Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vona: nincs aktualitása, hogy Magyarország visszacsatolja Erdélyt

KülföldKiteszik a diszfaxt faxásogat beszélni. Tiszta összeesküvéselmélet és természetesen az ellentettje reális.Zsidó csicska banda, fideszista-fasiszták. A Jobbik elnöke szerint nagyhatalmak saját érdekükben igyekeznek kihasználni a magyar-román konfliktusokat. Vona a román Digi24 hírtelevíziónak adott interjút.

Vona Gábor úgy vélte, sok jele van annak, hogy a nagyhatalmak elmélyítik, kiélesítik a magyarok és románok közötti konfliktusokat, és szerinte “nagyon észnél kell lennie” mint a magyar, mind a román külpolitikának, hogy ne legyenek nagyobb konfliktusok.

Elmondta: a Jobbik azért szorgalmazta a budapesti román nagykövet meghallgatását az Országgyűlés külügyi, vagy nemzeti összetartozás bizottságában, mert “ijesztőek” azok a megfélemlítő román hatósági intézkedések, amelyek Székelyföldön történtek a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) tisztségviselői vagy magyar zenekarok koncertjei ellen. Arra a riporteri kérdésre, hogy szerinte a román hatóságok amerikai “megrendelést” hajtanak-e végre ezekkel az akciókkal, Vona Gábor azt mondta, ezt bizonyítékok híján nem állíthatja, de kizárni sem lehet egy ilyen forgatókönyvet, amit a budapesti román nagykövet talán tisztázhatott volna, ám a diplomata “sajnálatos módon” nem tett eleget a meghívásnak.

Nem akarok találgatni, de van bennem egy félelem, hogy már ez is az orosz-amerikai háborúnak valamiféle előjátéka. Nekem mintha úgy tűnne, hogy különféle nagyhatalmi érdekek elkezdték azt az előzetes küzdelmet, amitől én nagyon tartok. Nagyon tartok attól Amerika és Oroszország nem lesz képes konfliktusát kezelni (…) Úgy érzem, hogy ami Erdélyben történik, az nem magyarokról és a románokról szól elsősorban, (…) hanem az amerikai-orosz nagyhatalmi közdelemről

– jelentette ki Vona Gábor.

Szerinte az erdélyi magyarok sokszor a hullámzó magyar-román viszony áldozatai. A Jobbik – mint mondta – autonómia-párti, úgy gondolja, hogy az erdélyi, különösen a székelyföldi magyarságnak az önrendelkezést meg kellene adni, mert ez előfeltétele a történelmi megegyezésnek, ami nélkül a nagyhatalmak ki tudják játszani a magyarokat és románokat egymás ellen.

Vagy közösen leszünk képesek a jövővel felvenni a versenyt vagy együtt fogunk elbukni

– tette hozzá.

A riporter azzal a Vona Gábornak tulajdonított kijelentéssel szembesítette a pártelnököt, miszerint “nem fogunk lemondani arról a célunkról, hogy egyszer minden magyar egy hazában éljen: ha a magyar érdek csak konfliktusok vállalásával érvényesíthető, akkor a konfliktust is vállalni kell”. Arra a kérdésre, hogy a Jobbik háborúban gondolkodik-e Erdély Magyarországhoz való visszacsatolása érdekében, Vona Gábor azt mondta: a két kijelentés nem így és nem együtt hangzott el, mégis akkora nemzetközi botrány lett belőle, hogy majdnem kitiltották emiatt Romániából.

Kifejtette: annak nincs realitása, sem aktualitása, hogy Magyarország visszacsatolja Erdélyt, de azt, hogy “minden magyar egy hazában éljen”, olyan érzelmi kérdésnek tekinti, amiről – ha “egyszer ezt a történelem lehetővé teszi” – nem tud lemondani. A politika azonban egy racionális világ, és közös érdeke Magyarországnak és Romániának az etnikai ellentétek feloldása.

Semmiféle háborúra nem gondoltam, de ha viták vannak, akkor azt kulturált keretek között folytassuk le

– jelentette ki a Jobbik elnöke.

Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016. február 14. 08:41:35
Az "emberek korának" vége. Elkezdődött a jóbikosok kora.

Jobbik: Gyurcsány alatt is megfélemlítették a tiltakozókat

A tiltakozók ugyanolyan egzisztenciális megfélemlítésnek, rendőri vegzálásnak voltak kitéve Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt, mint azok, akik ma Orbán rendszere ellen tüntetnek – írta a Jobbik Magyarországért Mozgalom az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében.

Az ellenzéki párt parlamenti frakciója szerint a volt kormányfő épp azokat az emberi szabadságjogokat kéri számon a Fideszen, amelyeket ő maga – miniszterelnökként – éppúgy semmibe vett.

“Gyurcsánnyal ellentétben a Jobbik nem birtokba akarja venni az országot, hanem a szakmai és civil szervezetek meghallgatása, a Valódi Nemzeti Konzultáció révén olyan programot fog letenni a választók elé, mely alkalmas arra, hogy a XX. század bukott pártjai és politikusai zsákmányszerző politikája helyett az ország felvirágoztatását hozza el minden magyar család számára” – írták.
http://24.hu/koze...takozokat/
8 #2 miskolcilaci
- 2016. február 14. 08:45:21
kepfeltoltes.hu/160214/12669604_672839746191048_5006043270452758116_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
159 #3 vanyusha
- 2016. február 14. 17:06:37
Nincs aktualitása, hogy Magyarország visszacsatolja Erdélyt,
Egy Fogalmi za(ri)varkeltés.
Erdélyt Magyarok lakta ország,meg a többi is ami most a Mo köztársaság AG.közigazgatása alá nem tartozik!Megváltozik közigazgatási rendszer ,a Velsen i regionálistásban értelmét veszti a klasszikus ország értelmezés!
27 #4 etele
- 2016. február 14. 18:40:20
"Újabb Trianonnal leckéztetné Magyarországot Bogdan Diaconu"
http://nemzeti.ne...87453.html
s_ratatas_francs_durr
238 #5 bivaly
- 2016. február 14. 20:01:14
Vona Gábor a legpatkányabb patkány ! Ha valaki nagyon szeretné, részletezem. Nem nagy örömmel !
4 #6 Posta Imre
- 2016. február 14. 20:06:37
Bivaly, de részletezd, hátha akad olyasmi, amit még nem tudni, bár aligha, de lehet mégis.
http://ch-serverh...dmore=4259
"A jobbik magasan a rendszer felett áll!"ch-serverhosting.com/postaimre/images/news/magasan.gif
254 #7 mujko
- 2016. február 15. 05:46:49
Vona egy politikai prostituált lett .
238 #8 bivaly
- 2016. február 16. 07:10:51
Imre !

Csak elmondanám mindennek, meg minden ellenkezőnek. Egy végtelenül gerinctelen galandféreg ( a'la Orbán), aki a disznószarban vonaglik. Kiver a víz, ahányszor arra gondolok, hogy volt, hogy bíztam bennük, és hittem nekik. De az régen volt, igazából szegény Pongrácz Gergely hitelesítette számomra őket. Mára kiderült, hogy beborult ! De te is úgy tudom "átestél" rajtuk ?
Ami meg Erdélyt illeti, ott a Rotschild maffia építgeti állásait igen régtől, amit hivatalosan Nagy-Brittanniának neveznek ! Ez a "történelem tudós", lassan már annyit hazudik, hogy saját maga is elfelejti, hogy mikor miről mit hazudott . Az egész Jobbik mára csak egy zsidó performansz, körülbelül olyan ellenzék, mint a Tildy Zoltán vezette Kisgazda párt volt Rákosi idejében.
Itt jegyzem meg, hogy el ne felejtsem, Gyurcsányt a gazdái újra harcba küldték ! Tegnap láttam, komolyan megijedtem tőle, mert mára hozzá képest az Orbán konszolidált idiótává szelídült, de ez a "feri", hihetetlen nagy barom ! Azért a "minden összefügg mindennel" elvének figyelebevételével, nézzétek meg "nagyjaink" fényképeit egymás mellé téve ! Orbán, Gyurcsány, Vona, a csatolt részek, és vazallusok pofáját nézegessétek, az az igazi zárt osztály ! Mindegyik csak guminő ! Felfújható, messziről embernek látszik, lehet vele előadást tartani a seggagyú népnek, nem pofázik vissza, és nincs gerince sem, könnyen hordozható, és tárolható. Tökéletes politikus mindegyik.
Vona hatványozottan, Orbán szintjén , Gyurcsány már kissé kilóg a sorból, mert már annyira hülye. Az igazi "aknák", meg jól elbújtatva , polgármester, megmondóember, gazdasági szakember, oktatási szakember, stb.
Visszatérve Vonára, aki veszi magának a fáradtságot, nézze meg az indulás és jelen időszak közötti jobbikosok képviselőinek arcberendezését ! Kissé átalakult. Mint a mondanivaló, meg a cél is.
A "Gárdát" csak megemlítem még !
4 #9 Posta Imre
- 2016. február 16. 07:18:20
Bivaly, kicsit használd a keresőt! Elég régtől tudom, amit tudok és meg is írtam-tuk itt (vagyis a korábbi oldalakon). Eredmény? Nos, az van!

Extra :: 2009. december 10. 23:58 Posta Imre szarkavaró lett Reklám A Kuruc.info fájó szívvel tudatja, hogy a nemzeti tábor elvesztette Posta Imrét. Már több hónapja kezdett elborulni a pszichológus agya az összeesküvés-elméletektől, az utóbbi időben pedig egyenesen szándékos bomlasztónak tűnik. De mindegy is a valódi ok, fő a tett: bizonyítékok nélkül vádaskodik, legutóbbi levele szerint pl. a Jobbik csukatta le Budaházyt, „Morvai bekéretőzött Orbánhoz egy 4 órás tárgyalásra”, „egyre több zsidó lebzsel a Jobbik vezérkara közelében”, s már nem is Vona irányítja a pártot… Eleinte úgy tűnt, Posta Imre komolyan gondolja a vadságokat, amiket összehordott – eleinte még nem is a Jobbikról. A Kuruc.info persze nem közölte az afféle bizonyíték nélküli rémhírterjesztéseket, hogy valamelyik Tesco mélygarázsában izraeli tankok állomásoznak. Később úgy véltük, csak azért mond vad dolgokat, hogy eladhassa könyveit, hogy felhívja magára a figyelmet, mint a hasonló kórban szenvedő Spiclicat, akire már abban is hasonlít, hogy gátlástalanul összehordja a legelképesztőbb hazugságokat. Néha még úgy tesz, mintha valakiktől hallotta volna („azt beszélik”, „sokan mondják”), de olykor már nem is veszi a fáradságot a leplezésre, amikor arról ír, „hogyan kebelezték be a HVIM-et, azzal a Torockaival, aki most "időzített bombaként" ketyeg a szervezetben. Nem véletlenül szedték ám ki Budaházyt a Jobbikkal megkötött paktum után két nappal. Gyurival beszéltem a lefogása előtt erről és nagyon fanyalogva beszélt a szerződésről. Vona kilépett tanácsadója is mindvégig bízott Gáborban de megsejdítette, hogy ennek már nincs sok jelentősége. "Vona elveszett", s bár még sokan szimbolikus figuraként tisztelik, már régen nem dönt semmiben, csak abban, hová és milyen célból menjen el. Én mindenhol Szabó Gábor nevét és Novák Elődöt hallom, de nem pozitív konstellációban. Amikor Szeptember elején Morvai bekéretőzött Orbánhoz egy 4 órás tárgyalásra, bennem már sok minden összeállt ezzel kapcsolatosan. Most nem írok le több részletet, de van.” „Idő közben sikerült meggyőződnöm arról is, hogy a kritikus hangokat, hogyan hallgattatják el” – írja Posta, ezzel szemben tucatnyi rendezvényét hirdette a Jobbik honlapja (ráadásul pártrendezvényként!) az elmúlt hónapokban, miközben ő – bár nem párttag – a Jobbik „megreformálásának” szükségességét hirdette, fittyet hányva arra, hogy a legfiatalabb, legdinamikusabb pártról van szó, aminek csak az irányát, radikalizmusát és hitelességét kell megőrizni, melyek felett a Kuruc.info is őrködik. S hogy Posta milyen kritikákat fogalmaz meg Vonáékkal kapcsolatban? Nem csak bizonyítéka, tartalma sincs igazán. Efféle semmitmondásokat: „A Jobbik tagságával semmi gond, mert mindig a vezetők szúrják el. A vezetőket meg le lehet váltani ugye, ha van olyan, aki képes sikerre vinni a kitűzött célokat. Ezt Gábornak is megmondtam még szeptemberi találkozónkon! Engem nem érdekel, ki és miért nem teszi meg azt, amit a nemzet érdekében is meg kell cselekedni! Ha úgy látom, hogy gatyázik és/vagy nem érti, mit és miért kell megcselekedni, akkor alkalmatlan vezetőnek. Kár, hogy a Jobbik vezérkar belelépett egy olyan csapdába, amit elkerülhettek volna, viszont több, mint feltételezés szerint éppen azért lépett bele, mert beleléptették” – zárul a kis összeesküvés-elmélete, minden konkrétum nélkül. Vona Gábor legutóbbi központi beszédét érdemes felelevenítenünk (eddigi egyik legjobb szónoklata volt az idei október 23-ai), mielőtt Posta slusszpoénját idézzük róla: „Most beszéltem egy komoly elemző csapattal, akik jelezték, hogy az utóbbi időben kezdenek már a beszédei is ellaposodni, pedig azok még csak nem is tettek. Arról nem is beszélve, hogy egyre több zsidó lebzsel a Jobbik vezérkara közelében, pedig mindig is ott voltak.” Na ebben pedig biztosak lehetnek olvasóink: a Kuruc.info nem tűrné, még Vona Gábor mobilszámát is közzétenné, ha így volna... Kuruc.info
Forrás: https://kuruc.inf...

A "tejes", vagyis a tejfeles szájú zsidó-generált "nemzeti ódal" sikeresen lepattant. Nekem az sokat segített, hogy sok előadásra invitáltak, így gyorsabban átláthattam, kik, mik ezek, mármint a "vezetőik", akiket személyesen is "megismertem".

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
2,486,232 egyedi látogató