Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kirúgta elsõ számú idõjósát a türkmén elnök a téves elõrejelzésekért

TechnikaBiztos nem volt idõjárás-fegyver szakértõ. Bosszantó, amikor köszönõviszonyban sincs egymással a valóság és az idõjárás-jelentés. Arról nem beszélve, hogy árt a gazdaságnak. Emiatt lett elege Gurbanguli Berdimuhamedovnak.


„A Nemzeti Hidrometeorológiai Bizottság munkájának tökéletesítése érdekében modern épületet húztunk fel. Pénzügyi segítséget adtunk, nagy mennyiségû felszerelést vásároltunk és Hallijev szavát adta, hogy ezentúl pontosak lesznek az idõjárás-jelentések. Ennek ellenére azonban még több lett a téves jóslat az utóbbi idõben”

– panaszolta a türkmén elnök.

Kijelentését tett követte: elbocsátotta Türkmenisztán fõ meteorológusát, Batir Hallijevet. A stanradar.com közép-ázsiai hírportál értesülései szerint Berdimuhamedov hangsúlyozta, mekkora károkat okoztak a pontatlan idõjárás-jelentések az ország mezõgazdaságának, közlekedésének, de még a tömegrendezvényeknek is.
Link

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2016-03-07 19:12
Ezek se szeretnek alternatív forrásokból tájékozódni, azért ennyire hülyék. Arrafelé talán nincs internet? Egy ilyen poszton lévõ embernek már igazán hallani kellett volna az idõjárás ba@ogatásáról.
267 #2 Perle
- 2016-03-07 19:39
Mormota1968. igazad van. Nagyon naiv ember lehet a türkmén elnök. Most zizzent rá arra is, hogy nem pontosak a statisztikai adatok. Kénytelen volt a statisztikai hivatal fõnökét is kirúgni. Hiába mondjuk itt már évek óta, hogy semmi sem az, ami annak látszik. ;)
http://www.ca-new...ws:1180623

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.28 másodperc
2,743,051 egyedi látogató