Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kisfiút gázoltak, lincshangulat alakult ki

BelföldSzögi Lajos azért megtanította, hogy ezekhez lánctalpassal és tolólappal kell menni! Nőne, mint a dudva, szaporodnak, mint a bolha...és hullaniuk kell, mint a legyeknek! Felügyelet nélkül volt, és kiszaladt az útra az a kétéves kisgyerek, akit elütött egy autó a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ópályiban.

MTI: A csehek nem keverednének más fajokkal

BelföldJah, csakhogy "Szlovákia" java Magyarország és lakosai harmada cigány. Upsz! Csehszlovákia....na az már kicsit más kérdés, de ha a zsidót kihirigejük közülük, le is lesznek fejezvr. "Leginkább a szlovák és a cseh lakosság utasítja el a faji keveredést" - adta hírül az MTI, ami alapján akár azt is gondolhatnánk, hogy máshol egészen elfogadott, ha valaki egy csirkével vagy a macskájával szeretne egybekelni. Magából a hírből azonban kiderül, hogy "másik faj" alatt az állami hírügynökségnél mindössze arra gondolnak, hogy valaki például ázsiai, esetleg zsidó.

Vesztésre áll az adóját visszakérő férfi

BelföldAki veszít, az nyer! A NAV visszamenőleges vizsgálatokat folytatott le Szentesi Kálmánnál és találtak is nála valamit, amire ő nem volt felkészülve, mondta a HírTV-ben, Kálmán Olga Egyenesen c. műsorában.

Filmajánló : The wall

TanácsadásNem egy jó film, de picológiai zsánere és közlendője okán hajrá! Amerikai zsoldosok döglenek Irakban és erre minden okuk megvan. Üzenet: TAKARODJATOK, vagy elpusztultok mind. Link

Földi: Másfél év múlva polgárháborúk lesznek Európában

BelföldItt már mindenkinek elment a józan esze, ami soha nem is vót? Ezek mesterséges és irányított szekven-ciák. Iszlám pártokat és belső háborús gócpontokat vizionál Európába Földi László. A titkosszolgálati szakértő szerint a kiképzett, fegyverrel felszerelt fiatal muszlim katonák hamarosan kilépnek a no-go zónákból.

A cigánykérdés, cigányállam, zsidó-tervek- újratöltve...és már megint igazam van!

BelföldKözzététel: 2017. aug. 12. Kapjon-e minden állampolgár havonta 100 ezer forintot? Miért lenne szükség cigány területi autonómiára Magyarországon? Ki tüntette el a felzárkóztatásra szánt milliárdokat? A ringben Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője és Kamarás István, az Opre Roma Párt elnöke. Link

Újabb moszkvai erődemonstráció

KülföldA por siet, a kő ráér. Miközben a diplomáciai patthelyzet nem látszik enyhülni Moszkva és Washington között, a közeljövőben Oroszország a Szovjetunió összeomlása óta a legnagyobb hadgyakorlatára készül. A Zapad (Nyugat) 2017 fedőnevű, szeptemberi erődemonstráció helyszíne ráadásul Fehéroroszország, így a balti államokban, illetve Lengyelországban állomásozó NATO-csapatok 150-200 ezer orosz katonával nézhetnek farkasszemet.

Királynők, akik megrontották Európát

KultúraEjnye no, semmi nem változott, sőt mindig is ez volt a zsidaj szemiták "vallása". No meg az "égő áldozat" is innen való. Kultusz, tudás és orgiák: ezt adta Fönícia a Nyugatnak (második rész)

Amerikában roma migránsok okoznak gondot

BelföldIntegrálják az "ameriakat" és lemennek állatba, bár elnézést az állatoktól ezekért... Kö-vetkeztetés? Még több pénzt nekik! Mexikóból utaztak Pennsylvaniába a romániai cigányok

Orális szexszel a depresszió ellen

TechnikaMost már értitek orbán miért g.ci és miért copatnak itt minden magyart, aki depis a sok zsidó-cigány görénytől? A buzik is mentális arcbapakolásnak használják a fehérjét, ezeknek szerint és ezért olyan kedélyesek. Az egyik legelterjedtebb modern betegség a depresszió. Hogyan tudunk ellene a legeredményesebben tenni? Hát spermával!

Meghalt a világ legöregebb férfija

TanácsadásEbből egy laikus is megértheti, hogy a gáz és a holokoszt a hosszú élet titka. Egy hónappal 114. születésnapja előtt meghalt Iszráel Krisztál, a világ legöregebb férfija Izraelben.
Generálási idő: 0.41 másodperc
921,855 egyedi látogató