Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A melegek a belsõ elhárításnál dolgoznak legszívesebben

TechnikaEz beismerés, hogy a buzik és ribancok és egyéb zsidó elfajzottak a szolgálatok búvóhelyei, kompromittáló segédei...és amit a fantáziátok még elvisel. A bûnözõi csoportok is ide tartoznak ám.
A brit belsõ elhárítás, az MI5 a legmelegbarátabb munkáltató Nagy-Britanniában. A Stonewall melegszervezet évente összeállít egy listát a melegek számára legjobb munkahelyekrõl, idén az elhárítás lett az elsõ.

Az MI5 ügynökség elõször 2012-ben szerepelt a szervezet listáján. Akkor a 62. volt, most azonban majdnem 400 munkahelyet megelõzött és elsõ lett a 100-as listán.

A lista több mint 60 ezer meleg, leszbikus, biszexuális és transznemû dolgozó megkérdezésével készül. A bizalmas kérdõívben figyelembe veszik az alkalmazottak munkahelyük iránti elkötelezettségét és az elõre jutás lehetõségét is. A Stonewall szerint az MI5 a foglalkoztatáspolitika tíz területén is bizonyította, hogy minden alkalmazottnak egyenlõ esélyeket ad.
Thames House, az MI5 fõhadiszállása. Forrás: mi5.gov.uk

Thames House, az MI5 fõhadiszállása. Forrás: mi5.gov.uk

Andrew Parker, az MI5 vezérigazgatója azt mondta, a sokszínûség alapvetõen fontos a belsõ elhárítás számára. Nem csak azért van szükség a sokszínûségre, mert az a helyes, hogy tükrözni kell a társadalom összetételét, hanem mert a legtehetségesebb emberekkel dolgoznak, szexuális irányultságuktól függetlenül – írja az MTI.

Ruth Hunt, a Stonewall elnöke szerint egyébként a lista élmezõnyében lévõ szervezetek nem csak a dolgozók életminõségét javítják. Üzleti szempontból is elõnyös számukra az, hogy alkalmazottaik jól érzik magukat, hiszen:

""Tudjuk, hogy az emberek jobban teljesítenek, amikor önmaguk lehetnek, és hogy az alkalmazottak sokszínûsége sokkal produktívabb, pozitívabb és kreatívabb munkahelyi környezetet teremt.”"

Az MI5 után a Lloyds Banking Group, a walesi nemzetgyûlés, az ingatlanokkal foglalkozó B3Living és a Pinsent Masons ügyvédi iroda következik a 100-as listán.

A melegek a belsõ elhárításnál dolgoznak legszívesebben
A brit belsõ elhárítás, az MI5 a legmelegbarátabb munkáltató Nagy-Britanniában. A Stonewall melegszervezet évente összeállít egy listát a melegek számára legjobb munkahelyekrõl, idén az elhárítás lett az elsõ.


Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-01-19 15:56
Az orosz ortodox egyház feje szerint a homoszexualitás elfogadása miatt is erõsödik az Iszlám Állam

Kirill moszkvai pátriárka szerint nem csoda, hogy vannak muszlimok, akik az Iszlám Államhoz menekülnek, mert az európai társadalmak istentelen civilizációvá váltak, ahol elfogadják olyan események létezését, mint egy melegfelvonulás.

A legfõbb ortodox vezetõvel az egyház honlapján jelent meg egy interjú, melyben arról beszélt, hogy az ISIS egy újfajta civilizációt tudott teremteni, szemben az istentelen, szekuláris, sõt szekularitásában radikális társadalmakhoz képest.
Putyin és Krill ( AFP / POOL / ALEXEI DRUZHININ)

Szerinte az istentelen civilizációk terjedése egyenesen vezet ahhoz, hogy fiatalok a szélsõségekre figyelnek oda. Szerinte sokakat, akik a terrorszervezet önhatalmúlag kikiáltott kalifátusát választották, õszinte szándékok vezényeltek, és igazi vallásos alapon állt meggyõzõdésük.

Kirill pátriárkának nem ez az elsõ kirohanása a homoszexualitás ellen, 2013-ben az azonos nemûek házasságának engedélyezését nevezte az Apokalipszis jelének, és felszólította az embereket, hogy jobban harcoljanak a melegek jogainak terjedése ellen. (Independent)http://444.hu/201...zlam-allam
118 #2 keepfargo
- 2016-01-19 17:32
Tiltakozom a magyar nyelv mindennapos rontása, rongálása ellen. A meleg szavunkat ne adjuk egy ún. kisebbségi csoportnak, mert arra nem biztos hogy érdemesek. Egyébként ez azzal a veszéllyel is jár - az említett csoport felmagasztalása, ok nélküli elötérbe-tolása mellett - hogy e sok összefüggésben használt szavunk a többi használat alkalmával veszíteni fog az értékéböl, mert mindíg hozzágondoltatja velünk a buzikat, homoszexuálisokat. ezt mi, a nép inkább ne akarjuk, ha szabad kérnem. akarja a magyarság-és nyelvmegrontó firkász, az összes rajtunk élösködö, akiknek az a jó, ha mi mielött kipusztulunk meg is bolonduljunk elöbb, de mi magunk hadd ne akarjuk ezt!
megkérk szépen, úri jólneveltséggel mindenkit aki a honlapot (is) jobb sorsa és nem sorosra érdemesnek tartja, ne ússzon az árral, söt merjen szembepipilni az ellenséges széllel is. a buzi az buzi, homoszexuális "homokos" - akármi, csak nem meleg-ebb, mint a normális szexualitású ember, akinek természetes ösztöneit gyermekáldás koronázhatja meg. Az azonos nemüek szexuális sikere lehet akármekkora farbatúrás vagy szoppantás, nyalás, nyelés, vagy bármi egyéb; a gyermek nemzésének öröme , a családi tüz melege(!) nem adatik meg nekik.
Akkor mi a fészkes fenével érdemelnék ki a "meleg" nevet?
3 #3 Enid
- 2016-01-19 18:10
Keepfargo! s_grat csatlakozom
130 #4 kisvakond
- 2016-01-20 08:01
Keepfargo!

Jól írod, felmagasztalás pozitív csengésû és értelmû szóval. Sötét célra használt szómágia.

Ugyanezt visszafelé is mûvelik, amikor egy fontos szóhoz ragasztanak egy erõsen negatív színezetû jelentést, így gyengítve azt, például: gyökér, paraszt.

Nem véletlen, hogy mely szavak estek bele ebbe a körbe.
2 #5 gerry
- 2016-01-20 08:57
s_pompomén is, én is ... csatlakozom. Csak rosszul írtad:

Nem ezt: "...mert arra nem biztos hogy érdemesek", hanem ezt kellett volna írnod: "...biztos, hogy arra nem érdemesek!"

s_Laptop
254 #6 mujko
- 2016-01-20 09:35
Együtt vagyok Keepfaragóval gyerekkoromban egy pékség mellet laktunk.
Alig vártam mindennap du 14-órát mert akkor nyitott a pékség boltja . És mentem a meleg kenyérért,meleg kifliért.
Mondjuk gyurcsány buzijai is államtitkárok voltak,vannak ?
Akinek van gyomra az nézze meg .
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BGspUU6fx9A[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.37 másodperc
2,744,872 egyedi látogató