Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Minden második ember perverz

TanácsadásA szürke 50 árnyalása! Tessék, teszteld magad, te kis perverz, hátha ez a normális! Nekrofilia, pedo, zoo...és sok-sok egyéb van a palettán. Mondjuk ilyen lehet a "migráns-szex", szex a betelepülõkkel, etnikummal... Kukkolás, dörgölõzés, tárgyak érintése, nyalogatása. Ezeket mind abnormálisnak tartják a szakemberek. Egy kanadai felmérésbõl kiderült, hogy ezek a perverziók sokkal több embert érdekelnek, mint gondolták.

Egy kanadai kutatásból kiderült, hogy a hivatalosan perverznek tartott szexuális viselkedések fele minden második megkérdezett fejében már megfordult, vagyis érdekelné. Több mint ezer québecit kérdeztek meg a szexuális szokásaikról és arról is, hogy mit próbálnának ki szívesen. Kiderült, hogy sok mindent. Az Amerikai Pszichiátriai Szövetség két kategóriába sorolja a szexuális viselkedést: normális és rendellenes. A rendellenes kategóriába 8 viselkedést soroltak: kukkolás, mutogatás, dörgölõzés, mazochizmus, szadizmus, pedofília, fetisizmus és transzvesztitizmus, vagyis amikor az illetõt felizgatja, ha felveheti a másik nem ruháit és kiegészítõit.
Gyakori szexuális fétistárgy a cipõ vagy csizma.

Gyakori szexuális fétistárgy a cipõ vagy csizma.

A felmérésbõl kiderült, hogy a 8 rendellenes viselkedésnek a fele nem is olyan ritka, mint azt korábban gondolták. Az összes megkérdezett 45,6%-a mondta azt, hogy érdekelné valamelyik perverzió. Sõt, egyharmaduk (33%) már ki is próbálta valamelyiket. A legtöbben a kukkolás iránt érdeklõdtek (35%), de nagyon sokakat (26%) érdekelt a fetisizmus is. Õk azok, akiket különbözõ tárgyak vagy a nemi szerveken kívüli testrészek hoznak lázba. A felmérés szerint a dörgölõzés ugyanannyi embert érdekelt, mint a fetisizmus. A legkevesebb szavazatot (19%) pedig a mazochizmus kapta - írja az Eurekalert.org.

EZT IS AJÁNLJUK:

Az idegenekhez dörgölõzök legtöbbször tömegközlekedési eszközökön élik ki perverz vágyaikat.


A tudományos kutatás egyik vezetõje, Christian Joyal szerint lehet, hogy elõbb azt kellene kideríteni, hogy valójában milyen az emberek szexuális élete, és utána eldönteni, hogy melyik viselkedés tartozik a normális és melyik a rendellenes kategóriába. Joyal szerint a kutatás eredményei alapján úgy tûnik, hogy a gyakorlat felülírhatja az elméletet. Vagyis már annyi ember csinálja a perverziók egy részét, hogy azok emiatt akár átkerülhetnek a normális kategóriába. Ez csupán egy felvetés, ráadásul a felmérésben kizárólag québecieket kérdeztek.

Az is kiderült, hogy a perverz szexuális viselkedés általában a férfiakra jellemzõ. Ez nem azt jelenti, hogy a nõket ezek a szexuális megoldások nem érdekelnék, de úgy tûnik, eddig több férfi döntött úgy, hogy ki is próbálja. Érdekesség, hogy a perverzió iránt érdeklõdõ nõk nagy része nem egyetlen perverziót választott ki. A legtöbbjük legalább két viselkedést is megjelölt, amelyet klasszikusan perverznek tartanak a szakemberek. Ezek a nõk egyébként nagyon aktív és élvezetes szexuális életrõl számoltak be.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-03-10 15:41
A fokozott terrorfenyegetettség miatt tartalékosokat toboroz a francia hadsereg


A fokozott terrorfenyegetettség miatt tartalékosok toborzására kampányt indított csütörtökön a francia hadsereg.

“Soha ennyire nem volt még szükségünk tartalékosokra a példátlan terrorfenyegetettséggel szemben” – mondta csütörtökön Jean-Yves Le Drian francia védelmi miniszter a kampányt elindító beszédében.
Francois Hollande államfõ a tavaly november 13-ai 130 áldozatot követelõ párizsi merényleteket követõen jelentette be, hogy a hadsereg kampányt indít a tartalékosok számának növelésére.http://gazdasagpo...-hadsereg/
267 #2 Perle
- 2016-03-10 16:23
Nem is gondoltam volna, hogy a" kézi munka" után az önálló kézimunkázás is perverz mûvelet. A kötõtû kézbevétele, a fonal ( GMO-s gyapotból) behelyezése, nedvesen tartása, végül a hosszú késztermék végig simítása..
http://cink.hu/va...1473508568

Még "szerencse", hogy kevés ember érint ásó- vagy kapanyelet, szerszámokat, nyújtófát.
A perverzek számának csökkentése miatt fejlesztették ki a hurka- és kolbásztöltõ gépeket, a meggy és szilvamagozót, a fejõgépet, a franciák által kifogásolt libatömõ eszközt, a méret utáni szabóságokat stb.

s_vigyori
8 #3 miskolcilaci
- 2016-03-10 18:14
193.111.141.18/content/photo/photo/gif99/7.gif

46.165.200.111/content/photo/photo/gif92/3.gif

193.111.141.18/content/photo/photo/gif87/11.gif
2 #4 gerry
- 2016-03-10 18:37
laci! mit rosszalkodsz itt???
:D
.... a második képrõl eszembe jutott a régi közlekedési rajzfilm aminek egy kutya és egy cica volt a föszereplõje: Abban hallottam egykor...

kutya: - A járdáról lelép az úttestre a gyalogos... Na mi vagy te? mire teljesen megrémülve így szól a másik: - De én egy cica vagyok!!!

Hát igen, néha az embernek eszébe jut, mi lenne, ha épp' most cica lehetne! ;)
8 #5 miskolcilaci
- 2016-03-10 19:04
Gerry mester! Jó fiú vagyok, kulturáltan dorombolok. :D
236 #6 Vazul
- 2016-03-10 22:56
B+! A pedofilia, fekalofilia, nekrofilia kutyafasza ehhez az aberrált perverzóhoz képest:
A Várban, a cigánykirály új székhelyén helyezik el Habsburg Otto hagyatékát
http://nepszava.h...agyatekat/
48 #7 ro-zsola
- 2016-03-11 10:32
Cica ?
Ehol ne az " új anyag "
http://cont.ws/po...?_utl_t=fb
Aszongya : " Holokauszt = elégett test "
Létezik valamilyen " Omer ünnep " a zsidóknál amikor rituális égetésben élik ki " vallásukat ". Általában macskát szoktak égetni. Aztán van még ha jól tudom a Purim ünnepéhez kapcsolódó " csirkeforgatás " a fejük felett.
Friss hír : A cseh rendõrség nem garantálja a prágai " flashmob " részvevõinek " biztonságát " ( Ha van aki lemaradt róla , bizonyos liberális körök nyilvános maszturbálást hírdettek meg Prága városában ). Egyes szakértõk szerint a csehországi " reakciós hazafiak " komoly megtorlással fenyegették meg a " flashmob " -ra jelentkezõket. ( Nem értem õket , mi a gond azzal ha többezer liberális meztelenül maszturbál Prága központjában ? )
99 #8 MORMOTA1968
- 2016-03-11 12:21
Rozsola! Az a Kaparot zsidó csirkemészárlási ünnep. Van is fent a YouTube-on errõl egy videó, ha még nem tüntették el. Több száz vagy ezer csirkét forgatnak meg a lábuknál fogva a szeretteik feje felett, hogy azokba szálljon át minden bûnük, aztán egy sakternek kinevezett zsidó elvágja a nyakukat szerencsétlen csirkéknek és még az élõ, vergõdõ állatokat egy fekete mûanyagzsákba dobálják. A zsák meg folyamatosan mozog a vergõdõ állatoktól. Á! A zsidóknak nincsenek véres hagyományaik! Távol áll tõlük az ilyesmi, mint kóser vágás, rituális gyilkosságok, Kaparot csirkemészárlás, Hanuka, Purim és stb...szóval az oly magasra felmagasztalt zsidó kultúra, ami a vérrõl, erõszakról, tömeggyilkosságokról, sok ezer éves szûnni nem akaró gyászról, meg hasonlókról szól. De a legjobban mégis a Hollywoodi filmek mutatják be a zsidó kultúrát, mint például a "Tök állat vagy a Hogyan rohanj a vesztedbe" címû zsidó alkotások.
267 #9 Perle
- 2016-03-11 20:03
Michiganben büntetni fogják a szodómiát, annak válfajait 15 éves börtönbüntetéssel:
http://fuggohirug...ichiganben
4 #10 Posta Imre
- 2016-03-14 11:36
Megállíthatatlan a szlovák kakifantom
Egy hónapos szünet után újra szarral kent össze egy nõt, majd elmenekült egy magas, kapucnis alak Pozsonyban.
Csak ilyen minõségû fotója van a rendõrségnek a szarral támadóról

A Paraméter azt írja, hogy a múlt csütörtöki már a hatodik eset volt az idén. A károsultak személyleírása alapján mindannyiszor legalább 180 cm magas, karcsú testalkatú illetõ volt az elkövetõ, aki sötét ruház és kapucnis felsõt vagy kabátot visel.

A módszere ugyanaz, mint a vizsgálati fogságba helyezett "eredeti" kakifantom, a szlovák vezérkari fõnök helyettesének fia, Martin Macko, aki több nõt is megtámadott pozsonyi buszmegállókban. Az új fantom annyival rosszabb, hogy idõseket és gyereket is összeken szarral. http://444.hu/201...kakifantom
267 #11 Perle
- 2016-03-14 12:29
Ez a fickó is egy perverz állat lehet.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.67 másodperc
2,679,728 egyedi látogató