Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Súlyos büntetést szabtak ki holokauszttagadásért

KultúraMég több reklám a mocskos zsidó banda gazdatetteinek és készen áll a nagy leleplezéssel egybekötött holokoszt! Holokamut, ajvékolást és ingyenélőket emlegetett Facebook-hozzászólásában egy férfi, akit jogerősen nagy összegű pénzbüntetésre ítélt a bíróság holokauszttagadás miatt.

Jogerősen elmarasztalta az esztergomi járásbíróság J. Norbertet nemzeti szocialista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt. A 800 ezer forintos pénzbírság átváltható 400 nap fogházra.
Nem válogatta meg a szavait

A büntetett előéletű J. Norbert a Tett és Védelem Alapítvány (TEV) Facebook-oldalán tavaly nyáron Köves Slomó rabbi Hogyan beszéljünk a holokausztról? című cikke alatt kommentben ezt írta:

"Hogyan beszéljünk? Úgy, hogy húzzatok vissza a p...ba, ahonnan jöttetek!
Az emberek könyökén jön már ki az ajvékolásotok meg ingyenélősödésetek a holokamutokkal együtt!"

J. Norbert a saját Facebook-oldalán más antiszemita tartalmakat is posztolt: terroristának nevezte az Egyesült Államokat vagy Izraelt, és utóbbit nevezte meg a közel-keleti háborúk felelőseként.
Nem ez az első ilyen ítélet

Ha nem is ekkora összegű pénzbírságról szólt, nem ez az első súlyos ítélet, amit bíróság holokauszttagadásért kiszabott Magyarországon.

Az Origo is beszámolt tavaly nyáron arról, hogy elítélte, és a budapesti Páva utcai holokauszt-emlékhely meglátogatására kötelezte a bíróság azt a szegedi rokkantnyugdíjast, aki tavaly az Origo cikkéhez írt kommentjében "holokamuzott".

Gyertya ég az áldozatok emlékfalánál a Páva utcai Holokauszt Emlékközpontban
Forrás: MTI/Illyés Tibor

Miután a Páva utcában járt, az asszony arról beszélt: megrázta és megdöbbentette, amit látott. Kommentjéről azt mondta, az "egy hülye szójáték volt, ami miatt el is vittem a balhét".
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016. január 05. 18:20:00
Ha valóban lett volna holokauszt, akkor nem kellene törvényt alkotni annak hitelességéről, és keményen megbüntetni mindazokat, akik másképp gondolkodnak. Számomra ez és ehhez hasonló eljárások csak erősítik a zsidóság kegyetlen hazugságait, amit bármi áron rá akarnak erőltetni a nem zsidókra. Ezen el kell gondolkodnotok, de mivel az eszetek csak az üzlethez, és a pénzszerzéshez van programozva, így szándékosan képtelenek vagytok megérteni amit egy nemzsidó mond, így marad a a törvényes folyamatos sarcotok, lehúzásotok, az általatok megalkotott szabályok kavalkádjainak be nem tartásának büntetésként való behajtása. Amíg ezen nem változtattok, míg a világ a világ, mindig is a gyűlölet trágyájává váltok.
Robert Faurisson: A gázkamrák problémája (1982)
http://yulikim24....-1982.html


kepfeltoltes.hu/160105/Auschwitz9_www.kepfeltoltes.hu_.png
kepfeltoltes.hu/160105/Antikrisztus-__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qi8tojN78yo[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vx2K4LJeBWg[/movie]
80 #2 monguzking
- 2016. január 06. 00:14:45
érdekes ennél sokkal keményebben fogalmaztam már jo sokszor-de elengedik fülük mellett--igaz én élvezettel elpusztitanám öket s ezt ök is tudják..
12 #3 spartakusz
- 2016. január 06. 06:07:33
szevasztok!
Állásfoglalásom és határozott minden kétséget kizáróan az eddig tudomásomra jutott információk, adatok - hitelesség felismerés - birtokában kijelentem, hogy Norbert tökéletes igazságot írt le, - idézem:

"....
"Hogyan beszéljünk? Úgy, hogy húzzatok vissza a p...ba, ahonnan jöttetek!
Az emberek könyökén jön már ki az ajvékolásotok meg ingyenélősödésetek a holokamutokkal együtt!"

J. Norbert a saját Facebook-oldalán más antiszemita tartalmakat is posztolt: terroristának nevezte az Egyesült Államokat vagy Izraelt, és utóbbit nevezte meg a közel-keleti háborúk felelőseként...."

a valódiságát meg ez a legutóbb általam elolvasott kuruc cikk alapozta meg:

olvassátok el - megéri - nem haláltáborok voltak - ha nem túlélő táborok... így már érthető, amit mondtam nektek - azt se hidd el neki amit kérdez - ő bűnöző - és ma már tudom aki a bűnözőt segíti létezni az közvetett tettes és súlyosabb büntetés vár rá mint a közvetlen tettesre! A bíró aki 800000 ft. pénzbírsággal - halálba küldi áldozatát - szintén az!

és a link:
https://kuruc.inf...56/153026/

tisztelettel: id. Kiss László Bázakerettye - gyere mocsok tartóztass le engem is - megírtam régen ha arra vetemedsz engem akasztass fel a hősőrterén - de előtte utolsó kívánságomként - nyelvemet ki ne vágd mint Brúnóét - hadd mondjam el nyíltan a közösségnek és a tv. csatornák élőközvetítésében miért gyilkolták az okos embereket és égették el máglyán őket! Te mocsok láda - bűnöző börtönbe veled!

tiltakozom a börtön udvar hátsó titkos részében a rejtett és eltusolt kivégzésem ellen!
2 #4 gerry
- 2016. január 06. 10:05:17
spari - nem fognak mártírt csinálni belõled. Kajafás új Zélandon nyaral, Pilátus szerzetesnek ment, a hóhér privatizálódott és saját temetkezési vállalata van. Talán a koreai na'ffõnök tud rajtad segíteni!

s_hihi

(vagy ha fizetsz egy szado-mazó hölgynek - azzal a kitétellel, hogy korbácsolhat, de nem vághatja ki a nyelvedet! Ezek mindenre képesek!)
236 #5 Vazul
- 2016. január 06. 18:29:12
"Az évszázad földrengését" okozta Yehudi Menuhin fia, Gerard Menuhin azzal, hogy könyvet írt "az emberi történelem legnagyobb hazugságáról", a holokausztról, Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt" címmel, amelyet már árul az Amazon könyvküldő világhálózat.

Menuhin szerint a holokausztnak valójában csak néhány tízezer zsidó áldozata volt. Most a svájci bíróságok nagy kínban vannak, mert egy svájci születésű zsidót kellene bíróság elé állítani holokausztrelativizálás miatt, írja a német portál, megjegyezve, hogy a könyv német fordítása jövőre (2016-ban - a szerk.) jelenik meg.

A holokauszt a történelem legnagyobb hazugsága. Németország nem bűnös a második világháború miatt és Adolf Hitler volt az egyetlen államférfi a világon, aki azt a judeoplutokrata veszélytől megmenthette volna, újra felszabadítva az egész földkerekséget - írja könyvének ajánlójában a világhírű zsidó hegedűművész és karmester fia.
https://kuruc.inf...56/153299/
116 #6 livia
- 2016. január 06. 21:58:37
Imre! Milyen fiatal voltál! Laci videója után következel a Budapest televízió segédletével. Mikor volt is? 2007-re tippelek.Sajnos jó előadás volt, ajánlom végignézni! A sajnos a tényeknek szól.
13 #7 vesterhagen
- 2016. január 09. 16:16:38
Magyarországon nem volt Nemzeti szocializmus akkor nem is lehetne a bűneiről beszélni.Amúgy ezt a "zsidó bírót is fel kell majd magasztalni. :@:D
128 #8 bogyo
- 2016. január 09. 17:21:52
1.bp.blogspot.com/-iWg6Ovur8Qk/VpDutCATT0I/AAAAAAACQsc/LkL3UjzNan0/s1600/jew9089982_n.jpg
75 #9 talpi
- 2016. január 09. 17:39:01
Bogyó.
:D :D :D
3 #10 Enid
- 2016. január 09. 18:03:08
Ezt fogadjunk nem hallottatok! Anna Frank reloded... tegnap olvastam a "story" gender valtozatat - mer'ugye effele hajlik azur keze - , aholis kiderul, higy Anna Frank leszbi volt.

s_kv
75 #11 talpi
- 2016. január 09. 19:31:45
Enid
Leszbi??? na a fenébe a buzeráns zsidaja :(

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
2,488,352 egyedi látogató