Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Könyörület

GondolatokÖdön fogta tegnap reggel, de sikerült megmenteni. Nem vagyok oda az egerekért, potkányokért az udvaromban és a vakodokokat se nagyon kedvelem, ha túrnak. Viszont nagyon hasznosan túrnak és ha már a cica nem ette meg, akkor had éljen. Kivittem a határba, remélem boldog!

kérdés

Gondolatok"Te hogy birod ezt Imre?...ezt a nyomást? Hogy tudod elviselni azt, hogy így is úgy is az van és akkor amikór "ők" akarják?...ezt a bizonytalanságot? Azóta olvaslak amióta létezik az oldalad...és áldalak-mert neked köszönhetem, hogy mára átlátom a történések miértjét, valamint átkozlak, mert felnyitottad a szemem....gondolom láttad a Mártixot...tudod a pirulás részre gondolok. Hogy tudsz nem beleszarni a dolgokba?...tudván, hogy igazából semmit sem tehetünk(egyenlőre?), csak sodródunk.

Hivatalos: Netanjahu megkezdheti 5. miniszterelnöki ciklusát

BelföldEz már "királyság" nem? A cionista gépezet orbán és Putyin aktív közrefogásával remekül működik. Szerda délután hivatalossá vált, hogy Benjámin Netanjahu és a Likud nyerte meg az izraeli választásokat. Ellenfele, Benny Gantz a Kék-fehér pártból elismerte a vereséget.

Gondolatkísérlet: Magyarország = Erec Izrael?

Gondolatok1. A NATO Katonai Akadémia Geostratégiai Tanszékének professzora 1986-ban kiadott könyvében,
mely a Földközi tengeri országok geopolitikai szerepét tárgyalja az Izrael fejezetben kijelenti, hogy
Izrael nemzetközi támogatottsága arányosan fog csökkenni a közel keleti olaj mennyiségének
csökkenésével. Számításokat is végez tekintetbe véve az akkori fogyasztási trendeket. Az utolsó csepp
olajat 2032-2034 között fogják a térségben kiszippantani és ekörül Izrael össze fog omlani.

Térségünk meghatározó hadereje lesz a Magyar Honvédség

BelföldTak i bugyet! Shalom! Modern, ütőképes, a társadalom által is megbecsült honvédség épül ma Magyarországon – mondta Benkő Tibor honvédelmi miniszter április 10-én Budapesten, a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének elnökségi munkaértekezletén tartott előadásában.

Felhívás minden Magyarországon élő cigányhoz (2009)

GondolatokJé, már el is feledtem, hogy ezt is én írtam, pedig de! Most megdicsérem magam, ti úgy sem teszitek, inkább egymást marjátok! Hihi!
Kérdéssel kezdem. Tudjátok ki a cigány és milyen jegyek, tulajdonságok különböztetik meg más, államalkotó nemzetek tagjaitól? Hogyan különböztetitek meg magatokat a magyaroktól és egyéb kisebbségiektől? Mennyien vagytok, akik jelenleg még Magyarország vendégszeretetét és sok beilleszkedett nemzetiség, és saját fajtátok tisztességes, emberi módon élő és gondolkodó rétegének türelmét, békéjét élvezitek? Ismeritek a vezetőiteket, akik – néhány személytől eltekintve – köztörvényes bűncselekmények sorozatával gyanúsíthatók, miközben politikai és magáncélokra élnek vissza veletek? Tudjátok-e, hogy elszaporodásotok felborította a többségi társadalom labilis egyensúlyát, s bár gyermekeitek száma folyamatosan növekszik, munkátok nincsen, s gyermekeiteknek sem lesz esélye normális állás megszerzésére, sem a bűnözői lét államilag beépített csapdáinak kikerüléseire?

A cigánykérdés, cigányállam, zsidó-tervek- újratöltve (2010-ből)

GondolatokÉs újra és újra és újra....
Néha el kell távolodnunk tőlük ahhoz, hogy egészen közelről szemlélhessük az eseményeket. Megtörtént és most új benyomásokkal, néhány elemmel gazdagítva látom a teljes kirakóst, amelyet ellenségeink úgy próbálnak összeilleszteni, hogy mi azt észre sem se vehessük. Több elemét ennek a stratégiának már sikerült tetten érni, de most egészült ki olyan lényeges, a teles egész befogadáshoz szükséges elemekkel a képlet, amelyet már le merek írni a minden gondolkodó ember számára, rábízva döntést, hogy képes lesz-e mindezt ember módjára feldolgozni. Pontokba szedem a stratégiai lépéseket, majd pedig megindokolom azokat.

Cigány -magyar összefogás Erdélyben

BelföldMicsoda lehetőség, hogy ez eddig eszembe se jutott! Te, számolta már valaki, hogy mennyi magyart öltek meg a cigányok és mennyi cigányt magyarok? Az eltartásukról már nem is beszélve. A tolvajlásaikról se essék szó...! Szerintem fasza ez a cigány-zsidó komédia a sok degenerált jujdejó-idióta magyarjának. A pápua is mindjárt ott lesz. Forr picsa, meleg málé, rahedli cigány és rakás zsidó...szóval minden, ami a magyarnak dukál. A nemzetközi roma nap az együttélésben rejlő lehetőségekre figyelmeztet

Kulcsi országgyűlés nem csak PIsiseknek!

BelföldKulcson április 20-án, szombaton, délelőtti kezdéssel, estig-éjszakába hajlóan, lehet hajnalig is húsvéti feltámadunk! Gyülekezési cím: Kossuth L. u. 79. és folyam-atosan száll-ingózunk a tett színhelyére, ami a Duna partján (nem a tavalyi terep-rally színhelyén, hanem még ember-járta helyszínen kialakított "nemzeti feltámadás-központban" ) került kialakításra a négy elemből. Mindenki jöhet, de a legtöbbeknek kötelező! Kötetlenek leszünk és nemzetegyesítünk, meg ki tudja mi még Isten terve? Talpi bográcsol, de hozhattok magatokkal kenyeret, szalonnát meg ezt-azt, legfeljebb madárlátta módon kerül vissza hazurra. Aki még ezek után se tudja mit tegyen, hívja a 0670066600 számot! Azt nem tudom kié, de sejtem. Az enyém: 209359052. Link Rendezvény helyszíne: Hajós u. 135.

Még a betanított gyári munkás is többet keres, mint egy rendőr

BelföldJaj má, hát ez miért is fontos ennyire? Elképesztő ütemben fogy a rendőri utánpótlás: Öt év alatt közel negyedére esett vissza az ország négy rendészeti szakközépiskolájába jelentkezők száma – derül ki a Népszava cikkéből. Míg 2014-ben még bő háromezren jelentkeztek, tavaly már csak alig 1700-an, idén már csak feleannyian, mint egy éve. Ráadásul ez csak a jelentkezettek száma, nem is a felvetteké.

Demeter Ervin: Egyértelmű, hogy hazaárulás történt

BelföldCionista zsidó szinonímája az "orosz"? Az "oroszok" akarták a cigánygyilkosságokkal a moszadra terelt a gyanút? KGBéla mit szól ehhez? Demeter Ervinnél voltam 2008-ban az irodájában, könyvet is kapott és az In-kal témában megjegyezte, hogy "figyelemmel kísérik" az ügyeimet. Ehhez képest most is ott tartok, ahol...ezek a potkányoknak meg szálasit se rosszabb. Egyértelmű hazaárulás történt, egy ellenérdekelt titkosszolgálatot engedtek be az országba – jelentette ki Demeter Ervin, korábbi titokminiszter a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A polgári titkosszolgálatokat felügyelő egykori tárcavezető szerint a kémper nyilvánosságra hozott vádiratából nem csak az ügy szereplőinek, de az akkori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc felelőssége is megállapítható.
Generálási idő: 0.30 másodperc
2,486,843 egyedi látogató