Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jézus 'indiai volt' - 70 éves könyv robbantja fel a netet

KultúraNem "indiai", hanem árja volt és fehér bőrű "északi", vagyis szkyt-hun! Érdekes, nem? A tamilok a legnépesebb dravida népcsoport az indiai szubkontinensen, írott történelmük több mint két évezredre vezethető vissza. Tamilnádu (a tamil nép hazája) ma India egyik állama az ország délkeleti részén. A brahminok a négy főbb társadalmi kasztra és a kaszton kívüliekre tagozódó indiai kasztrendszer legfelsőbb kasztjának tagja.

Egy könyv azt állítja, hogy Jézus Krisztus tamil brahmin volt, sőt a kereszténység a hinduizmusból indult, hiszen Jézus Siva istennő híve volt. Siva az egyik legfőbb isten a hinduizmusban. Az eredetileg 70 éve íródott könyvet nemrégiben nyomta újra a Savarkar Nemzeti Intézet, melyet a szerző unokája működtet.

„Semmi hátsó szándék nincs abban, hogy most újranyomtuk a könyvet” – mondta Ranjit Sarvarkar. „Nagyapám könyvei már nem elérhetők, ezért döntöttünk úgy, hogy újra kiadjuk őket az olvasóknak.”

A könyv szerint a mai palesztin és arab terület hindu föld volt, és Jézus Indiába utazott, ahol megtanulta a jógát. Azt is állítja a szerző, hogy valódi neve Keshao Krishna volt, tamil volt az anyanyelve, és a bőrszíne sötét volt.

Miközben az Indiai Keresztények Nemzeti Kongresszusa be akarja tiltatni a könyvet, az interneten mindenki erről beszél. A könyv újranyomásának kapcsán számtalan twitter-üzenetben említik meg az állítást, felrobbantva a közösségi oldalakat.
Ganesh Sarvarkar, a könyv írója.
Ganesh Sarvarkar, a könyv írója.

Az eredetileg 1946-ban publikált könyv szerint a kereszténység nem csak a hinduktól származik, de Jézus Kasmírban halt meg. Az asszénus szekta tagjai megmentették a megfeszített Krisztust, és felélesztették gyógy- és fűszernövényekkel a Himalájában. Később Kasmírban elérte a meditációs tudatállapotok egy magas szintjét, a szamádhit. A buddhizmusban a szamádhi egy meditációs elmélyülés, mely a nemes nyolcrétű ösvény nyolc eleme közül az utolsó.

A könyv továbbá azt is leírja, hogy Jézus “Vishwakarma bráhmin” volt, ami a teremtő isten egyik megnyilvánulása a Rigvéda szerint. Ez egyike a hinduizmus négy, a hinduk szerint öröktől fogva létező, alapvető fontosságú szent szövegének, a Védáknak, melyeket az ortodox hívők az istenek kinyilatkoztatott szövegének tulajdonítanak.

mid-day_1456480264

A keresztény papok szerint a könyv nem rengeti meg a keresztényeket Indiában.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016. március 02. 12:21:36
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pUDkn_Zum6Y[/movie]
159 #2 vanyusha
- 2016. március 02. 17:46:27
Govt of India Documentry on Jesus in Kashmir !! [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=D9w-xJfSOyc[/movie]


Állitólag Amikor keresztény hitretértéssel elkezdtek tanitani az angol gyarmatosok, jézus történetét a nagy áttérés fő példájának szánták.Indiában élők megkérdezték miért a különleges tiszteletek, miért tiszteljük mi is? Mert Eltemették és harmad napon életre kelt,-De nálunk ezt minden szent tanító megtudja csinálni.
Megfeszített lábszár csontját eltörték, hogy melkas csont beomlása fulladást okozzon,másnap borda álá szúrtak, hogy a kifojó víz a halál jeleként tudják.

Ezután kezdték a fordított keresztre feszítést,felnyégyeléssel kombinálni.

Ma meg boncolnak,átvágnak fő izmokat stb.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yiy5uY3Iw2s[/movie]
Jesus in India? -- BBC Documentary

A könyv szerint a mai palesztin és arab terület hindu föld volt.
Árvizura könyv szerint a mai palesztin és arab terület partus hun föld volt.
Tehát Nem volt zsidó terület.

Egy régi szöveg, amely Jézust alakváltóként írja le ..
http://boldognapo...t-irja-le/

Árvizura könyv szerint több jézus képeztek ki,
életkorban Ca:5 évnyi eltérésel, a jézus ...egy mester fokozat.

Azt is állítja a szerző, hogy valódi neve Keshao Krishna volt, tamil volt az anyanyelve, és a bőrszíne sötét volt.
Nem "indiai", hanem árja volt és fehér bőrű "északi", vagyis szkyt-hun!
Torinoi leplen AB vércsoprt, ez jézus idejénben jelenhetett meg.
Apokrif leirat még mindig keletkezik.
Érdekes, nem?
2 #3 gerry
- 2016. március 02. 18:04:18
én úgy tuttam, hogy az Árvíz ura egy magányos de nagyon lelkes zsidóról szóló történet, aki amikor jött az árvizelés, sok sok homokzsákot tett le sorba, egymás mellé, mögé és rá, ameddig el nem vitte az egészet a vöröstengeriszap. Azt túlélte és a sok homokocska zsákocska segítségével szétválasztotta a vizeletet, aztán elindult a kínos-ánus földjére. Persze néhány önmagának éppen hõst keresõ, lelkesen és rögtön a nyomába eredezett, egyiknek másiknak a nagy izgatottság hatására meredezett (ezek egészen közel jutottak belé, majd elfáradtan leültek a földre. Késõbb elsodorta öket a tömegesen menekülõ migránsiszonyat. Utolsó hír erröl az elhivatott vezetörõl, hogy a nagy futásban szellemileg emelkedetté vált és bár lepsénynél még megvolt de azóta nem tudják hol a koszban kószálhat. De követõi ma is hiszik, hogy nem csak élt hanem él és élni fog. Tanúbizonyság erre a az árvíz urának most megjelenõ folytatása Sárvíz kúra Saul unokájának aki - a hollókrampuszi óta (annó akkor szájon át közösültek, más néven szoptak és szopattak mindent és mindenkit) kiköpött rokona Sárközönségesnek és Merõkanál anyónak is.

Állítólag 2017-es Oszkorona jelölt persze ha a Nemes arcélü rendezö újra szétfröcsköli az égi Vizelõ Tura nedüt.
4 #4 Posta Imre
- 2016. március 02. 18:29:16
Az "Ár-víz-úr-JA", rövidítve ÁRJA. Az orosz elmondja, hogy az árják Északról jőve ingus-fődre tanították az ottaniakat és és a Védák tele vannak olyan utalásokkal, helynevekkel, folyónevekkel, amik a mai Oroszország területtyén vannak, sőt a tamilok szinte oroszul matekoznak.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
2,485,316 egyedi látogató