Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az ISIS csak Izraeltől retteg

KülföldAzért mégiscsak Allah és Jahve nagy csatája ez, lássuk be! Aztán persze a kettő ugyanaz, de ezt meg mi tudjuk és persze egyiknek se lesz pardon! Egy olyan "fegyver" birtokában vannak az izraeli katonák, amiktől még az Iszlám Állam is retteg. Isten akarja!

Furcsa megállapításra jutott egy nyugati újságíró, akinek sikerült bejutnia és élve kijutnia az Iszlám Állam (ISIS) által uralt területre/-ről – írja az Independent. A furcsa megállapítás az, hogy az iszlamisták voltaképp nem tartanak az amerikaiaktól, csak az izraeliektől.

Jürgen Todenhöfer tíz napot töltött az ISIS uralta Moszulban tavaly, tapasztalatait könyvben írta meg. A Jewish Newsnak adott interjúban azt mondta a német riporter, hogy Izrael nincs is benne a Közel-Kelet gyarmatosítását célzó ISIS-tervekben.
A tapasztalat a kulcs

Ennek fő oka, hogy az izraeli hadsereget túl erősnek tartják. Az amerikai vagy brit katonákat, akiknek nincs tapasztalatuk a városi gerillaháborúk terén, le tudják győzni, de az izraelieket nem, mert ők pont erre specializálódtak.

Persze a fenyegetések megmaradnak, az Iszlám Állam is leradírozná Izraelt a térképről és mind egy szálig kiűzné a zsidókat Jeruzsálemből. Ennek ellenére még nem történt ISIS-támadás az izraeli vagy palesztin területeken.
Todenhöfer elmondta még, arra készült, hogy egy brutális terrorszervezettel fog találkozni Moszulban, de ehelyett egy brutális államot látott. Szerinte azért is úszta meg, hogy az Iszlám Állam kalifátusában járt, mert meg akarták neki mutatni, hogy ez egy működő ország.
Link

Hozzászólások

236 #1 Vazul
- 2016. január 02. 19:34:55
Dr. Mihálffy Balázs sejk mai írásából:

"A Szaúdi dinasztia alapját Mordekhaiben Ibrahim ben Moshe vetette meg, aki 1540-es években vándorolt be baszrai zsidóként Daraayeba (mai Riyadh környéke) a Masaleekh törzs karavánjába bekéredzkedve. A család zsidó szálait Feiszal király is elismerte, amiről a Washington Post 1969 szept. 17-i számában nyilatkozott. Összeugrasztva az arab nemes törzseket és békétlenséget szítva közöttük alakította ki, majd terjesztette uralmát Mordekhai a félszigeten. Beduin nőt vett feleségül, akitől Mohamed és Szaúd fia született. Ez utóbbi lett a család névadója. 1744-ben Mohammed Al-Szaúd szövetséget kötött Mohammed bin Abdel Vahab-bal, aki a máig is érvényben lévő iszlám-ellenes iszlámot, a vahabita eszméket tanította, ami a királyi családnak kiváló eszközt adott a kezébe ahhoz, hogy iszlám és arabellenességüket kiéljék, az iszlám nevében muszlimokat irtsanak. Később az angolok, majd Amerika és Izrael is felfigyeltek erre a lehetőségre, mely azóta is a muszlimok elleni támadások muníciójául szolgál."
https://www.faceb...781331467/
4 #2 Posta Imre
- 2016. január 02. 19:42:52
Vazul, akkor ez azt is jelenti, hogy a zsidó isis "rettegése" oka, hogy kiderül róla, hogy zsidó? A szaúdiak tolatnak kifelé az olajos bizniszből. A maci kicsit elfenekelte őket, de végül is arról van szó, hogy a szemétből nem lesz csak reszájkling.
60 #3 csaba
- 2016. január 02. 20:00:45
236 #4 Vazul
- 2016. január 02. 20:42:22
Imre, amíg az olajban pénz van, addig fogják nyomni. A töredéke a kitermelésnek a hordónkénti eladási ár, de ez nem számít. Ezt a bolygót szanaszét basszák a zsidók, nem tudom észre vettétek-e? Leamorizálják gyorsan, ügyesen, rákos daganatként.
116 #5 livia
- 2016. január 02. 21:01:57
Aztán mennek a Marsra. Már most küldeném őket, de még hiányzik a kezdő sebesség.No, majd edzek.No, tényleg kéne!
4 #6 Posta Imre
- 2016. január 02. 21:04:45
Vazul, nincs kedvem belemenni mélyen. A juronyúzon folymatosan magyarázza a szaúdi és az arab emirátus is, hogy "diversifikálni" köll és több lábon megállni...! Súlyos jelzés és nagyon nyomják, ahogy a kazahokat is. Nos, a kiegyezés megtörtént, az olajárat elkezdik emelni és szaúdiaknak kuss! Beteszek két cikket, ami magyarázat lehet. Szóval, nem érdemes vergődni és milliárdokat új lelőhelybe invesztálni, hanem akik kiestek, azoknak el kell adni a részvényeiket és a feldolgozásban esetleg még labdába rúghatnak. Magyarul: le van osztva a piac. Ennyi! http://finobzor.r...ibiri.html

Külön cikket is megérne, de nem töltöm az időt vele, mert rajtam kívül nem sokan értenék. A MOL is benne van...mert ezek a dolgok már le vannak sakkozva.
http://finobzor.r...itsya.html
236 #7 Vazul
- 2016. január 02. 21:10:31
Livia: elkomposztálom őket nem gond, nem kell a Marsra küldeni. Itt nálam sok trágya elfér.
48 #8 ro-zsola
- 2016. január 02. 21:38:28
erről van itt szó. A változás közelít , lesznek akik " mindent visznek " és lesznek akik csak " vergődnek ".

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
2,487,388 egyedi látogató