölcsőde-óvoda-iskola. Viszont a végeredményt látjuk, egy halom aberrált, elferdült gondolkodású, semmire nem használható, idegbeteg selejt él a társadalmunkban. Akik ugye, szó szerint biorobotok, és szavazó gépek. Néha-néha egy- egy pillanatra felvillan belőlük az emberi arc, majd szinte azonnal vissza is süllyednek a kis szaros pocsolyába és dagonyáznak önfeledten tovább. Azt, hogy gyermek is van köröttük, csak nyűgnek tartják,majd megoldja a közintézmény, azért van.
116 #24 livia
- 2015. december 21. 21:11:51
Sajnos, tökéletesen igazatok van.Szerintem úgy a férfit, mint családfenntartót, és a nőt, mint anyát, akinek gondoskodásán múlik a család sorsa, meg kéne becsülni.A mai világban a fiatalok sajnos nem ezt látják. Talpi! A világ van elrontva. Az emberek nevelhetők.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
2,502,014 egyedi látogató