Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szavazás

Kire fogok szavazni

Fidesz / Orbánia
Fidesz / Orbánia
2% [1 Szavazat]

ValaKIRE
ValaKIRE
17% [10 Szavazat]

Nem szavazok
Nem szavazok
81% [48 Szavazat]

Szavazatok: 59
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.03.11

'Tettesd magad kereszténynek' Így építi be híveit az Iszlám Állam

TechnikaA zsidók pont ugyanezt is ugyanúgy tetszik, csalással viselve háborút. Részletes útmutatóban ösztönzi angol híveit arra az Iszlám Állam, hogy tegyenek úgy, mintha keresztények lennének és így hajtsák végre a támadásaikat.

A svéd rendőrök elhallgatták a tinilányok szexuális molesztálását

KultúraDehogy hallgatták el, itt mindenki tudott róla, csak a szabadkőműves mocskos zsidó banda mostanra időzítette a "hűbammeg, de meg vagyok lepődve, hogy átbaxtak"-ot! Minden csalás és ámítás.
A befogadás barát migránspolitikájáról ismert Svédországban is robbant a „kölni bomba”. Másfél éve hallgatnak a szexuális molesztálásokról és az elkövetők kilétéről.

Túl sokat káromkodott, ezért nem taníthat tovább

TechnikaEzek szagot fogtak és adják a lovat, a büdös zsidó qva anyjukba a vasvellát! Hiába világhírű agykutató Michael Persinger, nem taníthat tovább az egyetemen, mert túl sokszor káromkodott. Pedig a professzor csúnya beszédének oka volt, amit el is mondott. Michael Persinger, a világhírű agykutató Kanadában, az Ontario állambeli Laurentian Egyetemen tanít évek óta. Idén azonban elvették tőle az elsős évfolyam pszichológia kurzusát.

Több mint száz szakember tette helyre Bagdy Emőkét

TanácsadásNa, kellett emlegetnem a "szakmát". Akinek eddig nem volt világos, hát ilyen a xar, ha megpiszkálják! Bűzlik. Ez program szerint fut. Emőkét felépítették, most beindul a verkli. Kiderül, hogy minden, amit a picolódiáról tudni véltél, felejthető. A pszichológus Kövér László és Ákos mellett szólalt meg, de a hétfőn megjelent állásfoglalás aláírói szerint nem lehet aktuálpolitikai szempontok szerint vizsgálni a kérdést.

Visszaeső bűnöző Soros mig­ráns­szer­ve­ze­té­nek élén!

BelföldMi a kérdés? A zsidó-cigányt kirakatba tették, még belügyminiszter is lehet vagy zizraelben, vagy újzizraelben. A rendőrsegg nem találja! Ostoba állat a "nép", de rendben van ez így. A Soros György féle Migration Aid magyar szervezetének egyik vezető arca visszaeső bűnöző – írja a ripost.

Most omlik össze a világ, amit 350 éve ismerünk

TanácsadásTényleg "összeomlik"? Nem kék arréb vonulni akkor? Henry Kissinger szerint a 17. század közepén Európában kialakult egy világrend, ami egészen mostanáig meghatározta a világ országainak működését. Ám ez a rend most szétesőben van. A 20. század második felének legfontosabb nyugati diplomatája tavaly ősszel írt könyvet erről, most megjelent magyarul is, Világrend címmel. Óvatosan fogalmaz, de a lényeg egyértelmű: sokkal több erőt kellene Nyugat-Európának mutatnia, és sokkal határozottabb amerikai politikát javasol.

Vokinysalak

GondolatokMár 2016-ot írunk? Ó, ha Orwell ezt megérhette vona! Remélem jól bírjátok a semmi változatlan kiteljesedését, míg valamivé metamorfizálódik és azt nem mondja: Drasztye tavariscsi! Igazság az, hogy nagyon nincs íráskényszerem és gondolataimat a gondjaim arányában igyekszem csökkentett üzemmódba helyezni, de köztünk legyen szólva, nem vagyok túl ihletett.

Nagyon filmajánló

TechnikaA remekmű címe: Durák Asszem nem kell fordítás. Rólam is szól és rólatok és remekül bemutassa ezt a mocskos buzi sz@rkupacot, amit "mi" világnak nevezünk, vagyis inkább már nem nevezünk. A film bemutassa, hogy a vezérkar összenőve mocskos korrupt banda és a "nép"...a "nép" nem ér egy fángli xart sem és mégis vannak, akik ezt nem akarják elfogadni! Link

Korrupcióért elítélték, most belügyminiszter lett

KülföldOtt is pintér sanya lett a góré? Ez viccnek is aljas, de hát be kék mutatni mindenkinek, hogy mik is ezek a zsidók valójában. Az izraeli kormány vasárnapi szokásos ülésén egyhangúlag jóváhagyta, hogy Arije Deri visszakapja a belügyminiszteri tárcát, noha belügyminiszterként elkövetett korrupciós vétségek miatt korábban három év börtönre ítélték - értesült a Ynet, a Jediót Ahronót című újság honlapja.

Már az igazságügyi miniszter is szervezett támadásról beszél

KülföldEz is egy pintér-klón? Ennyire idióták még mindig, vagy csak megjátsszák? Persze, hogy spontán volt, ezt mindenki tudhatta! Titkosszolgálatok szervezték és hajtatták végre! „Ne mondja nekem senki, hogy nem volt összehangolva és előre eltervezett” – nyilatkozta a német igazságügyi miniszter a Bild am Sonntagnak a kölni támadás kapcsán. Maas sürgős és alapos vizsgálatot sürget.

Már csak ő hiányzik: brit szélsőjobbos emigrálna hozzánk

BelföldGriffin a megélhetési "politikus", aki a vona-kodik? Gyere erre a zsidó-cigány nyüzsibe. Otthon érezheted magad idióta barma. Dáviddal orsós megkötötte a dogovórt? A radikális politikus szerint az angolok menekültként jönnek majd Kelet-Európába a liberalizmus elől.
Generálási idő: 0.56 másodperc
1,307,792 egyedi látogató