Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Norvégia megcsapolja az állami olajalapot

KülföldNa végre! A vikingek egyre fickósabbak! A NOK egyre gyengébb és az angol Font mögül dől ki, ami viszont a Dolllár mögött áll. Jó kis szabadkőműves coki. Korábban még soha nem nyúltak hozzá a világ legnagyobb állami pénzalapjához, de most ez a nap is eljött.

Oroszország tovább menetel a szovjetizáció felé

KülföldA projekt főszponzora a Csillagközi Föderáció. Az elmúlt 24 órában több olyan esemény is történt, amelyek azt mutatják, hogy Oroszország politikai és szociális fejlődése éles kanyart vett, és a múlt felé fordult. Szimbolikus, hogy a fentebb felsorolt események egy napon történtek, de valójában csak ráerősítenek az elmúlt években elindult tendenciákra.

'Ilyen veszélyt még sosem tapasztaltam', aggódik az MI5 vezetője

KülföldVan egy csomag zabszemem. Míg nem vót dógom, nektek hegyezzem, hátha még felcsúszik. Kéritek, vagy már a sok buzi segglyuknak mindegy? A brit titkosszolgálat vezetője 32 éves karrierje során nem tapasztalt még ennyire fenyegető a dzsihadista terrorveszélyt Nagy-Britanniában. Arra figyelmeztetett, hogy az egyre erősebb Iszlám Állam mellett nem szabad elfelejtkezni a szintén aktív Al-Kaidáról sem.

Orbán: Európát elárulták

BelföldA vajda összeesküvő zsidó parajnás lett és összeesküvést vélelmez? Há, ha felkészületlenek voltak, az nem azért volt, mert nem szóltunk időben, a büdös zsidó qva anyjukba a vasvellás bélukát! Nem lehet véletlen Orbán Viktor szerint, hogy naponta ezrével érkeznek Európába a menekültek, és az sem lehet véletlen, hogy ez a nagy európai államokat felkészületlenül érte. Ezért a magyar miniszterelnök a háttérben jól szervezett, nagy pénzeket mozgató, aktivista vezetőket sejt.

Keresztény cionizmus? Szóval a hitgyüli zsidó 5. hadoszlop a nemzettesten belül.

BelföldA Hit Gyülekezetének ex-SZDSZ-es vezetője savazza volt pártját
A migránsválság miatt a Hit Gyülekezete végleg szakított a liberális értelmiséggel, a párt egykori képviselője pedig – a keresztény cionizmus jegyében – a Beszélőben vitatkozik egykori társaival.

Na, ki érzi úgy, hogy "ki van égve"?

TanácsadásMost nem azért mondom, de már 10 éve is ki voltam. Ehhez képest most már samot sincs bennem, de a magánélem legalább az mint a nagyharang! Kialakulásának fázisai: Idealizáció szakasza: túlzott lelkesedés, fokozott teljesítmény
A realizmus fázisa: amikor a lelkesedés alábbhagy
A stagnálás vagy kiábrándulás fázisa: amikor a munka már nem jelent örömet
A frusztráció fázisa
Az apátia/fásultság fázisa és/vagy a pálya elhagyása, az illető már a magánéletben sem talál semmi örömet

Olajháború zajlik Oroszország és Szaúd-Arábia között

KülföldUgyan már! Másról sem olvasni, csak a szaúdi királyi ház és a cigány banda dorgos, kurvás, kötsögös és egyéb zsidós, nőbántós, perverz, rabszolgatartós...kivégzéses, csonkításos ügyeiről. Ez sima információs sakk-matt, s ha usa elhúz a környékről Kuvait meg most nyitott gigagabankot ott, így vagy beállnak a sorba, vagy mehetnek kecskehágóra.A kezdetek

Az Európai Parlament szerint Edward Snowden hős, akit védeni kell

KülföldÍgy születnek a modern "hősök". Tegnap még összeesküvés-kotnyeles, holnap meg már..., de kevesen érik meg a holnap utántot is. Mesterséges itt még a gravitáció is és csak az esik fel, amit nem akarnak, hogy le. Az Európai Parlament (EP) arra kéri az uniós tagállamokat, hogy mint az "emberi jogok védelmezőjé"-nek, garantáljanak védelmet Snowdennek.

Kiszállt a magyar állam az OTP-ből

BelföldMegy szépen? 14,1 millió darab, piaci árfolyamon közel 80 milliárd forintnyi OTP részvényt értékesítettek, amely a teljes mennyiség több mint 5%-a, az eladó, a magyar állam volt, a részvényekkel való kereskedést a mai napon felfüggesztették.

A cseh exelnök nem európai, de oroszimádó

KülföldNéha a bagzó macsák hangja is éneknek tűnik. Mindig nagy mókamester volt a cseh exelnök, ha Európáról volt szó. Elmondta, hogy rühelli a központosító EU-t, tojik a V4-re és Oroszország a nagy királyság.

Összeállt a TEK a Hezbollahhal?

BelföldSzijjártó most Libanont mentené meg
Generálási idő: 0.46 másodperc
997,833 egyedi látogató