Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szavazás

Kire fogok szavazni

Fidesz / Orbánia
Fidesz / Orbánia
2% [1 Szavazat]

ValaKIRE
ValaKIRE
17% [10 Szavazat]

Nem szavazok
Nem szavazok
81% [48 Szavazat]

Szavazatok: 59
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.03.11

Pozsgay az antiszemita

Tanácsadás

Elszabadultak az indulatok a magyar munkahelyeken - itt a figyelmeztetés

BelföldÉhbérét, csak szívességből dolgoznak, akik még. Nulla motiváció. Hja, szarért persze már nem jönnek dolgzni "jó emberek", de hiába fizetne a hulladék cigányának, vagy a liberálbuzivá nyomorított motiválatlan magyarnak. Általános jelenség. Nem a szakmunkás lett hiány, hanem az Ember. Súlyos problémákkal kell szembenéznie a feldolgozóipari cégeknek. Tömegesen jelentek meg új, kvalifikálatlan munkavállalók a munkaerőpiacon, akik új problémákat hoztak magukkal: mindennapossá váltak a munkahelyi érdekkonfliktusok, a lopások, az agresszió. A helyzet felkészületlenül érte a vállalatokat, azonnali megoldásra van szükség - hívja fel a figyelmet a HR Evolution.

Személyi kultusz

GondolatokMárciusi frissítő mínuszok előtt nehéz megihletődni, de törekvéseim sem ez irányúak. Higgadtságom könnyen a tetőfokára Hága, mint kibicnek: sem-mise túl drága, s a didergős tavasz sebtében hoz forróságot gyáváknak, bárdolatlan bátraknak egyaránt. Lélekölő és szellemváltó időket élünk. Kinek még maradt lelke, az haldoklik, s kinek már nincs, aktív pacsirta, buzgó forradalmár, szellemi fügefa. Fityisz mindenkinek! FIDESZ vagy halál! Most mindenért megfideszt!

Harci helikopter költözött Szolnok egyik körforgalmába

TanácsadásBruce Willis: Die hard (4) Link. Bosszúállók Natasa Romanovja Link Feláldozhatók (Buda és Pest)Link ...és a Vörös Veréb Link csak így bemelegítésnek és véletlenül...
Egy hadrendből kivont katonai gép a város új látványossága. Nem akármilyen látványossággal büszkélkedhet mostantól Szolnok városa: egy hadrendből kivont Mi-24-es típusú harci helikoptert helyeztek a szolnoki Auchan-nál található körforgalomba.

Azt sem tudni, hol végződnek Magyarország szomszédai

BelföldKis huncutkák hát Magyarország magával határos..., de a felvetett kérdésre is a válasz : Magyar Királyság és pont. Az már igaz, hogy ez a csürhe már éppen nyomokban tartalmaz még némi magyart, de a bőrébe bújt rohadt zsidó-cigány is megteszi a látszathoz, pont, mint a környező ugyanilyen átbaxott nemzeteknél, népeknél, csürhénél. A Balkánon szlovén-horvát, szerb-horvát, illetve montenegrói és koszovói határvitákat kellene rendezni. Ukrajna keleti részén fegyveres konfliktus zajlik, a Krím-félsziget pedig az orosz elnökválasztási kampány témájává vált. És akkor még nem is beszéltünk az abszurd macedón-görög vitáról, amely egy ország nevéről folyik. A helyi konfliktusok mögött persze nagyhatalmi érdekek is állnak.

Figyelemre méltó 'társadalmi kísérletek', melyekre itt is sor kerül

TanácsadásUgye milyen egyszerű ez? Iránymutató próbák ezek. Kínzással szedtek ki dollármilliárdokat a trónörökös luxusfoglyaiból
A Közel-Keleten az egyik legérdekesebb társadalmi kísérlet Szaúd-Arábiában zajlik. Legalábbis a világhoz látszólag startupos romantikával viszonyuló trónörökös, Mohamed bin Szalmán mindenképpen ezt szeretné elhitetni a külvilággal. Ez pedig amiatt fontos, mert Szaúd-Arábia a legnagyobb olajtermelő Oroszország mellett, és kulcsszerepe van a Közel-Kelet politikai folyamataiban.

' Csak ürügy lehetett a 'magyar' vasút a szlovén kormányfő lemondásakor'

KülföldLemondott a lengyel, most a szlovák is necces, olaszoknál csere-bere, szerbeknél, ki tudja, nálunk generálják a káoszt, már csak Kijevet kell megbuktatni, mert a csehek és Merkel is mandarin-oroszul tanulnak. Ki maradt ki? Görögök? Románoknak is konyec. Mit kell ezen ragozni. A "háttérhatalom" jobban teljesít és semmilyen "nemzeti kormányok" nem léteznek. Miro Cerar szlovén kormányfő szerda este mondott le egy olyan vasúti fejlesztés bírósági elkaszálása miatt, amelynek megvalósításában Magyarországnak is jelentős szerepe lehetett volna. A lemondás furcsasága, hogy Szlovénia gazdasági növekedése a második legnagyobb az Európai Unióban, dinamikusan bővül a foglalkoztatottság és egy hatalmas autóipari beruházás is beindul Maribor környékén. Cerar elődje ezért más okot, egy bank ügyeit sejti a lemondás hátterében.

Sehol nem könnyebb zsidónak lenni, mint Magyarországon

KultúraEgy éves a cikk, de mennyi minden nem történt azóta sem, ugye! Az Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem Egyesület, a Magyar Pax Romana és az Egyház és Társadalom című online folyóirat a következő kérdésről rendez a napokban kerekasztal-beszélgetést: Lehet-e zsidónak lenni itt és most? Mármint a mai Magyarországon.

Bayer-Szima-Posta 9 éve

TanácsadásMi változott azóta? Judit börtönben, zsótiról kiderült, hogy egy faxopó (jó ez addig se volt kérdéses)..én meg...és már mennyi éve van "fidesz" kormány? Ugye milyen egyszerű ez a képlet? Ugyanaz a cionista zsidó-cigány szabadkőműves horda ez is.
Mélymagyar (Bayer Zsolt): A veszprémi gyilkosságról - Vendégek: Szima Judit és Posta Imre (EchoTV) 090215
Link Ja a "műsor" következménye vagy 4 évi pereskedés, ugyanis a rendőrségi tábornoki maffia-kar jól feljelentett rágalmazásért.

Semmi komoly, csak a mai termés

BelföldAvagy a "fidesz", hogy építi le magát (pont úgy, mint a többi "pártok" és készülnek a jogi elszámoltatással egybekötött "forradalomra". Az mszp is szándékosan nullázza le magát, ahogy vonának is ez a dolga. Nos, ezek a nullák végül összeadódnak, melynek eredménye: Csak egy maradhat! Hatalmasat kaszálnak az ingyenhitellel az egy nap alatt lefuttatott uniós pályázat nyertesei

Orbán: Rettegj, magyar! Egy előre bejelentett megtorlás krónikája.

BelföldA cím helyesen: Rettegj zsidó! Uborkaszezon van és ahogy hömpölyög az utcákon a politikai szenny, úgy épül le szépen a "rendszer", tervezetten és szakszerűen. Talán pár régi írásom újra kellene olvasni, értelmezni. Meglepődnétek, mennyire igazam volt, van és lesz! Ez olyan jó érzés. :-))
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Generálási idő: 0.51 másodperc
1,307,787 egyedi látogató