Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kék vér, reptiliánok...lassan éles bevetés

KultúraRészleteiben hozták már, de most egybe gyúrták a bibliai marhaságot és a valós értelmezést, no meg, hogy a dinók nem is oly rég még élhettek, sőt élnek tán most is és a sárkányok meg pláne, de az "emberi faj" keletkezésében nem csak egy-egy dugás erejéig vettek részt. Már Éva is pikkelyes lehetett és mindezt az orosz REN tv-ben, beszoktatásnak. Link Ki is akkor Isten? Odin =Dino =Ogyin =Egy az isten...trallala.

Karácsony Gergely: 'A faszért hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre'

BelföldGyakran eszembe jut, hogy talán nem helyes faszozni, kibaszottozni, kurvaanyázni az ellenséget meg ilyesmi, de mindig arra a következtetésre jutok hogy háborúban nem helytelen, sőt! Karácsony van és felelős zsidó-geci is ezt teszi! Ki vagyok én, hogy felülbíráljam? Akasztani, az más! Karácsony van! Ünnep, vagy mi a fasz! Kiszivárgott egy hangfelvétel Karácsony Gergelyről, amelyen kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy megbánta a miniszterelnök-jelöltség elvállalását.

Révész Sándor: Bűn a pártélet

BelföldÉs akkor beköszönt a királyok, cárok, császárok, szultánok kora. Végül is a hulladékká tett kommersz birkának teljesen mindegy, hogy mi a demokáré, vagy mi nem volt sosem. Bűnös-e a Jobbik finanszírozása, ha a Fideszével vetjük össze? Igen, mindkettő. Egy helyzet abszurditását extrém párhuzamokkal lehet szemléletesen bemutatni.

A szív és a jellem műveltségét a sporton keresztül tudjuk erősíteni

BelföldNem feledem volt őrezredes pk-helyettes ajánlatát a kiválasztandó "katonákkal" kapcsolatban. "Minél hülyébb, annál jobb!" Nos, a "sport" senkit nem tesz jellemmé, így egy mondatba összehányni ennyi marhaságot...nem irigylem a szerzőt. Kell az ágyútöltelék a mocskos zsidajának. Pár napja beszéltem egy viking lánnyal és fogalma sem van arról, hogy mire valók a katonák. Sok katona ismerőse van, mondja tanulnak, sportolnak, szóval jó "muri". Mondom: háborúhoz kellenek! Mondja: itt is? Mondom: off curse! Állománygyűlés és díjátadó ünnepség

Lengyelország zsidó gyökerű volt bankárt nevezett ki miniszterelnöknek

BelföldHaha, nincs is baj a rohadt zsidó banda környékén! Mi a különbség a magyar és a lengyel parlament közt? A lengyelnek fele lengyel (viccnek is rossz) fele zsidó, míg a magyarban lengyel sincs ( csak zsidó-cigány). Csinkuje! Mateusz Morawiecki pénzügyminisztert – a Santander Csoport korábbi bankelnökét – nevezték ki a lengyel kormány élére Beata Maria Szydlo helyett.

Zsidó vicc, ami valamiért nem is vicces annyira

GondolatokHárom arab és egy zsidó egy asztalnál beszélgetnek (valójában négy zsidó, de a vicc így szól). Azt mondja az egyik nagyszájú tevebaxó: Ha összejön az olajpíz, megveszem Ausztráliát. Erre a másik szamárkergető: Ha bejön a pénzem az fegyverkereskedelemből, megveszem Afrikát! A harmadik homárok réme se rest és licitál: Ha a drogpénzeim bejönnek, megveszem Európát! Erre megszólal a mocskos zsidó: Nem adok el semmit!

Jeruzsálem-projekt

GondolatokFranciáznak, de lassan mindenfelé kommersz fosokkal hozzák egybe a "vallásokat" és mutatják be, hogy egyik sem különb, mint azok, akik benyalták a marhaságaikat. Az alábbi franciázásban a rabbi éppen kasztrált egy barmicvon, majd magát is akarta...szóval alakul ez a vicces központi szabadkőműves "háború" . A film címe: Coexister (vagyis: Közösen (együtt létezők)

Szilvásy György: Orbán Paks 2-ért tömött bőröndöket kapott az oroszoktól, hazaáruló

BelföldMár rég szánalmas és még a mocskos zsidó demokáréban ez messze nem a legalja. Föl kell akasztani ezt a rohadt bandát a gecibe mind egy szálig, családostul és a helyükre új gecipalántákat ültetni!
És még egy állítás: „A Fidesz már 2010 előtt átvehette az irányítást az MSZP egyes csoportjai fölött.” Nagyinterjú a kémkedés vádja alól minap fölmentett volt titokminiszterrel.

Német külügyminiszter: Amerika visszavonulása után Európán a sor

BelföldNa bazzeg! Azt a zsidó qvaistenit a világnak! - ahogy egyikismerős mondaná! Köllött ez nekünk? Ti rtitek miről hablatyol a kis hitler-szalonna-zabáló? Visszavonu-láss? Űr? Tengely? Közős mi afax van már itten Jeruzsálemben hibridek? Az Egyesült Államok „visszavonulása” azt eredményezheti, hogy a német–francia tengely tör elő Európában – állítja Sigmar Gabriel német külügyminiszter.

Trump lángokba boríthatja az arab világot

KülföldZsidó beszéd, pipafüst elszáll! Mi a körülmetélménye a kérdésnek? Be kell tiltani nem csak izraelt, hanem az egybesült állatokat is és szétosztani Oroszország, Kína és Mexikó közt...csak úgy kezdetnek. És ez nem vicc. Az Egyesült Államok Jeruzsálemet ismeri el Izrael fővárosának – jelentette be szerdán Washingtonban Donald Trump amerikai elnök, egyúttal közölte, hogy az amerikai nagykövetséget átköltöztetik Tel-Avivból Jeruzsálembe.

Egy holokauszt-álmúzeum az év budapesti turistacsapdája

BelföldA tetves szélhámos kis zsidaja!***

A Dohány utcai zsinagóga mögött, a Wesselényi utcában egy magas, vasalt kapu szárnyain nagy, angol és héber nyelvű felirat hirdeti:

Az első és egyetlen, bunkerben található holokausztmúzeum.

Az ajtóban egy magyarul egyáltalán nem, az angolt enyhe szláv akcentussal beszélő hölgy üldögél, majd a kongó vaslépcső aljában egy 60 év körüli férfi, akinek őszes-szakállas-mosolygós feje az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag Henry Jones professzorára emlékeztet.
Ő üzemelteti a Shoah Cellar (Soá Pince) nevű, múzeumnak nevezett intézményt (meglátják, a körülményes megnevezés nem véletlen). A neve Avner Friedman***, és egy izraeli ügyvéd, aki a kilencvenes években jött először Magyarországra, és jogászként magát a náci bűnök szakértőjének tartja.

Generálási idő: 0.45 másodperc
1,093,740 egyedi látogató