Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor azt ígérte az USA-nak, hogy ráállítja a titkosszolgálatot a Budapestre költöző Putyin-közeli bankra mfor.hu

BelföldAmerika aggódik a Nemzetközi Beruházási Bank terjeszkedése miatt, a magyar miniszterelnök pedig igyekszik úgy lavírozni, hogy mindkét nagyhatalom elégedett lehessen, írja a Direkt36. Szoros magyar-amerikai titkosszolgálati együttműködés, a diplomatastátuszra jelentkezők szigorú szűrése és a székházválasztás korlátozása – erre tett ígéretet Orbán Viktor miniszterelnök David Cornstein amerikai nagykövetnek az orosz hátterű Nemzetközi Beruházási Bank (IIB) ügyében, írja a Direkt36.

Zsidó-fasizmus élve, de inkább hóttan!

Gondolatok"A cionisták nácik!" - Ilyen keményen nem mondták még ki ezt amerikai médiában
Link

Férfinátha? – Nem csak “férfihiszti”!

Gerry küldte, jobbulást kívánva. Tény, hogy nem vagyok a magamat elhagyós típus és úgy kell rám tukmálni, hogy most már legalább nyűglődjek kicsit. Az is igaz, hogy a mostani tényleg elvitte a hangom és ilyen még nem volt. Hőemelkedésem még van hullámokban, de amúgy már alles in Ordnung.

Koncentrációs tábor épületében nyílt óvoda Szerbiában

BelföldAz irány remek! Már csak az a kérdés, hogy mikor lészen a csattanó? The Jerusalem Post, Neokohn
A tulajdonos tagadja, hogy meggyalázta volna a területet, sőt állítása szerint már 20 esztendeje harcol az épületért, pénzt fektet bele, gondoskodik róla és ápolja.

Atomszerencsétlenség után, Grönland megvásárlásával szítja a feszültséget Trump

BelföldMivel Alaszka orosz terület lett, így jogos a kérdés, hogy ha jégtelenítve lesz a terület, akkor fel kell készülni egy másik világra is, átmenetileg. Az értetlenkedéstől a színes szavakkal kísért elutasításig változatos reakciókat váltott ki Dániában az a kiszivárgott hír, miszerint Donald Trump felvette: az USA vásárolja meg Dániától Grönlandot. Az amerikai elnök hamarosan személyesen beszélgethet erről dán kollégájával.

Mőcsényi Mihály a széndioxidról

Magáncégek érdekeit is kiszolgálja a jövőben a magyar hírszerzés

BelföldMiért, eddig mi a zsidó qva anyjukat csináltak, csak most már "hivatalos".Ó, ha egyszer az a büdös qva isten itt rendet szeretne és "igazságot", ezt mid egy szálig a darálóba kellene tenni, de hát bonyolult kérdés ez kérem, sok ezer évnyi taknyolás, hazudozás és bűn zsidó mocska.
Befolyásos brüsszeli, berlini és párizsi politikusok titkainak kifürkészése mellett a magyar vállalatok piacra jutását, piaci pozícióinak a megőrzését is támogatniuk kell a titkosszolgálatoknak.

A titkosszolgálatok hivatalosan is átvették a "lengyel-zsidó" bélügyeket

Belföld Elzbieta Witek eddigi belügyminisztert választották a lengyel parlament alsóházának új elnökévé
Elzbieta Witek eddigi belügyminisztert választották meg pénteken a lengyel parlament alsóházának (szejm) új elnökévé, előtte hivatalosan is lemondott Marek Kuchcinski eddigi házelnök.
Kuchcinski csütörtökön jelentette be lemondását, miután a közvélemény nemtetszéssel fogadta a néhány esetben a családtagjainak részvételével tett belföldi kormányzati repülőútjairól megjelent információkat.

Vesztegetés miatt vádat emeltek az Országos Roma Önkormányzat elnöke ellen

BelföldÉs? Cigány ez mind, vagy zsidó, vagy mindkettő. Szeptemberben a vádlottak padjára ültetik az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnökét, vesztegetés bűntette miatt kell felelnie a bíróság előtt – tudta meg a 24.hu. Balogh Jánost egy titokban rögzített hangfelvétel buktatta le, amelyen az hallható, hogy fiktív kampányrendezvényeket akar lepapíroztatni egy vállalkozóval, akinek pénzt ajánl cserébe. A 2018-as országgyűlési választás előtt a Magyar Nemzet által közzétett felvételen Balogh a többi közt azt mondta:

Persze ez nem a hülyékre vona-tkozik

Gondolatok

Titkosszolgálati harc áldozatául eshetett Seres Zoltán

BelföldHa Seres Zoltán nevet Pintér Sándoréra cseréljük, sokkal érthetőbb a cikk. Egyre több jel mutat arra, hogy Seres Zoltán vállalkozó húsz éve külföldi, orosz és szlovák titkosszolgálati harc áldozatául eshetett - írta szerdai számában a Magyar Nemzet.
Generálási idő: 0.67 másodperc
2,755,681 egyedi látogató