Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

After party

Gondolatok

Gerry tegnapi "vicce" után itt a mai

TanácsadásNem fogják kitalálni, mi jutott eszébe Szigetvárinak a „szabadkőműves” szóról!
Semjén Zsolt azonnali hatállyal mondjon le, mert antiszemita beszédet mondott a Kossuth Rádióban – közölte vasárnap Szigetvári Viktor. A nagyformátumú politikus szerint akkor történt a zsidózás, amikor a miniszterelnök-helyettes kiejtette száján a „szabadkőműves” szót. Szigetvári szerint ennek a történetnek „nemzeti tragédia lesz a vége”. Mi más lehetne?!

Minden "párt" összedolgozik a zsidó-cigány királyságért

BelföldLátszólag mindegyik különálló tolvaj-csürhe, de valójában egy és ugyanazon tervet hajtják végre.5 év után visszaadják az elrabolt számítógépem

GondolatokIlletve adnák, de már nem kell. Gerry hozott egyet a nyáron az meg már annyit nem ér, hogy befáradjon az asszony érette, így vagy kihozzák három járőrkocsival, vagy privatizálja valamelyik rendőr-tetű. Érdekes, hogy az asszonynak akarják odaadni, pedig egyetlen egyszer meg nem hallgatták, mint tanú, vagy tettestárs, de a bírósegg így "döntött". Se bocsánatkérés, se kártérítés...csak örüljünk, hogy vagyunk. Háááát, örülünk és nem felejtünk!

Szombatra és vasárnapra egy kis kikapcsolódásnak

KultúraMiután az oldal agonizál, teljesen mindegy, ki és mit ír be... a világ - még - forog (esetleg mint hallottuk lapos formában - vagy ott áll és a felette lévö lámpák forognak? - má' megin' összezavarodtam), a politikusok hazudnak, a rendörök büntetnek (most kaptam egy levelet tölük, miután egy postás a kismotorjával majdnem elgázoltatta magát velem egy megnövelt sugaru váratlan balkanyarában, elém vágva, fékezésre késztetve, aztán balra elsöpört a keresztezödésben), a hálistennek idõben lefékezett kocsimmal, kb 35 km-es sebességgel belesétáltam a radarfotóba, és a 0,69mp-es ott tartózkodásom eredményeként 250 CHF-t kell nekik fizetnem. Jogos, nemde? ...) a bírók nyalnak, a bankok lopnak ahogy tudnak, a kisemberek szopnak ... zajlik a világ. Nincs új a nap alatt, ahogy ezt Imre is mondja mostanság. Erre, rövid kialvatlan ébredés után (legközelebb altatót veszek be) felriadva álmomból - én hülye - kábán odaülök a laptopom elé és mit látok a Tüzelőfalon?

Mit-mit... hát üzenetet.


............. a "kezdet" (valamivel éjfél elõtt)

Talán Orbán sem akarja, mégis kihullhat az EU-ból Magyarország

TechnikaTalán sokakat meglep, de minket ugye már nem! Ki a hülye és miért? Az, hogy "orbán" mit akar, a döglött kutyát sem érdekli. kell egy fogott GECI, aki bármire kapható, vagy családostól megdöglik. Lehet így is ez lesz a vége. Vannak olyan események, akár nagy történelmi változások, amelyek úgy következnek be, hogy senki sem számít rájuk, sőt igazán az emberek többsége nem akarja, hogy megtörténjenek. A brexit egy ilyen ügy és a kelet-közép-európai régióban hasonló folyamatok játszódhatnak le - véli a Bloomberg főszerkesztője.

Földi László szerint a magyar civilek háborús bűnösök, ezért szabadon lehet őket likvidálni

BelföldSzó szerint értve: a zsidó-cigány bandát nem csak lehet, de kell is likvidálni! Ajvé! Ki kezdi? Mikor? Miért? Miért is ne? Nagyon köll nekik a "forradalom", hogy aztán abból kinőhessen végre a zsidó-cigány királyság. Az Echo TV Informátor című adásában adott interjút a kormány egyik kedvenc szakértője, a külföldi hírszerzésért felelős Információs Hivatal volt műveleti igazgatója, Földi László, írja a 444.

A Jobbik lepaktált a román hírszerzés embereivel

BelföldVicces, nem? A "vezetők" asszonykáin és ábel igen erősen kötődnek a román-zsidó vona-lhoz. Torockai? Ajvé? Erdélyt "visszapuccsolják" békésen és KGBéla dolga is így érthetőbb. Lássátok be, megérik a pénzünket. A Jobbik megpróbálja a pártból kiábrándult szavazókat egy klasszikus, látszólag az Európai Unió megreformálására törekvő kezdeményezéssel mobilizálni. A béruniós kezdeményezés nemzetközi vonatkozásában azonban a 888.hu több érdekes, apró furcsaságot is észrevett. Arról már többször esett szó, hogy Vona pártja egy nemzetközi erőteret, hálót építene ki hasonszőrű európai szélsőjobbos szervezetekből. Egy esetben azonban elszámolták magukat. Nem szélsőjobbos partnereket találtak, hanem nagy valószínűség szerint román magánhírszerzőket, akik kapcsolatban állnak a román hírszerző szolgálatok legmagasabb szintjeivel.

Kiss Imre még mindig nem van egészséges

GondolatokKérés! Ne zavargassátok, ha lehet! Ha nem, akkor sem! Van elég baja és még a társadalombiztosítását is rendezni kell, meg a többi, és a többi...és igen a bal oldala le van "bénulva", ahogy egy tisztességes sztrók után ez szokva-levő, de a szívinfarktust is túlélte, így ezt is rendezni tudja, segítséggel. Vannak mellette, ahogy hallom, néha kicsit zajosabb is a környezete, mint illenék, de hát ha Imre ilyen kapós, majd csak nem hal éppen ebbe bele.

Las Vegas CIA-s vérengzésének valóban reális története

Technika"Az Amerikai öreg terrorista ,,rakománya = 10 automata lőfegyver ( ezek súlya?)...több ezer lőszer. (ezek súlya.?.)..robbanó anyag,,? a 64 êves öreg,,minimum erőművész volt. az egész rendőrségi duma = Kamu...
Így történhetett... mások lőttek,,többen is...Vegyük figyelembe a fegyverek visszarúgását is...
Az öreg nem lett volna képes tartósan tüzelni,,- többen lőttek,,és a végén ott hagyták a fejbe lőtt öreget a fegyverekkel.Annak a szállodának vagy 20 lejárata van..Simán eltűntek. -" okulásul,hogy minden hülyeséget ne higgyenek el.

Cseh államfő: a katalán népszavazás Európa régiósításának kezdete

TanácsadásHa egy cseh-szlovák mondja, csak tudnia kell, hogy újra rajzolódik az a tér-kép. Ezért is kell Szlovákiának maradékával (Felvidék nélkül) újra egyesülni, mert így már a Kelet szinte Nyugatig elér. Milos Zeman szerint a folyamat folytatódni is fog - a politikus, aki kedden Ústí nad Labemben az észak-csehországi régió önkormányzati képviselőivel találkozott, úgy véli, hogy az önállósulási törekvések napjainkban nem csak Katalónia problémáját jelentik.
Generálási idő: 0.35 másodperc
997,823 egyedi látogató