Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Küszöbön az apokalipszis?

KultúraRemélem csak átlépi már azt a küszöböt az apóka lopsz is, mert ezzel a mocskos zsidó parazita bandával csakis Armia Gedeona végezhet, vagy a hirtelen halál, de arról meg nem lesz hír. A Balkán Nostradamusa Húsz évvel halála után Vanga, a vak bolgár jósnő továbbra is sokkolja a világot próféciáival. Az Iszlám Állam létrejöttére, a szíriai polgárháborúra, az európai migránsválságra és az eljövendő 2016-os évre vonatkozó szörnyű jóslatai miatt ismét a világsajtó témájává vált. Jövendölése szerint az idei az apokalipszis előtti utolsó év.

Halála előtt elmondta, hogy a nagy muzulmán háború, amely 2011-ben az arab tavasszal kezdődik, Szíriában fog továbbfejlődni, és 2043-ban római székhellyel fog kialakulni az arab kalifátus. Már 1950-ben azt jósolta, hogy nagy változások lesznek a Föld klímájában, az Északi-sark jégtakarói elolvadnak, megváltozik az északi félteke növény- és állatvilága. Közeli hozzátartozóinak arról is beszélt, hogy nincs messze az apokalipszis, de a vég nem atomtámadásokkal és vegyi fegyverekkel jön el, hanem az „anyatermészet fellázad, és előveszi a saját bibliai fegyvertárát rengések, hurrikánok, árvizek és cunamik formájában. Jó, hogy nem fogunk élni, és látni, hogy bűnhődik meg az emberi gyarlóság.”

A New York Post decemberben arról írt, hogy oda kellett volna figyelni az öreg vak jósasszonynak az Iszlám Állammal kapcsolatos jövendölésére. A brit The Sun napilap Vangát a Balkán Nostradamusának nevezi, aki megjósolta a szeptember 11-i terrortámadást, a 2004 karácsonyának másnapján lecsapó cunamit, a fukusimai atomreaktor 2011-ben bekövetkezett katasztrófáját és a radikális szunnita Iszlám Állam létrejöttét.

A négy éve polgárháború sújtotta Szíriáról úgy nyilatkozott: „A világvége Szíriából fog elindulni, mivel ott alakult ki a világrend, így ott kell megváltoznia. Ott, ahol Káin megölte Ábelt. Erről a testvérgyilkosságról szó esik mindhárom világvallásban: a judaizmusban, az iszlámban és a kereszténységben.” Azt is hozzátette, hogy Szíria térdre fog kényszerülni a győztes előtt, de „nem az lesz a győztes, aki meghódítja”.

Oroszországban Vanga még mindig nagy népszerűségnek örvend, az ország vezető politikusai még a szovjet korszakban is szoros kapcsolatot tartottak a bolgár jövendőmondóval, sőt fontos döntéseikkor tekintetbe vették figyelmeztetéseit. Néhány orosz sajtóorgánum saját forrásokra hivatkozva arról cikkezett, tudomása volt arról, hogy a jóslat szerint melyik európai ország milyen módon fog elpusztulni. A jósnő említést tett arról is, hogy a muzulmán fél a háborúban vegyi fegyvereket vet majd be, melynek következtében Európa teljesen ki fog halni. A Globalist hírportál közben azt írta, nem kizárt, hogy a próféciák esetleg Líbiáról szólnak. A nyugatiak információi szerint ugyanis az észak-afrikai országban megközelítőleg tíz tonna mustárgázt tárolnak. Ezt az erős mérget először az első világháborúban vetették be, s a mintegy 12 ezer tonna mérgező anyag négyszázezer emberben tett kárt.

Több ausztrál lap összegzésében megállapítja, hogy a Balkán Nostradamusa jóslatainak 85 százaléka valósult meg ötven év alatt. S amíg a pravoszláv egyház egyes vezetői „sátáni fenoménnek” nevezik, addig a bolgárok és az oroszok döntő többsége szentként tiszteli.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015. december 31. 20:14:00
Út a Piramisok Városába

avagy Makovecz Imre, Aleister Crowley (666) Legjobb Magyar Tanítványa - 2.

Szily László: Ezt láttam I. Orbán Ramszesz csodás piramisában című írásában ragyogóan beletrafált a "piramis" hasonlattal egy bizonyára általa sem sejtett dologba. A köznyelvben és I. Orbán Ramszesz (netán Hórusz?) udvarában Makovecz-stadionnak nevezett létesítményt Schmitt Pál szívbaj nélkül nevezte Szentélynek a megnyitóbeszédben, de ha még kevésbé lettek volna gátlásosak, a stadiont "spirituálisan megtervező" Makovecz szellemében igazán piramis formájúra is építhették volna! Nem lett volna történelmi precedens nélküli, hogy egy szentély funkciójú piramis tövében rituális labdajátékot játszanak, gondoljunk például a maják hasonló létesítményeire és szent sportjára.
http://ordoguzo.b...a.html?m=1

100 ezer francia rendőrt mozgósítottak

A hatóságoknak nincs tudomásuk konkrét terrorfenyegetésről.

Franciaországban százezer rendőrt és csendőrt mozgósítottak országszerte a szilveszter éjszaka biztosítására - jelentette be csütörtökön Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter.http://hvg.hu/vil...tottak#rss

Brit lista az eurokrata pazarlásról

Az eurokrácia olyan, mint az ancien régime, csak a saját elõnyeire gondol”

Lázasan készülnek a brit politikai erők a szigetország uniós tagságának fenntartásáról rendezendő referendumra. Míg az aktivitás jó része az ismert lózungok kategóriájába esik – mely az olyasféle politikai manőverezést hivatott elősegíteni, amilyet a kérdésben David Cameron konzervatív miniszterelnök mutatott be az elmúlt években kormánya túlélése érdekében –, addig az euroszkeptikus Egyesült Királyság Függetlenségi Pártja (UKIP) úttörőnek nevezett tanulmányt publikált egy népszerű témáról, az uniós bürokrácia jól vagy túlfizetett hivatalnokairól. http://mno.hu/kul...ol-1321478

Feketébbre festették Obama bőrét 2008-ban

Sötétebbre színezték ellenlábasai Barack Obama bőrét a 2008-as elnökválasztási kampányban; a készítők célja ezzel akár az is lehetett, hogy az egyes befogadók rasszista nézeteire hassanak – írta egy tanulmány alapján a The Washington Post. http://mno.hu/kul...an-1321521

Betiltották Gambiában a női nemi szervek megcsonkítását http://vs.hu/koze...paign=main

Irán tagadja, hogy rakétákat teszteltek amerikai hajók mellett http://vs.hu/koze...paign=main

Rejtélyes módon hunyt el a Linux alapítója

Ian Murdock Twitter-bejegyzései közt arról lehetett olvasni, hogy rendőrök verték meg. Ezután öngyilkossággal fenyegetőzött. Egyelőre nem tudni halálának okát. http://mno.hu/kul...ja-1321484

Háborúval fenyegetőzik Irak

Háborúval fenyegeti Törökországot az iraki kormány, amiért a török katonák már december eleje óta Irak területén tartózkodnak. Az ankarai vezetés szerint Bagdad egyedül nem tudja megvédeni magát – nincs szó arról, hogy az Iszlám Állam elleni harcon túl bármilyen célja is lenne Törökországnak a hadművelettel. http://hirtv.hu/h...ak-1321504

Orosz katonákra csapott le az Iszlám Állam

Az Iszlám Állam jelentkezett az egy halálos és 11 sebesült áldozatot követelő minapi dagesztáni merénylet elkövetőjeként - jelentette csütörtökön az iszlamista honlapokat figyelő SITE amerikai intézet. http://www.atv.hu...csapott-le
128 #2 bogyo
- 2015. december 31. 21:09:48
Van nekünk egy másik jósunk is. Bár az ő jóslatai sem vidámak.

József atya így látja a közel jövőt: https://dublinsmi...world-war/

( akinek bánccsa a gúgli fordító a szemét most csukja be)

- A harmadik világháború indul a konfliktus Törökország és Görögország közötti.
- Zsidó kőművesek, akik uralkodnak USA és az Európai Unió arra fogja kényszeríteni a török népet a háború ellen, Görögország.
- Annak ellenére, hogy a görög hatalmas bátorság és az ellenállás, a török támadás lesz pusztító. Sok görögök és sok-sok orosz és szerb testvérek Krisztusban, aki önkéntes segít görögök halott lesz.
- Törökország fogja terhelni mélyen Görögország és egyetértek a legtöbb görög területen.
- Az elején, a NATO és az Egyesült Államok nem fogja beavatkozni ez a konfliktus közvetlenül, hanem megadja csendes támogatást mindent törökök ne helyett.
- Eljön majd az idő, hogy a világ azt fogja hinni, görög emberek meg fognak szűnni.
- Egy pillanatra, mielőtt, akkor szinte biztos, hogy megtörténjen, hatalmas Oroszország megnyitja kártyák védelme görög nép és az ortodox kereszténység. Ez visz mindenkit meglepett. Orosz fejeket indulnak Törökországba.
- A sötétség fedi Balkán-félsziget és Közel-Keleten. A világ tudjuk, hogy megszűnik újra.
- Ezen a ponton az USA és az EU csatlakozásra Törökország (vagy ami maradt belőle), és kijelentik, globális háború ellen, Oroszország és Görögország.
- Vatikán és a Szent Szék bejelenti elleni szent háborúra "szakadárok" ortodoxia.
- A háború lesz borzalmas. Égő ember fog esni az égből.
- USA szenved szörnyű vereséget, és "felrobbantani, mint léggömb" (bármi is jelenti).
- Római katolikus egyház soha nem lesz képes visszatérni a pozíciókat, hogy a mai napon. Nem is közel. Ennek hatása lesz a mellett sem.


- Oroszok lép Konstantinápolyt, létrehozzák saját kormányzó, de megadja az egészet a görögök később zöld asztal.
- Görögök bizalommal fogadja el az új területek elején, hanem elfogadja őket később, és uralkodik a mi szokott lenni a török fővárosban . Görögök visszatér Constantinopolis 600 év után elhagyja azt, a szerzetes mondta.
- Egyharmada törökök elveszti életét, egyharmada fogadja ortodox kereszténység és egyharmada fog mozogni élni "néhány sivatagok".
- Örményország lesz a földeket vissza.
- Kurd emberek létrehozzák saját országában.
4 #3 Posta Imre
- 2015. december 31. 21:31:30
31 #4 orokkezdo51
- 2015. december 31. 21:39:21
4 #5 Posta Imre
- 2016. január 01. 08:31:18
Bogyó, logikus, csakhogy nem engedik a "nagy háborút". A török szépen átadja Bizáncot, cserébe még eléldegélhet egy darabig, mint "rokon nép", bár az a rokonság azért annyira nem szoros, ahogy kitűnik.

Élesen bírálta Athén Törökországot a migránsok miatt

Jannisz Muzalasz görög bevándorlási miniszter csütörtökön élesen bírálta Ankarát a Törökországon keresztül az égei-tengeri görög szigetekre érkező, nem apadó migránsáradat miatt. http://www.atv.hu...nsok-miatt

Egyébként az megvan, hogy a pár évvel ezelőtti IMF hitelt pl harckocsik vásárlására is kellett költeniük a görögöknek? Már akkor el volt döntve, hogy "német" segítséggel, orosz fennhatóság alatt megy a projekt-kivitelezés. Ciprus kérdése se kérdés.
63 #6 GP
- 2016. január 01. 09:46:50
Ha már a jóslásnál tartunk :D

A pápa szerint lehet, hogy az idei lesz az utolsó karácsonyunk!Kiakadtak az olvasok!


adventista.hu/ujfeherto/wp-content/uploads/2015/12/pope-francis-last-christmas.jpg


Ferenc pápa azt mondta a Szent Péter téren összegyűlt tömegnek, hogy az idei lehet, hogy az emberiség utolsó karácsonya lesz.

Komor beszédében a pápa kifejtette, hogy a jelenlegi kaotikus állapot már a "végidők" kezdete, és valószínű, hogy jövőre ilyenkor már felismerhetetlen lesz a világ.

A harmadik világháború kezdetét már korábban bejelentő Ferenc pápa a hónap elején a Szent Márta-házban tartott miséjében "színjátéknak" nevezte az idei karácsonyt.

Korábban decemberben a következő kijelentést tette: "Közeleg a karácsony. Lesznek fények, partik, égősorokkal díszített fák, még betlehemes játékok is - minden a megfelelő díszítésben - miközben a világ folytatja a háborút".

A 79. születésnapját csütörtökön betöltő pápa hétvégén a tömeg előtt fejtette ki nézetét: "Míg a világ éhezik, ízzik és egyre jobban káoszba süllyed, fel kell ismernünk, hogy a karácsonyt ünneplők részére lehet, hogy az idei lesz az utolsó".

"Hacsak nem ismerik fel a békéhez vezető utat, együtt kell sírnunk a nap, mint nap növekvő ártatlan áldozatok érintetteivel, és megbocsátásért kell könyörögnünk Istenhez. Ahogyan Jézus és Isten is sír, én is azt teszem".

Forrás: http://yournewswi...qus_thread
Fordította: Szabó Szilárd

Az a baj, hogy ez az ember, aki a katolikus egyházat "vezeti", ölbe tett kézzel nézi hogy az iszlám elsöpri a keresztényeket!!! Sír, ahelyett hogy cselekedne!! Milyen vezető ez? Nem védi meg az "övéit"?? Eddig még semmit nem tett, és úgy látszik nem is akar! Feltette a kezét, és nagyon szomorúan várja a véget!! Szánalmas!!!!!
4 #7 Posta Imre
- 2016. január 04. 19:58:28
Apokalipszis! Jahve visszatér! 2016 május!
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=g53Mh4gUEac[/movie]
60 #8 csaba
- 2016. január 09. 20:00:08
"Üdvözlet az ember korában: új földtörténeti korba lépett a bolygónk"
http://q.444.hu/k...a-bolygonk
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--xX0FsclU--/c_limit,w_1160/6oH9vL1mlTaY1ui1HEs.jpeg
116 #9 livia
- 2016. január 09. 22:14:32
Pont tegnap hoztam szóba, hogy e kor embere vajon mit hagy az utókorra. Válasz rögtön érkezett: szemetet.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
2,485,242 egyedi látogató