Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Zsizsegés

GondolatokSemmi komoly, csak éppen pihentetem a mancsaimat, no meg kenőcsölöm is, hátha decementálódik. Vera megállapítítta, hogy "eldurvult" a kezem. Érzem is, bár még nem látom komolyabb hasznát, hisz akikkel szépen kell bánni, szépen is bánok, akikkel meg nem kéne, azokhoz meg még nem elég durva. De alakul. Kicsit elhanyagoltalak benneteket, belátom. Talán mert dolgozom, mint a "megszállott". Az udvart teszem rendbe, ne nyugtalanítson, hogy valami félben van még, viszont alakul szépen és teszik. Végre olyan munkát végzek, aminek látszatja és némi haszna is van. Most éppen várom az esőt.

Letette a hivatali esküt az új ukrán államfő, percekkel ezután lemondott a kormányfő

KülföldA rádióban titkosszolgálatokat is emlegettek! Ja, az "osztrák" eseményekre ez rárímel rendesen... Volodimir Zelenszkij úgy vonult a kijevi parlamentbe, mintha a cannes-i vörös szőnyegen közlekedne. Az új ukrán elnök rajongóival pacsizva érkezett a beiktatási ceremóniájára. Miután letette a hivatali esküt, beszédében bejelentette, feloszlatja a parlamentet. (Zelenszkij már a választási kampány idején sem zárta ki, hogy elnökké választása esetén előre hozott választások lesznek Ukrajnában.)

Magyar zsidó reneszánszról ír a Financial Times

BelföldJé! Észre sem vettem.Virágzik a zsidó élet Magyarországon, és a nyugat-európai országokhoz képest szinte nyoma sincs antiszemitizmusnak — írja a brit lap. Reneszánszát éli a zsidó élet Budapesten. Iskolák, közösségi központok, jóléti és társadalmi szervezetek, zsinagógák sokszínű közönsége élvezheti a virágzó megújulást. — fogalmaz a Financial Times Budapesten élő munkatársa, aki szerint ma mintegy 100-200 ezer zsidó él Magyarországon, és ezzel vitathatatlanul Európa egyik legnagyobb zsidó közösségét alkotják.
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Meghalt Niki Lauda

Remélem senki nem veszi zokon, hogy itt is leközlöm a hírt. Az én életemet végigkísérte - nem voltam soha nagy sportrajongó, de egész életemben tiszteltem, mert számomra jó ember volt és Ikon. Egy alkalommal Brunnen-ben /Vierwaldstättersee-Schweiz/ találkoztunk is a '90-es évek második felében, a fiam vette észre és megkérdezte, hogy miért ilyen az arca. Lauda meghallotta és hozzánk forult, látva, hogy nincs félelem a gyerek arcán, meghívott minket egy presszóba és elmesélte neki mi történt... Persze bárhol volt az emberek rögtön felismerték, de itt szerencsére egy riporter se zavart minket, csak mosolyogva odabólintottak az emberek, néhány párnál - többnyire a férfi - élénken magyarázott a mellette levö nõnek...
Tetszett neki, hogy kedvelik így is az emberek, évek alatt megszokhatta, hogy nyilvános helyen mindenki õt nézi. Aztán elbúcsúztunk és ritkán hallottam róla - nem sok újságot olvasok. Isten nyugosztalja - akkor is ha a védõangyala nem végzett jó munkát amikor kellett volna...


Meghalt Niki Lauda
2019. május 21. 06:33

Lauda, aki februárban ünnepelte 70. születésnapját, hétfőn a családja körében „békésen távozott – -jelentette kedden az osztrák hírügynökség a családra hivatkozva. Halálhírét orvosa is megerősítette, aki tavaly tüdőátültetést hajtott végre rajta.

Szijjártó Péter: Közép-Ázsiának jelentős szerepe van a terroristák elleni fellépésben

BelföldIzrael nyelve terroristákat emleget? Akkor most lesz gáz és nem lesz zsidó, vagy ...? Közép-Ázsiának jelentős szerepe van a szélsőséges ideológiák és a terroristák elleni fellépésben – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Asgabatban, Türkmenisztán fővárosában.

Tisztelt Posta Imre!

Belföld Régóta nézem az Ön előadásai mellett Kisfaludy György kutató (magyarság, történelem, műszaki technológia) előadásait is. Most egy régebbi archivált felvételében bukkantam rá arra, hogy mi a véleménye a zsidókról: Link 14.40 nél picit elszakad nála a cérna. Érdekesség még, hogy Kisfaludy legalább 20 éve azt mondja, hogy nem a pártrendszer, hanem a királyság lenne nálunk a megfelelő államforma. Javaslom, ha Ön teheti, előadásaiban térjen ki arra, hogy milyen pozitív vagy negatív következményekkel járna, ha nálunk király vezetné az országok.

Hamvaiból a Fõnix?

Küldtek egy linket, hogy segítsek ide feltenni.
Na majd kiderül. - Kedveltem (kedvelem) Budaházyt, kérdés az, hogy le fogja-e rombolni az illúziómat? (Azt a keveset, amit a pozitív életfelfogásom még most is képes bennem generálni)

Youtube-Link

Orbánék nem válaszoltak a Strache-botrány õket érintõ kínos részére

BelföldMi nem világos? Mindegyik faxcopó retkes hulladék, kivétel nélkül. Ez ilyen egyszer? de a hülye nem érti, ha pofáját beleverik az igazságba se. Péntek este hatalmas belpolitikai botrány tört ki Ausztriában: a Spiegel és a Süddeutsche Zeitung videofelvételeket mutatott be egy 2017-es ibizai találkozóról. Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezet?je, az azóta alkancellári rangra emelkedett Heinz-Cristian Strache a választások el?tt néhány hónappal közbeszerzési gy?zelmeket ígért egy állítólag Vlagyimir Putyinhoz bekötött orosz n?nek, ha az megveszi Ausztria legbefolyásosabb bulvárlapját, és a kampányban Strache eszközévé teszi. Az alkancellár másnap reggel le is mondott.

A makkabi margójára

BelföldA Hír régi, de elrettentő gyanakvásra ad okot!
6 évvel ezelőtt landolt az első Jumbo tele izraeli "turistával". Már 6 évvel ezelőtt akkora lett a forgalom Izraelből Budapestre, hogy a heti 7, vagyis napi 1 járat nem volt elég. Ezért betuszkoltak még egy 8. járatot is, a 416 férőhelyes Boeing 747-es Jumbo Jetet. Ki tudja megmondani, hogy pontosan hol állunk most?

Tuzrakohely

GondolatokIlyesmivel foglalatoskodok éppen mostanság kikapcsolódásképpen. Most meg indulok fát vágni.

Mai látnivaló! Stúdióbeszélgetés, csak úgy.

GondolatokA szokásos. Vendéglátóim nagy türelemmel és empátiával fogadtak. Köszönet érte, a többi meg rajtatok múlik....Link
Generálási idő: 0.20 másodperc
2,569,195 egyedi látogató