Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Valami furcsa történik az Antarktisz körül az új pénzügyi rendszerrõl folyó tárgyalások közben

TanácsadásBenjámin üzent nektek! Jön a nagy leleplezés, de most tény-leg. Ha mégsem, úgy a már bukott pápaság és a Fehér Sárkányok a felelõsek, senki más! Egyébként tényleg itt a "valami". Még pár robbantás és bevonulhatok. Valami történik az Antarktisz körül ezekben a napokban, amit homály fed, de sok nagyágyút vonz. Kirill Pátriárkának, az Orosz Ortodox Egyház vezetõjének a látogatása az Antarktiszon volt az elsõ jel februárban, hogy valami szokatlan történik. Most ezen a héten az amerikai elnöki szóvivõ Barack Obama tesz látogatást a nácik dél-amerikai központjában Bariloche-ban, Argentína déli részén.

Csak Obama látogatása elõtt derült ki, hogy Kína egy hatalmas ûrkutató bázist épített Argentína déli részén. Ezen kinyilatkoztatást követõen az argentin kormány arról számolt be, hogy elsüllyesztettek egy "kínai halászhajót" Argentína déli partjainál egy tiltott terület közelében. Pentagon források szerint a hajó valószínûleg egy kínai kémhajó volt, mivel egy normális halászhajó reagált volna az argentin figyelmeztetésekre.

Továbbá a kazár maffia kísérlete, hogy megpróbálják megdönteni a brazil kormányt kudarcot vallott, megfosztva õket attól a lehetõségtõl, hogy Brazíliába meneküljenek most, hogy az amerikai emberek ráébrednek azokra a bûncselekményekre, melyeket ellenük elkövettek, dél-amerikai CIA források szerint.

CIA források Ázsiában most azt mondják, hogy a kapcsolataik, "akik a kormány felett állnak" mind "délre repülnek" ezen a héten, és erõsen utaltak arra, hogy a "dél" az Antarktiszt jelenti. Ez mind nagyon érdekes, mert évekkel ezelõtt Paul Laine, egy forrás a Pentagon katonai hírszerzésében azt mondta e sorok írójának, hogy az akkori legkorszerûbb brit irányított rakéta rombolót a HMS Sheffieldet elfogták a nácik, akik egy tenger alatti bázist mûködtettek a régióban. A Sheffield állítólag 1982 folyamán süllyedt el az Argentína és az Egyesült Királyság között folyó falklandi háború folyamán egy Exocet rakétatalálat következtében.

A rendkívüli titkos aktivitás ezen növekedése a déli féltekén az Antarktisz közelében valamilyen módon kapcsolatban van a Pápua Új-Guineában található egyik aranybánya miatt folyó tárgyalásokkal, ami, ahogy azt Laine is jelezte, egy titkos náci bázis helyszíne volt.

Amerika legmagasabb rangú kéme James Clapper Ausztráliába repült a múlt héten, amirõl az ausztrál médiában "titkos látogatásként" számoltak be.

http://mobile.abc.net.au/news/2016-03-16/us-spy-boss-makes-secretive-visit-to-australia/7251590

A megbeszélések egyik témája az a felismerés, hogy egy kínai cég megszerezte Darwin kikötõjének haszonbérletét 99 évre, amely magában foglal ausztrál haditengerészeti létesítményeket.

http://www.abc.net.au/news/2016-03-10/australia-nothing-to-fear-from-darwin-port-lease-says-china/7237218

Van azonban egy egészen más tárgyalásra kerülõ napirend, mely kapcsolódik az aranyhoz és titkos bázisokhoz. Ázsiai CIA források azt mondják, hogy a találkozón szintén jelen voltak magas rangú indonéz és ausztrál katonai tisztviselõk. Egy bizonyos szinten a tárgyalások arról szóltak, hogyan tegyék lehetõvé az amerikai hadsereg számára, hogy flottát állomásoztasson a Badua-sziget körül, közel a Dél-kínai-tengerhez.

A megbeszélések egy másik szintjén az új arany és platina tartalékokról volt szó, melyeket ugyanazon a területen találtak, ahol a hatalmas Freeport McMoRan bánya található, indonéz források szerint.

Joko Widodo indonéz elnök várhatóan szintén ellátogat a héten az indonéz Egyenlítõi Emlékmûhöz, ami állítólag egy hatalmas arany rejtekhely, a források szerint. Az amerikai hadsereg arra törekszik, hogy ott egy hatalmas új kikötõt építsen, részben azért, hogy fedezetet nyújtson az arany hasznosítási mûvelethez, CIA források szerint.

Eközben ázsiai oldalon további részleteket tártak fel a tárgyalásra került arany tranzakcióról annak érdekében, hogy biztosítsák a jövõ tervezési hivatal pénzügyi finanszírozását. Jelenleg 8000 tonna aranyat (értéke kb. 320 milliárd dollár folyó piaci áron) kínálnak az ázsiaiak 13 százalékos kedvezménnyel a piaci árhoz képest. Ebbõl 4000 tonna jönne Thaiföldrõl, és 4000 tonna Kínából, kínai kormányzati források szerint. A 13 százalékból 10 százalék menne a tervezési hivatal felállítására, és a maradék 3 százalék lenne a jutalék, mondták a kormányzati tisztviselõk. A felkínált arany úgynevezett "fekete arany", vagy nem fõkönyvi arany. Ezek az aranyak többnyire ázsiai királyi családok birtokában vannak, melyeket távol tartottak a nyugati pénzügyi rendszertõl, mert ha lehetõvé teszik az ázsiaiaknak, hogy készpénzt kapjanak az aranyukért, az nyomasztó pénzügyi és így globális hatalmat adott volna számukra.

Egy ilyen alkuban az ázsiaiak dollárt és más kemény valutákat kapnának, melyeket felhasználhatnának az egész világon, míg az aranyra kiéhezett nyugatiak képesek lennének feltölteni a színarany ládikáikat. E cikk írása közben nem érkezett hivatalos nyugati válasz a 8000 tonnás ajánlatra, de hamarosan várható.

Kapcsolódó hír, hogy e sorok írója részt vett egy kiemelt japán tévéshow felvételén, melyet március 31-én sugároznak, amely be fogja mutatni a japán közvéleménynek azokat az egyértelmû bizonyítékokat, hogy a nyugati összeesküvés a világ népessége 90 százalékának megölését tervezte. A mûsorban felvételek láthatók a hírhedt Georgiai Útmutató Kövekrõl, valamint egy része ismerteti, hogy miért ölték meg Diana hercegnõt, és az amerikai õslakosok lehetséges idegen kapcsolatáról. Úgy tûnik, hogy ez valamiféle közzétételi folyamatnak a kezdete.

Meg kell jegyezni, hogy ezt a mûsort jóvá kell hagynia az amerikai japán nagykövetnek Caroline Kennedynek. Kennedy apját John F. Kennedy elnököt részben azért gyilkolták meg, mert az ázsiai aranyat akarta felhasználni, hogy az amerikai dollárt kivonja a kazár maffia összeesküvés irányítása alól.

Azt is most hallottuk az amerikai hadseregtõl, hogy az "észak-koreai tengeralattjáró", mely a közelmúltban süllyedt el, valójában egy izraeli tengeralattjáró volt, melyet március 11-én süllyesztettek el "Fukushimára emlékezve." Pentagon források szerint azonban "Izraelnek még két további tengeralattjárója van és sokkal többet kell fizetnie, mert 16 amerikai hajó, melyek segítettek Japánnak a tomodachi mûveletben 311 után, még mindig szennyezettek."

Egy másik kazár bûncselekmény, amelyet maradéktalanul meg kell büntetni, a malajziai légitársaság 370-es járatának lelövése. Pentagon források azt mondják, hogy a Goldman Sachsot használhatták, hogy a malajziai miniszterelnöknek Najib Razaknak 680 millió dollárt fizessenek, hogy segítségével eltussolják ennek a repülõgépnek az eltérítését, hogy megakadályozzák 20 kínai mérnök hazatérését, akik a Freescale Semiconductorsnak dolgoztak. Jim Comey, az FBI igazgatója március 14-én Kínába látogatott, valószínûleg ezen vizsgálat részeként, melyben orosz nyomozók is részt vesznek, a források szerint.

Az Egyesült Államokon belül gyorsuló ütemben halad a kazár maffia eltávolítása. Egyrészt a republikánus elnökjelölt Donald Trump elleni különféle halálos fenyegetésekkel komolyan foglalkoznak a titkosszolgálatok és más végrehajtó hatóságok. A felbérelt csõcselékkel, melyet Soros György pénzelt, szintén foglalkoznak.

A Hillary Clinton elleni támadások is olyan mértékben eszkalálódtak, hogy még a New York Times propaganda lap is olyan történetekkel jött ki, hogy Clintonék amerikai uránbányákat adtak át az oroszoknak, párhuzamosan az alapítványuk támogatásával.

http://www.nytimes.com/2015/04/24/us/cash-flowed-to-clinton-foundation-as-russians-pressed-for-control-of-uranium-company.html?_r=3

Közben az elnöki szóvivõ Barack Obama megpróbálja elhelyezni a kazár zsidó Merrick Garlandot a legfelsõbb bíróságban Antonin Scalia helyett, aki az ellenzék jelentõs ellenhatását váltotta ki. Garland részt vett az Oklahoma Cityben végrehajtott robbantások eltussolásában, és támogatja a fegyver ellenõrzést. Kinevezését ellenzik a republikánusok, a Vatikán, a hadsereg, a Nemzeti Lövész Egyesült, a milíciák tagjai és még sokan mások. Ez majdnem olyan, mintha szándékosan azért lett volna kiválasztva, hogy felvillanyozzák a kazár maffia uralommal szembeni ellenállást.

A másik kazár maffia erõdítmény, mely támadás alatt áll, a széles körben szidalmazott Monsanto vállalat. Azon kísérletük, hogy betiltsák a GMO növények címkézését az élelmiszereken a visszájára fordult, és most több nagy élelmiszergyártó, köztük a General Mills és a Campbell Soup tett ígéretet, hogy megcímkézik a GMO élelmiszereket. Továbbá az FBI jelenleg különbözõ ételmérgezéses eset kapcsán nyomoz, melyek érintették a Chipotle gyorsétteremláncot, miután bejelentették, hogy GMO mentesek lettek. A kezdeti bizonyítékok a Monsanto embereihez, mint elkövetõkhöz vezetnek, FBI források szerint.

A Közel-Keleten eközben az ENSZ és az Egyesült Államok nyíltan elkezdték a török és szaúdi támadásokat háborús bûnöknek és népirtásnak nevezni. Ez megnyitja az utat egy nagy katonai mûvelet számára, hogy megtisztítsák a zaklatott régiót egyszer és mindenkorra.

Recep Erdogan török elnök úgy tûnik, hogy a nyomás alatt elveszíti a józan ítélõképességét, mivel legutóbbi nyilatkozatában az újságírókat és a politikusokat "terroristáknak" nevezte.

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/turkey-s-president-erdogan-wants-definition-of-terrorist-to-include-journalists-as-three-academics-a6933881.html

A török hadseregnek ki kell dobnia õt, ha meg akarják menteni az országukat a feldarabolástól.

Szaúd-Arábia számára talán már túl késõ, hogy ezt tegyék. Egy szaúdi herceg, aki részt vett egy kísérletben, hogy felajánljanak a Fehér Sárkány Társaság számára 25 trillió dollárt, hogy eltûnjenek bevallotta, hogy "már olyan régóta engedelmeskedünk," hogy az ország uralkodói nem terveznek más irányt venni. Az "õk" utalás a kazár maffiát sugallja, de abban a kontextusban, hogy egyértelmûen valami még õsibbre, még rosszabbra céloz. Ez az emberi rabszolga céh hikszoszokként ismert a történelemben, akik egy kecske arcú lényt imádnak villás farokkal, akire sátánként hivatkozunk. Természetesen a szaúdiak legutóbbi tetteit, mint a piacok bombázását és ártatlan emberek megölését csak mint sátánit lehet leírni.

Egy utolsó megjegyzés, orosz források szerint Ferenc pápa azt tervezi, hogy egy nagy bejelentést tesz esetleg májusban, majd nyugdíjba vonul. Míg a tapasztalat megtanította, hogy legyünk óvatosak a konkrét határidõkkel és dátumokkal, az tagadhatatlan, hogy nagyon jelentõs változások zajlanak a világban. A Fehér Sárkány Társaság a maga részérõl tenni fog néhány bejelentést, ha és amikor látja az említett valódi fizikai aranyat.

Benjamin Fulford

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielõtt a Forbes magazinhoz került, ahol õ volt az ázsiai iroda vezetõje 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Link

Hozzászólások

137 #1 balu
- 2016-03-24 10:42
Már megijedtem, hogy nem lesz Fehér Sárkány Társaság. De ráismertem Fulford papa kis Benjáminjára, összetéveszthetetlen a stílusa.
------
Más.
Egy cseh blogon ill. internetes rádión olvastam / hallottam, hogy Kirill és Feri találkozója az NWO bevezetésének pánikszerû felgyorsítása miatt volt, az idén és 2017-ben erõltetett menetben akarják majd liberalizálni a kereszténységet és az egyházi liturgiát. Meg még sokmindent, de több ortodox pópa már írt Vologyának, hogy Kirillt "rúgja ki" mint pátriárkát, mert a gonoszt szolgálja. A "mi Ferink" esetén ez nem akkora reveláció.

Összehozzak belõle egy összefoglalót? Néha az az érzésem, hogy a PI klubban nem mindenki tud csehül.
159 #2 vanyusha
- 2016-03-24 12:43
Úgy tûnt nincs reakció eddig Gábriel Arkangyal ládájának kiásása, Kuba- majd Antarktisz(elsõ blik re tû nik Antikriszt)
i Szállításáról szóló dezinformációs hírre! ?
4 #3 Posta Imre
- 2016-03-24 18:13
Balu, az egész "katolikus", meg "egyházasdi felett eljárt az idõ.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
2,679,560 egyedi látogató