Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

KOSZOS BAGÁZS

KultúraGyerek még és vak is, de kezdetnek nem rossz! – óda a simogatókhoz, és a nem burkolt igazság –
Szeretnék persze tárgyilagos maradni – de nem fog menni.
Az van, hogy általában mondok vagy írok valamit és pár évre rá (mit ad Isten) a dolog bekövetkezik, vagy az emberek elkezdenek beszélni róla. Nem példálózok. Sok esztendő van mögöttem és sok mindent mondtam vagy írtam – aztán emberfélék csodálkoztak rá, hogy jé… Meg tényleg… És: hogyan?
Pedig nem vagyok jövendőmondó. A titkom? Használom a fejemet. Azért van odabenn az a moslék, amit agynak neveznek (ha ingatod a fejed, érzed is, hogy mozog a vályúban) és mivel hát ott van, elkezdtem használni. Sok emberről ez nem mondható el, de nem érdekel.
Azonban.
Nem gondoltam volna, hogy az előző bejegyzésemben foglaltakra ilyen hamar jön a „válasz”, s hogy amit ott és akkor állítottam, ilyen gyorsan valósággá érik.

Fegyverbe, emberek!
Aki ma nem visel fegyvert az utcán (de még a lakásán belül is), az nem ostoba, hanem meg akar halni. Vagy csak régen volt szexuális öröme és szeretné, ha valami koszos bagázs rendre megmutatná neki, hogy mi az a férfi. A férfierő. A potenciál. A férfiállat. Vagy legalábbis mi az a rőtvörös férfikanerő odaát Arábiában.
Innen indulunk.
Most rövid leszek.

Természetes, hogy véleményem van a körülötted létező világról és emberekről. Számomra az is természetes, hogy mind verbálisan, mind pedig (nem jelenleg, de ha így folytatódik, a saját testi épségem védelmében a jövőben) fizikailag támadom a rendőröknek nevezett terroregységeket.
Mindjárt kifejtem. Ne aggódj. Várj még.
Nagyon jó dolgom van, mert a feleségem politika szakon tanul és elég komolyan ássa bele magát a mindennapi világpolitikába. Ő a francia, a német és angol részt nézegeti (talán a románt is, nem tudom), miközben én inkább a magyar nyelvűekkel foglalkozom, kiegészítve a számomra el– és megérthető angol nyelvűekkel.
Rengeteget beszélgetünk (mellettünk javarészt RT meg Al–Jazeerah megyeget a tévében), mindig megvitatjuk az éppen aktuális témákat – van mit. Sokszor kell neki igazat adnom, hiszen én forróbb fejű vagyok, mint ő, viszont rengeteg alkalommal ő látja kicsit „silányabban” a dolgokat és ő ad igazat nekem, amikor érvelek a véleményem mellett.

Ezek a beszélgetések szükségesek ahhoz, hogy tágabb legyen a látóköröd. Nem kétséges.
Ami most a migránsok (szerintem csak betelepedő ingyenélők) körül történik, az röhej. Itt élünk a közepében, nem vonhatjuk ki magunkat belőle – napi szinten láthatjuk őket, ahogy láthatjuk a másik oldalt is, a kis csaholó pincsiket, akik rendőregyenruhába öltözve vonulgatnak jobbra és balra. Lehetőleg minél távolabb attól a ponttól, ahol szolgálni és védeni kéne…
Amikor a múltkoriban összetűzésem volt a kutyákkal, asszonyom teljes mértékben mellettem állt. Most is elmondtam neki a véleményemet mind a német belpolitikáról, mind pedig a pincsikről, amikor felnevetett, mondván, hogy ne is folytassam, mert tudja. Tudja jól, hogy ha sokáig leszünk itt, nekem a rendőröknek nevezett hülyékkel meg fog gyűlni a bajom. Tisztában van ezzel és nem gátol meg benne. Ki fog tartani mellettem akkor is, ha a terroristafajzatok megbilincselnek és elvisznek itthonról.
Az okok alább.

Fegyverkezned kell, mert ha nem teszed, eltaposnak. Azóta, hogy a kölni incidens megtörtént (mellette a többi, például a salzburgi, a berlini, a hamburgi meg a kitudjamerrei), egyre többen vásárolnak Németországban (és nem csak itt) legálisnak minősített játékfegyvereket. Durrogtatókat és könnyezést elősegítő fújókákat. Mert még azok is jók, ha más nincsen.
Az első perctől kijelentettem, hogy ha ez a kölni incidens mondjuk Austin városában történik odalenn Texas mélyén, nem lett volna probléma. A megtámadott hölgyek elővették volna pisztolyaikat, hogy mellbe, arcon vagy pöcsön lőjék az őket vagy társaikat megtámadó csőcseléket. Egy olyan városban, ahol legális normális, az élet kioltására alkalmas fegyvereket tartani és hordani, ahol normális ezeket veszély esetén használni, nem történhetett volna meg, hogy több száz nőt és fiatal lányt molesztálnak és/vagy meg is erőszakolnak a Muszlimiából érkezett igen magas iskolákkal, elképesztően óriási értékekkel, felsőbb művészi hajlamokkal és a környezetért, jövőért meg miegymásért kimondottan erős szálakkal tenni akaró professzorok állatok.

Ezt vallom. És ez igaz.

Addig, ameddig az államnak vagy kormánynak mondott erőszakszervezet korlátozza (vagy csak korlátozná) az önvédelemhez való jogodat, addig igenis egy diktatúráról beszélünk. Meglepő, de az általam mélységesen megvetett USA még mindig csak egy nagyon enyhe diktatúra a világ többi részéhez képest, amely persze folyamatosan csúszik a valós „én mondom meg, mi legyen”–féle egyfejűség felé, de valóban még mindig szabadabb és élhetőbb, mint bármely terület ezen a bolygón.
Nem ide tartozik, de várom, Texas mikor bontja fel az egyébként bármikor felbontható Uniós megállapodást, főleg a fegyverkorlátozásokat figyelembe véve. Neki nem kell tovább a hülyeség és kilép. Miért ne? Eljön az az idő, még a mi életünkben…

Egyszóval.
Az önvédelmi fegyverviseléshez való jogodat semmiféle államinak mondott törvény vagy szabályozás nem veheti el. Amennyiben elveszi, akkor köteles szinte szó szerint rendőrt állítani minden sarokra, hogy a törvényes rend fenntartható legyen, azon egyetlen kis csorba se essen. Vagyis ha gondom van, csak meglököm a szolgacsengőt és „Hyppolit, a farkátbillegető” már ott is terem, hogy a segítségemre legyen. Ez így van rendjén. Ez így működhet. Teljesen egyetértek vele.
Úgy viszont, ahogyan Kölnben működött – nem mehet tovább. Vége van annak, hogy egy ilyen anyámasszony katonája terrorszervezetbe veted a hitedet, hogy bizonygatod a szükségességüket, miközben amikor felháborodsz, akkor nem téged, hanem a korábban rád támadó egyéneket védelmezik, kijelentve, hogy te vagy az erőszakos.
A Kölnben szilveszterkor ártatlanul mulatozó lányokra és nőkre veszélyes többezres tömeget nem fékezték meg a rendőröknek nevezett gúnyegylet bolondjai, helyette a pár nap múlva „ha ti nem tesztek semmit, majd mi kezünkbe vesszük az irányítást” srácokat vegzálták vízágyúkkal (!!!), kutyákkal (a kutya tartja pórázon a kutyát – most akkor melyik kicsoda/micsoda?), megerősített fegyveres szolgálattal és egységekkel, más városokból odahívott ülve pisilőkkel.
Mi történik itt?
Te nem látod a visszásságot?

Abban a pillanatban, hogy elveszik tőled a védekezés jogát, de nem védenek meg, rögtön önmaguk mondanak le a rendelkezések és törvénykezések jogáról, ergo: mehetnek a sunyiba. Többé egyetlen német (európai) rendőr sem lehet rendőr a szemedben, főként akkor nem, ha téged fenyeget. Jöhetnek a libsi agymosottak nekem azokkal a szavakkal, hogy „anarchia” meg „szélsőség”, de valójában mindig minden forma és élmény valamiből keletkezik és születik. Az nem úgy van, hogy ma reggel felkeltem és kijelentettem, hogy én márpedig mától fogva gyűlölöm a rendőröket, kutyáknak és pisilős kislányoknak, illetve pincsiknek nevezem őket (a terroristát se hagyjam le), megvetem az államot és a törvényeit, semmibe veszem a szabályokat…
Nem.
Ez nem így van. Mindennek létezik előzménye.
Az elmúlt közel 25–30 évben én adtam elegendő időt arra, hogy rendes körülményeket biztosítsatok nekem és a körülöttem élőknek. Fizettem adót, fizettem felesleges pénzeket (most is fizetek rendesen), miközben azt veszem észre, hogy a ránk támadó tömeggel nem vagytok képesek elbánni, de velem, az egyénnel tömegbe gyűlve, mint a cigányok és az arabok, képesnek érzitek magatokat erőszakoskodni. Fenyegetőztök és fegyveresen jelentek meg velem szemben, hogy megijedjek és visszavonjam, amit rólatok gondolok – vagy amit tenni szándékozok ellenetek és a diktatúrátok ellen.

Érdekes.

Szívesen megnézném a kölni ingyenélők arcát akkor, amikor Németországban engedélyezett a lőfegyver tartása és Helga a tapizást azzal fékezi meg, hogy előveszi a pisztolyát, hátát a falnak veti és felszólít. Aztán nem vár tovább, hiszen kezek kapkodnak feléje – tüzel. Egyet ide, egyet oda. Pontosan, ahogy a gyakorlatok alatt tanulta. Testre, mert az a legnagyobb és a legkönnyebben meglőhető. Gyomor és mellkas. Remek. A gyomorlövés iszonyatosan fájdalmas és hosszasan haldokolsz, mielőtt kimúlsz. A mellkasi lövés lehet rögtön halálos is – Helga ezt akarja.
Szerinted, okoska, hányat kellene Helgának lőnie a minimum 6, de maximum 17 lövetű fegyveréből ahhoz, hogy az a több száz migránsnak nevezett csaholó, erőszakos kibaszott kutya lóhalálában meneküljön a közeléből? Szimpla matematika, azt hiszem, professzorok (eminnen Szíriából) és neves koponyák (a többiek: irakiak, pakisztániak és líbiai csodagyerekek) két–három másodperc alatt rávágják a választ.
Helgának mindössze kettőt kell lőnie. Kettőt.
Maximum hármat. Legyünk toleránsak, nosza. Mert van ez a kiszámíthatatlansági törvény – bár ez már fizika. Vagy valami ilyesmi…

Tehát Helga tüzel, de közben (milyen érdekes) a tér másik oldalán is lő valaki. Itt is meghal egy rohadt állat erőszakoskodó, ott is. A végén a téren marad 6–8 (vagy éppen 10–20) halott migráns, miközben egyetlen nő úgymond jogai (másodlagos nemi szervei) sem sérülnek tapogatózó, mocskos kezek vagy elővett, merev péniszek által.
Probléma megoldva.
Nekem ne mondd, hogy ez egy túlságosan drasztikus út.

A hülye „törvénycsinálók” mindig azzal jönnek, hogy ha engedélyeznék a szabad fegyverviselést, a bűnözők mind betérnének a boltba és vásárolnák a pisztolyokat. Hogyne. A bűnözőknek már most is van, ráadásul olyan ellátórendszerrel rendelkeznek, amely mellett hiteltelennek tűnik, hogy képesek sorba állni a boltban, rámutatva a pisztolyra, engedélyeket lóbálni és aláírni tizenhat különböző nyomtatványt… Gyorsabb út az, hogy „hívd fel a Marcót és estére hozza, amit kérsz”, mert olcsóbb és megbízhatóbb, aláírás nélküli a tranzakció. Nem kérdés. Lapozunk.

Amit kívánok az összes olyan elmebeteg személynek, aki még most is simogatja a migránsokat.
Nem ellenőrzött körülmények között (vagyis nem rendőrrel az oldaladon, kamerák kereszttüzében, hanem éjszaka, egymagad egy sötét téren vagy külvárosi parkban) találkozz nem száz és nem ezer, csak 5–10 nőt már régen látott migránssal, akik jelen pillanatban nem beszélgetni szeretnének. A migránssimogató jelen esetben lehet egy–egy „kemény”, 20–25 év körüli, vékonydongájú, de megfelelő fenékszerkezettel ellátott fiúcska is – néha kit érdekel?
Ugyanígy az erőszak alatt kívánom elgondolkozni a simogatóknak, hogy ez most megeshet a húgukkal és az anyjukkal is. Vagy az öccsükkel és az apjukkal – ezt gusztus válogatja. Kívánom nekik, hogy éljék át, amint egy óriási tömeg árucikknek, megfogható és meg is erőszakolható állatnak tekinti őket. Engem nem érdekel, hogy matematika szabályai szerint ezer migránsból talán csak 20–30 az erőszakos (mert ezt akarjátok velem elhitetni), meg hogy a többi nyugodtan matyizik minden este a sarokban, édesded álmok előtt, tehát ők nem veszélyesek, hiszen „kiverik még a gondolatot is a fejükből”. Ez nem igaz.
Amikor egy tömegből a kemény mag támad és a többiek azt látják, hogy nincs retorzió, lassanként ők is erőre kapnak és nem meggátolni akarják a problémát, hanem részt venni benne. Ez állati ösztön. És azért lássuk be, hogy Állatiából érkeznek a „menekültek”. Ez történt Kölnben is, állati ösztönnel hajtott terrortámadás, ezért volt több száz egymástól elkülönülő eset, mert ott és akkor majdnem minden kibaszott csürhetag közösülni akart, vagy legalábbis megtapogatni a szabad szajrét.
Ez az igazság, migránssimogatók.
Tessék csak részt venni kölcsönös beszélgetéseken, szemben állva „éhes” migránsokkal. Legyen meg a bátorságotok, ne csak rendőrkutyákkal az oldalatokon merjétek a kamerákba mondani, hogy a magamfajta nyílt gondolkodású férfi csak fröcsög. Meg hogy én nem tudok semmit sem a menekültekről, akik felégettek mindent maguk mögött menekülésük közepette, hiszen bombák zuhantak körülöttük és… (bocs, megkönnyeztem, most éppen összefolynak a betűk).

A lényeg – még egyszer.
Rengeteg valóban hasznos fegyver érhető el szerte a világban. De gyárthatsz is magadnak olyanokat, amelyekkel hatásosan védekezhetsz egy–egy hasonló helyzetben. Az biztos, hogy a gázpisztoly és a gázfújócska ilyen esetben, mikor közvetlen közelről tapiznak, semmit sem ér. Ilyenkor viperára van szükséged, amivel akár halálos ütéseket is mérhetsz a rád támadó terroristákra, illetve késre, amelynek nyelébe be tudod dugni az ujjadat, hogy ne üthessék ki a markodból. Ez mellett ajánlom a tigriskarmos kesztyűket is (kapható és olcsó). Szúrni és vágni kell, méghozzá sokat, hogy a tömeg észlelje ezt és meneküljön – hiszen valójában a gyávák közül senki sem akar meghalni.
Meg kell tanulnod nagyon is higgadtan használni ezeket az eszközöket. A vipera nem jó fejre, mert rögtön ölhet – de nagyon szépen használható kézfejre, könyökre és térdekre. A kés is csak arcra vágható, mert szúrni sose szúrj testbe – ölhetsz vele. Csak a lábakat vagy a karokat szúrd. Ne mást. Tudom, hogy nehéz mérlegelni egy–egy ilyen terrortámadás alkalmával, amikor tőled alig 20 méternyire ott áll két állig felfegyverzett rendőrpincsi, akik inkább elnéznek másfele, csak ne kelljen segíteniük rajtad…

Fegyvert kell szerezned – és használnod kell ezeket.

Feleségem pár napja rám förmedt: a következő félretett pénzmagból bizony újabb fegyverekért megyünk. Mondta, hogy mi kell neki és én megígértem, hogy körbenézek a neten, hol kapható a legjobb minőségű. Nem az a silány, csak egy 9 Voltos elem szintjén duettező sokkoló, amit itt kapni. Ennél komolyabbak vannak erre is, arra is – megrendelni pedig semmiség.
A lakásunkat és a kocsinkat már elkezdtük felszerelni. Tiszta olyan az egész, mint egyes „rosszarcú filmekben”, amikor minden helyiségben, minden szekrény, ágy vagy asztal mögött/fölött/mellett ott található egy–egy szablya, kés, pisztoly vagy éppen vipera, hogy a behatolót bárhol és bármikor meg tudd állítani.

Akkor is, ha a diktatúra behatolója az.

Ennyit szerettem volna mára, sajnálom az áldozatokat és megvetem az olyan rendőrdolgozókat, akik széttárva karjaikat azzal védekeznek, hogy parancsot kellett teljesíteniük. Ha ilyenek a parancsok és másnap nem szerel le 5–10 ezer öntudatos rendőr, az azt jelenti, hogy egyetértenek a nemzetrombolással, vagyis ugyanolyan átkozott bűnözők, mint akiket szolgálnak.
Nincs anarchia – önvédelem van.
Aki a megszerzett és viselt fegyverekkel más emberekre támad, az egy véglény.
Aki ezekkel a fegyverekkel védekezik terrortámadás esetén, az egy túlélő. Gerinces ember.
Link

Hozzászólások

8 #1 miskolcilaci
- 2016. február 15. 15:35:29
kepfeltoltes.hu/160215/12729381_524121181089857_1128654683354543163_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.31 másodperc
2,488,374 egyedi látogató