Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Radnóti Zoltán: Nem igaz, hogy csak a zsidók számítanak

BelföldPár hónapja még kétmillió zsidóról hebregtél sunyi görény. Értem, hogy már rezeg a léc és most "nyitás" van, de nincs kegyelem! Elfogyott! Ha a zsidó közösség csak saját magával törődik, akkor elárulja a hitét, a Tóra tanítását, és önmagát is veszélybe sodorja. Radnóti Zoltán főrabbi véleménye.

A repülőgépek környezetszennyezése kimagasló

BelföldJé, akkor nem is káros sem a vegyipermet, se semmi, mindegy, csak utazz bammeg, mert az elsősegíti a faji keveredést, migrációt... Noha a légi forgalom egységnyi, utaskilométerenkénti szén-dioxid-kibocsátása duplája a személygépkocsikénak, és 1990 óta abszolút tételben meg is duplázódott a kibocsátás, a kerozinra mégsem vetnek ki ásványolajadót, a nemzetközi repülőjegyekre pedig áfát.

Bukarestben felháborodtak azon, ahogy a német média Erdély elcsatolásáról írt

Végül is, csak nézőpont kérdése, nem? Nagyon háborús ez a retorika. Lőporfüstös. Még jó, hogy nem rossz. Mögmondtam? Mög! A román külügyminisztérium sajtóközleményben fejezte ki felháborodását kedden, amiért a dpa német hírügynökség és – ennek alapján – a ZDF közszolgálati televízió megítélésük szerint „a történelmi tényeket elferdítve” tudósított a román centenáriumról.

Orosz offshore? Régi-új megoldással csábítaná haza a befektetőket Moszkva

KülföldMoszkva az új New York a Wall streettal, csak ott Fal sugárútnak fogják nevezni és persze a Fal is siratófal lesz, sokan fognak még ríni... Az üzleti világban orosz offshore-nak hívják, a valóságban azonban a hagyományos adókedvezmények csomagba szervezésével próbálja be-, illetve hazacsábítani a tőkét Moszkva. Könnyebb lesz tehát belépni a 146 milliós orosz piacra, ám a feltételek továbbra is szigorúak.

Karaul

BelföldLink Kulcsról, ha már Atacama kérte, hátha felmelengeti a szíveiteket!

Pintér hasonmás-verseny!

BelföldEz beszédes kis szerkesztés, nemde? Ugye azt már nem kell nektek ragozni, hogy Pintér Sándor egy fiktív személy, aki meg most megtestesíti, lopott identitást használ. Igen, az oroszok nem csak tudják, hanem használják is ezt a szarzsákot, ezért nem tudja a lebegtetett ilyen -olyan betegségei ellenére sem feldobni a pacskerját. Magával ránthatja ezt az egész rohadt zsidó bandát, "politikai elitet". Jakubinyi ügy megvan még? Most írtam Kanadába, de csak a kedvetekért!

Kormányszóvivő: kialakulóban van a közép-európai identitás

BelföldA zsidó-cigány mentalitás és a nemzet rabszolgaként kezelése már így is nívós, de lesz még hivatalos KGST is ebből. Kialakulóban van egy közép-európai identitás, mert Közép-Európában mindig is voltak olyan társadalmi, gazdasági, intézményes szempontok, amelyek különböztek a nyugat-európaiaktól – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtök este az M1 aktuális csatornán.

Skitek skytáknak

GondolatokEmlékeztek a videókra (Film Skitekre), melyeket készítettem úgy 6-8 évvel ezelőtt, és aztán törölve lett? Újra felraktam őket, a régiek közül némelyiket megtoldottam. Majd a következő újabb videókban már egy "negatív hangulat" is érződhet... Ez van, igazándiból nem volt cél... és szeretném leszögezni azt, hogy semmiféle negatív hatással nem szeretném a "kedélyeket borzolgatni". Érdekes, ahogy neki indultam anno az első részeknek, az ihlet megérkezésekor. Volt mikor nehéz, fárasztó, néha unalmas, egyszer-egyszer "szórakoztató". (és mivé is lett?) Igaz, ami a tárgyat érinti, illeti, valójában nem az, és igyekeztem komolyra fogni, így végül is talán ezért lett lehangoló (?) - nem hinném, csak a zöm valami "rózsaszín felleget" várna, ami egy szinten érthető, viszont ilyen világban, ilyen kort kell megélnünk... Vagy csak én látnám ilyen sötétnek a helyzetet?
Majd eldönti a kedves néző, ki fordít rá időt. Akit érdekel, az úgyis megnézi a hosszabb részeket.

A Jobbik legitimálta az antiszemitizmust a közbeszédben

Belföld"Gyerekek, könyörgöm akasszuk fel!" Link
Köves Slomó szerint be se kellett volna kerülnie a Parlamentbe egy ilyen embernek, mint Szávay István. Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetője a Hír TV-ben arról beszélt, a Jobbikban a parlamenti előrejutás érdekében felszíni változást hajtottak végre, de a színfalak mögött minden maradt.

Hatalomátvétel zajlik a világ színpadán - Örülhetünk, ha sikerül elkerülni egy háborút

TechnikaJé, hogy ez eddig nekem fel se tűnt! Bár, ahogy széjjelnézek, igazából semmi sem változott. Ugyanazok a mocskos zsidó szabadkőműves fattyak vannak ugyanazon helyeken. Ha ez változás, akkor én is sokat változtam. Hogy közben a "balosok" "jobbosok" lettek? Igen, ez komoly dolog. Lényegében a szar csak gyűlik, csak halmozódik radomra.
A 20. század végétől kezdve brutális fejlődésnek indultak a kelet-délkelet-ázsiai országok, élükön Kínával, mostanra pedig meghatározó szereplői lettek a világgazdaságnak. Növekvő gazdasági befolyásukat jól mutatja, hogy a világ GDP-jén belüli részesedésük 25 év alatt két és félszeresére nőtt (10%-ról 24%-ra), miközben az elmúlt évszázad meghatározó (fejlett, nyugati) nagyhatalmait tömörítő G7 részesedése 66%-ról 44%-ra csökkent. A szemünk láttára zajlik tehát egy gigantikus átrendeződés a világszínpadon, amelynek keretében az USA által vezetett nyugati világrend folyamatosan veszít befolyásából az ázsiai országok javára.

Jegyzők, mérnökök, menedzserek, és készek meghalni

TanácsadásIdióta poljákok! Olyan dezsavű érzésetek van, nem? Link "A legnagyobb veszély Oroszország és a terrorizmus", mondja a cseh nato volt főfax...
Gyilkosságok, kémhálózatok, a Krím annektálása. Oroszország ébredező imperializmusa és háborús retorikája joggal szül nyugtalanságot Európában, főként a velük szomszédos országokban. Finnország, Észtország és Litvánia mind növelte vagy növelni tervezi haderejét, Svédországban brosúrákkal készítik fel a lakosságot a gerillaháborúra, és most Lengyelország egészíti ki védelmét az Egyesült Államok Nemzeti Gárdájának mintájára tartalékosokkal. A WOT — Wojska Obrony Terytorialnej (Területvédelmi Erők) 2016-os alapítása óta 14 000 fősre duzzadt, ebből 12 000 ember tartalékos szolgálatra jelentkezett civil.
Generálási idő: 0.50 másodperc
2,059,284 egyedi látogató