Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pellegrini nem tud arról, hogy Ficót Izraelben kezelik, nem beszélt vele

BelföldPeter Pellegrini (Smer-SD) kormányfő nem beszélt Robert Fico (Smer-SD) pártelnökkel. Információi szerint külföldön tartózkodik, magánúton vesz részt. Pellegrini ezt a keddi kormányülés előtt mondta. • Fotó: TASR A miniszterelnök megerősítette, hogy egyelőre nem beszéltek telefonon a párton belüli helyzetről. Hozzátette: a helyzet változatlan. A Pravda napilap információi szerint Fico Izraelbe utazott, ahol a legjobb kardiológusok kezelik őt. Az újság egy izraeli és egy szlovákiai forrásra hivatkozott.(Ezt a cikket a Ma7-ról másolták: Link

A fizetés egy részét megtakarítási számlára utaltatná az ÁSZ elnöke

BelföldNa végre valami jó ötlet, hogy erre eddig nem is gondútam! A Világgazdaságnak adott interjút Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke (ÁSZ), aki szerint a mostani helyzetben a kormányzatnak meg kellene fontolnia, hogy a saját maga tartalékolásán túl a lakossági megtakarítások előmozdításában is konkrét lépéseket tegyen.

Posta Imre író-olvasó találkozó Fóton

Gondolatok jún 8-án 16 órától a Vörösmarty u. 43 szám alatt. Sok mindenrol lesz és lehet szó, csak rajtatok múlik. Lehet még kisnyúl is!

Ferenc pápa bocsánatot kért a romáktól

BelföldAkkor most már tudjuk részben mért transzpoltálták Csíksomlyóra. Cigányország és/vagy kitelepítés.
Bocsánatot kért egyháza nevében Ferenc pápa amiatt a hátrányos megkülönböztetés miatt, amely a történelem során a roma közösségeket érte, és amely a katolikus egyháztól sem volt idegen.

Izraelben ormányválság

BelföldNetanjahu nem alakított ormányt, így most a cionisták nyíltan irányítják a cionista "káoszt". Nem nagy kunszt, csak a szopásos. Az értelmesebb hibridek beáramoltatása megyen, erre segítenek rá. Izraelnek vége van már, de a zsidó tobzódik, mint még soha. Link

Kész

GondolatokSzerintem elég rusztikusra sikeredett és kiderül, hogy csak a környezetünket teszi-e-é hangulatosabbá, vagy csak dolgozhattam vele. A kövem fogy, de még van elég. Mert a por siet, a kő ráér! Alkotni jó. A héten 6 napot tudtam menni dolgozni, így alig maradt időm az itthoni ténykedésre, de ma rendezem a gyomtalanítást a kertben és az elmaradt egyéb teendőket pótolom. Minden esetre az én szememet gyönyörködteti a látvány.

Szia Imre!

GondolatokEzt a levelet a tisztábban látás és nem a konfliktus-keresés okán teszem ki. Mivel úgy látom, hogy az "alkotmányosos ellenállásos" csoporton belül engem nem kicsit tartanak nem is tudom minek, némi jogalapja lehet a felvetésnek. Én nem táplálok se Hajnal Janival, Se Geri Tiborral kapcsolatban ellenséges érzéseket és nem félek magamtól. Jó lenne már valóban tisztázni a "kikivelvant" és a "kikicsodát", bár úgy érzem ezt a szintet már rég meghaladtuk. Más "beavatás" következik. A Geri Tibor és az alkotmányosan ellenálló csapattal kapcsolatban írok! Több éve figyelem a tevékenységüket, főleg a fosbukon keresztül. Tagja is voltam az Alkotmányos Magyarország fb-csoportnak, míg le nem tíltottak. Ahogy az Alkotmányos Ellenállás nevű fb-csoportnak is, ahonnan ... szintén letíltottak! Az ok, hogy nem bírják az igazságot.

UCC és a NAV

TanácsadásTegnap szóltak, hogy a NAV doksiban felfedezték az UCC kódot, de ÜCC-nek van álcázva. Itt van alant. Az ÜCC náluk az Ügyféltájékoztató és Ügyintéző Rendszer, így egyszerűen! Nem tudom, de ez ÜÜR (ŰR) kellene legyen, de ki tudja? A manó?

Lövöldözés volt Észak-Koszovóban - a szerb elnök teljes harckészültségbe helyezte a hadsereget

BelföldNa és? Akkor most háború lesz? Nemrég írtunk erről cikket. Legalább huszonhárom koszovói szerbet és bosnyákot, köztük rendőröket fogott el szervezett bűnözés gyanújával a Rosu koszovói különleges rendőri alakulat kedden Észak-Koszovóban. A koszovói elnök a szervezett bűnözés elleni harc támogatására szólított fel, míg a szerb elnök közölte: ha szerbek is veszélybe kerülnek, Belgrád lépni fog.

Orbán Viktor: Rekordrészvétel mellett rekordgyőzelmet arattunk

BelföldNa a hülyegyerekek megint szavazgattak. A szavazatok csaknem 100 százalékos feldolgozottsága alapján hatalmas győzelmet aratott a Fidesz-KDNP az Európai parlamenti választáson. A szavazatok 52,26 százalékával 13 mandátumot szereztek. A DK 16,21 %-al 4 helyet, a Momentum 9,90-vel 2 helyet, az MSZP-P 6,67 %-al 1, a Jobbik pedig 6,42 százalékkal szintén 1 mandátumot szerzett. A Magyar Nemzet értesülései alapján már korábban megírta a majdnem teljes feldolgozottságú eredményt.

Hatalmas nemzetközi hadgyakorlat lesz Magyarországon

Belföld Kicsire már nem is adnak! Nem értem mire ez a nagy vonulgatás. Nagyszabású nemzetközi hadgyakorlatot tartanak Magyarországon a közeljövöben, ez derült ki Benkő Tibor honvédelmi miniszternek az MSZP-s Mesterházy Attila írásbeli kérdésére adott válaszából - írja a hvg.hu.
Generálási idő: 0.59 másodperc
2,620,858 egyedi látogató