Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A svéd rendőrök elhallgatták a tinilányok szexuális molesztálását

KultúraDehogy hallgatták el, itt mindenki tudott róla, csak a szabadkőműves mocskos zsidó banda mostanra időzítette a "hűbammeg, de meg vagyok lepődve, hogy átbaxtak"-ot! Minden csalás és ámítás.
A befogadás barát migránspolitikájáról ismert Svédországban is robbant a „kölni bomba”. Másfél éve hallgatnak a szexuális molesztálásokról és az elkövetők kilétéről.

A Stockholmi rendőrséget azzal vádolják, hogy szexuális támadások sorát hallgatta el az egyik legnagyobb svéd szabadtéri fesztivállal a We are Sthlm-mal kapcsolatban. A Local helyi kiadása szerint a tavaly és tavaly előtt történtekről titkolóztak, sőt álszent módon az akkori beszámolók nyugodt hangulatú rendezvényekről szóltak. A rendőrség korábban arról írt, hogy viszonylag kevés bűneset történt a résztvevők számához képest.

A Dagens Nyheter (DN) című lap szerint a rendőrség tudott arról, hogy fiatal férfiak csoportokba verődve gondot okozhatnak a lányoknak, a lap úgy fogalmaz, hogy „csoportosan hozzádörgölőznek fiatal lányokhoz”. A tinilányok rendszerszerű támadásokról számoltak be. Az eset azért is különösen súlyos, mert a rendezvény legfőképpen a 12-17 éves korosztályt célozza meg, így résztvevői is túlnyomó többségben kiskorúak.

A rendőrség elfelejtett arról is beszámolni, hogy a támadók, olyan fiatal bevándorlók voltak, akik szüleik nélkül érkeztek az országba. A svéd média a Dagens Nyheter által közölt jelentések nyomán kiderítette, hogy mintegy 50 gyanúsított hajtott végre szervezett támadásokat.

A DN-nek a tinilányok, akiket molesztáltak úgy írták le az eseményeket, hogy „rettenetes” volt. „Amint beértem a tömegbe egyből tapogatni kezdtek”– nyilatkozta egy 15 éves lány.

A rendőrségi szóvivő az ügy kipattanása után kijelentette: „Kétségtelen, hogy írnunk kellett volna erről, és elmondani az embereknek, hogy mi történt, nem tudom, ez miért nem történt meg”. Varg Gyllander azt mondta, hogy a rendőrség újrakezdi a nyomozást, hogy kiderítse, pontosan mi történt, és hogy miért nem tájékoztatták a közvéleményt azonnal és teljeskörűen.

Az ügyet bonyolítja, hogy egyes sajtó és rendőrségi források szerint azért nem kerültek nyilvánosságra a szexuális molesztálások és az elkövetők származása, nehogy a bevándorlásellenes Svéd Demokraták malmára hajtsák a vizet.

Na, most sikerült igazán csak felháborodást gerjeszteni az elhallgatással, ha azonnal közlik mi történt és nyomozás indul a támadásokkal kapcsolatban, sőt, egyes elkövetők büntetést is kapnak, esetleg nem lett volna ekkora a felháborodás, és talán a Svéd Demokraták népszerűsége sem emelkedne ilyen gyorsasággal.

Végül a svéd miniszterelnök is megszólalt. Stefan Löfven felháborodott hangvételű nyilatkozatban reagált a hírre, és az áldozatul esett lányok kettős elárulásáról beszélt. „Dühös vagyok, mert ezek a fiatalok nem mehettek el a fesztiválra megszégyenítés nélkül. Ez komoly gond az érintettek és az ország számára is. Egy tapodtat sem hátrálhatunk meg, és nem nézhetünk félre…. Először azzal árulták el őket, hogy nem úgy kezelték az ügyet, ahogy azt megkívánnánk. Másodszor azzal, hogy a rendőrség nem adott tájékoztatást erről a problémáról” – mondta.
A kölni bomba repeszei

Mint azt korábban megírtuk szilveszter éjszaka Kölnben bevándorló hordák támadtak meg nőket, szexuálisan zaklatták, kirabolták őket. A helyi sajtó és rendőrség Németországban is elhallgatta a történteket és a támadók származását. Végül elismerték a támadásokat és „észak-afrikai, arab kinézetűeknek” titulálták a támadókat. Azóta közel 500 feljelentés érkezett a rendőrséghez szexuális zaklatás miatt. És Európa több nagyvárosából is jelentettek hasonló szexuális támadásokat.
Link

Hozzászólások

59 #1 Lica
- 2016. január 11. 23:12:45
2012-es adat volt hogy 64000 nemi erőszakot követtek el az év alatt ezek az állatok, ez volt a világon a legtöbb a ranglistán. A második dél-afrika volt 12000-el. A különbség több mint brutális...
8 #2 miskolcilaci
- 2016. január 12. 05:42:39
Berlini metró. 2016.01.11.
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-yqdoQUqnT4&feature=youtu.be[/movie]
137 #3 balu
- 2016. január 12. 08:36:20
Ez Peter Wolodarski, a Dagens Nyheter főszerkesztője
gfx.aftonbladet-cdn.se/image/17036306/800/normal/aec353bcedd74/wolodarski.jpg

Ez meg Gunilla Herlitz, a CEO
www.dn.se/images/2011/03/28/gunilla_herlitz260.jpg

...most mégis... mit lehet tőlük elvárni? Sztem pont ezt.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
2,485,340 egyedi látogató