Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Salah Abdeslam igazából beépített ügynök?

TanácsadásJózsi, szép kis parajnás összeesküvődés-elmélet. Az ilyesmiért én komplett idióta vagyok...te pedig...már nem sokéig nyekeregsz...ha jól sejtem. A robbantásokat a CIA koordinálja, de a Mossad fog bebukni..., Moszkvában ezt döntötték el. Végh József kriminálpszichológus szerint lehetséges. Azt gyanítja, hogy a török titkosszolgálatoknak dolgozott.

Végh József volt az ATV Start című műsorának vendége, ahol meghökkentő kijelentést tett. A kriminálpszichológus szerint ugyanis Salah Abdeslam, a párizsi robbantássorozat egyik nemrég elfogott elkövetője beépített embere lehet valamelyik titkosszolgálatnak. A szakember azzal támasztotta alá ezt a feltételezését, hogy Abdeslam egyik helyszínen sem robbantotta fel magát, az elfogása után pedig azon versengenek az érintett országok, hogy ki kapja meg.


„Én azt gyanítom egyébként, hogy a törököknek dolgozott” – tette hozzá Végh.

A kriminálpszichológus szerint Abdeslamnak nem volt arra engedélye, hogy robbantson, arra viszont igen, hogy szervezzen és részt vegyen a mozgalomban – így tudtak információhoz jutni a megbízói. Végh József elmondta: végignézte, hogy Abdeslam milyen mélységben vett részt az akciókban, és hogyan lépett ki belőlük. Szerinte ahhoz segítséget kellett kapnia, hogy bujkálni tudjon.

Azzal kapcsolatban, hogy akkor miért nem akadályozta meg a robbantássorozatokat azt mondta: a szolgálatoknak az lehet a céljuk, hogy eljussanak a fő szervezőkhöz, és ez nem valósulhat meg, ha korán beavatkoznak.

atv.hu
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016. március 30. 18:30:57
Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet a közösségi médiában jelentette be, hogy a március 22-ei brüsszeli robbantásokat csak egy erőszakhullám kezdetének szánták, és Európában és az Egyesült Államokban több célpontra is lecsapnak – számolt be a Washington Times.

Az üzenetet az IÁ médiafelelőse, az Al Wafa hozta nyilvánosságra. A cikkben így fogalmaztak:

Ma Brüsszel és a reptér, holnap Portugália vagy Magyarország jöhet.

A cikk szerint azonban közel sincsen szó konkét célkeresztekről, a két európai ország említésével valószínűleg azt akarják nyomatékosítani, hogy a közösség egyetlen országa sem érezheti magát biztonságban, az IÁ bárhol lecsaphat.

A Washington Times további idézetet is közölt a cikkből:

Ők (az elkövetők) azt mondták Brüsszelnek: bombákkal, robbanó övekkel és puskákkal jöttünk. Koporsókban küldünk titeket a pokolba. A Mindenható Allah által klubokban, stadionokban, iskolákban és egyetemeken csapunk le rátok, földön, tengeren, mindenhol. Célba vesszük a hadsereget, a rendőrséget, a nőket, a férfiakat, az időseket és a gyerekeket. Egyikőtöket sem hagyjuk élve.

Egy korábbi cikkben részletezték azokat a borzalmakat, amelyek célpontjaikra várnak, eszerint a nőket eladnák, a gyerekekből pedig katonákat nevelnek, hogy később szülőhazájuk ellen forduljanak.
http://24.hu/belf...8cd723adf8
238 #2 bivaly
- 2016. április 01. 22:05:29
Egészen biztos, mivel én is az vagyok némelyek szerint !?!? Csak az a különbség, hogy engem önmagam képeztem ki senkivé ! Szóljon ha valaki nem érti !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
2,487,285 egyedi látogató