Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

benőtt köröm állapotai

TanácsadásA körömbenövés a nagylábujj körmére jellemző. A körömbenövés leginkább a fejlett országok lakóinál fordul elő. Azokban az országokban, ahol nem viselnek cipőt, nem jellemző ez a probléma. Benőtt köröm - Hogyan előzze meg, mit tehet ellene? A benőtt köröm népbetegség, kezelése az egyik leggyakoribb ambuláns (járóbeteg) műtét. Milyen okokra vezethető vissza az elváltozás kialakulása és hogyan kezelhető?

Afrika szintjére süllyedtünk a korrupcióban

BelföldHa-ha, zsidó-cigány maffiaállam, szkyta erkölcs, rendőrsegg, ügyészsegg, bírósegg...meg béke, szeretet, áldás! Magyarország?, egy egy mocskos buzitanyává tett porfészek. Négyből három magyar cégvezető szerint mindennapos a visszaélés az üzleti életben.

Nógrádi György: kőkemény leszámolás várható

BelföldJa, ja, ja...valamiért nekem meg az "ugrott be", hogy ezt az fszb valamely csatolt egysége követtette el, narancsra. Jönnek a választások, fosik a "Baltikum", fosik a "Balkán"...most majd lehet hajkurászni. Nem zárom ki, hogy célszemélyt (eket) likvidáltak. Persze zsidó muszlimok voltak és cia beütéssel...bár Trump ezt tagadni fogja a végsőkig. A mi 3-as metrónk enélkül is életveszélyes, pedig kamera már mindenki seggiből is kilóg. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint ha profik felelősek a szentpétervári metróban történt robbanásért, nyilván számoltak azzal, miként hagyhatják el minél gyorsabban az országot.

Csak a fővárosi cigányzenészeket támogatja a kormány

BelföldFriss cigánypecsenye? Kell a kutyának se! Támogatni? Inkább döngölni jó sok földdel! Kizárólag a budapesti cigányzenészeket támogatja a kormányzat a Muzsikáló Budapest projekt keretében. A cél, hogy a turisztikailag kiemelt nyári időszakban a belvárosi éttermekben biztosítsák az élőzenét. A Miniszterelnökség és a Hagyományok Háza 173 millió forintot költ a célra. A vidéki éttermek számára nincs pályázati lehetőség, pedig a Hír Televíziónak nyilatkozó szegedi zenész azt mondja, erre ott is szükség lenne. Egyre kevesebben választják ugyanis a zenészpályát, így aztán utánpótlás sincs.

Érkezik Budapestre az első kínai tehervonat

BelföldBejáratják a deportálási útvonalat. Útnak indították az északnyugat-kínai Hszian városából Budapestre az első nagy tehervonatot. A 41 vagonból álló szerelvény ruhákkal, játékokkal, háztartási és elektronikai eszközökkel megpakolva érkezhet április második felében Budapestre.

A börtönbe kerülés első napjától megkezdődik az elítéltek visszaillesztése

BelföldHa-h-haaaaa-ha-ha! Mondd még eccer! "Visszaillesztése!" Ha-haaaaa-haaa-ha-aaa! Még eccer! "Vissazillesztése!" Durr! A qva anyád az! A büntetés-végrehajtás legfontosabb célja az elítélt visszaillesztése a társadalomba - mondta a szervezet szóvivője a témában tartott konferencia szünetében. Orosz Zoltán az InfoRádiónak hozzátette: különböző programokkal segítik a fogvatartottakat, akiknek arra is lehetőségük van, hogy dolgozzanak.

ÁPRILIS ELSEJEI DÜHÖNGÕ - Lapzárta után

GondolatokBolondok napja? Bolond biz' e-versike is.
Az emberiség mára újra egy kis pisis.
Hé! Te! A csörgõsipkád veheted máris!
Ne dühöngj! "Közénk" tartozok magam is.


Egy német közmondás: "A fejemben tíz hangból kilenc állandóan azt suttogja, hogy nem vagyok normális. A tizedik néma."
(ez utóbbival jelbeszéddel konzultálok, én elmondom neki - amit pl. itt alább,- õ meg válaszul felmutatja nekem a középsõ ujját.)

Dühöngõ

Romák elleni támadássorozat Gyergyószentmiklóson

BelföldRozsoláék akcijóba lépTEK? Vicces. A polgármester meg ....eh, pont olyan, amilyen a som. Az M1 úgy tudja: öt különböző helyen támadtak roma családokra ismeretlenek, Gyergyószentmiklóson.

Lapzárta

Gondolatok40 éve történt. Akkor, ott valami félbemaradt, amit hetedikként méltón kell befejezni. Mamamára megértem!

Hibásan tesztelt gyógyszerek lepik el Európát

BelföldMert eddig ezt nem is ntudták, ugye? OGY(É)I? Ja, most eljött az ideje a csre-berének. TEVA is visszavonul és a Richter ver mindent. Hajrá magyarok, vagy mik! Az Európai Gyógyszerügynökség (European Medicines Agency, röviden EMA) több mint 300 generikus gyógyszer forgalmazási engedélyének felfüggesztését javasolja megbízhatatlan tesztekre hivatkozva, amiket egy indiai kutató cég a Micro Therapeutic Research Labs végzett el.

Farkasszemet néz Oroszország és Norvégia - közel egy katonai összecsapás?

KülföldA németeknek annak idején úgy negyed órát tartott Norvégia "legyőzése", az oroszoknak most ehhez mínusz is elég lenne, de hát ha idióták is a vikingek, azért annyira tán nem hülyék, hogy ezt ne tudnák. Nő a katonai feszültség Oslo és Moszkva között. A három norvég radarállomásnak fontos szerepe van az esetlegesen a kontinentális USA felé haladó orosz rakéták felderítésében és elfogásában. Svédország és Finnország is teljesen új fejezetet nyitott védelempolitikájában az ukrajnai fejlemények óta.
Generálási idő: 0.53 másodperc
843,317 egyedi látogató