Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A romagyilkosságokról szóló konferencia ellen tiltakozott a Fidelitas Debrecenben

GondolatokFelmerülhet a kérdés, ugyan miért is "hír" és miért is "tüntetnek", hogy hír lehessen! Lehet, fel kell eleveníteni a cigánygyilkosságok izraeli titkosszolgálati szálait? Emlékeztek még rá? Lassan 10 éve lesz, hogy beléjük vertük a bökőt és bizony, bele is rokkantak. Ugyan mi is, de az nem számít. „Erőszak és kirekesztettség a romák ellen elkövetett gyilkosságsorozat tükrében” címmel tartanak holnap konferenciát a Debreceni Egyetemen. Ez pedig annyira nem tetszett a helyi Fidelitasnak, hogy 5 fős „flash-mobot” is szervezett az esemény ellen.

Honvédelmi Sportközpontok hálózatát akarják létrehozni

BelföldMég mindig nem jött válasz az izraelita nevébenmagyar haderőtől, hogy meheTEK-e tartalékos beszivárgónak, pedig de jó lenne egy kis test-mozgás! Futóverseny zsinagógától zsinagógáig. Cigány-zaisó hazafiak? Be köll xarni. Simicskó István: Új kihívások követelik meg a hazafias nevelés erősítését

Trump izraeli lobbistái havi 12 millió forintért konzultálnak amerikai magyar külképviseletekkel

BelföldJé, Izrael = Magyarország? Ezzel valami újat mondtak. Fél év alatt legalább 73 millió forintot fizetett ki Magyarország izraeli lobbistáknak, hogy az Amerikai Egyesült Államokban segítsék az ottani magyar diplomáciai képviseletek munkáját. Elsőre logikátlannak tűnik, hogy a magyar kormány izraeliektől várja, hogy végre javuljon a kapcsolata az amerikai kormánnyal. Ám a két izraeli lobbista, illetve amerikai alvállalkozójuk is dolgozott korábban Donald Trump amerikai elnöknek. Hogy tanácsaik pontosan mennyibe kerülnek, azt nem tudjuk, mert a magyar Külügyminisztérium nem minden kérdésünkre válaszolt.

Ezrével teszik ki a Twitterre eltűnt ujgurok fotóit

BelföldÓ, mi lesz, ha egy ujgur hadosztály kínai fegyverzetben megjelenik judapesten asszonyostól, gyerekestől, azért meglepődnétek, nem? A cahal biztosan zokóhn venné. Új kampány indult kedden a közösségi médiában #MeTooUyghur néven: többen követelik, hogy a kínai kormány tegyen közzé videofelvételt az átnevelőtáborokban eltűnt hozzátartozóikról.

Lekapcsolják Oroszországot az internetről

TechnikaSaját GPS, saját internet, saját pénz, saját saját...de hol a zsidó? Ja, saját zsidó. Az orosz hatóságok és internetszolgáltatók arra készülnek, hogy egy terhelésteszt keretén belül az egész országot leválasztják a globális internetről, írja a helyi RosBiznesKonsalting (RBK). Az intézkedés célja, hogy kiderüljön, hogyan működne egy országon belüli hálózat, ha egy külföldi esetleges kibertámadás során Oroszországot elvágnák az internettől.

Felhívás, tájékoztatás

GondolatokJásdi Kiss Imre dolgai bár oldódnak, de még nem oldódtak eléggé. Ami új helyzet, hogy csütörtöktől egyedül lesz, Jutkával más utakon haladnak útjaik (most hívott, ő mondta). Ebből kifolyólag egyedül marad a gondok viselőjeként. Mozgásában korlátozott, bár viccesnek tűnik, ha jó kedvvel mondja, hogy ha felborul, esélye sincs feltápászkodni, s ezért nem volna baj, ha valaki néha rá tudna nézni valahol. Költözne, szállás kék, egy szoba hol húzódna meg, míg a lakhatása meg nem oldódik. Én itt Szigetszentmikóson néztem bérleteket, de hirdetve nem találok olyat, ami ne emeleten lenne. Még futok pár karikát, de ha van valakinek egy üresen álló lakható ingatlanja a közelben, ahová azért be lehetne kukkantani akár felváltva is, ne fogja vissza magát és szóljon. Nem ingyen kérem. Ha sikerül magam is megoldom valahogy, de gondoltam csak szólok. Pénzek gyűltek össze, átmenetileg rezsi, élelem megoldott, viszont Imre mozgáskorlátozottsága akkor is némi felügyeletet igényel. Várom a jelzéseiteket. Tel: 209359052 Mail: doki.bubo@gmail.com Facebook: a francba, megint le vagyok tiltva!

Ennyire magyar a Kárpátia zenekar!?

BelföldRégi történet, de mostanra csak beérett. Pont annyira, amennyire a másik...
Szigetszentmiklós, Kék tó, 2010. augusztus 21. Szüleimmel és pár Jobbikossal kimentünk a városunk területén rendezett Kárpátia koncertre. Először csak mi hárman voltunk. Oldalkocsis motorral mentünk és letáboroztunk a koncert területén kívül első villanyoszlopnál. A koncertet bekerítő kerítéstől kb.15-20 méterre. Én nagyméretű Jobbikos zászlót tűztem a motorra. Egy Magyar, és egy Erdélyi zászlót szintén kiraktunk. Jóval a koncert előtt érkeztünk, így még kevesen gyülekeztek az utcákon. Pár perc múlva a koncert biztonsági őre odajött és közölte, hogy a zenekar vezetője megtiltotta a politikai megjelenést a rendezvénytől 50 méterre.

Alkotmány

GondolatokNem jogi formulákkal traktállak, csak egy aktualitását megtartott kérdéskör egyetlen fejezetébe engedtessék betekintést biztosítani. Most olvasgatom és talán nem hiába!

Amerikai rakétarendszer vásárlásával billenti helyre kapcsolatát a kormány az USA-val

BelföldTöbb jelentős magyar-amerikai katonai megállapodás megkötése is a küszöbön áll – értesült a Direkt36 a tárgyalások alakulását ismerő forrásoktól. Ennek is köszönhető Mike Pompeo amerikai külügyminiszter hétfői budapesti látogatása is, ami Pompeo többnapos kelet-közép-európai látogatásának első állomása lesz. A körút mögötti amerikai stratégia a közép-európai szövetségesekkel való kapcsolat helyreállítása és megerősítése.

Ez veszélyes: ellepték az ügynökök az unió központját

BelföldTöbb száz orosz és kínai hírszerző ügynök tevékenykedik Brüsszelben – figyelmeztet egy friss jelentésében az Európai Unió külügyi szolgálatának (EEAS) belbiztonsági részlege. Erről a Die Welt című német napilap számolt be meg nem nevezett uniós diplomatákra hivatkozva.

Megkezdődött Románia kettészakítása

BelföldA mai Románia négy leggazdagabb városa, egyben a történelmi Erdély, a Partium és a Bánság legfőbb városai összefognak, és megalakítják a Nyugat Szövetségét. A hírt néhány héttel ezelőtt jelentette be Kolozsvár, Arad, Nagyvárad és a Temesvár elöljárósága.
Generálási idő: 0.47 másodperc
2,281,040 egyedi látogató