Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A mai emberiség súlyos drámája a magányosság

TanácsadásAz következménye! Súlyos dráma a rohadt szabadkõmûves zsidó banda minden összeesküvésének eredménye. Nukikukik bekaphatják! Papa...a családi fûguru. Be kell xarni! Sok buzi, pedofil korrupt képmutató mocskos patkány! A mai társadalom kórrajzát vázolta fel Ferenc pápa vasárnap a Szent Péter-bazilikában bemutatott misén, amellyel megnyitotta a családról szóló rendes püspöki szinódust.

A szinóduson részt vevõ 270 püspökkel együtt bemutatott misén Ferenc pápa azt szorgalmazta, hogy az egyház ítélkezés helyett nyitott ajtókkal várja és fogadja be a sérült családokat. A pápa megerõsítette a házasság felbonthatatlanságának római katolikus tanítását.

Az egyházfõ kijelentette: a mai társadalom egyre kevésbé képes tartós párkapcsolatokat kötni. „A tartós, hûséges, lelkiismeretes, stabil és gyermekáldástól kísért szeretetet nevetségesnek tüntetik fel és úgy tekintenek rá, mintha elmúlt korok hagyatéka lenne” – hangoztatta Ferenc pápa. Ellentmondásnak nevezte, hogy a legfejlettebbnek tartott társadalmakban a legalacsonyabb a népességszaporulat, a legnagyobb az abortusz, a válás, az öngyilkosságok aránya, valamint a környezetszennyezés is.
„A házasság nem utópia”

A házasság intézménye az egoizmussal teli társadalmat félelemmel tölti el, de a mai ember is vágyódik a „valódi szeretetre”, „a házasság nem utópia” – tette hozzá a pápa.

Ami a kortárs család szerepével és problémáival foglalkozó püspöki szinódust illeti, Ferenc pápa kijelentette, hogy az egyház nem ítélkezik, hanem „tábori kórházként” és „jó szamaritánusként” ápolja a „sebzett emberiséget”. Arra kérte a püspököket, hogy tanácskozásukon az igazság keresését a szeretettel párosítsák.
A mai emberiség súlyos drámája a magányosság

Ferenc pápa rámutatott arra, hogy a mai emberiség nagyon erõsnek érzi magát, viszont súlyos drámája a magányosság. A magukra hagyott idõseket, az özvegyeket, a házastársuktól elhagyott nõket és férfiakat, a háború és üldözés elõl menekülõ migránsokat említette, azokat, akik úgy érzik, senki sem érti és hallgatja meg õket, a „selejt kultúráját” hirdetõ fogyasztói társadalom áldozataivá váló fiatalokat. „A globalizált világban, ahol egyre több a luxusotthon és felhõkarcoló, egyre kevesebb az otthon és a család melege” – jegyezte meg.

A Szent Péter téren délben mondott beszédében Ferenc pápa úgy fogalmazott, hogy a társadalom ne magába zárkózó erõd legyen, hanem befogadó családok alkossák. Hozzátette: „fájdalmas boldogtalan, a szegénység és a háborúk elõl menekülõ gyermekeket látni, akik ajtóinkon kopogtatnak, szívünkhöz szólnak, segítségünkért könyörögve”. A püspökök tanácskozását hétfõn Ferenc pápa nyitja meg a vatikáni szinódusi teremben. A szinódus október 25-ig tart.
Link

Hozzászólások

58 #1 ssman
- 2015-10-04 21:14
Maganyos! Hehe! Reggel is arra keltem, hogy meg kell boritanom valakit, de ezt csak ugy tehetem, ha van ellen is! Meg hogy magany! Tarsas vidamkodas! s_box
75 #2 talpi
- 2015-10-05 04:33
No ebben teljesen igazat adok a "vén szatírnak" hiszen manapság sem a házasság ssm pedig a párkapcsolatok nem arról szólnak amirõl szólniuk kellene . Hiszen hol beszélhetünk / néhány kivétellel/ tartósságe? Talán ott ahol annak ellenére hog esetlef nem papírozták le mégis, sok-sok évet ehymás mellett töltenek a "párok" felvállalva egymás nyûgjét baját betegségét és közösen nevelik a gyermeküket.vállalva annak is minden örömét nehézségét. Ezzel szemben mit tapasztalunk? A párkapcsolatok teljesen"fellazultak" egymás megbecsülése tolerálása megértése semmivé foszlott. Mindez köszönhetõ a liberalizált elzsidósodott gondolkodàsnak és azon"társaságinak nevezett " oldalaknak melyek kifejezetten azért jöttek létre hogy a családi kapcsolatokat rombolják, szétszagassák az amúgy is "laza" kapcsolatokat. Ezen oldalak oly mértékben károsítják a már "befolyásolt" tudatot, hogy méf a gyermekekkel sem foglalkoznak a "párok" kellõ áhìtattal. Elmarad a szülõ gyermek kapcsolat csak felszínes a nagyshülõk csak"státuszként "foglkoznak a "család tagjaival. Itt a hiba feleim.
75 #3 talpi
- 2015-10-05 04:55
Arról nem is beszélve, hogy ezen "társaságinak"nevezett oldalak tömkellege szinte csordulásig töltve az erkölcstelen, normális ésszel elfogadhatatlan, antiszociális beállítottságú gondolkodókkal. Persze vannak kivételek, de olymértékben elenyészõ, hogy a helyzethez mérten nem releváns. Nos akkor ki is a felelõs mindezért? Maga az oldal létrehozója,? Ki üzletet lát benne, vagy azon " nevezzük fellazult erkölcsûnek" egyén aki ezeket az oldalakat látogatja és fétisizálja, szinte szentírásként zsolozmázza? Igen szerintem az EGYÉN akiben nincs erkölcsi tartás mert ninxs elõtte a családi példakép. Hiszen sok az eserek túlnyomó többségében nem volt és ma sincs családjaikban normális érték 8téler, a birtoklási vágy és a péng ami számukra elfogadható, maga az emberi érték ismererlen fogalom, ennek megfelõen viselkednek és élik meg napjaikat. Felszínes, szokásokat követõ életvitel , maga.mutogató felsõbbrendü gondolkodás a jellemzõ rájuk. Minden irott és íratlan törcény lábbal tiprása más emberek semmibe vétele számukra "életforma" kifelé mégis az "önzetlen" segítõ képét mutarják valójában kegyetlenú komoly számítás van mögötte.
4 #4 Posta Imre
- 2015-10-05 07:32
Csaka arról van szó, hogy a c-ölibátust fel akarják oldani. Nehogy már a saját családodra gondolj! Ezeknek a parazitáknak az érdeke mindig önös és most kell az indok, hogy eztán a pap is dughat szabadon, mert jahvé már megengedi hivatalosan is, hogy keresztényként szaporodjon a sok mocskos zsidó.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
2,750,735 egyedi látogató