Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A normális 16-szorosára ugrott a sugárzás, miután felrobbant a Roszatom rakétája

TechnikaÉs csak ott? Itt nem? Négy-tizenhatszorosára nőtt a gammasugárzás az Arhangelszk megyében augusztus 8-án fegyverkísérlet közben bekövetkezett baleset idején - közölte az orosz hidrometeorológiai szolgálat (Roszgidromet) kedden a honlapján.

Büntetlenül használhattak kiskorú lányokat amerikai katonák Romániában

BelföldJa, erről írt rozsola, közben a zsidó Epstein meg kimenekítve...ó, be szép. Persze még mindig csak a felszín.
Megdöbbentő cikket publikált hétfőn a bukaresti Libertatea napilap. Az öt újságíró (!) által jegyzett tényfeltáró riport azt járja körül, hogyan használták a Romániában állomásozó amerikai katonák, valamint osztrák cégvezetők és mások kiskorú lányok szexuális szolgálatait. Azt is kiderítették: Hiába kértek a 14-16 éves áldozatok segítséget a klienseiktől, jelezve, hogy még gyerekek, azok „elvégezték amiért jöttek, fizettek és távoztak.” Az amerikai katonákat a román hatóságok nem tudták vagy nem akarták kihallgatni.

Tanulmány: Izrael után Magyarországon a legnagyobb a zsidó leszármazottak aránya

BelföldKi hitte vona! Úgy v.éltem tadzsik, üzbég és orosz, erre meg! Na így lenne ötösöm a klotyón!
Egy egymillió nyolcszázezer ember DNS-ét feldolgozó tanulmány szerint száz ország közül Izrael után Magyarországon a legmagasabb a zsidó leszármazottak százalékos aránya – jelentette a Jediót Ahronót című izraeli újság honlapja, a ynet kedden.

Pánik tört ki az Oroszország egyik legzordabb éghajlatú városában, amelynek lakói reggel azt érzékelték, hogy nem kelt fel a nap.

TanácsadásEh, nem találták a kapcsolót, vagy csak már éppen annyira a periférián vannak, hogy oda már másik Nap kel? Véletlenek? Teljes sötétségre ébredtek tegnap a Jakutföldi Verhojanszk lakói. Reggel nyolcig nyoma sem volt napsugárnak az északi területen.

2,3 millió forint nyugdíjat vettek el az exrendőrtől

BelföldHa jól tévedek, megírták az egyik oszlopos tagunk esetét. Egy exrendőr nem nyugodott bele abba, hogy 2012 januárja óta csak a személyi jövedelemadóval csökkentett összegben kapja megszolgált nyugdíját, immár szolgálati járandóság címén, és perre ment a különbözetért. Az ítélet kimondta, hogy az állam nem szegett szerződést, amikor a beígért és megítélt nyugdíj helyett egyik napról a másikra csökkentett összeget utalt. Méghozzá azért nem, mert a rendőr – hiába volt az állam alkalmazottja – nem állt szerződésben az állammal. 2012 óta így mintegy 2,3 millió forintot veszített.
Évi 300 ezer forint mínusz

Felcsútról fújta a szék a trágyaszagot Budapestre

TechnikaCsötörtökön Budaörsön dolgoztunk és jött a xarszag, erre kiderül, hogy Orbánék szaga jjött, spec-naz orosz kompozit-rágyának álcázva. Pénteken szinte egész Budapesten erős trágyaszagot lehet érezni, el is kezdődött a kutatás annak eredete után.

Mi lenne, ha hazajönne félmillió magyar?

BelföldPénteken a zsidó negyedben, ahol magyar hangot mára elvétve hallasz megkérdeztem az épülő lakópark mérnökét, hogy kik költöznek be izraelből? Erre mondja, hogy minden "lyuk" elkelt és a zöm magyar nevű, de rengeteg a kínai és török is. Persze ettől mind lehet zsidó, de mi van, ha nem? Na, ahogy megmondtam néktek, úgy es lesz.
A külföldön élő magyarok számára csak becslések vannak, de abban alighanem egyetérthetünk, hogy minimum félmillió határátkelőről beszélhetünk. Vajon mi történne akkor, ha ez a rengeteg ember a külföldön megszerzett tudással, megtapasztalt másfajta kultúrával, életszemlélettel egyszer csak megjelenne Magyarországon?

Nyaralunk

GondolatokMa kőbányában jártunk, felmérni a jövő munkahelyét. Mi így "nyaralunk". Ja, ha már van aki annyi rá van "izgulva" a "magamutogatásomra", csak az ő kedvükért még két pillanatkép, igazolandó, hogy az FSZB aktív kiképzése alatt állok. És tényleg, ma adódott, hogy oroszul beszélhettem valakivel és ez őt és engem is meglepte. Ja, és ma azt is "megkaptam", hogy "velem zsarolja" Putyin, Orbánt. Szóval, kell ettől több?

A pápa szerint Hitler 1934-es beszédét idéző politikai szónoklatok hangzanak fel Európában

Belföld„A szuverenizmus elszigetelődő magatartás. Aggódom, mert elhangzanak olyan beszédek, amelyek Hitler 1934-es beszédeihez hasonlítanak: »Előbb mi! Mi… mi…«: ezek a gondolatok félelmet keltenek. A szuverenizmus bezárkózás. Egy ország legyen szuverén, de ne bezárt. A szuverenitást meg kell védeni, de óvni és előmozdítani kell a többi országgal, az Európai Közösséggel való kapcsolatokat is.

Kérdezz-feleltek?

GondolatokUgyan nekem van szegezve, de nekem van szeghúzó kalimpácsom. Már csak az a kérdés, hogy mi az emberi lét értelme, a többiről már nem is szólva.
"Jó napot szeretnék feltenni pár kérdést önöknek így ismeretlenül és közvetlenül...amit mindig mindenki félreért és másrészt mindig falak türkröződnak vissza nekem emiatt. Ezeket bárkitől is kérdezem nem mellesleg erősen időhiány miatt sem lehet ezekre a válaszokra megvilágosítani magam, mert hülyének néz. De mivel emberek vagyunk és emberien gondolkozunk és civilizáltak vagyunk, egymás között tudjuk, hogy mire gondol az az ember aki feltette ezeket a kérdéseket, mint én most. 25 pont következik. 1. Hova tudunk behangolódni halálunk után?

Jó hírek: úgy tűnik, divatba jött az ex-elnökök elleni bűnvádi eljárás és az őket védelmezőkkel szemben

Belföld a dirr-durr-csitt-csatt a volt szovjet tagköztársaságokban
Kedves Imre!
Írtad, hogy küldjem el, ha érdekes híreket találok.
Szerintem ezek biztató fejlemények.
Link
Link
Üdv:
Generálási idő: 0.46 másodperc
2,755,756 egyedi látogató