Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Munkaköri ártalom

GondolatokVan ez így. Már figyelek rá jobban.

Csizmadia Ervin: Fogalmunk sincs, kik irányítják a világot

BelföldÓ, nem a zsidó összeesküvés és nem is holmi balfax jahve-fattyak, ez ugye már majdnem világos, hanem....? Valami egészen más. Más szintű görények, patkányos, csótányok és retkek, de hogy melyik közülük az éppen nem zsidó, azt nem is érdemes firtatni. Mottó: ami "van", az nincs, s amiről nem bezsélünk, na az van, de csumáig!
Nem, nem csupán a nemzeti kormányok. Méltányosságos elemzés.
Izgalmas és megválaszolandó kérdés: hol fészkel a hatalom?
Adható sablonos válasz: természetesen a választásokon megválasztott kormányokban. Azaz, ellentétben a régi mondással, miszerint „akié a föld, azé a hatalom”, manapság „akié a választási győzelem, azé a hatalom.

Magyar-orosz kulturális együttműködési egyezményt írtak alá Moszkvában

BelföldEztán a "magyar" luxusribancok nem Dubajba, hanek Moszkvába mennek zsidófaxt copni, jaj de jó! Tárcaközi keretmegállapodást írt alá a 2020-ig tartó kulturális együttműködésről Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Olga Jarilova, az orosz kulturális tárca helyettes vezetője vasárnap a moszkvai Nagyszínházban (Bolsoj).

A migráció kérdése döntötte el a svéd választásokat

KülföldLópaszt! Ugyanazt a sémit követik, mint az itteni tetű-zsidó jobbikkal, még a % is stimmöl. Lassú átépítés várható a megszopott forgatókönyv alapján. Ezeknek csak "zsilip" a szerepük, semmi egyéb. A svédországi választáson a 6004 szavazókörzetből 6000-ben leadott szavazatok összeszámlálása – 99,8 százalékos feldolgozottság – alapján a voksok 40,6 százalékát kapta a kormányzó baloldali koalíció, az ellenzéki jobbközép választási szövetség a voksok 40,3 százalékát szerezte meg, a harmadik helyen pedig a bevándorlásellenes Svéd Demokraták (SD) párt végzett a szavazatok 17,6 százalékával.

Átalakul a hazai gyógyszeripar, cégek szűnhetnek meg

BelföldÓ, most is sorra vannak "hiányok", de lesz még itt üres polc dögivel, mert a sok-sok méreg csak eltűnik, de persze nem arról szólnak a hírek, hogy méreg volt és emberkísérlet, csak egyszerűen nem lesz, Kínai kenőcs, vietnámi balzsam és vodka lesz a gyógyír minden bajra, jajra. Az elmúlt néhány évben a gyógyszeriparban számottevő javulás ment végbe mind a keresetek, mind a foglalkoztatás területén, azonban kihívás az új rendszer bevezetése - nyilatkozta a Magyosz elnöke.

Üdvözletem Imre!

Gondolatok"Bocs, hogy így ismeretlenül írok, de régóta figyelem a munkásságodat, eszmefuttatásaitokat.
Lehet, hogy tudok egy keveset segíteni, amivel közelebb kerülnétek a valósághoz, megoldáshoz!
Mert sok-sok okos és tényszerű írást olvastam itt nálatok, viszont a tényleges valóságot egyikőtök sem ismeri vagy nem tesz róla említést.

A siker titka az érzelmileg intelligens vezető

BelföldMár értem miért ilyen sikeres ez az "ország" és miért ilyen lúzerek vagymuk mi. Érzelmek az üzletben? A magas értelmi intelligencia ma már nem garancia semmire, ha ez nem párosul erős érzelmi intelligenciával. A vezetői kvalitások is nagyban múlnak az érzelmek felismerésének, kifejezésének és szabályozásának képességén. Azokon a munkahelyeken, ahol magas érzelmi intelligenciával rendelkező főnökök és munkatársak dolgoznak együtt, nagyobb a motiváció és jobb a teljesítmény.

Matolcsy szerint eljött Közép-Európa és a V4-országok ideje

BelföldHű, már érzitek, hogy "motorok" vagytok? Én rohadtul. Még a szarból is lehet vár, erre bizonyíték a matolcsy -jelezte szabadkőműves zsidó ramazuri. Bármely "nyugati" munkás sírva röhög bármelyikünkön. Ezek az országok ugyanis mostanra Európa motorjaivá váltak a jegybank elnöke szerint. Eljött Közép-Európa, eljött a V4-országok ideje, ma már ugyanis ezek az államok jelentik az EU gazdaságának motorját – hangsúlyozta Matolcsy György jegybankelnök az 56. Közgazdász-vándorgyűlés nyitó plenáris ülésén csütörtökön, Debrecenben.

Filmajánló: A sziklatanács titka

BelföldMicsoda szereplőket tereltek össze és micsoda téma és micsoda helyeket és szellemeket kötöttek össze, úgy mint Ulanbator és Párizs. Manapság már így mennek a dolgok. FSZB minden szinten! Új világrend, gyerekek, új világrend.Link

Orbán Viktor szerint megdőlt a régi világrend

BelföldNa ezt a napot írjátok fel valahova, ahol biztosan nem marad meg, mert ugye azt se tudtuk, hogy vót "rég világrend", de ha ez a zsidó-cigány szarkupac mondja, biztosan. A viccet félretéve, hajrá Nagyboldogasszony, Szentkorona és minden szentek, még ha nem is, de meg az összes muszlim rokony és egyéb felvilágosodottak...keblemre! Gurrá, most akkor mindenki ingyen járhat a zsinagógába hitokulásra! Magyarország készen áll a magyar-türk együttműködés új fejezetének megnyitására – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a türk nyelvű államok együttműködési tanácsának VI. ülésén a kirgizisztáni Csolpon-Atában hétfőn.

Rendkívüli közöny-lemény! Világcenzácijó!

BelföldEgyik ismerősöm közelebbi hozzá nem tartozója közölte egy másik ismerősömmel, aki közölte áttételesen velem, hogy legyen pár heti élelem idehaza, meg bankból ki köll venni a pénzt, mert valami lesz a közeli jövőben. Bennfentes minisztériumi információ, ugyanis a forrás forrása nem sámli! Nos, ha hiszitek, úgy es jó, ha nem, ugy es! Konkrétabban ugyi, ki nem xarja már le!
Generálási idő: 0.46 másodperc
1,740,261 egyedi látogató