Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csicsergő

KultúraSzia! Látom megint ugyan az a téma nálatok, mint mikor ott voltam az oldaladon, és akinél lehetett helyre raktam pár dolgot.

Kezd félremenni a társaság, legalábbis ezt érzékelem.

Vannak akik nagy arcnak képzelik magukat, de csak abból merítenek, amit másoktól hallottak, és semmit nem értenek.

Még kevesen tudják mit jelent a mag, és az ocsú.

A mag nem arra rendeltetett, hogy harcoljon. Egészen más a feladata. A magnak túl kell élnie mindent, hogy amikor eljön a kikelet, tudja az életet vinni tovább.

Mondom ezt másképp.

Ha kilépsz a háború, és béke köréből, kórból, akkor a rendet csinálod. A rend meg ugye az aranymetszés. Az aranymetszés meg ugye az is, mikor felpörögnek a dolgok.

Aki nem lép ki a háború, béke köréből, és tovább harcol, vagy uszít, az lemegy az állati létbe.

Csak akkor lehet háborúzni, ha van ellenfél. Ha te kilépsz a háborúból, akkor nem lesz ellenfél. Aki háborúzik, mert nincs ellenfele, az magával háborúzik, ezért megy le az állati létbe.

Aki békére vágyik, az elfogadja, hogy van háború, tehát a háború, és béke körében, kórban még benne van elég rendesen.

A mag megmarad, mert nem háborúzik, sőt békére sem vágyik, az ocsú meg megy a selejtbe, komposzt, trágya lesz belőle. Még az sem kell, hogy az ocsút leválasszuk a magról, mert úgy is leválik autómatikusan.

Mag-ocsú

Merj kicsi lenni. – Merj nagy lenni. Nem mindegy? Mindkettő beetetés, mert megítélted magad. Nem magadnak kell megítélni, hanem majd mikor eljön, hogy kibújik a magból az élet, akkor majd e cselekedet meg fog ítélni, mert vagy meg tudod tenni kibújást, vagy sem. Az is megítél, mi lesz belőled, ha kibújtál, és megnőttél.

Többször elmondtam, hogy a gondolat az az elme kitalációja. Aki a gondolataira hallgat, és nem magára, az hiába mag, nem fog tudni kibújni belőle az élet.

Ha akarsz valamit, mond ki élőszóban, és csak azt, ami a magodból jön. A virtuális, képzeletbeli, holo mag, nem mag, hanem az elme kitalációja, ami egy olyan légvár, ami nem létezik. Sokan beleestek ebbe a légvárba, és mondhatom, mindenki a Geán. A képzelet sosem a valóság. A képzeletet is az elme gyártja. A képzelet nem más, mint a pillanat megfagyott képeinek az elme által valamilyen logika szerinti kivetülése, és ez olyan számodra, mintha moziban, TV-ben, interneten egy filmet néznél, és annyira beleéled magad, hogy el is hiszed, amit látsz, ráadásul hangos, színes film. Az álomban ez a logikai működés sokszor megfigyelhető, hogy olyat is elfogad, ami már abszurd.

Ocsú a mag védelme, ami biztosítja, hogy a mag épségben megmaradjon a kikeletig.

Tudd magadról, hogy mag vagy, vagy ocsú. Ha mag vagy, akkor viselkedj úgy. Hallgass, és várd a kikeletet, és főleg ne árts senkinek, mert magadnak ártasz. Ha mag vagy, fedezd fel a magod, magad, ha már emberbőrben vagy, mert mikor jön a kikelet, szükséged lesz rá.

Az ocsú majd harcol, ha kell, mert úgy is megy trágyának, és hagyd had tegye a dolgát, mert arra van teremtve.

Mi is a zsizsik már nem nehéz ezt is tudni. Nézd meg, mit csinál, és megtudod. A zsizsiket mindig külső erő fogja eltávolítani, és nem a mag. Már elkezdődött a zsizsikek eltávolítása, ha még nem vetted észre. Sok módszer van a zsizsik eltávolítására, és akik ezt teszik, azok erre jönnek rá, és alkalmazzák is a technológiát. A legveszélyesebb zsizsikeket már kiemelték. Most még egyenként emelik ki, de már előkészületek vannak arra, hogy mindet kiemeljék. Mire eljön a kikelet, egyetlen zsizsik sem marad. Nagyon precíz lények, fények, akik ezt végzik, és bízhatsz bennük, mert egyetlen zsizsik sem marad a Geán.Pont az a szép ebben az életben, hogy mgd, mg dönti el, mag vagy, ocsú vagy, vagy zsizsik.Ha mag vagy, akkor ugye nem vagy vallásos, és el tudod érni, hogy neked nem árthatnak. Ezt nevezik isteni védelemnek. Ha ocsú vagy, akkor bármi lehetsz, mert a sors, vagy karma fog rád hatni. A zsizsik meg folyamatosan ártani akar, még akkor is, ha nem akarja ezt tenni, mert nem akarat kérdése.

Az isteni védelem nem más, mint egy olyan energia áramlás, amiben minden energiát ami árt neked, de azt is ami nem árt, vissza küldöd annak aki küldte, úgy, hogy rád nem hat, de megismered, mivel átment rajtad. Minden olyan energia áramlást, amit kiküldesz, azt vissza is kapod, és ha visszakaptad teljes mértékben, akkor tudod, hogy az illetővel semmi gond sincs, mert Ő is mag. A beszéd, a beszélt nyelv is erre való. Aki ezt teljes mértékben megvalósítja, annak nem tudnak ártani. A magnak ezért nem tudnak ártani semmivel sem, amíg ezt az energia áramlást fenntartja, és nem megy bele különböző hülyeségekbe, mások által kitalált dolgokba, amit adagolnak szép számban.

Akik ezt az energia kört nem tudják fenntartani, annak a magnak vége, és a zsizsik elpusztítja.

A zsidók által kitalált cionista jegyzőkönyv, meg a többi hasonló kitaláció is ilyen, és ha felültél, beetetted magad, akkor ideje, visszaküldened. Amúgy nem a zsidók találták ki azt a jegyzőkönyvet, csak egy zsidóval íratták le.

Nem a zsidók találták ki a kb 300 éves időtorzítást, az időszámításba berakott 300 évet, de velük hajtatták végre. Azt lehet a legjobban beetetni, aki elfogadja, hogy ő a világ úra, a világ tudója, de a valóságban ez egy berakott kép, egy berakott program, egy berakott film, egy légvár, egy illúzió, egy holo, egy képzelgés, és ezt csak úgy tudja megvalósítani, ha lop, ha hazudik, ha erőszakkal elveszi másoktól azt ami szerinte érték. A zsidó nem tudja mi az érték, és azt lopja el, annak érdekében hazudik, amit épp a mag, az emberek értéknek mondanak.

A zsizsik pontosan tudja, mi az érték a magnak.

A mag tudja, hogy a mag az érték, mert belőle fogan az élet.

Így lehet megkülönböztetni, a zsidót, és a zsizsiket. A zsidó vallásúak csak eszközök a zsizsik kezében, és a zsizsik a zsidók között tudnak a legjobban megbújni. A magyarok között egyszerre kiderül ki a zsizsik. Nagyjából ezt is sokan összekeverik, és azt mondják, hogy minden zsidó zsizsik is, pedig másként van, mint látod. Más mikor be vagy etetve, és más mikor alapból romlott az egész lényed.

Ha nem változtatnak a zsidók, akkor belőlük lesz az ocsú, meg a katolikusokból, meg, a többi vallás gyakorlóból. A zsizsik a Geán nem ők, mint hiszed, vagy ahogy most tudod.

A lényeg, hogy csak a magok maradnak a Geán, akik elérték a magságukat.

Mindenkinek lehetősége van, hogy elérje a magját, tehát rájöjjön, hogy Ő mag.

Azok az emberek, már nincsenek itt a Geán, akikben nincs mag, vagy nem volt mag.

Azok vannak csak, akik be lettek etetve a sok maszlaggal.

El lehet dönteni, hogy mag vagy, és akkor találj rá a magra, magadra, vagy ocsú lesz belőled, és akkor kapsz egy másik lehetőséget valamelyik másik galaxisban, egy másik naprendszerben, hogy rá gyere, mi is vagy, és meg is találd magad.

Tetszik, nem tetszik, ez van.

Ha bárkire is haragszol, magadra haragszol, hogy beetted a sok maszlagot, malasztot.

Ez az időtorzítás lényegében arra szolgált, hogy eltakarják Atilla királyunk ténykedését, vagyis egy leplet húzzanak arra, amit Atilla királyunk tett. Ugye Atilla egyik legnagyobb tette, hogy Európában is, minden népnek meghatározta pontosan a területének határát, és azt is mi a dolga az emberi közösségben, és ehhez biztosította a feltételeket is.

Ideje ezeket már tudni.

Minden jót …

Csicseri Orosz Imre

ui.: Nem árt másoknak is tudni ezekről, ha még nem tudnak. Bocsánat azért, ha ezeket tudod, vagy amit tudsz belőle, mert az számodra, csak ismétlés, Ana.

Hozzászólások

12 #20 spartakusz
- 2016. március 03. 05:40:55
Tiszteletem!
Kedves magus és persze mindenki!
Én így látom, leírtam ide:
https://internetf...ment-40236


"PÉLDA BESZÉD

Kik a mai magyar társadalom ellenségei? Ma 2016. március 2-án 06:10 kor amikor írom ; e sorokat megerősített kérdésként merül fel bennem: KIK A MAGYAR EMBER HALÁLOS ELLENSÉGEI?
A válasz egyszerű lenne egyszerűen leírva: AKIK ÉLETÉRE TÖRNEK ÉS MEG AKARJÁK ÖLNI ; GYILKOLNI, ELPUSZTÍTANI!
Igen ám, míg a régmúlt időben nyíltan és megkülönböztethetően nyilván való volt a gyilkoló, hódító ; ma ez nem mondható el, és a módszer sem az, hogy kard a kardal ; ágyú az ágyúval ; meg stb. felvéve a harcot döntsék el egymás között!
Ma alattomos, sunyi, csalással, megtévesztéssel meg stb. Hasonló fogalommal - viselik ezt a háborút - velünk szemben! Lásd lebombázásokkal - lakhelyváltoztatókká változtatott körülményeket előidéző irányítók által pénzelt és irányított tömeges invázió Európa ellen!

Európa nemzetállamok vezetősége tudtával és segítésével folytatva! Ez kész őrület! Rém álom!
Ezért ma ráérezve, amikor elolvastam e cikket:
Itt:

http://444.hu/201...gyar-posta

Írtam ma 2016-03-02-án egy elektromos levelet egy jobbos vezető politikusnak, tekintettel, hogy az a 2. legnagyobb párt jelenleg, hogy mondja meg már : KIK MA A MAGYAR TÁRSADALOM ELLENSÉGEI? És persze csatoltam a cikket, a fenti linket is, még nem kaptam választ!
Tőletek is megkérdezem ; kik Magyarország ellenségei,? Akik aláírták, vagy akik nem írták alá?

Várom válaszaitokat, majd utána elküldöm azoknak a példabeszéddel az én véleményemet, állásfoglalásomat!
Tisztelettel: id. Kiss László
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Ki a gyilkos, aki lelőtte? Vagy aki lelövettette?
Ki a pusztító, aki eszközt ad és motivál?

Ki a felelős mind két esetben?

Valaki, valakit meg akar, ölni, gyilkolni, elpusztítani, mert útjában van. Ezért, mivel adott számára minden : pénz, fegyver meg stb. Felbérel egy mihasznát, aki a mindennapi betevő falatért küzd nap, mint nap, hogy kap 1-5-10-100- stb. Millió pénzt, a likvidált személy értékének megfelelően és egy 10 millióértékű fegyvert, hogy a km. Távolban levő ránézve ártó halálos ellenfelét lője le, mert képtelenség a közelébe férkőzni, okán választva ezt a módot a gyilkolásra!
A kérdés ki a gyilkos, aki gyilkolt, vagy aki gyilkoltatott?

Számomra a gyilkos az aki gyilkoltatott, mert a szegény pénztelen, elsősorban képtelen egy 10 millió pénzértékű eszköz beszerzésére, másodsorban motiválta a nagy összegű jutalom tette elkövetésére!
Lehet vele nem egyetérteni, de ez a valóság!

Nézzük az eredeti kérdést. Amíg a fenti példában a ravaszt egy rászedett szerencsétlen húzta meg - követte el ; addig a politikában a nemzet társadalmakban a ravaszt a képviselőkkel húzassák el! Itt is nem kis pénzért, és eszközt adva számukra a demokrácia leple alatt általuk hozatott trv-ekkel ; szerintem játékszabályaikkal!
Tehát aki nem írta alá ; az a halálos ellenségeink e logika szerint! De tényleg az?

Bizony az!

Sokan rájöttek már erre - a pártos rendszeren belül nincs megoldás, és ezt hirdetik is! És itt nyilvánul meg az a mondás, hogy az az igazi valós demokrata aki nem fél ; mert bizony ezeket halálosan megfenyegetik, elteszik láb alól szeretteit ha nem hagyja abba, zsarolják kényszerítik ; akarják és teszik, ha a pénz a lefizetés nem vezet eredményre ; a legvégső esetben ma már betegségnek tűnő tünetekkel álcázva - teszik el lábaló vagy közúti ; légi ; vízi ; és stb. balesetnek álcázva !

És ez nem mese, ez nem összeesküvés elmélet ez a kő kemény valóság!

Tehát kedves politikusok, amit ti műveltek az egy darab előadása, a lebutított népeknek, egy színház, ahol jó fizetett színészek vagytok! De ne feledjétek a nézőtéren már egyre többen, vannak és növekszenek az igazi ; valódi demokraták, akik már nem félnek tőletek az egész világon, így Magyar honban is! Hallassák hangjukat és írásaikkal segítik e harcot küzdelmet4 Ez az írás is azt szolgálja!

Tisztelettel nick névvel spartakusz
Amúgy id. Kiss László a remete
2016-03-02 Bázakerettye
KIEGÉSZÍTÉS ; ÍROM MA 2016-03-03 05:50 ÓRAKOR:

Azt írjátok, hogy a fehér fajnak össze kell fogni mert ha ne kipusztítják fajkeveredéssel ; és más furfangos trükkökkel módszerekkel és nyílt háborús konfliktusokkal!

Akkor ismételjük mert nem értetted amit üzentem régen:

A fajok csak saját fajával tud szaporodni, tehát egy faj. Én egyet ismerek az állatvilágból a ló aki a szamárral párosodik és utódját öszvérnek nevezzük ; viszont az öszvér már nem tud szaporodni!
Ezt még nem írtam le nektek ; ló nemzet vagyunk ; mert van fehér ló, van fekete ló, van vörös ló, van stb. pld. tarka ló, de van csíkos is ; de az már zebrának nevezzük és nem lónak!

Mire akarok kilyukadni, amit csak most írok le nektek még soha senkinek nem írtam le:
Arra, hogy megint lóvá tettek bennetek, az orrotoknál fogva vezetnek bennetek ; mert nem ez az lapvető probléma és megoldási törekvés . mert ezt a szigorú természeti törvény és a közösségi emberi: szigorú törvény megoldja és egyensúlyban, tartja: van ; a valódi probléma amit fent leírtam aki a ravasz elhúzására eszközöket ; pénzt , embert ; fegyvert használ nem vétkes ; az aki azt arra MOTIVÁLJA!
ÉRTED? EZEKTŐL KELL AZ EMBERI FAJNAK MEGSZABADULNI VÉGLEG ; ÉS EZ CSAK ÖSSZEFOGÁSSAL LEHETSÉGES A PÁR ELENYÉSZŐ a több milliárd emberhez képest - közönséges köztörvényes bűnözők végleges kivonásával a különböző emberi társadalmak, népek nemzetekből! Segítői: írod, hogy a CSAHOSAI ; igen én .
;A POLITIKAI KALANDOROKTÓL MENTS MEG URAM MINKET; üzentem régen, ma már többet tudva ; üzenem : EMBEREK A VILÁG ÖSSZES NÉPÉNEK NEMZETÉNEK FIAI- LÁNYAI FOGJATOK ÖSSZE, MERT AZ EMBERISÉG CSAK ÍGY MENTHETŐ MEG; A BŰNÖZŐKTŐL! ;

Befejezésül, de nem megfosztva majd e téma folytatásától magam. Írom nektek, nem véletlen a magyarok ló szeretetet és pld. A fehér ló feláldozása - rítus és sok más hozzá kapcsolódó szertartás ; mert hogy tudd a titkot ; ha eddig nem jöttél volna rá ; Magyar és annak tudása nélkül elpusztul az emberiség!
Ezért védd és segíts ; a valódi ; újból leírom szótagolva és nagybetűvel, hogy értsd:
VA---LÓ---DI ! T = TÁLTOST= TÁLT---ŐST!
Végtelen türelemmel. Id. Kiss László
KELT: Bázakerettye, 2016-03-03 0620-óra van! Most!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.34 másodperc
2,485,343 egyedi látogató