Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kína megduplázza repülőtereinek számát

BelföldEnnek a világnak sosem lesz vége? Ó, csak most Kelet lesz Nyugat. Kína azt tervezi, hogy mintegy duplájára növeli repülőtereinek számát 2035-re, amikorra a világ legnagyobb légiközlekedési piacává válik, megelőzve az Egyesült Államokat - írta a China Daily című kínai napilap keddi számában.

Lézerfegyver és elfoghatatlan robotrepülő - bevetésre kész Putyin szuperarzenálja

TechnikaNe és ez akkor mit is jelent? Magyarország jobban teljesít, no meg a zsidó-cigány most retteghet? Vagy mit is? Vége a nukikukiknak? Új Világrend? Segítsetek már megfejteni! Megkezdődött a Vlagyimir Putyin orosz államfő által beharangozott szuperfegyverek hadrendbe állítása: a napokban a Pereszvet nevű lézereszközt már eljuttatták a csapatokhoz, és néhány hónapon belül megérkezhetnek a hangsebesség többszörösével száguldó manőverező robotgépek, illetve rakéták is. Ezek ellen az USA sem tud védekezni.

Spár Regnum és a tikos háttérpiramis esete

BelföldMost ilyen szatyorkákban osztja a javakat a hálózat. Ti mit láttok a képen és mit nem? A "regnum" csak "gyöngébbek kedvéért": Link

Kásler: A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

BelföldMicsoda csavarok! A cigány mindig is fajgyűlölő rasszista volt és a saját fajtáját előnyben részesítette (ösztönösen és tudatosan) a magyariakkal szemben, de mióta a magyariak vezetői tetves zsidó judaista szabadkőművesek, érdekesebb lett a felállás. Biblia és az "egyenlőség"? Mózes, te faxfej? Jézus? Eh, radír az egésznek! De mi a cél? Az idióta parazita cigányt már nem kell magyarrá nevelni, ez világos! Az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács ülésén kijelentette, a roma és a magyar nép kultúrája kölcsönösen hatott egymásra, illetve a két népben közös a hit, a hagyományok tisztelete és a család szeretete.

A "legbátrabb magyar"....

Belföld„Lépjen hátrébb!” – Videón, ahogy rendőrökkel lökdösődött az MSZP alelnöke Link Harsány undorral szemlélem a szolgálatilag megkreált "eseményhorizontot". Szánalmas ez már rég. Az is, emi csigazabálóéknál megyen. Szombaton megrohamozni a parlamentet? mi a faxnak? A zsidnagógát, azt igen, ott vannak ilyenkor a patrlamenti férgek, fideszesesk, mszp-sek, jóbikosok...hitgyülisek egyaránt. De ki tüntessen? A cigányok? A zsidók? A magyarok? Na azok már nem fognak!

A cigányok átvették a hatalmat Nagymagyaron. Felállt a színtiszta roma testület

Ennyit "Magyarországról", vagyis a zsidó-cigány migráns ganédombról! Nagymagyar? Be kell xarni! Nagymagyarország is tetves zsidó-cigány keltető. Frissítve: 23.29 Csütörtökön, december 6-án hivatalosan is letették az esküt a Dunaszerdahelyi járásban található Nagymagyar helyi képviselőtestületének tagjai. A falut a következő időszakban immár Rigó Marek polgármester és 11 fős roma helyi képviselői csapata (közülük kettő a feltüntetett foglalkozásuk szerint munkanélküli) vezeti.

Szeretné tudni, kik voltak a Jobbik eltérítésének titkos karmesterei? - Íme a Vona-tröszt névsora

BelföldHa már a "kuruc" szóba jött, csak tudjátok, hogy a novák-féle zsidó handa-banda áll mögöttük a moszaddal, no meg az FSZB-vel is. Posta Imre szarkavaró (2009) Link Posta Imre a hasznos hülye Link
Vona Gábor 2015-ben említést tett egy bizonyos nem nyilvános névsorú Trösztről, melyben megbeszélte tanácsadóival, hogy a Jobbikban "mik legyenek az irányok". Zoom Nem az elnökség döntött tehát a fő csapásvonalakról, hanem többségükben olyanok, akikre soha senki nem szavazott, sem jobbikos küldött, sem "mezei" voksoló, sőt, azok, akik a Jobbikba vetették a bizalmukat, szabad idejükkel, lelkesedésükkel, elköteleződésükkel, nem ritkán pénzükkel segítették a pártot, melyről azt hitték, ismerik a vezetését, egyszerűen nem is tudtak, és nem értették, mi miért történik...

A tört-én- elem újramagyarázása...

BelföldEz csak a kezdet, a turáni ezzel párhuzamost és persze a holokoszt is újra lesz értelmezve, csak az értelem nem!
Link

Román abszurd: Klaus Johannis államfő szerint a román kormányt egy bűnöző vezeti

BelföldPont úgy, mint a többi zsidó-kft-t, melyet "államnak" becéznek a hülyék kedvéért. Romániának nincs miniszterelnöke, a kormányt a "bűnöző" Liviu Dragnea szociáldemokrata pártelnök vezeti a háttérből közvetítőkön keresztül - jelentette ki Klaus Johannis államfő újságíróknak azzal összefüggésbe, hogy miért nem írja alá a kormány által eldöntött minisztercseréket.

Orbán Viktor alaposan helyretette a Zsidó Világkongresszus elnökét

BelföldZsidó jobbról, zsidó balról, lentől, fentről, középről, már szarni sem lehet zsidótlanul, mert ömlik, mint a híg trágyalé-szenny! Ha nem tudnám miről is van szó, már holokausztot kiáltanék, de hát pont abba "menekülnek". Jó ez nekünk?
"Magyarország kormánya a zéró tolerancia politikáját követi az antiszemitizmus kérdésében. Kormányom fellépése, döntései nem hagynak kétséget afelől, hogy a magyar kormány a zsidó származású állampolgáraiért teljes felelősséget érez, és gondoskodik biztonságukról. Ön és szervezete erre az egyértelmű magyar kormányzati politikára a jövőben is számíthat" – írta Orbán Viktor miniszterelnök a Zsidó Világkongresszus elnökének; a válaszlevelet Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke juttatta el az MTI-nek.

Egymást vadásszák le a Jobbik politikusai, Gyöngyösi már menekül

BelföldUgyanazon zsidó-maffia "jobb és bal" szarnyaltatása a fidesz-mszp-jobbik..." cirkusz. Mikor mondtam, hogy megmondtam? Na és? Na ész? Hová mész? Tönkre? Váratlan bejelentést tett a minap Gyöngyösi Márton elnökhelyettes: minden esély megvan rá, hogy beüljön az Európai Parlamentbe. Mi állhat nyilatkozatának hátterében? Mi vezette rá a párt vezető politikusát, hogy Brüsszelben folytassa pályafutását egy olyan közegben, ahol a politikusok már ott tartanak, hogy egymásra terhelő felvételeket hoznak nyilvánosságra? Volner János, a Jobbik egykori befolyásos politikusa szerint már meg is van a zsidólistás politikus utódja. Szávay István antiszemita botránya után teljes a szétesés a Jobbikban.
Generálási idő: 0.35 másodperc
2,059,210 egyedi látogató