Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán szerint hozzá kéne nyúlni az EU alapszerződéséhez

BelföldKóhn-föderatív jew-rópát a "nemzeti" függetlenség hamis zászlaja alatt, de tetszik, hogy ez a zsidó csürhe hogy riszálja a seggét. Sietniük kell, mert nem szabad lekésniük a zausici vona-toth. Európai helyett nemzetállami megoldásokra van szükség az illegális bevándorlás kérdésében Orbán Viktor miniszterelnök szerint. A kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában szólt a paksi atomerőmű-bővítésről is, és kiállt a beruházás megvalósítása mellett, úgy fogalmazva: "olcsó áram egyenlő Paks".

Itt van a Gorilla második felvonása?

KülföldAz első is csak fing volt a zsidó biliben! Lesz 3. is, és addigra meg kék érteni, hogy ez a banda mind egy szálig egy zsidó-maffia tagjai. Ismeretlenek a Gorillához hasonló hangfelvételek átiratait hozták nyilvánosságra. A Denník N szerint a felvételeket a kémelhárítás a Szlovák Információs Szolgálat (SIS) korábbi kémelhárítási főnöke, Ľubomír Arpáš készítette. Az anyagot a napilap internetes címére küldték el. Nézze meg, mit mondtak Bugárról és Berényiről!

A terroristák célja az iszlámellenesség megteremtése világszerte

KülföldElnök: A terroristák célja, hogy iszlámellenességet gerjesszenek
A Kulturális Forradalom Legfelsőbb Tanácsának ülésén Rouhani elnök elítélte a legutóbbi terrortámadásokat Libanonban és Franciaországban, valamint az orosz utasszállító ellen, és azt mondta: "Az ISIS terroristák célja egy iszlámellenes hullám megteremtése a világban."

Egy deviza alapúnak titulált tárgyalás margójára

BelföldA siker
Mint tudjuk, a deviza alapúnak mondott csalási befektetés kb. másfél millió családot érint és alig 12.000 hiteles perel , ami szégyen. Inkább fizetnek, tönkremennek, elválnak, öngyilkosok lesznek. Az utolsó információ a 4.300 öngyilkos, de néhány hónapja egy mentős is átment az „ örök vadász mezők”-re. Tudok olyanról hogy a hiteles feleség elvetélt, majd elváltak, most pedig már gyógyíthatatlan rákos. Egy másikat a férje hagyott el a hitel miatt, egyedül küszködik.

Hadgyakorlatra készül Oroszország a Földközi-tengeren

KülföldHol? Pont ott! Oroszország arról tájékoztatta a libanoni hatóságokat, hogy a Földközi-tengeren háromnapos tengeri hadgyakorlatra készül, amely érintheti a polgári légi közlekedést Libanon felett - közölte pénteken a libanoni nemzeti hírügynökség.

Tárgy:Könyvajánló minden embernek

GondolatokHelló Imre! Ezt már olvastad? Erősen ajánlom mindenki figyelmébe, mentse le mindenki ezt az írást, aki csak tudja, mert hamarosan terjeszteni kell széltében hosszában, hogy mindenki tudja kiket is engednek ránk Európa legmocskosabb neoliberális haza, nemzet és fajárulói és azok cinkosai, a jogvédők. Link

Ez nem az, amire gondoltok, vagy mégis?

Gondolatok

Miért pont Párizs?

GondolatokTom Cruise múlt évi filmje (A holnap határa) szerint a csúnya rossz megszálló zsidó gonosz a Louvre mélyén lakozik. Le is győzte! De a Mátrixban is "a francia" az alvilág perverz disznó "ura". De ettől eltekintve a gonosz francia szabadkőműves zsidó a trikolórjával most a maci trikolórjával közösen rak rendet "Izraelben".

Córesz a zsidó hitközségeknél: ma kizárhatják Köves Slomó rabbitársát

BelföldMár bezárni kék az összeset egy jó kis lágeroztatásra, ahogy mindig is szerették, csak most sokkal jobban! Persze demokratikusan! Ma délután kizárhatják egy budapesti zsinagóga közösségét a Budapesti Zsidó Hitközségből. Ezzel új fejezetéhez érkezhet a neológ szervezetek és a Köves Slomó-féle Emih viszálya.

Lemondtak a lengyel polgári és katonai titkosszolgálatok vezetői

KülföldLesz öngyilkosság is, meg minden? Az a zsidó-összeesküvő qva anyját a rohadt cionista világnak! "Lengyel" zsidó, "magyar" zsidó két jó kóhnspiráns? FSZB rendezkedik? Az új lengyel kormány parlamenti jóváhagyását követően, csütörtökre virradó éjjel lemondott négy lengyel titkosszolgálati főnök, a Belbiztonsági Hivatal (ABW), a hírszerzés (AW), a katonai elhárítás (SKW) és hírszerzés (SWW) vezetője, a lemondásokat a kormányfő elfogadta - jelentette a lengyel média.

Judapest

BelföldA kormány 2,1 milliárd forint hozzájárulást nyújt
Vasárnap az Európai Maccabi Konföderáció (European Maccabi Confederation – EMC) Magyarországnak ítélte az 2019-es Maccabi Európa Játékok megrendezésének a jogát. A hír kapcsán Jusztin Ádámmal, a Maccabi Vívó és Atlétikai Club elnökével és Carlos Alberto Tapieroval, a Maccabi Világszövetség főigazgató-helyettesével beszélgettünk.
Generálási idő: 0.38 másodperc
1,093,739 egyedi látogató