Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Moszkva: megszűnt az együttműködés Oroszország és a NATO között

KülföldNa, akkor már csak 30-40 év, vagy nap, esetleg óra és mehet minden tovább, ahogy eddig, csak még jobban. Mind polgári, mind katonai vonalon teljesen megszűnt az együttműködés Oroszország és a NATO között - jelentette ki Alekszandr Grusko orosz külügyminiszter-helyettes a RIA Novosztyi hírügynökség által hétfőn közölt interjújában.

Gyurcsány Ferenc európai háborúval fenyegetőzik

Belföldbaloldali versus jobboldali zsidó és mindkettő cionista. Nacionalista és internacionaionalista...teljesen mindegy, csak zsidó legyen! Ismét az Európai Egyesült Államok létrehozását sürgették a kampánynyitón
Egy újabb háború lehetőségét emlegette Gyurcsány Ferenc abban az esetben, ha az Európai Egyesült Államok helyett a nemzetek Európája hívei erősödnek meg. A DK EP-kampánynyitóján az is elhangzott, hogy olyan Euró­páról álmodnak, ahol mindenki jólétben él és amelyik Orbán Viktortól is meg tud védeni.

Magaslesen

GondolatokMa jó kilátásom volt, de ilyen aki a munka rabja....

Roma származású fiataloknak hirdet pályázatot a katasztrófavédelem

BelföldTalán nem túlzok, de a "roma fiatal" maga már katasztrófa, de értem én a célzást! Disz-krimi-náció! A cigány nem magyar. Kell cigányországhoz a közpénzből felstafírungolt cigány banda. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatot hirdet a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésében résztvevő roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a katasztrófavédelmi pálya választásának ösztönzésére.

Chemtrail

TechnikaHelló Imre! Talán nem árt, ha időről időre emlékeztetjük az olvasókat arra, hogy folyamatos népirtás elszenvedői vagyunk mindannyian, globális szinten! Aki nem csak hazudja, hanem komolyan is gondolja, mikor azt mondja a gyermekei, unokái szemébe, hogy szeretlek és csak értettek élek és csak a ti jövőtök számít, annak fontos kellene, hogy legyen továbbadni azt az információ halmazt, amikről nem csak rajtunk keresztül értesülhetnek! Aki megnézi ezeket a videókat és továbbra is körömszakadtáig azt állítja, hogy nem létezik globális vegyi permetezés, hogy hülyeség az egész és bolond aki elhiszi ezt az egészet, az olyan ellensége minden más embernek, de még önnön magának, szeretteinek is, hogy arra egyszerűen nincs megfelelő szó avagy jelző!

Helyzetjelentés szemétországból

GondolatokRemélem készültök Kulcsra nagyon! Április 20 Kossth L. u. 79 délig gyülekező, majd Duna partra vonulás (Ha-jós u. 42.). Aki eltévedne, hívjon: 20/9359052. Úgy sem veszem föl! :-)) Maga a tojásüldözés magánterületen történik, ezért a szolgálatokat és egyéb pártoskodókat, zsidó-cigányokat kirekesztjük. Holokauszt-túlélőket meg sokszorosan. A Holdon esetleg, ha sikerül a les-állás ott maradhatnak, bár kötve hiszem. De ma egy laza összefoglalóval készültem nektek, nem a hülyeséggel.

Tóth István János: Ahhoz, hogy ellopjanak százmilliárdot, meg kell fertőzni ezermilliárdot

BelföldÓ, ez már lázadásra uszítás! Az autópályás példa tetszik! Mivel államzsidványság van, így a behajtott összegek elsíbolása is "állami" berkeken belül marad. Ez maga a korrupció, te nagyokos! Ha olyan az ügyészség, hogy bizonyos ügyekben szisztematikusan félrenéz, akkor nagyjából olyan, mintha nem is létezne. Ezért tulajdonképpen olcsóbban kijönne az ország abból, ha egyszerűen kifizetnénk egy nagy adag pénzt a korrupció mostani haszonhúzóinak, mert akkor nem kellene fenntartani ezeket a rosszul működő látszatintézményeket. A korrupció az intézmények romlottságát mutatja, és alapvetően az országot gyengíti.

Teremtő gondolat?

GondolatokValami nagyon rá lett nyitva! Gázcsap?Link

Titkos kormányhatározattal építik le a közszolgákat

BelföldMi a titkos? Teljesen egyértelmű volt, hogy ennek kell lenni. A rendőrsegg is ezt teszi.. Tolják át a "szuperhaderő" felé a sok semmirekellőt és hátha leeseik egy-egy ács és villanyszerelő is. Külhonból is terelik vissza a népeket. Menekülnek a közszolgák a kormányhivatalokból, a múlt hónapban 2500-an mondtak fel országszerte – írta az Index a Miniszterelnökség tájékoztatása alapján. A felmondási hullám kiváltója az a márciustól érvényes jogszabályváltozás, ami a köztisztviselőknek hosszabb munkaidőt, az eddiginél több munkát és kevesebb szabadnapot jelent. Kaotikus állapotokat vetít előre, hogy mindeközben újabb 2477 fős leépítés várható.

Na Béláim, akkor gondolkodjunk, hátha segít ez Szegedi Csanádon (2010)

GondolatokNézem vissza a régi cikkeket, mert könyv készül. Ezt bedobom, hátha bizsergeti még valakinek a bögyölőjét.
Szia Imre,
Eloszor is koszonom szepen a valaszodat!
Lenne egy ujabb kerdesem, ha nem tartalak fel Vele. Jartam kint a heten Brusszelben, a Wizzair magyar fapados 'low-cost' legitarsasaggal repultem ki, es az Isten ugy adta, hogy Szegedi Csanad es egy orvos ult le mellem, aki kesobb korabban meg lett interjuztatva Brusszelben, es elerheto a Jobbik honlapjarol a video. Lenyeg a lenyeg, en sokaig nagy Jobbikos voltam, aztan egyszer ratalaltam a honlapodra...

Hajnal dereng

VersekÓ, azok a csöndes éji szendergések
Távoli jövőről kélt kisded merengések
Ha rájuk sem gondolok konokul
Minden mozdulatom bennük lapul.
Generálási idő: 0.50 másodperc
2,486,782 egyedi látogató