Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Új falak emelkednek Németországban'

KülföldMég a végén megint "igazam lesz" és lesz berlini fal meg NDK? Merkel elintézi, hisz "Putyinnak dolgozik".
Az újraegyesítés után 27 évvel új falak emelkednek Németországban, ezt mutatja a szeptemberben tartott szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás eredménye - hangsúlyozta Frank-Walter Steinmeier államfő a német egység napja alkalmából Mainzban elmondott ünnepi beszédében.

Pont ma....!

BelföldEgyébként bármely brazil szappanopera érdekesebb lett vona, de így teljes az összeesküvés a mellékvágányra tett zsidónak: Link

Több mint 50 halottja van a Las Vegas-i lövöldözésnek

KultúraRampage! Valaki meg akarja dönteni Breivik rekordját. Ideje lenne naponta ismételni, csak az íze kedvéért. A fesztiválok ideje lejárt. Több mint 50 ember meghalt és több mint négyszázan megsebesültek abban a lövöldözésben, amely magyar idő szerint hétfőn hajnalban történt Las Vegasban – írta több külföldi lap. Így ez lett az Amerikai Egyesült Államok történetének legtöbb halálos áldozatot követelő lövöldözése, miután 2016-ban Orlandóban 49-en haltak meg.

Fideszes cigányszervezet alakult

BelföldEgyengetik a cigányország cionista tervét. Első kongresszusát tartotta vasárnap Kecskeméten a Cigány Önkormányzatok és Civil Szervezetek Országos Egyesülete (CÖCE).
A szervezet Ajtai Tibornak, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) egyik képviselőjének vezetésével alakult meg. A Népszava információi szerint a CÖCE a kormány számára is elfogadható alternatívát kíván nyújtani a lejáratódott Farkas Flórián és a Lungo Drom helyett.

Filmajánló: Rampage 3

TanácsadásKövetendő példa, tán nem is véletlen dobták éppen most be! Link

Orbán: A jövőt magyar nyelven írják

BelföldUgye milyen büszkék vagyunk...r-átok? Nagy Magyarország már itt van, csak a "nagy magyarok" lettek tetves zsidó-cigányokká! Aminy! A nemzeti büszkeség kora következik az egész Kárpát-medencében - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Kolozsváron, a reformáció 500. évfordulójára szervezett jubileumi év legnagyobb erdélyi rendezvényén, ahol a legszorosabb értelemben vett lelkipásztori szolgálatot fogalmazott meg elvárásként a teológus ifjúság számára.

Megvan a fitnesz-bérletem

GondolatokTi is készültök? Korábban jön és keményebbnek ígérkezik.

A kiégés egyik oka, amiről senki nem beszél

TanácsadásRagozzák a fingot. Unalom? Ki ér arra rá? Egyszerűen teljesen értelmetlenné vált a lét. Ennyi, oszt jóccakát. Az igazságtalanság öl és itt olyan alacsony-szintű "magas-szintű" gyilkolászás zajlik, hogy még aki nagyon akar, az is belexarik végül az egészbe és jól is teszi, hisz ez volt a cél. A kiégés egy lehetséges okát nemrég tárták fel – írja a Mindset.

Önálló cigány tartományt akar Magyarországon egy roma párt

BelföldUgye megmondtam! le van zsírozva, lehet hisztizni! Persze nem lesz beéőle csak egy kisebb gyilok és deportálás-sok, de e meg már történelem. Népszavazási kezdeményezést nyújtott be szerda délután az Opre Roma Demokrata Néppárt a Nemzeti Választási Irodához (NVI). Céljuk nem kevesebb, mint hogy önálló cigány tartomány jöjjön létre négy északkelet-magyarországi megyében. Szerintük a hazai roma és nem roma elit korruptsága és a megváltozott etnikai viszonyok is indokolják a terület autonómiáját.

Jásdi Kiss Imre kórházban

GondolatokNem jó hírem van. Pitkin hívott, hogy baj van (ezt ugye már megszoktuk). Imre az éjjel rosszul lett. Amit tudni lehet, hogy most a "A szívét kell katéterezni, a Budai Irgalmas rendi kórházban 2. ker. Franken Leo utca tel: 1-438-85-66 őrző Jávor drnő". Nem mondom, hogy ne aggódjatok, de ezzel nem megyünk semmire. Ha lesz bővebb infó, vagy valaki többet is tud és megosztható, jelezze!

Most kaptam az írást E-mail-ben

BelföldRákos évforduló

"Most lesz októberben pont egy éve, hogy rákot diagnosztizáltak nálam. Korai stádium, a Fej- Nyak Sebészeten akárhány doki látott, mind megjegyezte, mekkora szerencsém volt. ...
Generálási idő: 0.28 másodperc
997,832 egyedi látogató