Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Keleti befektetõk vásárolják fel Budapestet

TechnikaSimon perec után szabadon...bárkinek bazár judapest és az ország...hisz a tõzsdére bejegyzett árucikk. A kedvezõ befektetõi környezet, illetve a vonatkozó kormányzati intézkedések hatására az ingatlanpiac további fellendülésére számítanak a CIB Csoport szakértõi. Növekvõ kereslet jellemzõ a bankcsoport tapasztalatai szerint a lakóingatlanok építésére alkalmas telkek iránt, és sokan keresik a szállodákat és a befektetés céljára alkalmas egyéb ingatlanokat is.


A CIB Csoport szakértõi 2016-ban az ingatlanpiac további élénkülésére számítanak. Egyik oka ennek azon kormányzati intézkedések várható hatása, amelyek ugyan elsõdlegesen az otthonteremtést, a lakáscélú ingatlanvásárlást igyekeznek segíteni, de közvetve hatnak a kereskedelmi célú ingatlanok piacára is. Az áfacsökkentés és a CSOK program miatt jelentõs érdeklõdést tapasztal a bankcsoport a beépíthetõ telkek és a lakóingatlanok iránt: az év eleje óta országszerte megnõtt a kereslet az olyan ingatlanfejlesztõk részérõl, akik fejlesztésre alkalmas ingatlant keresnek. A lakóingatlanok és lakáscélú építési telkek mellett - a gyors fellendülésben lévõ turisztikai szektor miatt - számottevõ kereslet tapasztalható a szállodák iránt is.

A bankcsoport tapasztalatai szerint az elmúlt idõszakban a fõvárosban megnõtt a kereslet az üzleti és iroda típusú ingatlanok iránt, és ez a trend már tapasztalható a megyeszékhelyeken és a nagyobb városokban is. Egyre élénkülõ érdeklõdés jelentkezik a leendõ bérlõk és az üzleti tevékenységüket bõvítõ, meglévõ bérlõk részérõl is.

Az ingatlanpiac élénkülésére pozitívan hat az a tény is, hogy a külföldi vevõk kezdenek visszatérni a magyar piacra. Bár továbbra is többségben vannak a magyar befektetõk, a bankcsoport tapasztalatai szerint a Közel-Keletrõl, Oroszországból, Kínából és Ázsiából is számos érdeklõdõ keresi a magyar ingatlanpiaci befektetési lehetõségeket, és az elmúlt idõszakban a nyugat-európai ingatlancégek érdeklõdése is megnõtt a magyar ingatlanbefektetési lehetõségek iránt.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-03-29 14:41
Pénzmosás és a terrorizmus: vizsgálják Magyarországot

A strasbourgi Európa Tanács Pénzmosás és Terrorizmus-finanszírozás Elleni Bizottsága (Moneyval) 2015 februárjában megkezdõdött országvizsgálata keretében 2016. március 7-18. között Budapesten helyszíni vizsgálatot folytattak.http://biztonsagp...arorszagot

Mostantól a hármas terrorfokozat van érvényben

Magyarország belügyminisztere módosította a Magyarország területére érvényes terrorfokozatot: 2016. március 29. (kedd) 13 órától a 3-as (közepes) fokozat van érvénybenhttp://24.hu/belf...ervenyben/
238 #2 bivaly
- 2016-04-01 22:08
A kérdés csak az ! A vásárló Közel-keleti, vagy Távol-keleti, persze egyre megy, hazaárulásra. Kérdés, mi a haza ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
2,685,515 egyedi látogató