Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Cionista zsidók a nyugati média mögött

KultúraIzrael irányítja az amerikai politikusokat és a médiát
Az amerikai média zsidó-cionisták általi irányítása lehetővé teszi, hogy az amerikai választók arra a "jelöltre szavazzanak, amely a leginkább hűséges, de nem az Egyesült Államokhoz, hanem Izraelhez", mondta David Christie.


Izrael tartja irányítása alatt az amerikai politikusokat és a médiát az erőteljes lobbitevékenységén keresztül Washingtonban, ezzel lehetővé téve, hogy a tel-avivi rezsim javára megváltoztassa a politikai erőviszonyok alakulását, számolt be egy new yorki újságíró.

"A Kongresszusból minden politikus a zsebükben van" és " irányításuk alatt tartják a teljes médiaapparátust a nyugati világban", fejtette ki David Christie egy keddi interjúban.

Az újságíró azt követően beszélt a fentiekről, miután egy újabb adagot tettek közzé Hillary Clinton privát szerveréről kiszivárgott e-mailek közül, amelyekből kiderül, hogy a korábbi külügyminiszter megfontolóra vett egy titkos tervet, melynek a lényege, hogy zavargásokat szítanának a palesztinok körében, annak érdekében, hogy az izraeli vezetők felléphessenek, meghozva ellenük a szükséges intézkedéseket.

Az ajánlást egy 2011. december 18-ai e-mailben fogalmazta meg Thomas Pickering, Amerika izraeli nagykövete Clintonnak, egy módszerként arra ösztönözve Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnököt, hogy folytassa a sikertelen tárgyalásokat a palesztinokkal.

Pickering „a régióban lévő gyökeres változás” elérésére potenciálisan alkalmasként jellemezte a tervet, azzal érvelve, hogy az Egyesült Államoknak felzúdulást kéne indítania úgy, hogy a tiltakozásokat palesztin nők vezetésével robbantanák ki Izrael ellen.

A korábbi diplomata felvetette, hogy az Egyesült Államoknak nem kormányzati csoportokat, illetve harmadik feleket kellene alkalmaznia, hogy „segítsen” megvalósítani a tervet.

l"Ez nem meglepő, hogy Hillary Clinton volt külügyminiszter kétségbeesetten keresett valamilyen módot, valamilyen stratégiát, hogy a rasszista-felsőbbrendűséggel foglalkozzanak, ilyen háborús uszító pszichopaták vezetik Izraelt ", mondta Christie a Press TV-nek.

"De a tévedés az, hogy a cionista rezsim, élén a politikai-bűnözés mestereivel és szociopata elmebetegekkel, mint Netanjahu, szeretnék egy másik vérfürdő megteremtésének lehetőségét", mondta a titkos kampányról.

"Ez azért van, mert amikor a zsidók irányítják a médiát", tette hozzá az újságíró, „teljes egészében kontroll alatt tartják a tévét bámuló zombik felfogását az Egyesült Államokban, ezzel lehetővé téve, hogy az amerikai választók arra a "jelöltre szavazzanak, amely a leginkább hűséges, de nem az Egyesült Államokhoz, hanem Izraelhez."

Persianews.vcp.ir

Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2016. január 13. 15:49:12
Nahat ilyen is van ....))s_vigyori
152 #2 tibi
- 2016. január 13. 16:24:32
Vizi Paci Csak ilyen van!
128 #3 bogyo
- 2016. január 13. 17:11:29
theuglytruth.files.wordpress.com/2013/12/rabbitelevision1.jpg
137 #4 balu
- 2016. január 14. 18:26:23
Ó, ne!!! Ez nem lehet igaz!!! Ez csak azoknak a mocskos náciknak az ócsároló hadjárata, akik nem tudják elfelejteni, hogy nem sikerült az endlösung, ahol mint tudjuk minimum 8, de inkább 13 millió zsidóembert pusztítottak el állati kegyetlenséggel gázkamrákban és szappant csináltak belőlük meg lámpaernyőt. Elevenen főzték ki a zsidók zsírját, értitek?!?! Meg persze, hogy elevenen nyúzták meg őket a lámpabúragyárakban.

Ne haragudj, Imi, most túllőttél a célon, ezt nem hiszem el. Már Astar kapitány is necces volt, de ez.... hallatlan

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.28 másodperc
2,485,286 egyedi látogató