Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Izrael állhat a párizsi merénylet mögött a fideszes polgármester szerint

BelföldAntiszemitának lenni hazafias kötelesség! Córesz van, mert a jól fizetett selyemfiúk egyre parajnásabbak lesznek. Azért ne higgyeTEK a látszatnak! Ettől még fel kell akasztani mindet, persze demokratikusan! Huszár Gábor, Szentgotthárd polgármestere szerint „bizonyos üzleti körök” és a zsidó állam állhat a párizsi terrortámadások mögött. A fideszes városvezető erről az önkormányzat november 16-i bizottsági ülésén beszélt a többi képviselő előtt.

TEK .... ezek a fijjúk meg a HAJDÚ...

BelföldTörténelemmániás felvidéki magyarokat nézett nemzetközi terroristának a TEK

Teljes lyukra futásnak látszik a TEK nagy durral bejelentett hatalmas leleplezése: a bíróság elutasította már az előzetesbe helyezést is, miután kiderült, hogy a "nemzetközi beágyazottságú szélsőségesek" szimpla világháború-rajongó fiatalok, akik az erdőben találták a fegyverrelikviákat. Hajdu János TEK-vezető kedden még bombalaboratóriumról beszélt. Az Index úgy tudja, a terrorelhárítók a parlament nemzetbiztonsági bizottsága előtt sem bontották ki az igazság minden részletét.

Klímakészültség Párizsban

GondolatokEsedékes a "világkormány", mert itt a migráns-invázió, klímahisztéria (időjárásfegyver), vallási őrület és már csak az "ufo" hiányzik. Ezt csak közös erővel állíthatja meg a zsidó szabadalmaztatott kőművesés. Kezdetét veszi az ENSZ klímakonferenciája, amely a terrorizmusnál is nagyobb kihívással igyekszik szembenézni. A világ 195 országa az éghajlatváltozással igyekszik felvenni a harcot a nemrég megtámadott francia fővárosban.

A szélsőségesek Törökországból kapnak fegyvereket

KülföldÓ, Oszmán Birodalom? Nem én mondtam. Fegyverek? Egy szállítmány ide is jöhetne már, persze demokratikusan! Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet Törökországból kap fegyvereket - közölte Valíd Muallem szíriai külügyminiszter november 27-én, pénteken Moszkvában, ezzel összegezve megbeszélését Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel.

Orbán: Nem tűrjük el a kényszerbetelepítést

BelföldOpsz, mi lesz a sok tetves zsidóval? Kitakarítj-átok, mintha nem is lettek volna már betelepítve? A sok retkes cigány, akit biológiai fegyver gyanánt szaporítva telepítettetek be? Van jó válasz? Anyagilag hajlandó támogatni Magyarország az unió menekültügyi akciótervét, de kényszerbetelepítést nem fogad el, jelentette ki Orbán Viktor Brüsszelben az Európai Unió és Törökország közötti csúcs előtt.

Netanjáhú kiosztott egy sallert a Moszadnak

KülföldDagan mikor is "mondott le"? Mindegy, csak B'nai B'irth-es legyen és Chábád Lubavics-os, akkor már passzol is a mocskos zsidaja. Azért megy a mocorgás, nemde? Zúgolódnak az izraeli hírszerzés, a Moszad vezetői, mert Benjámín Netanjáhú miniszterelnök kívülről nevezne ki új igazgatót a szervezet élére a légierő volt főparancsnoka személyében – értesült az Ynet, a Jediót Ahronót című újság portálja.

Izrael diplomáciai képviseletet nyit Abu Dhabiban

KülföldVilág zsidajai, terroristái egybesüljetek! Izrael diplomáciai képviseletet nyit a zsidó állam létét eddig el nem ismerő Egyesült Arab Emírségek fővárosában, Abu Dhabiban. A két ország között nincs diplomáciai kapcsolat.

Joint Training; Joint Work

KülföldUgye nem tudtátok, hogy a csehszlovákok itt gyakorolnak még mindig, persze transzportot a Balaton határvidékén. The Slovak and Czech soldiers participating in the combined training “Balaton 2015” are actively doing their share of the logistics tasks in the Hódmezővásárhely garrison of the HDF 5th “Bocskai István” Infantry Brigade.

Szex közben robbantották fel az orosz politikusnőt

KultúraStílusos, tipikus isis-munka. A tek már nyomoz az fszb felkérésére. Novoszibirszk - Szexre kényszerítette, majd saját magával együtt felrobbantotta politikus feleségét egy féltékeny szibériai férfi.

Orbán Viktort akarták meggyilkolni -VIDEÓ

BelföldAjvé! Coresz! Gyula annyit beszélt már, hogy ideje volt ráfigyelni. A terv az lehetett, hogy tengeralattjáróval közelíti meg a cigány-zsidót a zsinagógában és ott lehógolyózza! Orosházival mi van? A blikk úgy tudja, hogy mindkét gyanúsított hatvan év feletti, a „Magyar Nemzeti Hadsereg” tagjainak mondják magukat.

Európa széteshet, mint a Római Birodalom

KülföldÉrzitek ezt a lágy zsidó xarszagot? Holland miniszterelnök is egy géniusz lehet, mint a többi xarházi. A bevándorlási válság miatt Európa széteshet, mint a Római Birodalom, vélte Hollandia miniszterelnöke.
Generálási idő: 0.56 másodperc
1,247,648 egyedi látogató