Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rablótámadással vádolják a szerb rendőrség elit alakulatának tagjait

KülföldEzek a TEK-es beszervezettek. Mit gondoltok, ott az "alvilág" nem a "rendőrséggel" kapcsolódik a "politikia zsidó bűnöző" bandához? Álpintér Sanya and co. Egy 300 ezer eurót szállító autó kirablásával gyanúsítják a szerb rendőrség speciális egységének öt tagját. Hogyan sikerült lefülelni őket?

A Banja Luka-i televízió közzétette a 300 ezer eurót szállító autó kirablását megörökítő felvételeket, amelyeken a szerb rendőrség speciális alakulatának öt tagja megtámadta és kirabolta páncélozott járművet. A felvételeket a pénzszállító jármű kamerái készítették. A páncélozott járműnek és az azt kísérő autónak az útját egy Audi személygépkocsi állta el, amelyből felfegyverzett álarcos férfiak ugráltak ki és betörték a pénzszállító autó ablakát, a kísérő autóból pedig kirángatták a pénz szállításával megbízott cég két alkalmazottját, majd átrakták a zsákmányt az Audiba és elhajtottak – adta hírül a Čas a szerb Blic napilap hírportáljának tudósítása alapján.
Kattintson és nézegessen képeket Szabadkáról!

A gyanús rendőrök bandáját néhány nappal ezelőtt fogták el. A gyanúsítottak egyike "átesett" a hazugságvizsgálaton, ketten elutasították annak elvégzését. Az eset pikantériája, hogy a vádlottak egyike a szerb miniszterelnök védelmét látta el.
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.29 másodperc
2,486,228 egyedi látogató