Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vakcinabotrány borzolta fel a kedélyeket

TechnikaNa, Kína felvállalja a "vak-cion" összeesküvés felvezetését? Bár nem vagyok rá kíváncsi, csak érdekel, hogy vezetik fel a nagy "átqrás" témakörét, amúgy titkosszolgálatosan. Már 37 gyanúsítottja van annak az ügynek, amelynek során kiderült, egy anya és a lánya az elmúlt öt évben 20 tartományi jogú régióban lejárt szavatosságú, vagy nem megfelelő körülmények között tárolt vakcinákat értékesített – számolt be a helyi média szerdán.

Az úgynevezett “vakcinabotrány”, érintettjeit őrizetbe vették, három gyógyszeripari vállalat ellen folyik rendőrségi nyomozás, amelyet egy erre az esetre alakított munkacsoport felügyel. Az egyik – Santung tartományi – cég forgalmazási engedélyét már bevonták, működését felfüggesztették.
A 2011 óta folytatott illegális tevékenység során több mint 570 millió jüan (24,6 milliárd forint) értékű áru cserélt gazdát.
A vizsgálat 12 féle vakcinát, két immunglobulin hatóanyagú szert és egy terápiás terméket érint. Ezzel egy időben elrendelték a vakcina gyártók, a nagykereskedők és a vásárlók ellenőrzését. Folyik annak a kiderítése is, hogy pontosan mely vállalatok vásároltak a szóban forgó vakcinákból.
Időközben a kínai gyógyszerfelügyelet hat tartományban kilenc vakcina nagykereskedőnél állapította meg, hogy azok a felvásárlók kilétére vonatkozóan hamis adatokat adtak meg.
Az ügyben megszólalt a kínai miniszterelnök, Li Ko-csiang is azt hangsúlyozva, hogy bárki is legyen az, akit felelősség terhel a történtekért, felelni fog a tettéért. Utalt azokra az állami, helyi kormányzati tisztségviselőkre is, akiknek az ellenőrzések elmulasztásával részük volt abban, hogy a helyzet idáig fajult.
Az eset Kína-szerte felháborodást váltott ki, a közösségi médiát ellepték az aggódó szülők bejegyzései, a témában megjelent cikkeket felháborodott véleményekkel kommentálták.
A WHO kínai képviselet közleményben igyekezett megnyugtatni a közvéleményt, jelezve, hogy a lejárt érvényességű, vagy helytelenül tárolt vakcinák hatóanyaga ugyan csökkenhet, de nagyon kevés az esélye, hogy mérgezést okozzanak.(MTI)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016. március 24. 07:04:18
"Vakcinák. Az Europai Gyógyszergyárak hálozatban dolgoznak.Pl-Franciaországban lejárt szavatosságú terméket,,Magyarországra szállitották.Itt lemosták,dobozolták.Utána Németországban ujra cimkézték az ampullákat.Dobozolták új termékként,aztán átadták a WHO részére.
Ez pl az Afrikába irányuló gyógyszereknél mindig is igy volt.pl Malária. Hasznon osztoztak. Ez bevett gyakorlat volt és van.
Néger meg lesett,hogy miért fordult fel.
Szinte minden lejárt gyógyszert igy tüntettek el.Raktárakat tisztára söpörték haszonnal.

Ampulláknál ez 10 milliós darabszámot jelent átlagban.-Akkoriban úgy mondták,,"na ennyin már van egykis tejföl"..Természetesen a magyarok is a hálozat része volt.
Elit elvtársaknak elit gyögyszer.
Commentezőinek árengedményes Demalgon.Hatni ugyan már nemhat,,de rohadt úcsú."

Liviát,,ha elolvassa ,,megüti a guta.!!.-Ezeket a dolgokat nem ma kezdték.Kb 50 éve.
A gyógyszerek tulnyomó része,,kb 600 átlag lépést kiván vegyileg,hogy kész legyen.Ez nem olcsó mulatság.!!.Talán hihetetlen,,-de - egy átlag gyógyszergyár,,napi üzem költsége = 80 milliárd.!!. forint.!!.Ezt ki kell termelni.!.
2 #2 gerry
- 2016. március 24. 07:48:34
Ezek a ferdeszemü zsidók.... "Könyörgöm, akasszuk fel!"

Na tessék, most kérdõjeleztem meg az üzenöfalon, a pokol bugyorméretét erre jön neki a sárga veszedelem...

Szegény pokol - remélem valami jobb helyre kerülök, bár a fenti, a maga szolídságával unalmasnak tünik. De majd átugrok a szomszédba, ahol a szüzeket osztogatják... Elképzelem azt a sok szüzet amelyik már nem az... szerintem többet érdemelnek mint egy akció! Szóval - készen állok. Persze még nem most, csak úgy 30 öv múlva. Akkor talán már nem leszek olyan vad és mohó!
s_hihi

Imre - csak óvatosan, mert ez a csapat (Pharmacy) A maffia... Ezek nem citálnak bíróság elé, hanem beleöntik a teádba a mérget.

Rohadék, méregkeverõ banda, pokolra velük is!s_hihi
Nem teázok. (...illetve csak rumos vagy boros teát - a ciánost nem szeretem!)

Hol lehet hóhérnak jelentkezni? Szerintem nyugdíjas állás... Netto 3000Ft/fejenként vállalom. Kormánytagoknak és bíráknak árkedvezmény. Tudom, hogy kevesebb mint amit most keresek, de szórakoztatóbb lenne. Ne jelentkezzetek túl sokan mert lenyomjátok az árat!
:D
4 #3 Posta Imre
- 2016. március 24. 08:00:44
Gerry, oda is írtam Dantét. Itt van neked friccül a felvezetés. Hülyeségnek tűnik, pedig nem az...mármint a "történet". Mese, hab nélkül.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O2Eg5ZWl5-E[/movie]

A maffiával "magam is elbánok", de ki ment meg a barátaimtól? s_grat

Állítólag sokan vannak mögöttem, így nem csoda ha örökké visszafelé pillogok, mint a parajanás, hogy követnek-é? Oszt nem követ senki.
12 #4 spartakusz
- 2016. március 24. 09:15:14
2 #2 gerry
- 2016. március 24. 07:48:34

TETSZIK A HOZZÁSZÓLÁSOD ÉS ABBÓL MEGÍTÉLVE TE MÁR TUDOD, HOGY GÁTLÁSTALANUL MEGÖLIK A VEZETŐKET AZ ÉRTELMESEKET ÉS AZ ELLENÜK TEVŐKET AKIK KONKRÉTAN POTENCIÁLISAN ÁRTANI TUDNAK NEKIK
ÁLLAMFŐK - TUDÓSOK - MEGLÁTÓK - ÉS STB. LÁSD PÉLDÁUL POSTA IMRÉT - ELLEHETETLENÍTIK!
EZEK UTÁN KÉRDEZEM A PÉLDA BESZÉDEMRE UTALVA...
HA ŐK NEM SZÍVBAJOSOK ÉS LEGYILKOLJÁK NAGYJAINKAT A FEHÉR FAJ VÉDELMEZŐIT - AKKOR MI "GOJOG" MIÉRT NEM TESSZÜK?
TENNI KELL - HA OKOS LENNÉL AKKOR MÁR ÍRTÁL VOLNA - NEKEM - SPARI NEM EGYET CSAK 300-AT KELL LIKVIDÁLNI A HÉTMILLIÁRDNAK!
EZVAN-
SPARI!!!!!!
2 #5 gerry
- 2016. március 24. 10:22:45
SPAI ÉN NEM VAGYOK OLYAN OKOS, HOGY ILYEN AZ ESZEMBE JUSSON...
MILYEN 300 - SPÁRTAI?
MILYEN HÉTMILLIÁRDNAK? 6'999'000'000 NEM IS TUDJA MIRÖL CSEVEGÜNK ITT.
NEKED KÜLÖNBEJÁRATU PÉLDABESZÉDED IS VAN?
...
aztaaas_grat
4 #6 Posta Imre
- 2016. március 24. 10:41:22
Spari, meghalt Westerwelle, Dagan...és sokan mások mostanság, rákban és segítséggel! De van aki, vannak itt halhatatlanok is. Pl. Castro.
254 #7 mujko
- 2016. március 24. 12:00:15
Még mindég kapható .
levilevi.hupont.hu/felhasznalok_uj/6/0/60592/kepfeltoltes/vicces_funny_002418.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
2,486,222 egyedi látogató