Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mérgezés miatt halhatott meg egy bunkerben élõ 8 éves kislány

TechnikaNa ezt kapjátok ki, honnan közelítik a vírusos katonai projektet! Influenza tüneteivel vitték kórházba a 8 éves német kislányt, de ott nagyon gyorsan meghalt. Mérgezésre gyanakodnak. Most négy testvére is kórházba került. Állapotuk kritikus.

A kislány hétfõn éjjel halt meg az esseni egyetemi klinikán. Mivel a kislány a családjával egy lõszerraktárból átalakított bunkerben élt, ezért felmerült az a lehetõség is, hogy mérgezés miatt halt meg. Szakértõk most mintákat gyûjtenek a ház körül, azt keresik, hogy mi mérgezhette meg a gyereket. Ez azért is fontos, mert a kislány négy testvérénél is influenzaszerû tünetek jelentkeztek. Hármójukat, egy 6, egy 7 és egy 9 éves gyereket az esseni klinika egy elkülönített részlegére vitték, állapotuk kritikus.

Az orvosok B-típusú influenzát diagnosztizáltak náluk. Lehetséges, hogy ez a vírus okozta a 8 éves kislány halálát is. Azonban csak a korbonctani vizsgálat után lesz biztos a halál oka. Ez viszont még folyamatban van. Peter Elke, az esseni rendõrség szóvivõje azt mondta, hogy a bûnügyi rendõrség vezeti a vizsgálatot - írja a Bild.

Az a lakóterület, ahol a bunker is állt 1974-ig a britek lõszerraktára volt, majd az amerikaiaké. A lakónegyedet 1994-ben hozták létre, két évvel azután, hogy a katonaságot elköltöztették onnan.
EZT IS AJÁNLJUK:

A 325 lõszerraktárból néhányat lakóházzá alakítottak át, de vannak ott éttermek és játszóterek is.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-03-29 15:52
Oltástagadó film miatt támadják Robert De Niro filmfesztiválját

Magazin Kultúra HÍR Tribeca Filmfesztivál védõoltás Andrew Wakefield csalás

A Vaxxed címû, a védõoltások veszélyességét taglaló film miatt került kereszttûzbe az április 13-án kezdõdõ New York-i Tribeca Filmfesztivál.

A kutatási adatok meghamisítása miatt az orvosi szakmától eltiltott doktor által írt és rendezett sztori hatalmas drámát, nagy titkok leleplezését ígéri, de már a trailerében is ügyesen összevágott mondatokkal operál.

A felháborodást azonban nem ez okozza, hanem az, hogy a fesztivál alapítója, Robert De Niro a bizonyítottan káros oltástagadó mozgalmat segíti.
http://vs.hu/maga...0326#!s265

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.29 másodperc
2,750,732 egyedi látogató