Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vol­ner gár­dis­ták­kal söpri ki a pár­tot, tel­jes az őrü­let. Ka­to­nai puccs a Job­bik­ban

BelföldBalfaszok! Tuareg a zsidó fidesz-ügynök is forradalmat hirdet és lesz is, hű de mek-kora! Irány a meki! A ma­ra­dék job­bi­ko­sok ismét egy­más­nak estek. Vol­ner János, a Ma­gyar Gárda ko­rábbi ki­kép­ző­pa­rancs­noka a gár­dis­tákra tá­masz­kodva akarja meg­dön­teni a je­len­legi párt­ve­ze­tést. Puccsot szer­vez.

Új szintre lépett Orbán és Erdogan kapcsolata Kirgizisztánban

BelföldEbből még holokauszt-taglalás is lehet! Új szintre lépett Orbán és Erdogan kapcsolata Kirgizisztánban
A török elnök barátilag a magyar miniszterelnök hátát/vállát karolgatja egy most megjelent felvételen. De vajon miről folyt a diskurzus?

Betlehem lett Budapest testvérvárosa

BelföldJézusom! Judapest testnedveit telaviv adja orrba-szájba, erre most belelehelik? Ennyi tetves zsidó köcsög "keresztlény" nincs is, pedig mégis van! Még megéljük, hogy Makón lesz Jeruzsálem és persze ősi nomád hun-szkyta szertartás szerint. Testvérvárosi együttműködést írt alá Tarlós István, Budapest főpolgármestere hétfőn a ciszjordániai Betlehemben. Az ünnepélyes aktus előtt Tarlós István ellátogatott a Betlehemben található, 1950-ben alapított Aida menekülttáborba, ahol jelenleg mintegy ötezren élnek. Ott Muhammad Alazza, a Ladzsí ifjúsági központ szóvivője ismertette az életkörülményeket, és rövid sétán bemutatta az oda menekült palesztinok és leszármazottaik lakónegyedét.

Megvonta a Pakisztánnak szánt 300 millió dolláros (84 milliárd forintos) katonai támogatást az Egyesült Államok

KülföldMát yüanban kapják és hivatalosan "terroristákat" és Oszlóba taxisokat képeznek ki rajta a moszadék.
arra hivatkozva, hogy Iszlámábád nem lép fel határozattan a dél-ázsiai ország területén tevékenykedő fegyveres szervezetekkel, elsősorban a szomszédos Afganisztánban felkelést folytató tálib szélsőséges mozgalommal szemben – jelentették hírügynökségek szombaton.

Szijjártó: Magyarország megfigyelői státust kapott a Nemzetközi Türk Akadémiában

BelföldMi a jó büdös jahvét keres új-judea-dzsipszi-land ott? Kurultájozgatnak? Megemlékeznek a kazár-maffiáról? Vagy?
A tudományos és kulturális kutatást, valamint együttműködést segítő Akadémiát Kazahsztán, Törökország, Azerbajdzsán és Kirgizisztán hozta létre. Magyarország megfigyelői státust kapott a Nemzetközi Türk Akadémiában– közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI-vel telefonon Biskekből, a kirgiz fővárosból, ahol a türk-nyelvű országok együttműködési tanácsának külügyminiszteri szintű tanácskozásán vett részt.

Itt a fotó Steiner Kristófék esküvőjéről: ebben a ruhában mondták ki a boldogító igent - fotók

TanácsadásEzért bocs, ha még nem hánytatok. A "párja" Nimrod, csak a vicc kedvéért. Na! Na! Steiner Kristóf és párja végre egybekeltek, Tel-Avivban mondták ki a boldogító igent.

Egy kiszivárgott levél szerint októberre összeomlik a Honvédkórház sürgősségije

BelföldEzek a "levélírók" már csak ilyenek. Megy a "hőscsinálás"...és a "rendszer nem tud összedőlni, mert ez a fos "nép" semmire nem jó, csak bajnak... A Honvédkórház sürgősségi centruma „legkésőbb október első harmadának végére jelen személyi állománnyal, illetve műszerezettséggel működésképtelenné válik” – olvasható abban a levélben, amelyet Kun Szabó István vezérőrnagynak, az MH Egészségügyi Központ parancsnokának írtak, és amely eljutott az Indexhez.

Juhász Zoli - Shepherd a zsidó

GondolatokMa sikerült összefutnunk és kétségem nem maradt fajtájával és szerepével kapcsolatban. Erős szolgálati kötődést vélek. Másik fele herczeg zoli, aki szintén "zenész".

Kézzel-lábbal sikerré akarja tenni Venezuela a kriptopénzt

BelföldNa mit mondtam, hogy átmeneti petrodollár-likvidációról van szó és az arany lesz a fedezet. A történelem ösmétli magát. Van aranyatok? Legyen! Épp csak beindult az olajhoz kötött kriptovaluta, de Maduro már aranyról beszél.
Venezuela Maduro elnöke elődjével, Hugo Chavezzel együtt azzal vonul be a történelemkönyvek lapjaira, hogy egy jobb sorsra érdemes, nem szegénységre rendelt államot döntöttek be végletesen. Előtte se volt kolbászból a kerítés, kormányválságot államcsíny követett, de azért a megelőző elnökök azt el tudták érni, hogy legyen a boltok polcain élelmiszer és vécépapír. Madurónak ez sem sikerült.

Gulyás Gergely: egyház és állam egymás természetes szövetségese

BelföldUgyanaz a zsidó-maffia gyökér és persze természetes szövetségesek, hisz bűnözők, hazug senkiházi paraziták. Van még kérdés? Ja, az érthető, hogy kell a cirkuszhoz a "hit" és az "egyház" ennek a cirkusznak a lényeges kapcsa, hisz "isten" hamarosan odaver, de nagyon. Egyház és állam egymás természetes szövetségese, az együttműködés szükségessége éppen a különvált működés következménye – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Hajdúdorogi Főegyházmegye oktatási intézményeinek közös tanévnyitóján pénteken Debrecenben.

Robbanásban meghalt Zaharcsenko kelet-ukrajnai szeparatista vezető

BelföldAdódik a kérdés: tényleg meghalt, vagy csak eljátszották. Ha igen, akkor vagy az FSZB volt, vagy senki más. Persze a többi zsidó szolgálatok is szóba jöhetnek, de annak semmi értelme. Ettől függetlenül kár érte. Talán nem értette, hogy jó ember nem kerülhet élve ki a "sakkjátszmából". Az Interfax orosz hírügynökség értesülése szerint egy donyecki kávéházi robbanásban életét vesztette pénteken Olekszandr Zaharcsenko kelet ukrajnai szeparatista vezető.
Generálási idő: 0.52 másodperc
1,740,344 egyedi látogató