Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Van-e az életnek logikája? - élőben a TEDx-ről

Kultúrakemény lehet. Szörnyen kemény. Húsz fiatalt tart előadást az idei TEDxYouth konferencián az élet logikájáról. Itt élőben is követheti az eseményeket.

A TEDxYouth előadás-sorozat mottója „Ideas worth spreading”, azaz "Ötletek, melyeket érdemes terjeszteni". A budapesti esemény a lokális közösségeket szólítja meg, a TEDxYouth-on olyan 30 alatti fiatalok mutatják be gondolataikat, akik innovatív, és újszerű nézőpontjukkal kitűnnek kortársaik közül.

Jövőkutató, IT-rendszertervező és vegyészmérnök beszél a különböző gondolkodásmódok hasznáról és alkalmazásáról. Szó lesz a kockázatitőke-befektetők emberi oldaláról, a sportban megtapasztalt, de a vállalkozásban is remekül alkalmazható elvekről, az ötletek játékos és egyszerű kibontakoztatásáról, és arról, hogyan ötvözzük realista és idealista énünket. Megmutatjuk, hogyan tesz bennünket okossá a meditáció, miért élünk előítéletekkel, és hogyan értsünk meg különböző kultúrákat, valamint hogy építsük fel randimárkánkat online.

Itt élőben nézheti a konferenciát:

Az előadók többkörös kiválasztásáról Szörnyi Krisztina, a TEDxYouth@Budapest főszervezője elmondta, az egyedit, az egyénit keresték. ;Történeteket, amelyek fontos üzeneteket hordoznak, amelyek mintát, inspirációt adhatnak a fiatalabb korosztálynak, és mi is tanulhatunk belőlük. Szeretnénk megmutatni a fiatalok eltérő gondolkodásmódjait amelyek hatással vannak a közös jövőnkre”.

A TEDxYouth konferenciát a világ minden táján önkéntesek szervezik meg. A szponzori jegyek megvásárlásával a diákjegyek támogatásához járulnak hozzá a látogatók.
Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2015. december 26. 21:19:37
Gratulálok a mai fiataloknak! Remekül látszik a jövőkép.Épp kinéztem az apple-m mögül, és megláttam a következő lépésemet. Csak a szemüvegemet felejtettem el felvenni. Azért a tapasztalat szerint mások is szégyenlik? Vagy azt, hogy az apple-t hagyták otthon?
139 #2 jozsef toth
- 2015. december 27. 12:20:19
A kerdes joooo!
Csak az a kerdes ,hogy kinek az eleterul van szo?

Van-e az életnek logikája?
Szerintem pont annyi mint az ertelme!
Ez =melyik volt elosszor a tojas vagy a tyuk ?

Sokat lehet rola beszelni. Mindenki elmondja az amit szertne ,hogy megvalosuljon.De ha vissza kerdezk,hogy ez valoba vele megtorten ?

NEM !!!

Akkor jon a kifogas ,hogy nem!De mindjart jon az a felsorolas,hogy kinek es miert a hibaja!

Szoval a kerdesre senki -se ad valasz!
Csak melle beszel.
139 #3 jozsef toth
- 2015. december 27. 19:44:27
gerry !
Mit csinaltal megint? Megallitottad itt a hozzaszolokat?
Csnyad man vissza azt a billentyut!:@
243 #4 Magus
- 2015. december 28. 08:53:43
A TED TALKS egy szájentológus biznisz, sok érdekes könyvre leltem általa..., a legfőbb célja kimondatlanul is ...
a "cégek" minnél hatékonyabbá tétele.... Karrier építés...Őn+valósítás....nagyon óvatos térsadalom kritika...
általában megsarcolják az előadót 5-8ezerre(nem forint) ,és egy héten át szemináriumokat tartanak(ingyért)Ted házán belül!- persze ez nem publikus csak a "tagoknak" ....-ezért cserébe publicitást kapnak.... -ja ha nem törlik 23perc a világhálón Ted logó alatt:D
egy-két letiltott videjó:
a tudomány illúziója:
https://www.youtu...g&hd=1
háború a tudatosság ellen:
https://www.youtu...w&hd=1
ki kontrolálja a földet?:
https://www.youtu...s&hd=1
-ebben az a szép hogy nem összeReszketés elmélet!!! hanem egy komplex hálózatkutató modellezései.... és nem is ő az első doktorandusz aki ezt modellezi....
27 #5 etele
- 2015. december 28. 11:23:34
"Van-e az életnek logikája?"
https://youtu.be/...wMo6iFHxeZ
s_nezem

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
2,488,358 egyedi látogató