Hungarian Real News

Magyar Mátrix - HUN UNIÓ

PJP Egyesület

Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Ha fel lettek volna fegyverezve a zsidók, nem lett volna holokauszt'

KultúraOpsz, akkor fegyvert ide iziben, mert már rég magyarirtás van! Ez a cuki-csokipofa, Beni meg egyszerűen csak idióta. Egészen lenyűgöző érvet hozott fel a fegyvertartás mellett az amerikai republikánus elnökjelöltségért küzdő Ben Carson: szerinte, ha a náci Németországban lettek volna fegyvereik a zsidóknak, meg lehetett volna előzni a holokausztot.

Az idegsebészből lett politikus, aki jelenleg a második legnépszerűbb elnökjelölt-aspiráns a pártjában Donald Trump mögött, egy könyvében is írt erről, erre kérdezett rá a CNN műsorvezetője. A republikánus politikus megerősítette, hogy úgy gondolja: Hitler nem tudta volna véghezvinni terveit, ha felfegyverzett emberek ellenállásába ütközik és nem véletlen, hogy a diktátorok először a fegyvereket veszik el az emberektől, amivel megvédhetnék magukat.

Carson már a múlt héten is kiakasztotta az amerikaiakat, amikor úgy gondolta, ki kell fejtenie véleményét arról, mit kellett volna tenni a kilenc halálos áldozatot követelő oregoni merényletnél. „Én nem álltam volna ott tétlenül, várva, hogy mikor lő le. Azt mondtam volna a többieknek, hogy hé, gyerünk, teperjük le, lehet, hogy valakire rálő, de mindannyiunkat nem tud leteríteni” – mondta a Fox News műsorában.

Egy rádióműsorban pedig arról beszélt, hogy őt is fenyegették már meg fegyverrel egy gyorsétteremben. „Bejött a fickó, rám szegezte a pisztolyt, én meg erre azt mondtam neki: szerintem te inkább a pultost keresed” – idézte fel Carson, aki máskor arról beszélt, hogy az óvodai dolgozókat is fel kellene fegyverezni. Ha mellé tesszük a jelenleg legnépszerűbb republikánus aspiránst, a politika Cartmanjeként is emlegetett Donald Trumpot, úgy tűnhet, mintha hülyeségben futnának versenyt az elnökjelöltségért.
Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2015. október 09. 12:39:26
Szabadsag szerelem e ketto kel nekem!
Na ebbol van szamomra a leg kevesebb!

A fegyverek vasarlasa es tartasa eggyenlore a legtobb allamba itt az usa-ba nem problema.
De mar annyira elvannak kenyelmesedve ,hogy sokan NEM ELNEK ezzel a lehetoseggel.
Viszont minden bunozonek az osszes allamba engedely nelkul annyi van amennyit akar.
Mert a bunteto jogszabaly csak EJNYE _BEJNYE.
En meg emlegszem ,hogy az Ausztraliaba hozott KB 20 eve uj torvenyt ami eltorolte a szabad fegyver tartast.

Ezt barmikor megcsinalhatjak ! Mert ugye a BIRKA az mindenhol BIRKA !!

Lehet,hogy ez is csak uzleti huzas! Ha sokat pofaznak akkor futnak es vesznek meg tobb fegyvert es loszert.

Es ahogy irod Imre ,egymas ellen pofaznak annak erdekebe ,hogy rajuk szavazzanak.

Nekik teljessen mind egy ,mert szamukra van boven testor szemelyzet 24 oraza!
80 #2 monguzking
- 2015. október 09. 16:56:37
én is emlékszem ausztrál fegyvertartás betiltására ami az miatt következet be hogy egy félkegyelmü vagyis gyengeelméjü kertészként dolgozo fiatal férfi végzet álmok futást több mint 20 embert lelöve---szinte mindegyik golyoja talált s egyben halálos lövés is volt-legelitebb mesterlövészek is irigykedtek ilyen pontosság láttán--persze én kérdezném hogy ugyan hol tanult meg lönni?---de nem is ezért hoznám fel példának fel ausztráliát hanem azért mert utána igencsak megugrot az fegyveres rablások száma hisz bünözöknek már nem kellett tartaniuk attol hogy visszalönnek rájuk--amerikában hatalmas öldöklés lenne ha dgyszerü becsületes emberektöl elvennék fegyvereiket--niggerek halomra lönnéköket
128 #3 bogyo
- 2015. október 09. 18:53:14
Hitler nem tudta volna véghezvinni terveit, ha felfegyverzett emberek ellenállásába ütközik és nem véletlen, hogy a diktátorok először a fegyvereket veszik el az emberektől, amivel megvédhetnék magukat.


És milyen igaza van. Minden zsarnoki hatalom fél azoktól akik önállóan gondolkodnak, és nem engedelmeskednek kérdés nélkül.

Így volt ez a nagy szovjet zsidó uralom alatt is:

http://english.pr...ns_guns-0/

mellesleg igazuk van a zsidókna! Minden arra alkalmas, /a szigorú kritémuknak megfelelő/ embernek fegyvert a kezébe amivel megvédheti magát és családját! Viszont ebben az aspektusban a zsidók eleve kiesnének egy normális világban a fegyvert a kézbe programból. Hiszen ők a nem "ember" kategóriát tökéletesen képviselik. Megrögzött bűnöző alkat, örökös üldözési mánia, nótórius hazudozó ésatöbbi. De mivel nem egy normális világot élünk lassan már csak ők viselhetnek fegyvert és al atomos delfineket.

Először röviden akartam kommentelni: Menjenek a pecsába!
4 #4 Posta Imre
- 2015. október 09. 19:40:25
Az Erdei Jeruzsálem

Tudunk az 1944-es varsói gettófelkelés drámájáról, kevesen hallottak viszont arról, hogy a vészkorszak lengyel üldözöttei már korábban is szervezetten harcoltak a nácik ellen. Mégpedig évekig, megmentve nők, gyerekek, öregek százainak életét. Három fiatalember, a Bielski fivérek nevéhez fűződik az egyedülálló történet.

A helyszín: kelet-lengyel, ma Fehéroroszországhoz tartozó területek, amelyek Hitler és Sztálin 1939-es alkuja alapján akkor a Szovjetunióhoz kerültek. Moszkva kétéves rémuralma után, amely „csak” a burzsoáziát, köztük a zsidókat is sújtotta, náci megszállás következett: az egész zsidó lakosságot legyilkolták vagy gettóba zárták, lágerekbe hurcolták. A 36 éves Tevje Bielski, egy molnárcsalád katonaviselt fia – városkájuk zsidó lakói, köztük szülei és rokonai kivégzése vagy deportálása után – öccseivel az erdőbe szökött, s ami egyedülálló: vitték magukkal a nőket, a gyermekeket, az öregeket is. „Szívesebben mentek meg egy öregasszonyt, mint hogy agyonlőjek tíz német katonát”, hirdette Tevje Bielski.http://www.168or...38868.html
75 #5 talpi
- 2015. október 09. 19:41:35
Ejnye tisztelt uraim. Ugye ezt nem gondolják komolyan ? Hiszen, iutal,va a cikk fő címéfre, azért gondolkodjunk ám el. " kik is voltak a fegyver gyárosok ala Német országban?
75 #6 talpi
- 2015. október 09. 19:44:43
maradjunk annyiban, hogy ez volt a terb, az "ördögi terv"W hiszen, ha " fel lettek voklna fegyverezve, akkor? Na akkor ios ugyan ez lett volna, mert basztak volna védeni magukat, hiszen, akkor nem lehetett volna zsarolni az egész Világot, a mosgtani módszerrel és alattomosan. Mefrt ugye, manapság, már keringenek lolyan hírek is, hogy "max egy millió" volt az áldpozatz, az un,. holokamuban. Amio amúgy nem igaz, de hagyjuk rájuk. Viszotn akkor hol van öt millió?
66 #7 9323elitelt
- 2015. október 10. 12:38:01
'Ha fel lettek volna fegyverezve a zsidók, nem lett volna holokauszt'

:os_kv
118 #8 keepfargo
- 2015. október 10. 16:52:09
mit mindig a milliókat ragozzuk itt, emberek - nem onnan kell kezdeni a számolást - ha a zsizsik hazudik, márpedig igen, akkor csak annyi kell, mint gyerekkoromban füzitön: na, ezt ha tízzel osztod, akkor lehet hogy közeledsz az igazsághoz...
tehát nem a 6 meg 5 meg a 1,5 millió, feleim, hanem az az egy nulla, a végén, az hibádzik - de az nagyon..

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
2,502,062 egyedi látogató