Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

79 magas rangú politikust tartóztattak le Szerbiában

KülföldCsaaak? És mi van a többivel? Úgy tűnik az itteni mocskos zsidó politikai elit és sábeszgolyós bandája jövőre esedékes. Különböző korrupciós ügyekben letartóztattak Szerbiában 79 embert, köztük egy volt minisztert és sok további volt, magas rangú tisztségviselőt - jelentette be az MTI szerint szombaton Nebojsa Stefanovic belügyminiszter.

"Ezek az emberek 2004 óta több korrupciós bűncselekményt követtek el, illetve a hatalommal való visszaélésben is bűnösök, amivel több mint 100 millió euró kárt okoztak. Köztük van egy volt miniszter, több volt, magas rangú tisztségviselő, polgármesterek és volt polgármesterek, valamint nagyvállalatok igazgatói" - mondta Stefanovic, aki csak S.M. monogrammal azonosította a szóban forgó volt minisztert.
Slobodan Milosavljevic szerb kereskedelmi és szolgáltatási miniszter beszédet mond a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara székházában megrendezett magyar-szerb üzleti fórumon, 2009. július 6-án.
Slobodan Milosavljevic szerb kereskedelmi és szolgáltatási miniszter beszédet mond a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara székházában megrendezett magyar-szerb üzleti fórumon, 2009. július 6-án.
Fotó: Bruzák Noémi

A Blic című napilap internetes kiadása szerint Slobodan Milosavljevic volt kereskedelmi miniszterről van szó, aki a 2003 márciusában meggyilkolt Zoran Djindjic miniszterelnök EU-párti kormányának tagja volt.

A gyanúsítottak ellen a nyomozás az utóbbi években egyre intenzívebbé vált. A rendőrség öt gyanúsítottat még köröz. "Ez a korrupció és a pénzügyi bűncselekmények elleni egyik legjelentősebb művelet. A korrupció elleni harcban nem leszünk tekintettel sem párthovatartozásra, sem beosztásra" - jelentette ki Nebojsa Stefanovic.

Szerbia két héttel ezelőtt kezdte meg az Európai Unióval a csatlakozási tárgyalásokat.
Link

Hozzászólások

48 #1 ro-zsola
- 2015. december 26. 17:16:39
Kellett nekik ficánkolni. Maguknak keresték a bajt
236 #2 Vazul
- 2015. december 27. 01:53:24
"Amit korrupciónak neveznek, az a Fidesz legfőbb politikája." - Lánczi András, Századvég
http://magyaridok...ek-243952/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.31 másodperc
2,486,397 egyedi látogató