Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nyakunkon az 'európai tavasz'

KülföldÓ, ezek hirtelenszőke lényfeltáró újseggírók! Micsoda reflexek, micsoda éleslátás, micsoda médiumok! Egy lengyel újságíró szerint Európa jövője hasonlatos az Ukrajnában történtekhez, bár jóslatában a demokráciát az iszlám törvényei váltanák fel.

Soros György “tavaszt” hozna a haldokló Európa szívébe is, a különbség csak annyi, hogy az öreg kontinensre áramló fundamentalista iszlám tömegek a demokrácia elleni harc nevében lépnek fel. Ezt már senki nem tudja leplezni, csak meg kell hallgatni, hogy mit mondanak az ide érkező muszlimok. A régi rendet végül Európa esetében is felváltja valami új: a demokráciát az iszlám saríja törvényei – ilyen sötét jövőt fest Konrad Stachnio lengyel tényfeltáró újságíró a Game Over Europe – a ‘colour revolution’ is coming (A játéknak vége, Európa – egy “színes forradalom” érkezik) címmel megjelent cikkében a New Eastern Outlookon. A szerző szerint Európa jövője gyújtogatások, lázadások, megbuktatott kormányok és totális destabilizálás. Gyakorlatilag az, ami nemrégiben Ukrajnában, illetve előbb a Közel-Keleten és Észak-Afrikában történt.

„Amikor meghallom a jó öreg George Sorost a demokráciáról és az európai értékekről papolni, tudom, hogy valami történni fog. Mint Ukrajnában…” [Ahol Sorosnak komoly anyagi érdekeltsége van.] „Európa foglya lett az ’európai értékek’ és a liberális demokrácia csapdájának. Az uniós tagországok képtelenek ellenállni a Közel-Keletről áramló migránsoknak”, mivel az említett értékek visszautasítása lenne.

Amikor pedig majd a kiképzett, felfegyverzett és jól szervezett iszlám terroristák is megérkeznek, Európa teljesen tehetetlen lesz. Egymást követik majd a lázadások, az összecsapások, a gyilkosságok és tüntetések, a szép az egészben, hogy az egészet úgy fogják hívni, hogy “színes forradalom” – jövendöli Konrad Stachnio. Beköszönt az Európai Tavasz.

Akik a migránsválsághoz negatívan viszonyulnak, azokat a közösségi oldalakon támadják, szakmailag lehetetlenné teszik, elüldözik munkahelyükről. Soros olyan „tortát” kínál a migránsválság megoldására, amely a benne elrejtett iszlám fundamentalistákkal mérgezett, figyelmeztet Stachnio. Az Iszlám Állam ma bármely útlevelet és bármely valutát képes hamisítani és embereit Európába csempészni.

De nem csak a lengyel újságíró látja sötéten Európa jövőjét, hanem a volt izraeli külügyminiszter is, aki arról írt, hogy “a Nyugat technológiailag, gazdaságilag és katonailag fölényben lehet az iszlám világgal szemben. De nem sikerül neki megértenie a Közel-Kelet mentalitását és kultúráját. A Nyugat alkalmatlansága és harcképtelensége miatt új világrendet alakíthat ki a fundamentalista iszlám.”
Soros György Európája

A dollármilliárdos üzletember eddig elsősorban Orbán Viktort támadta a migránsválság kezelésében. Szerinte: “Orbán Viktor politikája igencsak káros az EU-ra nézve.” (…) “A magyar miniszterelnök alárendeli a menedékkérők jogait a határok védelmének, ami azzal fenyeget, hogy megosztja és romba dönti az Európai Uniót, mivel elutasítja azokat az értékeket és szabályokat, amelyek mentén az EU-nak működnie kellene.” De még az általa felvázolt megoldásokat is Orbán Viktor 6 pontjához viszonyítva határozza meg. Erről a hat pontról írta Csontos János a Magyar Időkben, hogy nemcsak felháborító, de az inkompetencia csimborasszója is. Közben arra is fény derült, hogy Soros György érdekeltségében álló Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundation – OSF) csapata nyomtatta és terjeszti azt a muszlim migránsoknak írt útikalauzt, amelyet a Törökországból Görögországba induló csempészhajókon ingyen osztogatnak az illegálisan érkezőknek. A kiskönyvben a magyarországi kapcsolattartóként a Menedék Egyesület van megadva, amely idén 6 millió forintot kapott az OSF-től, hogy tanácsokat adjanak a migránsoknak. A Soros György támogatta Leftist nevű szervezetről kiderült, hogy a társaság több mint két évtizede azért imádkozik, hogy a harmadik világból érkezők megkapják azt a jólétet, amit a „fehér világ” ellopott tőlük. De Soros azokat is elhozná, akik még el sem indultak ezért jött létre 2010-ben a w2eu honlap, amely többek között teljeskörű utazási, jogi, tanácsadást nyújt az útrakelő bevándorlóknak.
Link

Hozzászólások

66 #1 9323elitelt
- 2015. október 10. 13:11:46
Íme, így működik a feketemágia!
Akik pedig beállnak a siránkozók táborába, csak még jobban erősítik annak hatását, tudatlanul a háttérhatalom csicskáivá válnak.
Ezért kellene már egy erős szellemi síkon is harcolni tudó "hadsereg", de sokan még a "problémát" sem értik...
4 #2 Posta Imre
- 2015. október 10. 14:49:38
Pentagon: Több amerikai-orosz incidens történt Szíria fölött http://kitekinto....hkPpiv4W6A

Feldarabolták a Budapesten élő kínai milliárdos húgát
http://vs.hu/koze...paign=main

Sokkolta Orbán a világhírű tudóst

A liberális demokrácia modellje az elmúlt években sok helyen válságba került, ezen az Egyesült Államok és Európa együttműködése és a gazdasági növekedés beindulása segíthet - mondta Francis Fukuyama amerikai filozófus, közgazdász pénteken Budapesten, a Közép-európai Egyetemen (CEU).
http://www.napi.h...04310.html

A szigeteket megépítették, és most el is foglalták a kínaiakhttp://hvg.hu/vil...l_is_f#rss

Belarusz kitörne az elszigeteltségbőlhttp://mno.hu/kul...ol-1308409

Újabb késelés Jeruzsálemben, az elkövetőt megöltékhttp://www.atv.hu...t-megoltek

Jó reggelt, Kelet-Európa!

A The Jerusalem Post mélységesen elítéli a nyugati világ - a Kelet-Európával szembemenő - cinikus hozzáállását a migránsválsághoz. http://magyaridok...opa-46836/

"Európa vakbele" Szijjártó bekérette a horvát nagykövetethttp://www.atv.hu...agykovetet

Szétverték a diáktüntetést Ankarábanhttp://hirtv.hu/h...an-1308441

Robbanások rázták meg Ankaráthttp://mno.hu/kul...ak-1308458

Ezentúl megsemmisíthetik a csempészhajókathttp://hirtv.hu/h...at-1308426

A parlament engedélyezte, hogy külföldiek szolgáljanak az ukrán hadseregbenhttp://biztonsagp...adseregben

Nem tud megegyezni Peking és Washingtonhttp://www.atv.hu...washington

Változó szelek az orosz-belarusz kapcsolatokban http://kitekinto....hkUWyv4W6A

EU-s különadó jöhet a menekültáradat miatt http://vs.hu/koze...paign=main
66 #3 9323elitelt
- 2015. október 10. 15:13:09
Hídfő cikke:
MIKET NEM MOND EZ A juncker!

Ha az Egyesült Államoknak eltérő véleménye is van minderről, Európa helyre kell állítsa kapcsolatait Oroszországgal, és az Európai Unió saját érdekeit kell előnyben részesítse az amerikaiakéval szemben.

Jean Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke felszólította az európai országokat, hogy térjenek át egy konstruktívabb megközelítésre Oroszországgal kapcsolatban, mert az ukrán válság után kialakult szankciós háború kemény csapást mért az európai országokra, és ez a helyzet hosszú távon nem fenntartható. Juncker Passauban az újságíróknak nyilatkozva kijelentette; az Európai Unió nem szabad vakon kövesse az Egyesült Államok irányelveit, mert az még ellenségesebbé vált, mióta Moszkva az Aszad-kormány védelmében beavatkozott Szíriában.

"Európa érdekeinek megfelelően kell viszonyulni Oroszországhoz. Nem engedhetjük meg, hogy Oroszországgal ápolt kapcsolatainkban Washington diktáljon."

Juncker szerint praktikus megközelítést kell alkalmazni Oroszországgal szemben. Elmondása szerint ezek "nem vonzó kilátások", de az eddig követett irány – az ellenségeskedés – nem fokozható tovább, és nem fenntartható hosszú távon.

Pénteken az Európai Bizottság sajtófőnöke számos európai politikus értetlenkedése miatt bejelentette, hogy Juncker nyilatkozatában nincs semmi rendkívüli, az teljes mértékben összhangban van az Európai Unió kétoldalú kapcsolatokban alkalmazott megközelítésével. A közlemény szerint Juncker tiszteletben tartja az európai országok döntéseit, és számos európai országban válsághelyzetet idézett elő az Európai Unió Oroszország elleni fellépése.

Juncker egyértelművé tette; hosszú távon nem fenntartható az az állapot, hogy Washington irányelveit követve az Európai Unió vezetése szembe menjen a tagállamok érdekeivel, és nem szabad megengedni, hogy Washington diktálja az Európai Unió külpolitikáját. Európa ehelyett saját érdekeit kell képviselje, még ha az amerikaiaknak egyes kérdésekben más elképzelései is vannak.

Szeptember 1-jén Szpirosz Kuvelisz, Görögország volt külügyminiszter-helyettese, a Görög-Eurázsiai Üzleti Tanács elnöke bejelentette, hogy az Európai Unió külpolitikája alapvetően megváltozhat a közeljövőben, aminek kezdetét az Oroszország elleni szankciók fokozatos megszüntetése fogja jelenteni. Kuvelisz szerint ez nem egy sokáig tartó folyamat lesz, hanem a kialakuló válsághelyzet miatt egyik hónapról a másikra is az ellentétébe csaphat át az Európai Unió Oroszországgal kapcsolatos politikája.
118 #4 keepfargo
- 2015. október 10. 16:44:19
Jó lett volna tényleges demokráciát csinálni mindenütt ojrópában de szerintem ez nem sok helyen sikerült.

Dán kedvenceimnek azért, úgy tünik, valamiért sikerült a többieknél jóval messzebbre eljutni. Nem is nagyon törik magukat azért hogy az ojrópai kalifátusok egyikét náluk hagyják majd felépíteni.

Sv.o.-i magyar haveromat kérdeztem - nem teljesen lévén képben a dániai fejleményekröl - hogy mi is ott a helyzet; miért nem akarnak a "menekültek" ott maradni.
Elmondta, hogy a dánok épp nemrég vették le a segély összegét a felére...no more questions/nincs több kérdés
128 #5 bogyo
- 2015. október 10. 20:15:45
volksbetrugpunktnet.files.wordpress.com/2015/10/2f8f4-merkel_untergang.jpg
63 #6 GP
- 2015. október 11. 05:05:41
Tőke Péter:
Európa végveszély előtt, zengjetek félrevert harangok!

7 #7 virag
- 2015. október 11. 05:42:09
Földi: Európára a hosszú távú terrorfenyegetést a „láthatatlan” katonák jelentik
http://www.hirado...-jelentik/
165 #8 LM
- 2015. október 11. 08:00:23
Évek óta olvasom Imre oldalát azonban eddig nem regisztráltam a fórumra, hát most ez is megtörtént, üdvözlet a közösségnek. Azért csak most, mert bár eddig sem volt rózsás a helyzet de úgy érzem új fokozatba kapcsolt a világrendetlenség ahogy itt Ti nevezitek és az oda-vissza kommunikációval nagyobb esélyem van arra, hogy ha csak a felszínt kapargatva is de jobban megértsem a körülöttem történő dolgokat és talán gondolataim másokban is elindíthatnak valamit. Úgy érzem soha nem volt még annyira fontos, hogy megpróbáljuk megérteni mi történik körülöttünk mint manapság. Szóval, sziasztok!
4 #9 Posta Imre
- 2015. október 11. 08:07:33
GM, Tőke Peti, a kis ügynök, D'rabik "főnök" a híres "Leleplező"....na bax!

LM, akkor megfigyelhetted, hogy itt nem "komáljuk a kommun-ikációt", de megosztjuk a "nemzetet", szarkeverünk, dezinformálunk és anyázunk, zsidózunk rendesen. Ugyan "igazunk van," de láthatóan ez már senkit nem zavar. Téged miért?
66 #10 9323elitelt
- 2015. október 11. 09:54:50
GP ennyi erővel belinkelhetted volna a hitgyülevészes németsándor tájékoztatóját migránskérdésben. Érdekes módon ők is a magyarországi khórmány álláspontjára helyezkedtek...

Ugye itt élősködik ajrópa egyik legnagyobb ***** közössége.
Namost mi lenne velük, ha itt ragadna pár százezer muszlim fanatikuss? Persze, hogy nem akarják őket itt, és küldik őket Németbe, a többi már ott élősködő haverjaikhoz...
154 #11 kakas
- 2015. október 11. 10:31:04
új menekült hullám indult Magyarországról nyugat Európa felé!41.media.tumblr.com/501251d5a1d0853f39ca7097e8a4867d/tumblr_nw00kj1FiN1s4ew3vo1_1280.jpg
165 #12 LM
- 2015. október 11. 11:13:08
Imre, ha "igazunk van" akkor irtó nagy a kupleráj és mivel itt kell élnünk szeretném tudni melyik sarokba nem szartak még oda, illetve, hogy mikor és honnan várható a takarító brigád. Az meg, hogy mást ez nem zavar az legyen az ő szegénységi bizonyítványuk. Igen ismerem a tartalmat, néha van ami nekem is meredek és van amivel nem teljesen értek egyet, de kevés ember van akit hitelesnek tartok és akinek akár csak halvány fogalma van arról, hogy mi folyik körülöttünk, Te közéjük tartozol. A kommunikáció meg érdekes dolog, ki tudja talán bejelentkezik MZ/X és nem győzöm nyitogatni az ablakot, de ha nem akkor sem vagyok hátrébb mint most.
4 #13 Posta Imre
- 2015. október 11. 12:16:48
LM..., 2015-öt írunk! Úgy írod: "ha igazunk van". Ha elmúlik a "ha érzésed" mindjárt jobban érzed magad, meglásd. Ezt onnan tudod, hogy rosszabbul fogod magad érezni, de ebben bizonyos lehetsz. Persze az érzeted azt jelzi, látod mennyire távol kerültél attól, amit ma "életnek" és "értelemnek" nevez ez az ostoba "világ".

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
2,487,316 egyedi látogató