Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A horvátok újabb válaszcsapása: egyetlen szerbet se engednek át a határon

KülföldÉs hol van még karácsony? Horvátország mostantól nem engedi határain belépni a szerb útlevéllel érkezőket. A szerb állampolgárok és a Szerbiában regsiztrált autók sem léphetik át a horvát határt.

"Hiába győzzük le az Iszlám Államot, diktátorok is kellenek a közel-keleti békéhez"

BelföldCsak a nyugati támogatással elsöpört tekintélyuralmi rendszerek visszaállításával lehetne stabil viszonyokat, működőképes államokat teremteni Afrikában és a Közel-Keleten. Így vehetnénk elejét az onnan induló népvándorlásnak – véli Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusa.

Feketének álcázta magát egy fehér aktivista lány, mert úgy gondolta, így többre viheti

KülföldÁtlagos "zsidó"...liberális agybaxott alakváltó... Rachel Doezal 13 éve még az egyetemét perelte azért, mert a feketéket előnyben részesítik vele szemben, aztán feketének álcázta magát: bőrét-haját befestette, és egészen idáig a legnagyobb, színesbőrűek érdekeit védő szervezet, a washingtoni NAACP vezetőjeként tevékenykedett.

Repülőhordozó hajók (kaptam)

KülföldRepülőhordozó hajók Link Orosz, iráni indai hadgyakorlat Link Link Link

Irán létében fenyegeti Izraelt; így gondolják az izraeliek

KülföldVesztüket érzik! Oroszország,, Kína Ázsiát "felszabadítja" az angolszász csürhe alól. Ja, ez nem vicc! A legfrissebb Peace Index Survey szerint az izraeliek döntő többsége sem a palesztinokkal való békekötésben, sem Irán pacifikálásában nem bízik.

Próba

GondolatokKorán van még gondolkodni a Biblián.
Generálási idő: 0.42 másodperc
843,321 egyedi látogató