Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egy német város 1200 eurót követel Izraeltől, mert segítettek kihúzni izraeli kémek sárba ragadt autóját

KülföldMicsa? Moszad? Tengeralattjáró? Németország? Fegyver? Pénz? Elakadás? felháborodás? Németország északi részén fekvő Quarnbek városának önkormányzata küldött ki egy számlát 1263 euróról Izraelnek, amit azután követelnek, hogy ki kellett menteni a Moszad, azaz az izraeli titkosszolgálat két ügynökének autóját a sárból.

A jelentések szerint a két felfegyverzett izraeli kém azért érkezett az országba, hogy ellenőrizzék egy a németek által Izraelnek adott tengeralattjáró elindítását a kieli kikötőből.

Az egész ügyre úgy derült fény, hogy egy idős német polgár kiszúrta, hogy az autó egy lezárt területre hajt be. Amikor számon kérte a sofőröket, ők azt mondták, hogy egy későbbi vitorlásverseny helyszíne lesz a terület, és ezért nézik meg a csatornát.

A két férfi autója viszont beleragadt a sárba, és kénytelenek voltak segítséget kérni. A tűzoltók és a rendőrség mellett az idős férfi is a helyszínre ment, hogy traktorral húzza ki a Fordot a sárból. A rendőrségnek az autó két utasa diplomáciai papírokkal igazolta közben, hogy miért lehet náluk fegyve, ekkor kiderült az is, hogy kikről van szó. A Moszad ügynökök állítólag megköszönték a németeknek a segítséget, még kezet is ráztak a kiérkező helyiekkel.

Ugyanakkor az apró város polgármestere, Klaus Langer még mindig dühös, nem örül annak, hogy ismeretlen fegyveresek utazgatnak át a városon.
Link

Hozzászólások

6 #1 anzsi a macska hala
- 2016. március 09. 18:44:35
Túszul kellett volna ejteni őket, így sokkal több pénzt is kérhettek volna. Biztosan csak utólag jutott eszükbe. :D
267 #2 Perle
- 2016. március 09. 20:36:42
Nem is akadtak el, hanem pocsolyából teljesítettek megfigyelést. Ha elakadtak volna, kirakták volna az elakadást jelző sokszöget. Emiatt nem jogos a németek kártérítése követelése.s_nezem

Más kémek a észak-atlantiak között sározódtak be..
http://magyaridok...et-446026/
236 #3 Vazul
- 2016. március 10. 05:57:37
Nem lehet, hogy békaemberek voltak? :D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
2,486,180 egyedi látogató