Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Schulz: Népszavazás 1294 emberről? Látszik, hogy Orbánék ideológiai döntést hoztak

TechnikaNem is róluk van szó, hanem ki kell nyilvánítani, hogy a már betelepített zsidó persona non grata. Letelepedési kötvény, offshorcéges lenyúlás...? Mikor löki be a szír elnök, hogy "mit nyávogtok, hisz a zsidót évek alatt milliós tételben "befogadtátok" és még csak nem is lett nagy dobra verve"?

Az EP-elnök szerint népszavazást tartani arról, hogy Magyarország befogadjon-e 1294 embert, önmagáért beszél, és bizonyítja, hogy ennek a döntésnek ideológiai okai vannak, és nem a források vagy a kapacitás hiánya indokolja.

Az Európai Parlament (EP) elnöke a Népszabadságnak úgy nyilatkozott, ideológiai okai vannak a magyar kormány döntésének, hogy népszavazást írnak ki a menedékkérők befogadásáról.

Az Európai Unió áthelyezésekről szóló döntése szerint Magyarországnak 1294 menedékkérőt kellene letelepítenie. Népszavazást tartani arról, hogy befogadjanak-e 1294 embert, önmagáért beszél, és bizonyítja, hogy ennek a döntésnek ideológiai okai vannak, és nem a források vagy a kapacitás hiánya indokolja – reagált a Népszabadság kérdésére a szocialista párti politikus.

Fotó: AFP / Patrick Hertzog

A lap pénteki számában megjelent másik cikkben Szájer József fideszes EP-képviselő azt jegyzi meg: az alaptörvény és az uniós alapszerződés értelmében Magyarország nem adta át az Európai Uniónak azt a hatáskört, hogy kötelező kvóták szerint lehessen betelepíteni menekülteket az országba; a bel- és igazságügyi terület vegyes jogkör, és a menekültek befogadására a genfi konvenció sem kötelezi Magyarországot.

Ez szuverenitási kérdés – idézi a lap Szájert, aki szerint a kormány kezdeményezése előtt nem lehet akadály.
Link

Hozzászólások

60 #1 csaba
- 2016. február 26. 14:40:56
""Hazudik"- a Fidesz is megmondta a magáét Martin Schulznak":D
http://hvg.hu/itt...as_fidesz#
s_francs_durr
154 #2 kakas
- 2016. február 26. 17:55:51
36.media.tumblr.com/c52ee11eca8e4df8f0c81820dc53a32a/tumblr_o35v5aR3vb1s4ew3vo1_1280.jpg
238 #3 bivaly
- 2016. február 27. 05:59:25
Shulz !

A dupla bárcás, jó KÁ édes mutterodat ! Mondd már meg baszd meg, milyen ideológia ? Milyen döntés ? Má' írtam párszor, ennyire nem kéne ám hülyének nézni mindenkit ! Ez az Orbán nevű hámsérülés nem rendelkezik sem ideológiával, sem döntéssel. A ti dróton rángatott bábotok, mit ugatsz itt hülyeségeket ? A seggnyalóiddal üzengetsz ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,486,781 egyedi látogató