Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

SEGÍTSÉG!!!

GondolatokHelló Imre! ... vagyok. De nem szeretném ha a nick nevem kikerülne a főoldalra.
Óriási bajban vagyok! Ma megállt egy rendőrautó a házunk előtt és két rendőr ült benne, az egyik nyomozó.Édesanyám pont akkor érkezett haza a faluból, ő beszélt velük. Kiderült, hogy engem keresnek és házkutatási parancs is volt náluk, szóval egyáltalán nem biztos, hogy nem jönnek vissza éjjel. Az ÁVH vagy ÁVO köszöni szépen jól van és biztos lehet benne mindenki, hogy 1918-19 is hamarosan meg fog ismétlődni, de sokkal-sokkal durvábban. Mindenkit figyelnek és mindenkiről pontosan tudják kicsoda, hol lakik, kik a rokonai, barátai, ismerősei, betegségei, szokásai, hobbija, hol lehet megfogni, úgy hogy senki ne érezze magát biztonságban! Ne tudjátok meg milyen sz@r érzés megfigyelés alatt álló terroristának lenni. Soha, de SOHA nem hittem volna, hogy egyszer még megfigyelt személy leszek a CIA-MOSZAD és hazai nem magyar titkosszolgálatunk által!!! Ha ezentúl nem jelentkeznék be naponta a honlapra, akkor biztosak lehettek benne, hogy megtörtént a házkutatás, a gépem elvitték és engem letartoztattak.Sajnos itt tartunk! A dolgok nagyon kemény kezdenek eldurvulni, vadásznak ránk a saját hazánkban, a saját szülőföldünkön. Senki ne használja többé azt a bizonyos közösségi oldalt, még te se Imre! Mindannyian nekik segédkezünk ezzel. Én is el-
fogom hagyni ezt a bizonyos oldalt, akkor is, ha a közel száz vagy még több ismerősöm nem fogja érteni mi történt. Nagyon csúnyán ráléptem a tyúkszemükre, keményen nyomom a begyüket, úgy hogy most már nem érezhetem biztonságban magam egy percre sem. Ha eltűnnék emlékezetek meg rólam! Nem tudom meddig mehet ez még így, idegenek elnyomása alatt élni, de nagyon érik már a helyzet. Nem tudom, nem értem mire várunk még, hogy egyenként vadásszanak le minket hazafiakat? Nem félek, de a családom igen is féltem és ha nekik bármi bajuk esik olyan pokol szabadul ellenségeinkre amilyet legrosszabb rémálmukban sem álmodhatnának. Mert ha már nincs veszteni valója az embernek, akkor már az élete sem számít, csak a BOSSZÚ!!! Nem tudom téged mi vagy ki védett meg Imre eddig az ellenségeink bosszújától, de nem bánnám, ha rám is vigyázna valaki az őrangyalomon kívül. Minden egyes nap elrepül a házunk felett egy drónszerű repülő, ki tudja nem e arról is figyelnek már. Üdv!

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015. október 07. 20:13:54
Nem bexarni! Ki mondta, hogy előbb-utóbb nem kell színt vallani! Nyugi, a kötsög "egyenruhások" jobban be vannak xarva, de rajtuk oszt semmi nem múlik. Ez kell a következő felvonáshoz.

Ferenc pápa a fiatal szerzetesekhez: Merjetek álmodni, ne legyetek merevek

Ferenc pápa csütörtök délelőtt a vatikáni VI. Pál teremben találkozott mintegy ötezer fiatal szerzetessel és szerzetesnővel, akik ezekben a napokban Rómában gyűltek össze világtalálkozójukra. Az összejövetel témája: „Ébresszétek föl a világot” – adta hírül a Vatikáni Rádió.http://www.magyar...ek-merevek
75 #2 talpi
- 2015. október 07. 21:20:37
De nem ám, Szarjon be az akinek van rá oka.:)
" Már kél a Fénynek Csillaga
esengve kérjük az Urat
Járjon ma mindenütt velünk
Ne rontsa ártás életünk
Szemünket védőn óvja meg
a hívságot ne lássa meg
Nyelvünket fogja fékre ma
Ne szóljon rút perek szava'

Úr Angyala szent őrző angyalom
Kit mellénk rendelet "az égi irgalom"
Vezess.óvj-őrizz. védj a mai napon

A halál árnyékának völgyébe járok
De nem félem én azt
Mert tudom Uram te nyújtasz nekem vigaszt

Szóval fel a fejjel, mert nem loptál tyúkot :) okod nem neked van félni. Miért van a cerka, kifutott belőle a vér, akkor pumpáld vissza.
131 #3 lalapapa
- 2015. október 08. 02:16:54
En hogy oregszem ugy valtozom is,
de mit latok azt sem hiszem
nem hogy mit nem lattam
errol ennyit
foleg ha libazok akkor kell nekem a
dron kello tavolsagban hogy
olommal tele nyomjam
a fenylo valogat
allah ur a judda buddha
legyen veletek meg hat velem is

ha figyelnek az a jo
akkor legalabb vigyaznak rads_kukks_ezt-ni
66 #4 9323elitelt
- 2015. október 08. 04:05:36
".....a hatalom megrészegítette , elvakította őket. Megfeledkeztek arról, hogy honnan jöttek, kiknek köszönhetik, hogy oda kerültek, és kiket kellene képviselniük.
Sem ők, sem a kormány tagjai nem hajlandóak szembenézni a társadalom tiltakozásával. A miniszterelnöknek és a kormány tagjainak megküldött több, mint 1200 állampolgári nyilatkozat arról, hogy tulajdonosként nem járulunk hozzá az eladáshoz – számukra nem létezik. A teljes ellenzék összefogásával megrendezett tiltakozás – nincs. Úgy tesznek, mintha nem lennénk… a tízmillió magyar, aki élni szeretne ebben az országban – zavaró tényező. Ők a mutyisok országát építik, amiben nekünk állampolgároknak nincs helyünk.
MEGRENDÍTŐ, SOKKOLÓ ÉLMÉNY VOLT szembesülni azzal, hogy nekünk magyar állampolgároknak nincs parlamentünk és nincs kormányunk. Nem számít, hogy mit akarunk, nem számít, hogy mi lesz velünk, nem számít, hogy mi lesz az országgal – semmi sem számít csak a mutyi.

Mezőfalva, 2015. október 6.

Ács Sándorné agrármérnök"

Diplomásoknak elég sokáig tart rájönni a dolgokra, de még akkor sem akarják elhinni.

Én ezért nem is regisztráltam magam oda. Nehogy már névvel, címmel, telefonszámmal a kezükben zaklassanak..."Dolgozzanak meg" érte, ha annyira kiváncsiak...
75 #5 talpi
- 2015. október 08. 04:41:35
Sajnos igazad van. Ugyanis valamelyik nap, talán tegnap épp, "diplomásokat" vagy előtte állókat interjúvoltak/kérdeztek/ meg, spontàn az utcàn. Nos, az eredmény siralmas. Hiszen olyan blődségeket hoztak össze, hogy az, bár , nevetésre ingerelt, jobb érzésű ember, sajnos elkeseredett. Hiszen egyszerű kérdésekre képtelenek voltak válszolni. Amikor a válszokat vissza hallották még ők fenyegetőztek"perrel".
Tehát, egy biztos, "minnél több a ""diploma"" annál jobban el vagy hülyítve.
Ezért és erre jó a face is, hiszen ott, folyamatos a hülyítés, mi több egymást is hülyítik. Valamelyik nap írtam, hogy a "baráti társaságok" milyen hirearchikus felépítésűek. Nos, tegnap olvaaok egy tanulmányt,NŐK ÍRJÁK NŐKRŐL, amiben, egyféle"ikresedési kényszerről" beszélnek. Nos ebben leírják, hogy a nők egymást mintázzák és ha valamelyik megpróbál ebből kilépni merr gondolkodni kezd, azt bizony paekoló pályára teszik, kiutálják és ezt mkndaddig művelik vele, mig"nem jön mef a józan esze. Vagyis, nem tér vissza a "brancsba"
Tehát akkor mégsem én vagyok a hülye, vagyis igen, :( merr férfi léttemre ezt meflátom, szóvá teszem. Na itt a baj, hiszen ennek a "brancsnak" mindíg van egy "dominája" aki észben nem rúl szerencsés, de nagyon tud hatni a többiekre. Na ez elintézi higy ne legyenek kellemes perceid.Méf akár azin az áron is, hogy olyan cselekményekre vesz rá amit a józan ésszel mef sem tennél. Tehát konkluzió/tisztelet a kivételnek/ " a nőnél mocskosabb, számítóbb és aljasabb lény" nem létezik, kivéve a"társasági oldalak"törzsközönsége. Föleg asokat emlegetett facebook:( hiszen ha máshol nem de itt találkozgatnak ezek a nyomorult, csökött agyú végbél lények és osztják az észt ezerrel akàr pricátban/merr azt hiszik hogy az :D/ akár nyilvánosan. A család meg le van szarva. Ez a mai MAGyar valóság.:(
58 #6 ssman
- 2015. október 08. 06:55:36
Hmmmm...
Nem akarok kekeckedni, de hazkutatas, egy kicsit maskeppen szokott alakulni.
A kiszallasnal, altalaban minimum 3-n jelennek meg, es vagy valamelyik szomszedot, avagy egy jarokelot cibalnak be hatosagi tanunak. A kutatgatast pedig akkor vegezhetik csak el, amikor a celszemely is jelen van.
Csak ugy szolok... mert mar velem is megesett, Imivel is.
Az ipiapacs ugyis mindent megtalalunk, meg azt is, amit nem Te rejtettel el kozkedveletlen tarsasjatek utan, pdig egy jegyzeket iratattnak ala, hogy mit es miert foglalnak le, visznek el, illetve tesznek magukeva. Humoros dolog ez kerem, mint egy jol iranyzott tokonrugas, talan ezert sem kellene vele viccelodni.
23 #7 nyilpuska
- 2015. október 08. 07:40:03
Ne aggodjál! Nem csak téged figyelnek!
3 #8 Enid
- 2015. október 08. 08:50:30
Talpi! ...hogy lepjunk is egyet elore.
1. Az, hogy egy no a faxbukon boklaszik maximum a nore kenheto.
2. hogy a "baratno" ikresedni akar, az a baratno problemaja, elkuldeni a busba, oszt okrosodjon, ahol hagyjak.
3. az Ember az elejen androgin volt es a Tudat birtokosa. Most, a tervek szerint halad a dolog es a csaladok szetverese, a homo-, bi- es transexualitas, pedofilia, gender stb. segitsegevel az egynemuseg fele terelik az emberiseget. Az identitas elvesztese a cel, az embert hermafroditava akarjak tenni, csak ugye Tudat nelkul.

Ember+Tudat=Isten.
ember -Tudat=szolga.
ebbol koveztetem ki, hogy testileg alkalmasak vagyunk dolgokra es hasznosak is.
Tudattal egyutt, viszont odabaxarintunk a "baratnotol" kezdve a politikusokon at az osszes leigazonak.
4 #9 Posta Imre
- 2015. október 08. 09:57:08
Nyílt levél: A Facebooknak változtatnia kell elhibázott „Valódi név” irányelvén
Dana Lone Hill, Preetha GP és Sands Fish mind olyanok, akiknek felfüggesztették a fiókját a valódi név irányelv miatt. Forrás: Twitter, Facebook.
Dana Lone Hill, Preetha GP és Sands Fish mind olyanok, akiknek felfüggesztették a fiókját a valódi név irányelv miatt. Forrás: Twitter, Facebook.

A következő levél a Névtelen Koalíciótól, azaz civil szervezetek egy olyan csoportjától (köztük a Global Voices-tól) származik, akik olyan személyeket képviselnek, akiket a Facebook „hiteles személyazonosság” (valódi névként is ismert) irányelvének köszönhetően ért sérelem. Azokat a civil szervezeteket, amelyek egyetértenek a levél tartalmával, bátorítjuk, hogy szervezetük nevét, weboldalát és email címét megadva csatlakozzanak.http://globalvoic...ranyelven/

Nyugalom, a Facebook nem vonul ki Európából

A rémhíreknek most tényleg van alapja, de a Facebook nem fogja faképnél hagyni felhasználóinak 80 százalékát. Nyugalom, velünk marad a "kék agyrágógumi" a hamis Coelho idézetekkel, idióta játékokkal és minden egyébbel. http://24.hu/tech...-europabol/
48 #10 ro-zsola
- 2015. október 08. 10:22:19
Kedves barátom ! Ne légy amatőr. Van néhány igaz barátod ? Ha igen szedd össze őket és " látogassátok " meg az autóban ülőket : " ha bármit is tesztek , meg fogunk találni ". Majd egy foto róluk , az autóról , rendszámról. Minnél többen vagytok annál jobb. Ha lehet cibáljátok ki az autóból és nézzétek át a papírokat. A telefon mindent fényképezzen le. Utána , mindent feltenni a netre. Ha pofáznak , tanácsos dolog baltát vagy valamilyen vascsövet vinni is magatokkal.
A legjobb védekezés a támadás. A lényeg , hogy ne egymagad lépjél. Minnél többen vagytok annál kisebb a veszély. Egy egész falut terroristának nevezni nevetséges dolog.
99 #11 MORMOTA1968
- 2015. október 08. 14:54:30
Ro-zsola! Barát? Ebben a faluban? Legfeljebb haver, de az se fog kiállni mellettem. Itt csak hosszas keresgélés után találnál olyat, aki kiállna melletted, akire rá lehet fogni, hogy valami hazafi féle. Nem tudom mit lépnének egy ilyen akcióra, de valószínűleg elővennék a fegyverüket. Ezt amit leírsz a cigányoknál minden további nélkül meg is tennék, de a magyarok többsége birka. Akiket 25 éve nyír és simán kinyír ez a mocskos cionista rendszer. Itt nincs összetartás, csak széthúzás meg elhúzás az országból. Ez a szomorú valóság, a lelki nyomorúság.
75 #12 talpi
- 2015. október 08. 17:37:45
Enid
Köszönöm a kiegészítést hiszen megerősítetted amit már évek óta a gondolkodók tudnak.
Imre
Persze hogy nem vonul ki hiszen még ""lószar" van "veréb" is lesz. Ilyyen tuti bevételt miért hagyna ki a zsidó? No meg azért a "nagy fül" sem véletlenül üzemel. Az ott leledzők minddn"gysngélyét feltérképezték ìgy bármikor , bármivel foghatök. No mondjuk aki csak "alkalmanként és fellazítás info szerzés miatt sunnyog oda, az már nehezebb tészta. Azokat mással basztatják, esetenként a nyakára küldenek valakit aki sikerre viheti az "igyekezetüket". Vagy sikerül vagy nem? De azért minden módon igyekeznek megkeseríteni a "hétköznapjait" hogy elvonjàk a feladatától. Általában sikerül, ideig-óráig ;(
69 #13 Szalonna
- 2015. október 08. 18:51:43
Annyi eszetek lehetne hogy fäszbukra valódi névvel nem regeltek fel, oszt akkor nem tudnak visszakövetni, mert a fäszbuk az illetékes országok hatóságainak se nagyon adja ki a személyes adatokat, még kérésre se nagyon, az oroszok cirkuszoltak is e-miatt a fészbuknál, hogy nem engedték nekik hogy a 20-on akárhány millió orosz felhasználó adatát orosz szerveren őrizzék. Aki a fäszbukra valódi névvel regel, az meg is érdemli.
80 #14 monguzking
- 2015. október 08. 20:58:51
én meg valodi névvel vagyok faszbukon s egy másodpercig sem titkolom hogy mit gondolok---tölem lehet háboru
159 #15 vanyusha
- 2015. október 08. 21:10:34
Hasznalni hagyma, tor
75 #16 talpi
- 2015. október 08. 21:13:48
monguz
Helyes nem kell titkolni mert akár milyen néven jelentkezel be akkor sem titok :D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
2,487,336 egyedi látogató