Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Benkő Tibor szerint Székesfehérvár lesz a magyar katonák fővárosa

BelföldJudapest egy kicsit meg lesz cincálva! Székesfehérvár a magyar katonák fővárosa lesz, miután a Magyar Honvédség Parancsnoksága, vagyis a honvédség szakmai irányítása odaköltözik – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter csütörtökön a település polgármesterével közös sajtótájékoztatóján.

Szittyák vagyunk, és finnugorok

GondolatokMost olvastam (többet én sem tudok hozzátenni.) - olvassátok el ti is.

A lelkes ősmagyarok azt szokták képzelni, hogy az MTA-n parancsra árulják a nemzetet az idegenszívű finnugristák, ehhez képest az MTA fő őstörténésze maga is lovasíjász, aki türelmesen magyarázza az alternatívoknak, hogy a finnugor nyelv, a hun tudat és a nomád hagyományok jól megférnek egymással. Beszélhettek magyarul a Kárpát-medencében Árpádék előtt? Mi volt az igazi baj a finnugor nyelvészettel, és mi mindent értenek félre a dilettánsok? Káslerről, hun hagyományról és a magyar őstörténeti kirakósról beszélgettünk Sudár Balázzsal.

Az orosz gazdasági növekedés túl szép ahhoz, hogy igaz legyen

KülföldPedig igaz! Nem hiába a zsidó liberális lakájmédia szerint az orosz fiatalok zöme is inkább lelépne onnan, mielőtt bevonultatják a seregbe és véágóhídra küldik izrael érdekében. Na jó, nem egészen így írják, de írhatnák. Ott is szaporodik az orosz, lassan már többen lesznek, mint a betelepített kínai-muszlim izraelita többség. Mint az az orosz statisztikai szolgálat hétfőn nyilvánosságra hozott adataiból kiderült, az orosz gazdasági növekedés tavaly jóval meghaladta a várakozásokat. Ez persze nem jelenti azt, hogy az adatok helyesek.

Az Arab-félszigeten a pápa

BelföldEgy szót se higgyetek el ebből. Arról szól a "intifáda", hogy az összes "hivatalos" vallás megbukott. Bibliával mennek a "hugyozóba" és az átmenetet kell leszervezni, béke, barátság, szeretet és a többi fingszagúvá tett szabadkőműves ajvék közepette. Új világrend kezdődött. A cél a katolikusok jövőjének biztosítása a térségben
A katolikus egyházfők közül elsőként az Arab-félszigetre, az Egyesült Arab Emírségekbe látogatott vasárnap Ferenc pápa a vallásközi párbeszéd megerősítésének és annak céljával, hogy felkeresse a helyi katolikus közösséget. (A félszigeten mintegy 2,6 millió katolikus él.)

A noahita törvények

KultúraA keresztény holocaust gyülekező fekete felhői

Nagy esély van rá, hogy a kedves olvasó a legtöbb keresztényhez hasonlóan talán soha életében nem hallott még az írás címében szereplő ún. Noé-i, vagy noahita törvényekről. Pedig a legtöbb zsidó és keresztény teológus egybehangzó véleménye szerint ez a törvényzet van érvényben a nem zsidó emberiség felett. Miből is áll tehát ez az "egyetemes", és mégis alig ismert noahita törvényzet? A ‘noahita törvények’ mint ilyen kifejezés, nem található meg a Szentírásban. A kifejezés, és minden, amit arra építettek, a rabbinikus zsidóság által szentírásnak minősített Talmudból származik. Más szóval, az idevonatkozó nézetek bizonyos bibliai szövegeknek a rabbik által felépített tantételeit tükrözik.

Ahogyan én gondolom!

KultúraKedves, Imre akkor ide írom az én "olvasatomat" persze a idő engem is befolyásol és mindent ezért leírni nem tudok. Ezt majd ha akarod kiteszed, ha akarod változtasz, ez a te oldalad én ezt tiszteletben tartom. Persze nem minden tudás és tapasztalat ismeretében, de egy pár szkíta (szittya) magyar és keleti "bölcseletet" elolvasva "kirajzolódott" előttem egy olyan kultúra vagy rendszer amit először is, azért lehet úgy is nevezni, hogy - Szent korona értékrendje - mert egy olyan útmutatásnak a központi eszköze a Szent fokossal együtt amire ezek a hagyományok utalnak. Ilyen pl. Wass Albert Hagyaték c. műve amiben Apó a nemzet táltosa elmondja, hogy honnan van idézve a rovásos botján az írás. Ur városában mai Irak területén ezeket a kőtábláknak egy részét 1954-ben megtalálja egy régész és Philadelphiában őrzik.

A kazah puszta közepén épül a világ legnagyobb infrastrukturális beruházása

BelföldHorgos? Ordos? Amíg itten rágjuk a gittet, csendben épül az új világrend, minden nagyobb csatazaj nélkül. Ugye milyen érdekes ez? Kazahsztán és Kína határánál van az a pont, amely a legmesszebb van a világon bármilyen tengertől vagy óceántól. A legközelebbi tengerpart innen 2500 kilométerre van. A végeláthatatlan sivatagos sztyeppék és a Tien-san hegység vonulatai körül elhelyezkedő régió a világ egyik legkevésbé lakott része. Kazahsztánnak ezen a részén élnek az utolsók közé tartozó közép-ázsiai nomádok, és éppen itt épül a világtörténelem legnagyobb infrastrukturális beruházása.

MAGYAR SZFINX - A KÁRPÁTOK MÍTOSZA - 1. rész - Kubínyi Tamás és Szecsei Miklós - ÁKA 190202

BelföldTamásék ezt elég jól nyélbe ütötték. Sokat zsidózik, meg moszad is van és román is...szóval nem is értem, hogy annak idején mi lehetett a baj "velem", hisz már majdnem ugyanazt mondják, ugyanúgy, mint én. Link

Szemfényvesztők

GondolatokSemmi nem az, aminek lát-cikk! Van egy "pénzügyekért" felelős, van a "történelemért" és van az "emberminiszter" és van egy halott belügyminiszter, aki a képen éppen megölt zsidó másikkal mosolyog. Ez ma "Magyarország" és csodálkoznak, ha nem nézzük jó szemmel? :-)) Tényleg egy vicc. Még hogy holokauszt! De ezt csak bélmelegítésnek, így a februári korai nyárban.

A román gyarmatosítás miatt az erdélyi magyarságban megjelenő 'Oldalági erőszak'

Belföld-oszd meg és szólj hozza; sorold fel a kápóinkat!-
************************************************************ Szia Imre!
Amint többször emlitettem neked az oldaladra nem tudok regisztralni, igy ott sem hozzaszolni, sem cikket publikalni nem tudok. Valoszinü ezt tudatosan müvelik valakik az oldaladdal, s e miatt esett vissza a latogatok, hozzaszolok szama.
Utana kellene nezz ennek a gyanunak. Orrverzesig ujrairatjak az emberrel, regisztraciokor, a robotellenes kodot. Ez a trükk, mivel ujra ki kell tölteni az adatokat, hogy nem fogadja el az elavult kodot, ami rögtön elavul, ahogy elkezded beütni, s igy beleunsz, abbahagyod a regisztracios probalkozast. A lenyeg, hogy küldöm neked egy regi cikkemet közlesre. Mar nem emlekszem mi kesztetett arra, hogy ezzel a területtel foglalkozzam, de most, hogy a regi laptomat kiüritettem raakadtam erre a cikkre. A cikk tartalma a te szakterületedet erinti leginkabb. Az erdelyi magyarsaggal kapcsolatban irtam, de tulajdonkeppen ervenyes minden elnyomott nepre, nemzetre, etnikumra. Ezert a cikkem alapjan kerlek ird meg a velemenyed az anyaorszagi magyarsaggal kapcsolatban mikent latod ezt az oldalagi eröszak megjeleneset es müködeset. Mikent lehetne ellene vedekezni?!

Következzen a cikkem:


Oldalsó, vagy oldalági erőszak nem egy igazi ellenség ellen ható erőszak, hanem sorstársaink ellen a gyarmatosító által indirekt, rajtunk keresztül, és általunk gyakorolt, kikényszerített erőszak.
Ezt a konstrukciót használják gyakran a fejlett országokban mikor kisebbségeket gyűlöletre és erőszakra biztatnak más kisebbségek ellen.

Marci bizonyított

GondolatokLehetne jobb is, de az már bal lenne...
Generálási idő: 0.49 másodperc
2,281,105 egyedi látogató