Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

most küldték...

Kultúra Azt ugyan nem tudtam, hogy Koltai Gábor a mi barátunk - bár lehet, hogy nick név alatt néha itt sündörög!- hacsak nem arra gondolt a küldõ, hogy amolyan csuhás aki mellettünk áll összekulacsolt kezekkel és imádkozik érettünk, de a Rockoperákat viszont szeretem ezért beteszem ide az e-milben kapott levelet

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Magyarok ! Kedves Barátaim ! ...

Megszűnik a 'postaimre oldal'!

GondolatokSzépen, apránként, darabokban, de "nyugállományba" illik vonulni, ha már hadba nem kell.

Kilépési hullám indult a Jobbikban - regionális igazgatók, polgármester, kabinetalelnök is a pártot vállalni nem tudók között

Belföld Tudom-tudom a kurutyinfos, de mondhatnám, ugyanolyan idióta barmok most is, amint 9 éve voltak. Nincsenek csodák.
A következő hetekben kiderül, hogy megérte-e a Vona-jelöltek pártvezetésének sajátos körülmények között lezajlott tisztújítása utáni bosszúhadjárata. Kilépések várhatók a Jobbikból, és nem meglepő módon Toroczkai kizárása után a sort a frakcióból száműzött Dúró Dóra kezdte meg.

Elkészült a csengelei kóser vágóhíd

BelföldEjh, ez némi antiszemitizmusra okot adó cion bölcsinek jegyzőkönyvei, vagyis soros-terv, vagyis migráncs-betelepített virus... Kétszázhatvan embernek fog munkát adni a Csongrád megyei településen.
Elkészült a csengelei kóser vágóhíd. Európa egyik legnagyobb izraelita baromfifeldolgozó üzemét ma délután avatta fel Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, David Lau, Izrael állam askenázi főrabbija és Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija.

Áder János: Magyarország 2024-re teljesíti a védelmi kiadásokra vonatkozó NATO-követelményeket

BelföldMilitarizálódunk? Jézus is ezt akarná? Migráns-zsidó-cigány gyarmatként súlyos szavak ezek. Magyarország 2024-re teljesíti a védelmi kiadásokra vonatkozó NATO-követelményeket - közölte Áder János köztársasági elnök június 8-án, pénteken Varsóban, a Bukaresti Kilencek államfői találkozója után nyilatkozva a magyar közmédiának.

Holnaptól Bilderberg-konferencia: Magyarország a fő témakörben

TanácsadásVicc? Bilderbergezik a "kormányzati" zsidó-lakáj méj-dija? Háttérhatalom, soros...és persze a zsidajok... Az olaszországi Torino városában holnap, június 7-én kezdődik és vasárnapig tart a Bilderberg klub idei találkozója, „amelyről a világon a legtöbbet beszélnek”, kezdi tudósítását a Berlusconi-tulajdonban lévő Il Giornale olasz napilap. A szuperbefolyásos nyugati világ embereinek hétpecsétes hallgatással és rendőri erőkkel lezárt találkozója még az eddigieknél is rejtélyekkel terheltebb lesz, ugyanis a korábbiakkal ellentétben a helyszínre érkező 128 meghívott (a Bilderberg hivatalos honlapja szerint 133) nem az égben és földön biztonsági erőkkel ugyancsak hermetikusan elzárt szállodában laknak, hanem valahol a városban, amelynek helyszínét az onnan tudósító lap még nem tudja.

Kormányszóvivő: Hagyjanak fel az antiszemita kártya kijátszásával

Hol vannak itt a keresztlények? Képmutató és tudatlan fos banda ez, nem is beszélve arról, hogy szó sincs rasszista-antiszemitista ideológiáról, egyszerűen csak a mocskos parazita bűnözőket néven kell nevezni és hulladék-gazdálkodva feldolgozni "kutyatápnak", persze demokratikusan. Egy kanadai lap kritikus cikkére reagált Kovács Zoltán.
Az antiszemita kártya kijátszása ellen tiltakozott Kovács Zoltán kormányszóvivő a Globe and Mail című lapban szerdán megjelent rövid írásában, miután a kanadai újság egy június 1-jei cikkében azt írta: a nem keresztény kisebbségek a jelek szerint veszélyben vannak Magyarországon.

Novák Előd: dőzsölnek a jobbikos politikusok

BelföldAz Hazaárulók árulója...de biztosan becsavarodott és a kurucinfó is lehülyézi (vagyis nem, mert nyakig benne van abban es!). Kezdenek felgyorsulni az események, egyre inkább közeleg a pártszakadás a Jobbikban. Novák Előd a Facebookon jelezte, hogy megszünteti a Jobbik alapítványában betöltött kuratóriumi tagságát.
Novák Előd legújabb Facebook-posztjában számol be az alapítvány körüli, igencsak megkérdőjelezhető gyakorlatról.
Lemondok a jobbikos pártalapítványi kuratóriumi tagságomról, miután a közösség pénzét hatalomtechnikai célokra akarják felhasználni, a párt csődközeli anyagi helyzetében sem szégyellve nettó 400 ezres fizetéseket osztani a képviselői tiszteletdíjak mellé a pártvezetéshez lojális politikusoknak"

Alkotmányos védelem kell a betelepítések ellen

Belföld Komment nélkül... A Jobbik pontosítaná, a többi ellenzéki párt elutasítja a Stop, Soros!-t
Egész napos vitát folytatott az Országgyűlés tegnap az alaptörvény hetedik módosításáról, valamint a Stop, Soros! törvényjavaslatról. Míg a kormánypártok úgy fogalmaztak, a módosítás jól szolgálja a magyar nemzet szuverenitását, az ellenzék több szempontból is bírálta a javaslatokat. A felszólalók közül egyedül a Jobbik állt elő pontosító javaslatokkal.

A Jóbbik vezérkar is benne van a zsidó betelepítésben?

Belföld03 június 2012...már ez is történelem, de arról jutott eszembe, hogy Navratil Attila pár hete felhívott. Semmi konkrét, csak kérdte, hogy vagyok és jól beszélgettünk a családjainkról. Ja, a válasz a címre: benne hát a többiekkel együtt!
Az alábbi levelet kaptam Navratil barátomtól. Nem értem miért várt vele eddig, mikor remekül leírta és a Jóbik prominens zsidajainak is az asztalára tette a zsidó betelepítés bizonyítékát, amit tőlem is megtudhattak már korábban. Ez nemzetbiztonsági kérdés régen, de hát hol volt eddig a MAGYAR nemzetbiztonsági-s állomány. Nem a hülyékre, idiótákra, korrupt disznókra és mocskos zsidókra gondolok, hanem a többire, ha voltak.

Újabb Trianonok sújthatják az országot

BelföldA zsidó összetartozás napján remélem jót "szórakoztok"! A legújabb szemle a békediktátum és az olimpia közötti kapcsolatot tárja fel
Tudta-e az olvasó, hogy a Romanov család brutális meggyilkolása vöröskatonának állt ottani magyar hadifoglyok közreműködésével történt 1918 júliusában? A Trianoni Szemle ismét összevont, 250 oldalas lapszámot adott ki, amely öt nagy témakört dolgoz fel. A vezető téma ezúttal a magyarok, az olimpia és Trianon kapcsolata – minderről és az intézet munkájáról Szidiropulosz Archimédesz főszerkesztővel beszélgettünk.
Generálási idő: 0.49 másodperc
1,515,696 egyedi látogató