Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Több mint 80-an haltak már meg az ukrajnai influenzajárványban

TechnikaMegismétlik a 2009-es nagy permetezést! Aggódom az egyik tagunk kislányáért. Napok óta nem jelentkezik már. Kizárólag a veszélyeztetett csoportokból kikerülő betegek haltak bele eddig az Ukrajnában terjedő H1N1-es influenzába. Az ukrán egészségügyi miniszter szerint összesen 83 halottról tudnak. Nemrég egy új vírustörzset is azonosítottak Ukrajnában.

Összesen 2,6 millió ember kapta el a betegséget a 2015. október 1-je és a 2016. január 18-a között felvett adatok szerint. A megbetegedések száma az ország 18 megyéjében túllépte a járványos küszöböt, közülük 11 megyében ötven százalékkal – mondta Olekszandr Kvitasvili ukrán egészségügyi miniszter.

Ljubov Nyekraszova, az ukrán járványügyi hivatal vezetője szerint a legtöbb haláleset Odessza megyében volt, ott huszonhatan hunytak el. A H1N1-es influenzajárvány következtében meghalt emberek mind az úgynevezett rizikócsoportokból, vagyis a gyerekek, a terhes nők, a cukorbetegek, az asztmások, az idős emberek, az egészségügyi dolgozók és a szolgáltatásiparban dolgozók közül kerültek ki.

Ukrajnában 2015 decembere óta terjed a H1N1-es influenza. Január 25-én Kijev főorvosa, Oleg Ruban bejelentette, hogy az ukrán főváros egészségügyi hatóságai az influenza vírus új törzsét regisztrálták, a H3N2-t, amelyet Svájcból hurcolhattak be Ukrajnába.

A 2009-2010-es H1N1-járvány idején Ukrajnában öt hónap alatt majdnem 6,5 millió ember betegedett meg és 1127-en haltak meg.
Link

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2016. január 26. 17:54:19
Nem hiszem el a hivatalos történelmi verziót a középkori pestis járványról sem. Egy régebbi FIX HD-s Enigma adásban volt is róla szó, hogy a pestis járvány kitörése előtt furcsa repülőszerkezetek valamit kiszórtak a légtérbe. Festmény is van róla. Ha valaki olvasta Nemere István könyvét a "Klausztropolisz-t" az sejtheti, hogy minden korban léteztek az elmaradott, vallásokkal sötétségben tartott társadalmak mellett technikailag jóval fejlettebb népek is, elrejtve a világ szeme elől, talán a föld alá, mint ahogy az említett könyv is valami ilyesmiről szól, de ott pont fordítva van. A felszínen élnek a fejlett technikával rendelkező emberek, a föld alatt pedig egy középkori szinten lévő társadalom egy mesterségesen megvilágított hatalmas barlangban. Végül kiderül az igazság ott is. Az "5-ik hullám" című filmben is céloznak rá, hogy hogyan lesz elintézve az emberiség sok milliárd lakosa. Az eddigi vegyi csíkozás csak bemelegítés volt. Teszt, kísérlet. Ha valaki utána néz mit tartalmaz a levegő, ami körbe veszi a Földünket, elolvashatja, hogy a levegőben bőven élnek baktériumok, vírusok és 9-11 ezer méteres magasságban, meg feljebb is tele van a légtér beazonosíthatatlan légi járművekkel. Remélem a klubtagunk és kislánya is jól vannak, sajnos felkészülhetünk a legrosszabbra. A világot uraló elmebeteg elitnél is vannak rosszabbak. Az őket kiszolgáló lelkiismeret nélküli elmebetegek. Tudjuk, hogy léteznek speciálisan csak egy bizonyos fajra kifejlesztett vírusok is. Fehérekre, ázsiaiakra, négerekre. És használják is őket már hosszú ideje, különböző neveken. A legrosszabb ami történhet velünk, hogy idő előtt hagyjuk itt ezt az árnyék, vagy inkább (szellemi sötétségbe borult) világot. Test nélkül élünk tovább a következő alkalomig, míg leszülethetünk újra és újra. Ez a magyar ősvallás.
3 #2 Enid
- 2016. január 26. 18:42:23
http://www.stampa...hp?a=31253

Bakteriologiai harc/haboru/tamadas Ukrajnaban? ...
4 #3 Posta Imre
- 2016. január 26. 18:49:22
Betettem az 5. hullámot. Nos abban a madarak terjesztették a "megszállók" által elkészített emberirtó vírust.
4 #4 Posta Imre
- 2016. január 26. 19:25:36
Fertőzés: teljes a pánik és a tanácstalanság

Két veszélyes betegséget is terjesztenek a szúnyogok Latin-Amerikában. Brazíliában a Zika-láz, Argentínában pedig a Dengue-lázban megfertőzöttek száma növekszik. Magyarországon nincsenek meg a feltételei a Zika-vírus által okozott járvány kialakulásának, a vírust terjesztő szúnyogfaj ugyanis rendkívül alacsony számban van jelen. http://hirtv.hu/h...ag-1325600
154 #5 kakas
- 2016. január 26. 19:48:27
Elképzelhető viszont hogy a 'műhóval' is érkezett 'valami'. Ámerikában figyelmeztettek,hogy senki ne egyen a mesterséges hóból,mert rákkeltő anyagokat tartalmaz.http://wtop.com/w...udy-finds/ Oda pénteken érkezett,Európába pedig szombatra.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
2,486,206 egyedi látogató