Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Serge Abad Gallardo volt szabadkőműves: 'A szabadkőművesség luciferi'

TanácsadásHát persze! Most már csak az a kérdés, ki nem tagja, vagy volt tagja a brancsnak? Ja, hogy a keletiek legalább annyira, mint a nyugati zsidók. Emlékszem, mikor az orosz nagykövetségen az attaséval beszélgettem és akkorát nyelt, mikor masonokat említettem, hogy nem lehetett nem észrevenni, hogy nagyon is érintett lehet. A 62 éves Serge Abad Gallardo 24 éven át volt a szabadkőművesek tagja.

Az USA kilép az ENSZ menekültügyi egyezményéből

KülföldDonald Trump amerikai elnök döntése értelmében az Egyesült Államok kilép annak az ENSZ-megállapodásnak az előkészítő munkálataiból, amely a menekültek és migránsok helyzetén segítene. Trump a megállapodást összeegyeztethetetlennek tartja saját bevándorlási politikájával.

"Az amerikai ENSZ-misszió ma tájékoztatta a világszervezet főtitkárát, hogy az Egyesült Államok befejezi a részvételét a migrációs világegyezmény előkészületeiben."
- közölte szombati közleményében az amerikai képviselet.

'Liberális köcsög' - véresre verték az Együtt keszthelyi aktivistáját

BelföldAz lehetett a bűne, hogy nem utálja eléggé a zsidókat és a cigányokat.

Soros György: Orbán 'ki akar minket irtani'

TechnikaKis mocskos zsidó-anzix! Vajda meg Borbély Jóskának a tanácsadója és ez nem vicc. Jól körbe van lőve a "nemzeti oldal" tetvekkel, sőt belülre legalább annyi jutott. Ettől még orbán is mocskos zsidó, de hát mindig is így volt. Orbán maffiaállamot épít, az emberek jobban el vannak nyomva most, mint az orosz megszállás alatt – kemény üzenetet küldött Magyarországra Soros György. A felvételek Amerikában készültek, a milliárdos magyarul nyilatkozott.

Még egy hét

GondolatokAzért csak-csak. Már nagyon mehetnékem van.

Ha létezik Isten, miért vannak nácik?

KultúraRossz a kérdés. Ha van Isten, mi a retkes répát keresnek még a Földön a zsidók? Freudot (Frodót) a zsidót feltámasztani, hogy análitikus beavatáson vigye keresztül a talmudista logika minek? Ő is a brancs tagja volt. Beavatott. Nobelt is kapott. Isten van ez nem kérdés. Csak nem úgy, olyan és akkor, no meg nem is annyian...de mára a pénz lett az Isten, ezért kár minden nácizá-sért. Bitcointba kell fektetni. Abban nincs Isten. A Berlinalén Arany medvét nyerő Viharsarok rendezője, Császi Ádám hiába pályázik a Filmalaphoz, nem kap támogatást, helyette viszont elementáris erejű színházi darabot készített. Az ismeretlenben Freud kerül szembe elveivel.

Orosz-kínai virtuális hősgyártás ala-halivúd

TanácsadásMár sokszor jeleztem, hogy mennyire belehúztak a propa-gandhi-ba ott Keleten, s erre hozok két nagyon fress példát. A filmek nagy büdzsés, remekül összekalapált eredetileg már korábban a nyugat-zsidajai által megzenésített látványosságok, melyekkel a harci kedvet és öntudatot kívánhatják aládúcolni, mire be kell induljon a tevőleges "most mi jövünk" és "úgy odabaxunk, hogy csak úgy zörög" üzleti fogás.

Eljött a koholmányok ideje: az üzleti logika is támogatja a hamis hírek terjedését

BelföldTekintsünk el a szerző ajvékolásától és deklaráljuk, hogy "világunk" eleve hamis hírekre épülve lett egy mocskos buzi ganédombbá (Biblia és társai, mint forrásanyag, darvinizmus és "hitéleti" sátánizmus...). Mára számunkra egyértelmű, hogy nagyjából semmi nem igaz, amit ezek hivatalosan bármiről eddig állítottak. Ettől még lehetnek hamisak a "hírek", de mára már a magát embernek vélő is hit-vány hamisítvánnyá lett. „Szárnyaljanak az eszmék szabadon a föld felett, s az Igazság győzedelmeskedik. Ha engedélyekkel és tiltásokkal útjukat álljuk, akkor kételkedünk az Igazság erejében. Engedjük meg, hogy az Igazság birokra keljen a Hamissággal, hisz ki látott már olyat, hogy egy szabad és nyílt versenyben az Igazság alulmarad?”

Újraélednek az antiszemita toposzok a cári család meggyilkolása kapcsán

TanácsadásÉs akkor mi van? A legsötétebb antiszemita vádak egyike elevenedett meg Oroszországban. Egy püspök szerint a cári családot rituális módon gyilkolták meg a „tudjukik”

Járási hivatalok munkatársaival is feltöltik az önkéntes haderőt

BelföldKamuország kamunépe, kamukatonákkal? Ez is csak kamu lehet! Önkéntes kamukatonákat toboroznak a vidéken, írja a 444.hu. Megyei kormánymegbízottakat szerveznek be, akik kiképzést sem kapnak, csak néha le kell fotóztatniuk magukat egyenruhában.

Véget érhet Morvai Krisztina politikai karrierje

BelföldJa-ja, ki emlékszik már rá? Köztársasági elnök-jelölt a zsidaja, csak a köztársaságot közben hivatalosan is privatizálták. Ez volt a terv, kinek új ez még? Le volt zsírozva. A Jobbik lemondott egyik legismertebb politikusáról, mert nehezen fér bele a radikális, unióellenes múlt az új, néppárti arculatba. Morvai Krisztina 2008 óta a Jobbik mellett van, mindkét EP-választáson a párt listavezetője volt. De mostanra elfogyott körülötte a levegő, ő pedig egyre elégedettebb az Orbán-kormánnyal.
Generálási idő: 0.46 másodperc
1,093,722 egyedi látogató