Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Salah Abdeslam igazából beépített ügynök?

TanácsadásJózsi, szép kis parajnás összeesküvõdés-elmélet. Az ilyesmiért én komplett idióta vagyok...te pedig...már nem sokéig nyekeregsz...ha jól sejtem. A robbantásokat a CIA koordinálja, de a Mossad fog bebukni..., Moszkvában ezt döntötték el. Végh József kriminálpszichológus szerint lehetséges. Azt gyanítja, hogy a török titkosszolgálatoknak dolgozott.

Végh József volt az ATV Start címû mûsorának vendége, ahol meghökkentõ kijelentést tett. A kriminálpszichológus szerint ugyanis Salah Abdeslam, a párizsi robbantássorozat egyik nemrég elfogott elkövetõje beépített embere lehet valamelyik titkosszolgálatnak. A szakember azzal támasztotta alá ezt a feltételezését, hogy Abdeslam egyik helyszínen sem robbantotta fel magát, az elfogása után pedig azon versengenek az érintett országok, hogy ki kapja meg.


„Én azt gyanítom egyébként, hogy a törököknek dolgozott” – tette hozzá Végh.

A kriminálpszichológus szerint Abdeslamnak nem volt arra engedélye, hogy robbantson, arra viszont igen, hogy szervezzen és részt vegyen a mozgalomban – így tudtak információhoz jutni a megbízói. Végh József elmondta: végignézte, hogy Abdeslam milyen mélységben vett részt az akciókban, és hogyan lépett ki belõlük. Szerinte ahhoz segítséget kellett kapnia, hogy bujkálni tudjon.

Azzal kapcsolatban, hogy akkor miért nem akadályozta meg a robbantássorozatokat azt mondta: a szolgálatoknak az lehet a céljuk, hogy eljussanak a fõ szervezõkhöz, és ez nem valósulhat meg, ha korán beavatkoznak.

atv.hu
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2016-03-30 18:30
Az Iszlám Állam nevû terrorszervezet a közösségi médiában jelentette be, hogy a március 22-ei brüsszeli robbantásokat csak egy erõszakhullám kezdetének szánták, és Európában és az Egyesült Államokban több célpontra is lecsapnak – számolt be a Washington Times.

Az üzenetet az IÁ médiafelelõse, az Al Wafa hozta nyilvánosságra. A cikkben így fogalmaztak:

Ma Brüsszel és a reptér, holnap Portugália vagy Magyarország jöhet.

A cikk szerint azonban közel sincsen szó konkét célkeresztekrõl, a két európai ország említésével valószínûleg azt akarják nyomatékosítani, hogy a közösség egyetlen országa sem érezheti magát biztonságban, az IÁ bárhol lecsaphat.

A Washington Times további idézetet is közölt a cikkbõl:

Õk (az elkövetõk) azt mondták Brüsszelnek: bombákkal, robbanó övekkel és puskákkal jöttünk. Koporsókban küldünk titeket a pokolba. A Mindenható Allah által klubokban, stadionokban, iskolákban és egyetemeken csapunk le rátok, földön, tengeren, mindenhol. Célba vesszük a hadsereget, a rendõrséget, a nõket, a férfiakat, az idõseket és a gyerekeket. Egyikõtöket sem hagyjuk élve.

Egy korábbi cikkben részletezték azokat a borzalmakat, amelyek célpontjaikra várnak, eszerint a nõket eladnák, a gyerekekbõl pedig katonákat nevelnek, hogy késõbb szülõhazájuk ellen forduljanak.
http://24.hu/belf...8cd723adf8
238 #2 bivaly
- 2016-04-01 22:05
Egészen biztos, mivel én is az vagyok némelyek szerint !?!? Csak az a különbség, hogy engem önmagam képeztem ki senkivé ! Szóljon ha valaki nem érti !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.28 másodperc
2,742,943 egyedi látogató