Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A kormány irányítása alá kerül a lengyel közmédia

KülföldA CIA-Mossad médiát "leváltják"? Ajvé! Beteszek pár érdekes lengyel irányú filmet is, mert a program megyen! Az új lengyel médiatörvény szerint azonnali hatállyal kirúgják a közmédia jelenlegi vezetését, az újakat pedig a kincstárügyi miniszter nevezi ki.

A lengyel szenátus is elfogadta a médiatörvény módosítását, miután az abszolút többségben lévő kormánypárt megszavazta azt.

Az új jogszabály azonnali hatállyal megszünteti majd a közszolgálati rádió és televízió jelenlegi vezetésének mandátumát. Az eddig részvénytársaságként működő médiavállalatok vezetőit ezentúl a kincstárügyi miniszter nevezi majd ki vagy válthatja le.

A jobboldali, kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt átmenetinek szánja a kincstárügyi tárca szerepét a közmédiában. A jövő év első felében végrehajtandó reform során a közszolgálati rádiót, a televíziót és a PAP hírügynökséget nemzeti kulturális intézményekké alakítanák át, más szervezeti struktúrával és megváltozott finanszírozással.

A törvénymódosítás hatálybalépéséhez már csak Andzrej Duda államfőnek kell aláírnia az elfogadott jogszabályt. Az Európai Bizottság azonnali tájékoztatást kért a lengyel külügyminisztertől.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015. december 31. 19:45:12
Itt egy 2014-es film, de most tolták elő. A lengyel titkosszolgálat 2006-os szétszedéséről, majd egy halálbrigád szervezéséről hogy elvégezzék a piszkos munkát. Nem zsömle és nem kertelnek. http://kinokrad.n...uzhba.html

Itt egy 2015-ös, Bruce Willis illuminátus tekercs. Varsó a CIA központ igen gyakori helyszín. Ja, valami nagy biznisz, kommunkációs fegyver-lenyúlás és bosszú a történet.http://www.moovie...nline-2015 Mellesleg az Extrakció kivonást jelent. Ezt a filmet ezen hír után dobták a köztudatba.

"Éjszakai akció a varsói NATO-központban
NATOVarsó
A lengyel hatóságok egy csütörtök éjszakai akcióval szereztek érvényt a NATO egyik háttérintézményeként működő varsói elhárítóközpont (CEK) vezetője leváltásának, aki nem volt hajlandó engedelmeskedni a helyének elhagyására vonatkozó felszólításnak.
A lengyel nemzetvédelmi minisztérium közleménye szerint a minisztérium meghatalmazottja, Bartlomiej Misiewicz a lengyel katonai elhárítás (SKW) székházában átmenetileg működő CEK irodájába kísérte péntekre virradó éjjel az intézmény vezetésével megbízott új igazgatót, Robert Bala ezredest. Elődjét, Krzysztof Dusza ezredest a múlt héten függesztették fel a vele szemben indított biztonsági átvilágítás keretében." NOL

Persze a CIA börtönök kérdése is napirenden van! Szóval, coki a hegyen, de minek magyarázom én ezt is?
48 #2 ro-zsola
- 2016. január 01. 08:24:18
Lengyelország közeledik " Jézushoz"
4 #3 Posta Imre
- 2016. január 01. 08:57:54
Bankadót vezetnek be a lengyelek
Magyar Idők
Megszavazta a bank- és biztosítási adóról szóló törvényt a lengyel parlament alsóháza, a szejm. A február elejétől hatályos adók a tervek szerint 1,04 milliárd eurónak megfelelő bevételt eredményeznek majd a költségvetésnek. A törvényt az abszolút többséggel rendelkező, kormányzó Jog és Igazságosságon (PiS) kívül a harmadik legnagyobb parlamenti csoport, a Kukiz´15 többsége szavazta meg, valamint az előző kormánykoalíció kisebb tagja, a jelenleg ellenzéki Lengyel Parasztpárt. http://magyaridok...ek-260812/
60 #4 csaba
- 2016. január 01. 16:48:50
"A lengyelek már nem készülnek az euró bevezetésére"
http://rd.hirkere...paign=main
vs.hu/i/043-dpa-7373672-2-jpg.inbox1673x800.jpg
4 #5 Posta Imre
- 2016. január 03. 09:59:56
A lengyel cia bázis és a német titkosszolgálat esete a zsidó szabadkőműves összeesküvéssel.
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RcQeNRhxIZ4[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,486,176 egyedi látogató