Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán az utódjáról, nyugdíjba vonulásáról és Simicskáról

BelföldEnnek meg benyomták a zigazságszérumot? Tavasszal a Bibó Szakkollégium vendége volt Orbán Viktor. Az esemény nem volt nyilvános, mégis készült róla hangfelvétel, amelyből korábban kiderült, miért nincs nő a kormányban. A 444 most a hangfelvétel alapján arról ír, hogy a kormányfő már keresi utódját, akinek bírnia kell a folyamatos karaktergyilkossági kísérleteket.

A hidegháború óta nem volt ilyen súlyos megosztottság

KülföldMeleg-háborút akartok? Lőszar van hozzá elég! Még hogy háború..., ki az a hülye, aki ilyet mond, hisz béke van! A jelenlegi geopolitikai helyzet súlyos politikai megosztottságot okozott az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezeten (EBESZ) belül – hívta fel a figyelmet hétfőn Lamberto Zannier, a szervezet főtitkára.

Orbán: öt-hat órán múlt az államcsőd

BelföldDe rég is volt, tán igaz sem volt. De sokan néztek akkor is idiótának, ahogy most is, de majd pár év, vagy nap múlva kimondják, hogy hát .... és mindez nem számít egy lyukas kutyafngot sem. :-)) Idén tavasszal volt a Bibó Szakkollégium vendége Orbán Viktor miniszterelnök, aki egy zártkörű beszélgetésen vett részt. Az eseményről kiszivárgott hangfelvételekből idéz a 444.hu. Ezeken Orbán többek között arról beszél, hogy 2011 őszén néhány órán múlt, hogy nem lett fizetésképtelen Magyarország, ezért kellett újra bejelenteni, hogy az IMF segítségét kérjük.

Bumerángatózás

GondolatokNevezhetnénk kapkodásnak is, de végül is miért ne! Az. Van pár „benyomásom”, ami ha nem is kívánkozik nyilvánosság elé, azért leírom, hisz nincs jelentősége, ti meg nem számítotok „nyilvánosságnak”. Csak nézőpont kérdése a látvány értelmezése. Kezdjük a végénél? De hol a vége, hisz az eleje se látszik Trisztán. Hát még Izolda!

Minden holokauszttúlélőt gyötör a lelkiismerete

KultúraSzaporodnak, mint eső után a mérges gomba, de nem csoda ha a "lelkiismeretre" hivatkoznak, mert mind hazudik és ez bizony kicsit túl (É) lő már minden pofátlanságon. Fahidi Éva 18 éves volt, mikor elhurcolták az auschwitz–birkenaui koncentrációs táborba, hetvenegy évvel később pedig élete első táncelőadására készül a Tünet Együttes Sóvirág című darabjában, amely részben az ő tragédiáját dolgozza fel.

Időutazók a Rogán-bizottságban?

BelföldAz EU egy kalap zsidó-sz@r, amibe beleverik az orrodat! Ez a kötvény csak arra lett "létrehozva", hogy a "leleplezés" minél patentabb legyen. Furcsa figurákra bukkanhatunk a letelepedési kötvényt értékesítő cégek háza táján
A bélyegzők tanúsága szerint a liechtensteini hatóságok által bepecsételt dátumnál négy nappal korábban érkezett meg az Országgyűlés gazdasági bizottságához az a két kérvény, amelyeket a hercegségben bejegyzett közvetítő vállalkozások adtak be a letelepedési államkötvények forgalmazásának engedélyezésére.

A migránshullám felrobbantja Európa válsággócait?

KülföldZsidók, arabok, cigányok, buzik, szabadkőművesések, titkosszolgák, vazallusok, janicsárok ...tele-tele gennyes góccal ez a ganédomb! Ideje pukkantani! Ezernél is több olyan terület lehet Európa nagyvárosaiban, ahová kívülállóknak életveszélyes a belépés. Az úgynevezett no-go zone-ok („ne menj be” zónák) közül sok köthető muzulmán kultúrkörből érkező bevándorlókhoz.

Információs-háború

TechnikaAz információs-háború az Irányítók és az emberek között zajló, korunk (XXI. század) legmeghatározóbb háborútípusa, melynek több vonatkozása is van.

Fontos

GondolatokNézd, itt reklámozza a Fidesz-Habony-Finkelstein Művek a muszlimok közti ellentétet: arab-perzsa, síita-szunnita- ami soha nem volt, mindenféle megközelítésből bonyolult mátrixban! Ez kb Pont olyan New Yorkban lévő sorosfélék meg a budapesti orbánfélék síita szunnita ellentéte, ami látszólag van, de egyébként meg azt lesik, hol szophatják egymás faszát- ahogy zsidó ellentét sincs, úgy ez sincs- csak a zsidók próbálják gerjeszteni, meg tesznek úgy mintha lenne!

Új világ

KultúraVicc, de biztos?

Forradalmi emlékév lesz 2016

BelföldNofene! Semmi holokosztos zsidó cafrang, hanem "forradalom" és egy kommunista g.ci és egy lebukott zsidó besúgó ad arcot hozzá? Tiszta sor. Kormányhatározat született arról, hogy 2016-ot az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékévének nyilvánítják. Az emlékév fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke, védnöke pedig Wittner Mária lett.
Generálási idő: 0.56 másodperc
921,866 egyedi látogató