Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Svájci hadsereg vezetője:

KülföldNem is igaz! Ez elmebeteg, vagy parajnás, vagy mindkettő, esetleg túl sok posatimrét olvasott....
André Blattmann altábornagy szerint Európa polgárháború küszöbén áll, ezért azt tanácsolja az embereket, hogy fegyverkezzenek.

“A társadalmak Nyugat-Európában az összeomlás határán vannak, kaotikus erőszak okozta gazdasági zavarok, a tömeges bevándorlás és a terrorizmus ennek a fő okozói.”

Az altábornagy külön figyelmeztette a svájci népet, hogy a társadalom veszélyesen közel áll az összeomláshoz, és azt tanácsolta azoknak akik nem tartalékosak a svájci hadseregben, tegyenek lépéseket a arról, hogy bizonyos helyzetben, meg tudják majd magukat védeni.

speisa.com nyomán napimigrans.com
Link

Hozzászólások

48 #1 ro-zsola
- 2016. január 06. 22:40:03
Az első védvonal másnéven V4 szívesen fogadja és seregébe integrálja azon nyugatiakat akik " szívünkbe fogadták Jézust". Hasonlóan mint Donbasszban
80 #2 monguzking
- 2016. január 07. 00:36:45
rozsola nem értem hogy orbánéknak miért nem jutott eszükbe az a jo védekezési mod hogy magyarország befogad több százezer menekültet---természetesen erdélyböl-vajdaságbol-kárpátaljárol de szivesen látunk jomodu,gazdag német menekülteket is...
2 #3 gerry
- 2016. január 07. 05:56:13
www.postaimre.net/kepek/A.Blattman-CH.jpg

Tatsache ist: Jeder Schweizer ist militärdienstpflichtig. 73 Prozent des Stimmvolkes haben vor zwei Jahren Ja gesagt zur Wehrpflicht.
(Ami tény: Minden svájci polgár hadköteles. A két évvel ezelõtti népszavazáson a svájci polgárok 73%-a megszavazta.)


Forrás: http://www.aargau...-129616917
238 #4 bivaly
- 2016. január 07. 06:39:29
Gerry !

Megint picit pontatlan vagy ! Írdd meg, ha tévedek ! A svájci polgárok 27 %-nak jó része nem svájci. Tehát a svájci hazafiak nagyon nagy százaléka szavazta meg ! A többi a standard parazita, mint minden más országban. És őket majd megvédik ha kell, ezek a militáns "hülyék", mert ők maguk, lányosan széplelkűek, nagyon "pacifisták". Szóban !
Elnézést a helyesbítésért, de így szerintem pontosabb. Sokkal pontosabb. Meg olyan ismerős ez az egész szituáció. Avval a különbséggel, hogy Svájcban mindenek ellenére, még vannak svájciak, meg hazafiak.
2 #5 gerry
- 2016. január 07. 08:59:02
bivaly - "73 Prozent des Stimmvolkes" azaz szavazásra jogosult... ami svájci állampolgárt jelent. Persze nem mindegyik született itt - ahogy én sem - hanem "bepolgárosodott". Ez viszont több lehet mint a nép (tudod, az az Istenáldotta) 27%-a.
De második generációs, már itt született és mára nagykorú polgárok, legyen az férfi vagy nõ (más "nemtelenrõl" nem ejtek szót bár van itt is belõlük elég), rassistábbak és nacionalistábbak mint ezelött ca. 20 évvel.
s_pompom
75 #6 talpi
- 2016. január 07. 10:34:09
Na fiúk, elő a vasvellát, csúzlit, kapanyelet, mert ha Isten akarja az is elsülhet. Most akkor lehet "beszarni", mert eddig legalább volt idő, a gatya letolásra is. Mégsem tette sokunk :( Így jár, ki nem gondolkodik. azok szekerét tologatja, kik a nemzetet idáig juttatták.
48 #7 ro-zsola
- 2016. január 07. 11:57:35
Monguz , valamit félreértettél.
Mi csupán olyan nyugatiakat vagyunk hajlandóak integrálni akik hadképesek.
Mi a bajotok Orsóssal ?
Nemrég láttam egy listát :
Oroszország
Kína
India
Észak-Korea
Irán
Szíria
Venezuela
Dél-Afrika
Lengyelország
Magyarország
....
6 #8 anzsi a macska hala
- 2016. január 07. 18:23:47
Tulok egészen jol összefoglalja a folyamatot, (amit részleteiben itt is olvasunk) aminek a polgárháború egy közbülső része, a célok, és a kitalálók már nem ismeretlenek, az ellenség megmutatja magát.
Ez már fél siker. Mármint nekünk.
http://hetiujsag....es-celjai/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
2,482,803 egyedi látogató