Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Keleti befektetők vásárolják fel Budapestet

TechnikaSimon perec után szabadon...bárkinek bazár judapest és az ország...hisz a tőzsdére bejegyzett árucikk. A kedvező befektetői környezet, illetve a vonatkozó kormányzati intézkedések hatására az ingatlanpiac további fellendülésére számítanak a CIB Csoport szakértői. Növekvő kereslet jellemző a bankcsoport tapasztalatai szerint a lakóingatlanok építésére alkalmas telkek iránt, és sokan keresik a szállodákat és a befektetés céljára alkalmas egyéb ingatlanokat is.


A CIB Csoport szakértői 2016-ban az ingatlanpiac további élénkülésére számítanak. Egyik oka ennek azon kormányzati intézkedések várható hatása, amelyek ugyan elsődlegesen az otthonteremtést, a lakáscélú ingatlanvásárlást igyekeznek segíteni, de közvetve hatnak a kereskedelmi célú ingatlanok piacára is. Az áfacsökkentés és a CSOK program miatt jelentős érdeklődést tapasztal a bankcsoport a beépíthető telkek és a lakóingatlanok iránt: az év eleje óta országszerte megnőtt a kereslet az olyan ingatlanfejlesztők részéről, akik fejlesztésre alkalmas ingatlant keresnek. A lakóingatlanok és lakáscélú építési telkek mellett - a gyors fellendülésben lévő turisztikai szektor miatt - számottevő kereslet tapasztalható a szállodák iránt is.

A bankcsoport tapasztalatai szerint az elmúlt időszakban a fővárosban megnőtt a kereslet az üzleti és iroda típusú ingatlanok iránt, és ez a trend már tapasztalható a megyeszékhelyeken és a nagyobb városokban is. Egyre élénkülő érdeklődés jelentkezik a leendő bérlők és az üzleti tevékenységüket bővítő, meglévő bérlők részéről is.

Az ingatlanpiac élénkülésére pozitívan hat az a tény is, hogy a külföldi vevők kezdenek visszatérni a magyar piacra. Bár továbbra is többségben vannak a magyar befektetők, a bankcsoport tapasztalatai szerint a Közel-Keletről, Oroszországból, Kínából és Ázsiából is számos érdeklődő keresi a magyar ingatlanpiaci befektetési lehetőségeket, és az elmúlt időszakban a nyugat-európai ingatlancégek érdeklődése is megnőtt a magyar ingatlanbefektetési lehetőségek iránt.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016. március 29. 14:41:23
Pénzmosás és a terrorizmus: vizsgálják Magyarországot

A strasbourgi Európa Tanács Pénzmosás és Terrorizmus-finanszírozás Elleni Bizottsága (Moneyval) 2015 februárjában megkezdődött országvizsgálata keretében 2016. március 7-18. között Budapesten helyszíni vizsgálatot folytattak.http://biztonsagp...arorszagot

Mostantól a hármas terrorfokozat van érvényben

Magyarország belügyminisztere módosította a Magyarország területére érvényes terrorfokozatot: 2016. március 29. (kedd) 13 órától a 3-as (közepes) fokozat van érvénybenhttp://24.hu/belf...ervenyben/
60 #2 csaba
- 2016. március 30. 15:14:28
faktor.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2016-03-30/1a5ef196a933f39710cd2f77daa4264f/web650.jpg
:o:D
238 #3 bivaly
- 2016. április 01. 22:08:17
A kérdés csak az ! A vásárló Közel-keleti, vagy Távol-keleti, persze egyre megy, hazaárulásra. Kérdés, mi a haza ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.32 másodperc
2,486,422 egyedi látogató