Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A melegek a belső elhárításnál dolgoznak legszívesebben

TechnikaEz beismerés, hogy a buzik és ribancok és egyéb zsidó elfajzottak a szolgálatok búvóhelyei, kompromittáló segédei...és amit a fantáziátok még elvisel. A bűnözői csoportok is ide tartoznak ám.
A brit belső elhárítás, az MI5 a legmelegbarátabb munkáltató Nagy-Britanniában. A Stonewall melegszervezet évente összeállít egy listát a melegek számára legjobb munkahelyekről, idén az elhárítás lett az első.

Az MI5 ügynökség először 2012-ben szerepelt a szervezet listáján. Akkor a 62. volt, most azonban majdnem 400 munkahelyet megelőzött és első lett a 100-as listán.

A lista több mint 60 ezer meleg, leszbikus, biszexuális és transznemű dolgozó megkérdezésével készül. A bizalmas kérdőívben figyelembe veszik az alkalmazottak munkahelyük iránti elkötelezettségét és az előre jutás lehetőségét is. A Stonewall szerint az MI5 a foglalkoztatáspolitika tíz területén is bizonyította, hogy minden alkalmazottnak egyenlő esélyeket ad.
Thames House, az MI5 főhadiszállása. Forrás: mi5.gov.uk

Thames House, az MI5 főhadiszállása. Forrás: mi5.gov.uk

Andrew Parker, az MI5 vezérigazgatója azt mondta, a sokszínűség alapvetően fontos a belső elhárítás számára. Nem csak azért van szükség a sokszínűségre, mert az a helyes, hogy tükrözni kell a társadalom összetételét, hanem mert a legtehetségesebb emberekkel dolgoznak, szexuális irányultságuktól függetlenül – írja az MTI.

Ruth Hunt, a Stonewall elnöke szerint egyébként a lista élmezőnyében lévő szervezetek nem csak a dolgozók életminőségét javítják. Üzleti szempontból is előnyös számukra az, hogy alkalmazottaik jól érzik magukat, hiszen:

""Tudjuk, hogy az emberek jobban teljesítenek, amikor önmaguk lehetnek, és hogy az alkalmazottak sokszínűsége sokkal produktívabb, pozitívabb és kreatívabb munkahelyi környezetet teremt.”"

Az MI5 után a Lloyds Banking Group, a walesi nemzetgyűlés, az ingatlanokkal foglalkozó B3Living és a Pinsent Masons ügyvédi iroda következik a 100-as listán.

A melegek a belső elhárításnál dolgoznak legszívesebben
A brit belső elhárítás, az MI5 a legmelegbarátabb munkáltató Nagy-Britanniában. A Stonewall melegszervezet évente összeállít egy listát a melegek számára legjobb munkahelyekről, idén az elhárítás lett az első.


Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016. január 19. 15:56:30
Az orosz ortodox egyház feje szerint a homoszexualitás elfogadása miatt is erősödik az Iszlám Állam

Kirill moszkvai pátriárka szerint nem csoda, hogy vannak muszlimok, akik az Iszlám Államhoz menekülnek, mert az európai társadalmak istentelen civilizációvá váltak, ahol elfogadják olyan események létezését, mint egy melegfelvonulás.

A legfőbb ortodox vezetővel az egyház honlapján jelent meg egy interjú, melyben arról beszélt, hogy az ISIS egy újfajta civilizációt tudott teremteni, szemben az istentelen, szekuláris, sőt szekularitásában radikális társadalmakhoz képest.
Putyin és Krill ( AFP / POOL / ALEXEI DRUZHININ)

Szerinte az istentelen civilizációk terjedése egyenesen vezet ahhoz, hogy fiatalok a szélsőségekre figyelnek oda. Szerinte sokakat, akik a terrorszervezet önhatalmúlag kikiáltott kalifátusát választották, őszinte szándékok vezényeltek, és igazi vallásos alapon állt meggyőződésük.

Kirill pátriárkának nem ez az első kirohanása a homoszexualitás ellen, 2013-ben az azonos neműek házasságának engedélyezését nevezte az Apokalipszis jelének, és felszólította az embereket, hogy jobban harcoljanak a melegek jogainak terjedése ellen. (Independent)http://444.hu/201...zlam-allam
118 #2 keepfargo
- 2016. január 19. 17:32:58
Tiltakozom a magyar nyelv mindennapos rontása, rongálása ellen. A meleg szavunkat ne adjuk egy ún. kisebbségi csoportnak, mert arra nem biztos hogy érdemesek. Egyébként ez azzal a veszéllyel is jár - az említett csoport felmagasztalása, ok nélküli elötérbe-tolása mellett - hogy e sok összefüggésben használt szavunk a többi használat alkalmával veszíteni fog az értékéböl, mert mindíg hozzágondoltatja velünk a buzikat, homoszexuálisokat. ezt mi, a nép inkább ne akarjuk, ha szabad kérnem. akarja a magyarság-és nyelvmegrontó firkász, az összes rajtunk élösködö, akiknek az a jó, ha mi mielött kipusztulunk meg is bolonduljunk elöbb, de mi magunk hadd ne akarjuk ezt!
megkérk szépen, úri jólneveltséggel mindenkit aki a honlapot (is) jobb sorsa és nem sorosra érdemesnek tartja, ne ússzon az árral, söt merjen szembepipilni az ellenséges széllel is. a buzi az buzi, homoszexuális "homokos" - akármi, csak nem meleg-ebb, mint a normális szexualitású ember, akinek természetes ösztöneit gyermekáldás koronázhatja meg. Az azonos nemüek szexuális sikere lehet akármekkora farbatúrás vagy szoppantás, nyalás, nyelés, vagy bármi egyéb; a gyermek nemzésének öröme , a családi tüz melege(!) nem adatik meg nekik.
Akkor mi a fészkes fenével érdemelnék ki a "meleg" nevet?
3 #3 Enid
- 2016. január 19. 18:10:36
Keepfargo! s_grat csatlakozom
130 #4 kisvakond
- 2016. január 20. 08:01:36
Keepfargo!

Jól írod, felmagasztalás pozitív csengésű és értelmű szóval. Sötét célra használt szómágia.

Ugyanezt visszafelé is művelik, amikor egy fontos szóhoz ragasztanak egy erősen negatív színezetű jelentést, így gyengítve azt, például: gyökér, paraszt.

Nem véletlen, hogy mely szavak estek bele ebbe a körbe.
2 #5 gerry
- 2016. január 20. 08:57:31
s_pompomén is, én is ... csatlakozom. Csak rosszul írtad:

Nem ezt: "...mert arra nem biztos hogy érdemesek", hanem ezt kellett volna írnod: "...biztos, hogy arra nem érdemesek!"

s_Laptop
254 #6 mujko
- 2016. január 20. 09:35:55
Együtt vagyok Keepfaragóval gyerekkoromban egy pékség mellet laktunk.
Alig vártam mindennap du 14-órát mert akkor nyitott a pékség boltja . És mentem a meleg kenyérért,meleg kifliért.
Mondjuk gyurcsány buzijai is államtitkárok voltak,vannak ?
Akinek van gyomra az nézze meg .
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BGspUU6fx9A[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
2,487,467 egyedi látogató