Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vakcinabotrány borzolta fel a kedélyeket

TechnikaNa, Kína felvállalja a "vak-cion" összeesküvés felvezetését? Bár nem vagyok rá kíváncsi, csak érdekel, hogy vezetik fel a nagy "átqrás" témakörét, amúgy titkosszolgálatosan. Már 37 gyanúsítottja van annak az ügynek, amelynek során kiderült, egy anya és a lánya az elmúlt öt évben 20 tartományi jogú régióban lejárt szavatosságú, vagy nem megfelelõ körülmények között tárolt vakcinákat értékesített – számolt be a helyi média szerdán.

Az úgynevezett “vakcinabotrány”, érintettjeit õrizetbe vették, három gyógyszeripari vállalat ellen folyik rendõrségi nyomozás, amelyet egy erre az esetre alakított munkacsoport felügyel. Az egyik – Santung tartományi – cég forgalmazási engedélyét már bevonták, mûködését felfüggesztették.
A 2011 óta folytatott illegális tevékenység során több mint 570 millió jüan (24,6 milliárd forint) értékû áru cserélt gazdát.
A vizsgálat 12 féle vakcinát, két immunglobulin hatóanyagú szert és egy terápiás terméket érint. Ezzel egy idõben elrendelték a vakcina gyártók, a nagykereskedõk és a vásárlók ellenõrzését. Folyik annak a kiderítése is, hogy pontosan mely vállalatok vásároltak a szóban forgó vakcinákból.
Idõközben a kínai gyógyszerfelügyelet hat tartományban kilenc vakcina nagykereskedõnél állapította meg, hogy azok a felvásárlók kilétére vonatkozóan hamis adatokat adtak meg.
Az ügyben megszólalt a kínai miniszterelnök, Li Ko-csiang is azt hangsúlyozva, hogy bárki is legyen az, akit felelõsség terhel a történtekért, felelni fog a tettéért. Utalt azokra az állami, helyi kormányzati tisztségviselõkre is, akiknek az ellenõrzések elmulasztásával részük volt abban, hogy a helyzet idáig fajult.
Az eset Kína-szerte felháborodást váltott ki, a közösségi médiát ellepték az aggódó szülõk bejegyzései, a témában megjelent cikkeket felháborodott véleményekkel kommentálták.
A WHO kínai képviselet közleményben igyekezett megnyugtatni a közvéleményt, jelezve, hogy a lejárt érvényességû, vagy helytelenül tárolt vakcinák hatóanyaga ugyan csökkenhet, de nagyon kevés az esélye, hogy mérgezést okozzanak.(MTI)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-03-24 07:04
"Vakcinák. Az Europai Gyógyszergyárak hálozatban dolgoznak.Pl-Franciaországban lejárt szavatosságú terméket,,Magyarországra szállitották.Itt lemosták,dobozolták.Utána Németországban ujra cimkézték az ampullákat.Dobozolták új termékként,aztán átadták a WHO részére.
Ez pl az Afrikába irányuló gyógyszereknél mindig is igy volt.pl Malária. Hasznon osztoztak. Ez bevett gyakorlat volt és van.
Néger meg lesett,hogy miért fordult fel.
Szinte minden lejárt gyógyszert igy tüntettek el.Raktárakat tisztára söpörték haszonnal.

Ampulláknál ez 10 milliós darabszámot jelent átlagban.-Akkoriban úgy mondták,,"na ennyin már van egykis tejföl"..Természetesen a magyarok is a hálozat része volt.
Elit elvtársaknak elit gyögyszer.
Commentezõinek árengedményes Demalgon.Hatni ugyan már nemhat,,de rohadt úcsú."

Liviát,,ha elolvassa ,,megüti a guta.!!.-Ezeket a dolgokat nem ma kezdték.Kb 50 éve.
A gyógyszerek tulnyomó része,,kb 600 átlag lépést kiván vegyileg,hogy kész legyen.Ez nem olcsó mulatság.!!.Talán hihetetlen,,-de - egy átlag gyógyszergyár,,napi üzem költsége = 80 milliárd.!!. forint.!!.Ezt ki kell termelni.!.
2 #2 gerry
- 2016-03-24 07:48
Ezek a ferdeszemü zsidók.... "Könyörgöm, akasszuk fel!"

Na tessék, most kérdõjeleztem meg az üzenöfalon, a pokol bugyorméretét erre jön neki a sárga veszedelem...

Szegény pokol - remélem valami jobb helyre kerülök, bár a fenti, a maga szolídságával unalmasnak tünik. De majd átugrok a szomszédba, ahol a szüzeket osztogatják... Elképzelem azt a sok szüzet amelyik már nem az... szerintem többet érdemelnek mint egy akció! Szóval - készen állok. Persze még nem most, csak úgy 30 öv múlva. Akkor talán már nem leszek olyan vad és mohó!
s_hihi

Imre - csak óvatosan, mert ez a csapat (Pharmacy) A maffia... Ezek nem citálnak bíróság elé, hanem beleöntik a teádba a mérget.

Rohadék, méregkeverõ banda, pokolra velük is!s_hihi
Nem teázok. (...illetve csak rumos vagy boros teát - a ciánost nem szeretem!)

Hol lehet hóhérnak jelentkezni? Szerintem nyugdíjas állás... Netto 3000Ft/fejenként vállalom. Kormánytagoknak és bíráknak árkedvezmény. Tudom, hogy kevesebb mint amit most keresek, de szórakoztatóbb lenne. Ne jelentkezzetek túl sokan mert lenyomjátok az árat!
:D
4 #3 Posta Imre
- 2016-03-24 08:00
Gerry, oda is írtam Dantét. Itt van neked friccül a felvezetés. Hülyeségnek tûnik, pedig nem az...mármint a "történet". Mese, hab nélkül.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O2Eg5ZWl5-E[/movie]

A maffiával "magam is elbánok", de ki ment meg a barátaimtól? s_grat

Állítólag sokan vannak mögöttem, így nem csoda ha örökké visszafelé pillogok, mint a parajanás, hogy követnek-é? Oszt nem követ senki.
12 #4 spartakusz
- 2016-03-24 09:15
2 #2 gerry
- 2016. március 24. 07:48:34

TETSZIK A HOZZÁSZÓLÁSOD ÉS ABBÓL MEGÍTÉLVE TE MÁR TUDOD, HOGY GÁTLÁSTALANUL MEGÖLIK A VEZETÕKET AZ ÉRTELMESEKET ÉS AZ ELLENÜK TEVÕKET AKIK KONKRÉTAN POTENCIÁLISAN ÁRTANI TUDNAK NEKIK
ÁLLAMFÕK - TUDÓSOK - MEGLÁTÓK - ÉS STB. LÁSD PÉLDÁUL POSTA IMRÉT - ELLEHETETLENÍTIK!
EZEK UTÁN KÉRDEZEM A PÉLDA BESZÉDEMRE UTALVA...
HA ÕK NEM SZÍVBAJOSOK ÉS LEGYILKOLJÁK NAGYJAINKAT A FEHÉR FAJ VÉDELMEZÕIT - AKKOR MI "GOJOG" MIÉRT NEM TESSZÜK?
TENNI KELL - HA OKOS LENNÉL AKKOR MÁR ÍRTÁL VOLNA - NEKEM - SPARI NEM EGYET CSAK 300-AT KELL LIKVIDÁLNI A HÉTMILLIÁRDNAK!
EZVAN-
SPARI!!!!!!
2 #5 gerry
- 2016-03-24 10:22
SPAI ÉN NEM VAGYOK OLYAN OKOS, HOGY ILYEN AZ ESZEMBE JUSSON...
MILYEN 300 - SPÁRTAI?
MILYEN HÉTMILLIÁRDNAK? 6'999'000'000 NEM IS TUDJA MIRÖL CSEVEGÜNK ITT.
NEKED KÜLÖNBEJÁRATU PÉLDABESZÉDED IS VAN?
...
aztaaas_grat
4 #6 Posta Imre
- 2016-03-24 10:41
Spari, meghalt Westerwelle, Dagan...és sokan mások mostanság, rákban és segítséggel! De van aki, vannak itt halhatatlanok is. Pl. Castro.
254 #7 mujko
- 2016-03-24 12:00
Még mindég kapható .
levilevi.hupont.hu/felhasznalok_uj/6/0/60592/kepfeltoltes/vicces_funny_002418.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
2,750,775 egyedi látogató