Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Misztikus beruházásra készül a magyar kormány

BelföldZsinagóga épül, legfeljebb, egy műsámán-képző jeshivával. A Magyar Közlönyben pénteken jelent meg az a határozat, amely szerint az Orbán-kormány elfogadta a Dunakanyar 2017-2030 közötti fejlesztéséről szóló stratégiai programot, amelynek a része, hogy egyházturisztikai fejlesztésként spirituális elvonulási központ épüljön a Pilisben hárommilliárd forintból.

"Tovább erősítjük az információcserét a szerb és a magyar hadsereg között"

BelföldAz oroszokkal: akarta mondani. Ezt el is várom. :-)) Tovább erősítjük az információcserét a szerb és a magyar hadsereg között, hogy hatékonyabban tudjunk fellépni az illegális migrációval és a terrorizmussal szemben - hangsúlyozta Simicskó István honvédelmi miniszter szombaton Szabadkán, miután megbeszélést folytatott szerb kollégájával, Aleksandar Vulinnal.

Az alkotmányozó nemzetgyűlés átvette a hatalmat Venezuelában

BelföldValami ilyesminek kell itt is lenni. A "politikai elit" mocskos zsidó-cigány, korrupt görény, usa-cionista szabadkőműves pokolfattya, bár igaz, az "alkotmányozó nemzetgyűlés" jelenlegi "nemzeti oldala" is ugyanaz a fos banda, titkosszolgálati különítmény, de legalább nem adnak már a látszatra sem. Törvényalkotói hatáskörökkel ruházta fel magát pénteken egyhangúlag elfogadott határozatával a Nicolás Maduro venezuelai elnök által nemrégiben létrehozott alkotmányozó nemzetgyűlés.

Vektor

GondolatokKarácsonyra javaslom Jézuskától megrendelni! Béke, áldás, pisz és mir...de mér?

Karlendítés, náci dalok, levágott disznófejek - Így mulatnak a német kommandósok

KülföldAzért vannak jó hírek is. A német mégiscsak antiszemita, s aki nem az, nem német. Bár a nácizás ma már nem kurriózum, sem az antiszemitaság, figyeljétek az "orosz-magyar" propagandát, ami meg a zsidó-seggnyalásról szól. Csalják ide a férgeket. Szélsőjobboldali magatartással vádolják a német hadsereg (Bundeswehr) egyik speciális kommandós egységének (KSK) tagjait, a tübingeni ügyészség már megkezdte a nyomozást az ügyben – közölte Michael Pfohl, a speciális egység vezetője csütörtökön sajtóhírekre reagálva.

Amit a két spanyol terrortámadásról eddig tudunk

BelföldJudapesten a Váci utcában "shalom" felkiáltással egy cigány azért ez szolgálatilag megjátszhatná. Tudom nem ez a terv. Vége lesz itt a császkálásnak, turista-lízingnek. Sógornőm odakinn van (orvos) és képes egy klezmer-dzsipszi kóhncertre elutazni Rómába, vagy egy jó kávéért, mert ott milyen jól főzik. Idióta egy világ, tele idiótákkal. Csak remélni tudjuk, nem mászkált éppen akkor éppen ott "véletlenül".

Filmajánló: Farkasok háborúja 2.

KultúraTudodm nem nézitek meg, nem is érdemes, pedig jó. A kínai Rémbó Afrikában tesz rendet. Ja közben nem is kínai, hanem kóreai, de a lényeg az, hogy Kína már úgy rendezkedik Afrikában, ahogy akar, közben az európai-amerikai zsidók meg szegény afrikai kormányokat döngetik meg és gerjesztenek forradalmat és t-erejeszik a betegséget. Üzenet értékű, nagy nemzeti lélekemelő, ahogy a becsületes katonát kirúgják, bebőrtönzik, mert míg ő a vérét ontja a hazáért, a kínai paraziták odahaza bármit megtehetnek és meg is tesznek, majd elmegy és Afrikában menti a négert (mármint, amelyik a gyárában dolgozik). Szuper! Éljen a Selyem út! Link

Róna: A gyűlölet tanyája lettünk

BelföldNem tanya ez, hanem ganédomb, de figyeljetek miket beszél az "avatottja". Gyúrjatok a kar izmára! Lesz itt olyan meglepetés, hogy még az ÁFA is leesik tőle! Róna Péter szerint ha az ellenzék nem szedi magát össze, nem lesz esélye a kormányváltásra, akkor pedig Magyarország helye az európai közösségben megszűnik. A közgazdász úgy látja, egy új, választási pártot kellene létrehozni.

Hová tűnt Kim Wall? Egy újságíró utolsó esete

BelföldMindezt csak azért "találták ki", hogy Tengeralattjáró Gyula és rajta keresztül sok egyéb is csatolható legyen a későbbiekben. Ugye hihetetlen? Pedig de! Skandináv krimibe illő történet tartja izgalomban Dániát és Svédországot, amelynek során nyomtalanul eltűnt egy tényfeltáró riporter, miközben az őt vendégül látó feltaláló tengeralattjárója furcsa körülmények között elsüllyedt.

Haditanács

GondolatokSpontán "flashmob" nálunk, csapat-szépítő tréningen. Gerry, Lica és J. Kiss Imre, no meg még páran csak úgy megbeszéltük a valamit. A szolgálatoknál már erős elemzéseket folytatnak az esemény okát, főleg következményeit elemezve.

Az Erdélyi Magyar Néppárt feljelentette a magyarellenes gyűlöletkeltőket

BelföldZsidó viaskodik a zsidóval, parasztvakítás gyanánt. Gyűlöletkeltés, az meg a biharbaxnádi recefice? nagyon viszket nekik már az "ótonómia". Ügyészségi feljelentést tett az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) a Románia Modernizálásáért Nemzeti Koalíció (CNMR) elnöke, Alexandru Cumpanasu ellen, a magyarok elleni gyűlölethullám gerjesztése miatt.
Generálási idő: 0.34 másodperc
921,846 egyedi látogató