Hungarian Real News

Magyar Mátrix - HUN UNIÓ

PJP Egyesület

Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A királynő nem hisz a bosszúban

KultúraMondja ezt a főgané! Nos, amit az angolszász mocskos zsidók elkövettek, azért a halál nem is lesz elég és nem a megtorlás a lényeg, hanem az, hogy ki kell irtani a fajtájukat is, mert ezek nem emberek! Isten akarja! Ki beszél itt bosszúról? Sima szükségszerűség. Hogy jön ide Jézus? Majd becsukja addig a szemét, ha már eddig is csukva vót. II. Erzsébet hagyományos karácsonyi beszédében közvetlenül nem utalt az idei terrortámadásokra, de hangsúlyozta, hogy a kereszténység üzenete nem a bosszú és az erőszak, hanem a szeretet.

Az idén a világnak többször is a sötétség pillanataival kellett konfrontálódnia, de karácsony idején különösen igaz a mondás, hogy jobb meggyújtani egy gyertyát, mint átkozni a sötétséget – hangsúlyozta karácsonyi üzenetében a brit uralkodó.

Az életének 90., uralkodásának 64. esztendejében járó II. Erzsébet királynő hagyományosan karácsony első napján szól az Egyesült Királyság és a zömmel egykori brit gyarmatokból álló Nemzetközösség népeihez. Karácsonyi üzenetét – más nyilvános megszólalásaival ellentétben – mindig maga írja, kormányzati beleszólás nélkül. Idei beszédében – a sötétség pillanatainak többszöri felemlítésével, bár konkrétumok nélkül – egyértelmű utalásokat tett az év során elkövetett súlyos terrorcselekményekre. Kijelentette ugyanakkor: az év e szakaszában világszerte milliók gyújtják meg a remény fényeit, amelyek mindig diadalmaskodnak a sötétség felett.

A brit uralkodó Jézus születésének történetét felidézve ugyancsak egyenes utalást tett az európai menekültválságra, jóllehet szintén konkrétumok említése nélkül, mivel a törvényerejű brit szokásjog alapján aktuálpolitikai kérdésekben nem nyilváníthat véleményt nyilvános megszólalásaiban. II. Erzsébet királynő kijelentette: Jézus születésének körülményei távolról sem voltak ideálisak, ám még ennél is rosszabb következett, mivel a családnak menekülnie kellett hazájából.

Az uralkodó szerint nem meglepő, hogy a történet ma is világszerte élénken él a keresztények gondolkodásában. Hozzátette: jóllehet üldöztetést szenvedett, és rövid életét kényszerűen szülőhelyétől távol töltötte, Krisztus ma is érvényes üzenete azonban nem bosszúra és erőszakra ösztönöz, hanem egyszerűen arra, hogy az emberek szeressék egymást. „Ezt az üzenetet nem könnyű megfogadni, de nem is szabad tőle visszariadni” – fogalmazott a királynő.

II. Erzsébet könnyed utalást tett arra is, hogy jövőre betölti 90. életévét, és népei nagyszabású megemlékezésekkel készülnek a jeles születésnapra. Az uralkodó kijelentette: 2016 sűrű év lesz, és figyelmeztették, hogy egynél vagy kettőnél több alkalommal fogja hallani a Happy Birthday kezdetű születésnapi üdvözlő dalt. Nagy-Britannia világraszóló rendezvénysorozattal készül az évfordulóra.Link

Hozzászólások

37 #1 HER
- 2015. december 26. 14:33:22
https://www.youtu...ubs_digest
s_digest A történelem X-aktái: A Jézus-összeesküvés
- 2015.12.25.
236 #2 Vazul
- 2015. december 27. 02:14:24
Őfelsége hírszerzése benne van a menekültáradatban és a terrorista mocsokban nyakig.
Gyakorlatilag ők idézték elő.
"A svéd Bherlin Gildo (aki Szíriában az IS oldalán harcolt) ellen Londonban a terrorizmus vádját ejtették, miután a bizonyítékokból kiderült, hogy az MI6 az IS-t támogatta."

Ezek után még mi a büdös f@szt nyekereg őfelsége a jézusi eszmékről, hogy baszná szájba az összes ISIS geci!!

http://www.thegua...rlin-gildo
150 #3 Turul40
- 2015. december 27. 08:43:14
Nem csak a menekültválságban van nyakig, de a világ kábítószerügyleteinek a feje.
A Kábítószer üldözés azért ennyire serény, mert a tortából senki sem vághat ki egy hajszálvékony szeletkét sem.

Így igaz Vazul, remélem valaki végre szájba bassza a vén véglényt!!
116 #4 livia
- 2015. december 27. 20:16:45
Megélt már egy matuzsálemi kort, valamit azért csak tud. Akármilyen sok szemétségben volt véres a keze, lám, mégse érte utol a bosszú angyala. No, kérdem én? Van kihez imádkozni? No, azért se adom föl! A hitemet! Azt hiszem, ezekkel nem vagyok közös: még Istenben sem.Nemhogy nevezőn.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
2,501,913 egyedi látogató