Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ez az ember irányítja az amerikai elnököt

TanácsadásÓ, nem zsidó, csak kicsit és "keletjewrópaji", diszlexiás, fingja sincs semmiről, de meggyőző...mert csak! Biztos Putyin küldte! Gary Cohn egyre nagyobb befolyásra tesz szert a Fehér Házban.

A harmadik világháborúról beszélt Ferenc pápa

TanácsadásMicsoda marhaság! Észlelte valaki, hogy háború vona? Én semmit. Ez megkergült. Több színtéren egyszerre, "darabokban" zajló harmadik világháború pusztítja világunkat, ami kizárólag az ártatlanokat sújtó haduraknak és fegyverkereskedőknek kedvez - jelentette ki Ferenc pápa a La Repubblica című olasz napilapnak adott húsvéti interjúban.

Kutatóközpont jön létre az orosz propaganda ellen EU- és NATO-tagokkal

TanácsadásMég nem jött tőlük (sem) állásajánlat, de még ülhetek! Több uniós, illetve NATO-tagállam képviselői kedden aláírtak egy szándéknyilatkozatot arról, hogy a finn fővárosban létrehoznak egy kibervédelmi kutatóközpontot a hibrid fenyegetések elleni stratégiák kidolgozására. A hibrid fenyegetések olyan katonai-politikai akciók, amelyek során az aktív fél egyszerre indít kibertámadásokat, propagandahadjáratokat, illetve dezinformációs kampányokat. Az ilyen támadások célja elsősorban bizonytalanság keltése, a társadalmi összhang és kohézió megbontása, a meglévő indulatok és félelmek felkorbácsolása, hogy a célba vett társadalom, ország tagjainak magabiztosságát és egységes fellépését gyengítsék, illetve új belső konfliktusokat hozzanak létre – írja az ITcafé.

A futás pszichológiája

TechnikaNa jó, a cikket egyik volt "tanárom" jegyzi. Sajnos nagyon nem jöttünk ki. Sosem bírtam, ha valaki személyiségzavarosabb nálam. Ettől függetlenül éppen most futottam le 8,5 km-rt. Kezdetnek tán nem rossz. Lehet őszre a maratoni is menni fog.... Az emberi élet alaptevékenysége a helyváltoztatás, ami legtöbbször a gyaloglást jelenti, de vannak olyan élethelyzeteink, ahol kénytelenek vagyunk nagyobb sebességre kapcsolni, és akkor futunk, mondjuk egy barátunk vagy a busz után. De az is előfordulhat, hogy valami elől kell futnunk, amikor nem akarjuk, hogy utolérjenek.

Le Pen szerint Franciaország nem felelős a franciaországi zsidók deportálásáért

BelföldPersze, hogy felelős minden franszia is, mert csak annyit szedtek össze és sokkal több lett belőlük. Mit kell ezt a szégyent tompítani! Marine Le Pen, a francia jobboldali Nemzeti Front vezetője és elnökjelöltje hétfőn úgy vélekedett, hogy Franciaország nem felelős a franciaországi zsidók deportálásáért a második világháború idején.

Feketelista

TanácsadásOroga ajánlásával, csak parajnás szélsőjobbos konteós zsidógyűlölőknek, akik már nem hisznek a társad alom organikus erejedésében sem. Nagyon helyesen. Link

Ha én orosz ügynök lennék

BelföldHa-ha-ha....! Ha én orosz ügynök volnék, Magyarországot és annak történelmét ismerő szakember, ideológiai fronton is vívnám a harcot, nem csak kibertámadásokkal, a kutyát se érdeklő donyecki és krími hírekkel, közveszélyes nácik pénzelésével, vagy egyes lúzer politikusok megkörnyékezésével.

A türelmetlen tojások

GondolatokKikeltek, pedig még pár napja még ott gubbasztottak szeplősen. Ugye milyen kis csúnyák? Ha megérik, vörösbegy lesz belőlük is, mint a szüleikből.

Orbánra is rátesz egy lapáttal Kaczynski

TanácsadásOtt is alakul a királyság a telavivi-moszkvai-pekingi ...terveknek megfelelően. Lengyelország tényleges vezetője, a kormányzó PiS elnöke, Jaroslaw Kaczynski alkotmányozni szeretne. Ez hasonlít a második Orbán-kormány alkotmányozásához azzal a különbséggel, hogy a lengyel politikus a rendszerváltás után elfogadott, alig húszéves alkotmányt tartja elavultnak.

Most merjen valaki a zsidókkal szívózni!

BelföldNa eztán az albán légierőnek annyi! Egyéb-iránt van egy olyan megérzésem, hogy az a bizonyos Homsz elleni "amerikai" csapássorozat kísérlet volt és nem is annyira amerikai, mint amennyire egy közös fegyverkipróbálás. Még jó, hogy az orosz SZ400-asok remekül működtek vona, ha nem vannak kikapcsolva. Új fegyverrel bővült az izraeli rakétavédelmi rendszer. Benjamin Netanjahu miniszterelnök szerint a Dávid parittyájának (David's Sling) rendszerbe állításával mindazok, akik a zsidó államot támadják, a saját létezésüket sodorják veszélybe.

Az oroszok elvágták a forró drótot

BelföldValamelyik cigány felső-vezetéknek nézhette! Állítólag kitört a III. VH. Nem, mintha ez bármit is jelentene, sokkal inkább lapoztak a következő fejezethez, meg a következő, következő, következő...és közben mind hazudik, mit a vízfolyás.
Az orosz védelmi minisztérium szombattól felfüggeszti a Pentagonnal fenntartott "forró drót" működtetését, amelyet a szíriai légtérben bekövetkező incidensek kiküszöbölését és a légi bevetések biztonságának szavatolását célzó kétoldalú memorandum értelmében létesítettek, írja az MTI.
Generálási idő: 0.55 másodperc
843,341 egyedi látogató