Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Németh Szilárd: Célunk, hogy a térség legerősebb hadseregével rendelkezzünk

BelföldHa leszámítjuk a cahalt, akkor nincs is "hadseregünk", ha meg számítjuk, már rég a bolygó legzsidóbb nemzsidó álhadereje a "miénk". Megy a "nemzetieskedés", mert ugye lerohanjuk Szerbiát és Romániát, sőt Ukrajnát is. Szlovákia önkánt disszidál Alaszkába, az osztrákok meg szívélyesen már átengedték Bécset ennek a zsidó-cigány hordának. Interjút készített a Magyar Hírlap Németh Szilárddal, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárával. Nézzük, mik voltak a politikus legfontosabb gondolatai:

Hermész Triszmegisztosz

Kultúraaz ezoterikus irodalom egyik legvitatottabb alakja, aki valószínûleg Thot (Theuth), a bölcsesség egyiptomi istenének személyével azonos. Thot volt az írás és a tudomány megalapozója, az istenek írnoka, akit egyesek elsô Hermészként emlegetnek, s aki a legenda szerint az idôszámításunk elôtti 12. évezredben bekövetkezett világkatasztrófa közeledtekor személyesen készített feljegyzéseket az emberiség számára. Ezt a szent nyelven megfogalmazott mûvet fordították le a vízözön elmúltával a hieroglifák nyelvére, s így szolgálhatott alapjául a késôbbi (második?) Hermész törvényeket, tudományt és teológiát magukba foglaló szent könyveinek, melyek minden bizonnyal az Óbirodalom kialakulása és Menes hatalomra jutása elôtt lettek összeállítva, tehát legalább háromezer évvel Krisztust megelôzôen.

A kamara elnöke zugpatika üzemeltetéssel vádolja a tiszti főgyógyszerészt

BelföldMár pár hete tudunk róla pletyka szinten. Fogott "emberként" odatették, s ugyanazon szorgoskodik, mint a "kamara", vagyis az államosításon. Eközben tele szájjal ordítják, hogy szakmai becsület meg tisztesség és ellenőrzés és büntetés, közben a "főellenőr" keveredik már hosszú évek óta tartó BCS gyanújába. Gyerekek, ez itt "qvaország" ahogy egy másik qva már megfogalmazta az. Ja és mindez rágalom, méghozzá aljas! Váratlan támadást intézet a kamara elnöke a három hete távozott országos tiszti főgyógyszerész ellen. Hankó Zoltán a köztestület honlapján megjelent az interjúban arra utalt, hogy Mike László távozása azzal függhet össze, hogy hivatali ideje alatt zugpatikát működtetett.

Meglevő tantárgyakba építenék be a hazafias oktatást

KultúraNa, a cigány purgyék már pattannak rá, a lauderék meg már rég hazafiasak, a magyar gyerekeket meg hagyjuk, csipetnyi sincs bennük, s ami van is csak mímelt külsőség. A szüléiktől tanulták a tanárjaik meg megerősítették. A már meglevő tantárgyakba építené be a hazafias oktatást a volt honvédelmi miniszter.
Simicskó István szerint külföldi példák mutatják, hogy a gyermekek hazaszeretetre nevelése jó dolog. Azt mondta: ugyan nem katonákat nevelnének az iskolákban, de a honvédelem is profitálhatna az újfajta oktatásból.
Link

Magyarországon is beindul a nagyüzemi időjárás-manipuláció

TechnikaKis parajná-sokk csepegtetnek, oszt a Föld tán még lapos is lehet....Tavasztól Magyarország leigázza a jégesőt. Kicsit belenyúlunk az időjárásba, de nyugi, mindenki jól fog vele járni, méghozzá évi több tízmilliárd forint erejéig. Legalábbis így szól az ígéret. Sci-finek hangzik? Nem az, de annyira nem, hogy valójában már 25 éve zajlik a tesztüzem a Dél-Dunántúlon. De mi köze ennek az egésznek Kurt Vonneguthoz?

Szabadkőművesz zsidó liberális világcsinálás

TanácsadásNem töltöm föl az egészet, de olvasgassátok pdf-ben. Ha valakinek leesik a tantusz, hogy a "kommunizmus", szocializmus és a kapitalizmus, de az imperializmus...is mind ezen program szerint haladt, miközben bujtatva zsidó denegenált dinasztiákkal helyettesítették a "régi" arisztokráciát és közben persze mindez a "javunkat" szolgálta. Igen, látjuk, érezzük. Cion bölcsei, Sion Rendje, Ordó Dei, Máltai lovalagrend...és mind, mind a többi rohadt kurafi zsidó, meg persze a sok balfasz gój, akinek fogalma sincs róla, mire használják fel a tetvek (azért nem kizárt, hogy van).

Valencia város 'Izraeli apartheid-mentes övezetnek' nyilvánítja magát

BelföldLovas emlékére (független attól, hogy melyik zsidó terrorszervezet iktatta ki és melyiknek dolgozott)!
Spanyolország harmadik legnépesebb és leggyönyörűbb nagyvárosának önkormányzata úgy döntött, hogy Izraelt „bűnöző államnak” és ezért a várost “Izrael apartheid-mentes zónának” nyilvánítja, valamint bojkottálja.
Pablo Iglesias Turrión, a Podemos párt vezetője kijelentette: „Keményebben kell fellépni egy olyan törvénytelen ország ellen, mint Izrael”. A Times of Israel megjegyezte, ez új: Izraelt még nem nevezték törvénytelennek (illegitimnek).
Link

Néhány hét, meg a többi

GondolatokKő, kövön nem marad! Vagyis csak megmarad már, hisz ez a cél. Készülök a szubtrópusi monszunesős klímaváltozásunkra, így földbe vájtam az ásót, kapát és a nagyharangot. Nagyjából félig kész az egynegyede. Egyelőre kifogytam a sóderból, azért nem beszélek annyit. Fixa ideám, hogy ha már meg kell legyen az 50. életévem, akkor annyit ügyeskedem össze kezeimmel, amennyi csak belefér. Pár dolgot meg kell tanulnom...de sokkal több, amit magam mögött hagynom, ha nem is felednem.

Kimutatták, mennyire butulnak az emberek

TanácsadásEhhez nem kell kutatni, elég csak beleszippantani az ájerbe! Egyre szarabb "állományból" kell kiválasztódjék az egyre minőségibb, hja, meg Jézus segít! :-)) Norvég kutatók egy nagyszabású tanulmányban kimutatták, hogy rosszabb eredmények születnek az intelligenciateszteken az 1970-es évek óta, az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) bemutatott eredményeik szerint nemzedékenként átlag hét ponttal rosszabbak az eredmények, ami nyilvánvaló irányváltást jelent az 1930-as évektől tapasztalt tendenciától.

Vámos elismete, hogy a zsidók felvásárolták az 'országot'

BelföldCsak a gyöngébbek kedvéért, és mert így tán kóhn-trasztosabbak a folymányok. Mazsidhisz-mszp-szdsz vonal és fidesz-mazsihisz, no meg a mazsök, meg a többi rohadt migráncs.
Link
Link

Hargitai Miklós: Zsidó-keresztény gyökerek

KultúraNem tűnik fel, hogy az egész hazugság már igazából az értelmes embert nem érdekli, sőt köp rá! Irgalmasság? Felebaráti szeretet? Miafaxom? Éppen csúcsra van járatva az "ismerd fel ellenséged" és "barátaid" és nyugodtan össze is csomagolhatod őket és tenmagad is, vivát! Ki kell radírozni a zsidó-maszlagot úgy, ahogy van, kerül, amibe kerül, oszt jóccakát!
A kormány és személyesen a magyar miniszterelnök kommunikációjában – a nyolc évnyi "kereszténydemokrata" kormányzás után hirtelen vezérfonallá vált kereszténydemokrácia mellett – egyre többször válnak vonatkoztatási ponttá az európai kultúra zsidó-keresztény gyökerei. A kormányzati kérdésföltevés – miszerint a migrációs krízis tétje, hogy le kell-e cserélnünk a jövevények miatt ezt a (legalább) kétezer éves hagyományt – ugyanakkor azt sugallja, hogy egyáltalán nem bíznak a zsidó-keresztény tradíció erejében.
Generálási idő: 0.53 másodperc
1,515,700 egyedi látogató