Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nemzetbiztonsági bizottság: szó nincs arról, hogy nőtt volna a terrorfenyegetettség

BelföldSőt, csökkent! Mivel a terrort a tittkosszolgálatok szervezik, így előre kiszámítható. Ők csak tudják.
Ezt mondta legalábbis Molnár Zsolt, a bizottság MSZP-s elnöke, miután a testület tagjai zárt ülésen tájékozódtak a felerősödő illegális bevándorlásról és a terrorveszélyről. Németh Szilárd fideszes alelnök szerint igenis van terrorfenyegetettség, amire az angol iskolát ért bombafenyegetéseket hozta fel példának.

'Lelőném az összes zsidót' – antiszemitizmus a holland iskolákban

TanácsadásTetszik a hozzáállásuk. Példaértékű! Azért jegyzem, mivel a zeurópai fehér húgyagyű úgy elzsidósodott, hogy képtelen már ezek ellen a férgek ellen még gondolatban is kezet emelni, így kampóra jön a muszlim. Újra meg köll tanulni ölni! Erősödik az antiszemitizmus néhány holland iskolában, különösen a muzulmán diákok körében, derül ki a kormány megbízásából készített felmérésből. A tanárok eszköztelenek érzik magukat a jelenséggel szemben.

E-Rezet

GondolatokA szaporodó jelek indíttatnak arra, amerre, megírni azt, amit, ti meg úgy gondolkoztok, ahogy! Mindenki a saját felelősségi körében és azon kívül is felelős a hatályos jogász-szabályok szerint is. Véssétek ezt észbe! Már szokásos gondom, gondolataim. A napokban érett meg bennem a közfelkiáltás veleje is. „Aki nincs velünk, az ellenünk!” Rövid algoritmusa: Ha nem, akkor igen! Matematikailag: 0=1

Krétakör

VersekMég 2006-ba írtam, 10 éve. Ma már Kreténkör címet adhatnék neki.

Izrael és az exodus sosem létezett

KultúraHaladunk a cionista zsidó maffiaállam, világot átszövő maffiaszervezet felszámolása útján. De haladunk tényleg? Semmilyen arheológiai bizonyíték nincs arra, hogy a bibliai időkben létezett Izrael állam, vagy, hogy lett volna exodus, állatja a zsidó régész és nem is egyedüli ebben. Még Jerikót sem találják, viszont a Közel keleten minden régészeti emléket igyekeznek megsemmisíteni, ami cáfolná bibliai hazudozásukat. A zsidó nép egy maffia-szerű bűnszervezet, mely genetikailag kódja autentikus. Hazugság "vírusával" fertőzött és fertőz.Link Link

Sz. Kovács Péter: Züllött világ

GondolatokAhogy hallgatom Csajkovszkij csodálatos zeneműveit, átjár a Teljesség, egyszeriben tökéletes nyugalmat, telített érzéseket érzek, semmiféle hiányérzet nem sanyargat. Ajánlom figyelmébe mindenkinek e nagyszerű zeneszerző műveit, érdemes őket hallgatni, gyakran is. Nincsenek felesleges dallamok sehol, telített az egész zenei élmény, a hangok varázslatos világokat kapcsolnak össze, tökéletes az egész, egyben, ezért magában hordozza a halhatatlanságot.

Új magyar nemzeti légitársaság?

BelföldÚjmagyar? 66 éves MALÉV után direkt járat indul a Dohány-utcai gyűjtőpont és a szibériai gulág közt? Lesz orosz atomblokk, metro és persze fegyverzet is, csak türelem. Már csak magyar embereknek kék lenni, de az egyre deficitesebb. Egy új magyar nemzeti légitársaság alapításáról tárgyalt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) illetékese és az orosz Szuhoj repülőgépgyártó képviselője hétfőn Budapesten - hangzott el az M1 aktuális csatorna híradójában.

India betiltotta a Facebook internetet

TechnikaTrnasznacionális korporációk? Coca, Meki....Nestle...? A netsemlegességre hivatkozva az indiai hatóságok megtiltották, hogy a Facebook ingyenesen tegyen elérhetővé egyes internetes szolgáltatásokat – derül ki az indiai távközlési hatóság hétfői bejelentéséből.

Előre be nem jelentett hadgyakorlat kezdődött Oroszországban

KülföldNekem szótak! Vagy nem? Na mindegy, tudtam róla. Csak ez már nem igazán "gyakorlat". Oroszország előre be nem jelentett hadgyakorlatot kezdett hétfőn hajnalban a déli katonai körzetben, hogy ellenőrizze csapatainak harci és védelmi képességét az esetleges terrortámadások és más típusú „kihívások” esetén – jelentette be Moszkvában a hírügynökségeknek Szergej Sojgu védelmi miniszter.

Felmentették a titkosszolgálat vezetőjét

KülföldDragan-LozancicKolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő felmentette hivatalából Dragan Lozancicot, a horvát nemzetbiztonsági és hírszerzési ügynökség (SOA) vezetőjét, amiért megsértette a biztonsági és hírszerzési törvényt — írja az MTI.

Az ellenzék lemészárlására szólított fel az egyiptomi igazságügyi miniszter

TanácsadásMár csak a zsidókat kell terrorszervezetté nyilvánítani, mert ugye már azok, csak még nincs minden kész a holokoszthoz. Pár stadion még hiányzik. A szívemben tomboló tűz addig nem alszik el, amíg minden egyes vértanúért cserébe a Muzulmán Testvériség 10 ezer tagját meg nem ölik – mondta Ahmed ez-Zend a Szada el-Balad.
Generálási idő: 0.45 másodperc
1,451,401 egyedi látogató