Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szavazás

Kire fogok szavazni

Fidesz / Orbánia
Fidesz / Orbánia
2% [1 Szavazat]

ValaKIRE
ValaKIRE
17% [10 Szavazat]

Nem szavazok
Nem szavazok
81% [48 Szavazat]

Szavazatok: 59
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.03.11

Putyin megválik régi barátaitól - sokan idegesek

KülföldTi idegesek vagytok? Én nem. Itt is ez kell legyen a helyzet, ha marad viktor, ha nem. Csendzs! Vlagyimir Putyin beindította a generációváltást az orosz vezetésben azzal a céllal, hogy az ország felkészüljön az átmenetre, arra az időszakra, amikor már nem ő lesz minden oroszok elnöke. A régi gárda ideges, és ellenakciókat indít.

Fideszes képviselő: Már 1848-ban is a migránsok ellen harcoltunk

BelföldKi nem szarja le? Fel kell ásnom a kertet, de hol esik, hol nem. Nincs ünnepi hangulatom már jó ideje, de örülök, hogy a zsidó-cigány már 1848-ban is migránsnak számított, igaz, hogy Petrovicsék jól be lettek szopatva a cionista fattyak által. Kósa Lajos beszéd helyett a fővárosi békemenetre utazott, így helyette Pósán László országgyűlési képviselő (Fidesz) tartott beszédet Debrecenben, nem is akármilyet.

'Kétségtelen, Rákosi a jövő embere. És a kommunizmus ...az uralkodó forma.'

KultúraHa már szóba jött heltai jenő, akkor nem árt tudni, hogy született hertz és annak a cionista hertz tivadarnak az uncsitesója, aki..., de hisz tudjátok: CBJ. És nem csak túlélte, a hollofingot, de még hogy...úgy tobzódtak ezek a tetvek, mint ma, csak senki nem tudja, hogy ez ez ragály, egy kórság. Magyar írónak mikor áll a zászló? Na jó, most Arany év is van, meg majd lesz itt még "feltámadás", csak ...eh, hagyjuk is! Ma már irigylésre méltó állapot zsidó lónak lenni
„A valóság nyomon követi az emberi fantáziát, az élet a kitalálást. Megszégyenítő és undorító, ha az ember arra gondol, hogy aggodalmait és fájdalmait valamikor – ha teheti – íróilag értékesíteni akarja. De talán ez az igazi író, aki semmi más, csak író, nem ember, nem érző lélek, nem jóság, csak író és semmi más” – fogalmazott háborús naplójában Heltai Jenő.

Mielőtt meghalt, Hawking óva intett minket idegenektől, Trumptól és önmagunktól

TanácsadásMivel meghalt az legokosabb ember (na jó, inkább már műtárgy volt) most bajban van a sok plagizáló, viszont egy lépést léptünk előre a "legokosabbak" listáján. Kérem a következőt! Dr. Bubó A tudományos élet egyik legnagyobb koponyája hagyott itt minket, de előtte még számtalanszor figyelmeztetett, nem jó felé haladunk. Jövőképei nem túl vidámak, sok vészharangot megkongatott, mégis optimista volt azzal kapcsolatban, hogy az emberiség végül megmenti önmagát.

Újabb társunk halálhírét hozta a szél

GondolatokNincs fényképem Gabiról, de nagyjából a "kezdetek óta" velünk volt, sokan ismerhettétek, s bár nem volt egy simulékony természet, jóval túlteljesítette egy átlag magyar asszonytól elvárhatókat. Küzdött, kereste a lehetőséget és végül, ahogy mindnyájan f(j)ogunk, elbukott. Remélem szelleme sokkal szabadabb "odaát", mint itt lehetett. Nyugodj békében!

Cigányzónák alakulnak? -etnikai csere Észak-Magyarországon

BelföldNem kérdés, hanem tény. Kár úgy tenni, mintha meglepődne bárki is ezen. Orbán cigány-zsidónak van erre megoldása. Rá kell szabadítani jewrópára ezt a hordát és baxák meg egymást. A zsidókat meg egyék meg a muszlimok. Rögtön kiderülne, hogy alig él már itt 4 millió "magyar", de annak a tetemes hányada se jó, csak bajnak. Szabadságharc mi? Huszonöt év alatt megduplázódott a magyarországi cigányság lélekszáma, s az ország több pontján lakosságcsere zajlik. Exkluzív háttér a március 15-i ünnep miatt már szerdán megjelenő Heti Válaszban.

Miért lövöldöz valaki hobbiból védtelen állatokra?

BelföldNa a picológuokat, mint rejtett erőforrást is bevetették. Még jó, hogy ez régen és most is a véráldozatról és az "elit" perverz összetartásáról szólt, nem egyébről. Néhány napja Semjén Zsolt svédországi luxusvadászataitól hangos a sajtó. Előfordult, hogy a miniszterelnök-helyettes és társasága luxuskörülmények között szállt meg, számukra egy egész hotelt kibéreltek, a vadászatok költségeit pedig egy állami megbízásokon taroló üzletember utalta át, hogy Semjén háziasított rénszarvast lőhessen ki az ismerőseivel. Ebben a cikkünkben azonban nem a vadászatok pénzügyi hátterét vizsgáljuk, hanem pszichológusokat kérdeztünk arról, milyen lelki mozgatórugók okozzák az ilyesfajta hobbivadászat népszerűségét.

Trump 'kirúgta" Tillersont és a CIA veszi át Rex helyét

Külföld"Ő a zsidókormány tagja volt,,az amerikai elnöki stábban. Kirugása rendkivüli kemény üzenet, Izrael és Anglia számára. Jelzés értékű gesztus Oroszország és Kina felé. Uj külügyminiszter a CIA főnöke..-Trump ezzel azt közölte,,usa-t az amerikai kormány vezeti..Zsidók és Anglia,,egyelőre kussol...Tillerson rendkivül pofátlan volt..Mindent a zsidó érdeknek rendelt alá. Ennek még,,lesz következménye..Amúgy már mindenki utálta mint a szart."

Rex Tillerson Out as Trump’s Secretary of State, Replaced by Mike Pompeo

Együtt: a rejtélyes Kósa-szerződés a fideszes pénzkimentés része volt a brókerbotrányok idején?

BelföldMilyen cukik, csak ezek nem "olajos ügyek"...mert van itt pénz és egyik zsidó másik eb! Berkecz Balázs Együtt-politikusnak gyanús, hogy épp a brókerbotrányok idején bízta meg a rejtélyes megbízó Kósát az állampapírok vásárlásával.

Wass Albert mint cionista zsidómentő ügynök?

BelföldTi értitek ezt? Én igen! Ha igaz, ha nem, akkor is.

A magyaroknak is odacsapott a szlovák kormány megbukott keményfiúja

BelföldÉs akkor így lesz végül Cseh-Szlovákia Felvidék nélkül. Hja, a "mi" politikusaink ezt a hitvány bandát már messze lekörözték, de ezeket itt akasztani kell, miután leépítették a "politikai pártrendszert" és felépítették a SZEMÉLYI KULTUSZT! Malina Hedvig botránya, Sólyom László be nem engedése Szlovákiába, keményvonalas menekültpolitika – a hétfőn lemondott szlovák belügyminiszter a pozsonyi vezető kormánypárt, a Smer „ökle” volt. Távozása a politikai feszültség enyhítését szolgálja, de a pénteken Pozsonyban összegyűlt rekordnagyságú tömegnek már nemcsak belőle, hanem Robert Fico miniszterelnökből is elege van.

Generálási idő: 0.47 másodperc
1,307,812 egyedi látogató