Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Európa háborúban áll, Angela Merkelnek le kell mondania'

BelföldDe okosak lettünk, de nagy lett a pofánk, de hülyék vagyunk! Földi László volt titkosszolgálati vezető szerint a bevándorlás kérdésének kezeléséhez először is ki kellene mondani, hogy Európa háborúban áll, Angela Merkel német kancellárnak pedig le kellene mondania.

Putyin az ENSZ-ben: össze kell fogni, mint egykor Hitler ellen

KülföldNevezzük a helyzetet "Hitler-paradoxonnak"! Szóval Hitler a "jófijú" valójában gonosz cionista zsidó, miközben állítólag nem, és a liberális zsidó gonosz nácik valójában ...mi van? Szóval össze kell fogni a mocskos zsidó "ellen", de persze a zsidók mentéséért, mert ugye "bajban vannak". Putyin megoldja a deportálást és menekítést a "kóhn-fliktuszónából". Vlagyimir Putyin orosz elnök az ENSZ Közgyűlésében felszólalva egy szélesebb körű nemzetközi terrorellenes koalíció létrehozását sürgette, amelyben a muszlim országok, köztük a szíriai kormányerők kulcsszerepet játszanának. Az általa felvázolt koalíciót a Hitler elleni egykori összefogáshoz hasonlította.

'Kedves barátom'; írta Gandhi Hitlernek

KülföldNyitni kék egy "napi Hitler" rovatot, bár Putyin figyelmeztetett rá, hogy nem kéne emlegetni sem, mert odabax! Nos, a médiahecc remekül meg van szervezve, már csak a csattanó hiányzik. Az indiai függetlenségi mozgalom vezetője, a békés ellenállás jelképe két levelet is írt a náci Németország Führerének.

Oláh Ibolya: 'Meleg vagyok. Nem félek kimondani'

BelföldBuzi is cigány is..."Magyarország, te vagy a seggemre írva...Magyarország! Te vagy a szívembe írva.
Magyarország! Te vagy a lelkemre bízva. Magyarország,...Gyere és egyszer végre, amikor új nap ébred,
te várj! Gyere és bújj hozzám újra Magyarország! Én ezer év óta várlak már... "
Először mesélt Oláh Ibolya arról az időszakról, amikor a nyilvánosság megtudta, hogy leszbikus. A Megasztár egykori versenyzője azt is megosztotta Friderikusz Sándorral, hogy hogyan fogadta a hírt élete szerelme, Pisti.

Jelentés: politikai cunami várja 2015. évben Izraelt

KülföldPress TV: Az izraeli külügyminisztérium figyelmeztette a kormányt, hogy a tel aviv-i rezsim egy "politikai cunami"-ba kerülhet 2015. évben a diplomácia kapcsolatok tekintetében, különösen a palesztin állam várva várt elismerése kapcsán. Az izraeli külügyminisztérium kedden kiadott jelentése szerint ez az év lesz a legrosszabb a cionista rezsim által gyakorolt politikai nyomás szempontjából.

Gyurcsány: 'Kedves roma testvéreim!'

BelföldKormány zsidó-cigányok! Jól adagolják, nem? A Roma Büszkeség Napja alkalmából írt a Demokratikus Koalíció elnöke. Gyurcsány Ferenc nyílt levélben fordult a magyarországi romákhoz, akik nap, mint nap megküzdenek az előítéletekkel és a társadalmi kirekesztéssel.

Kormányzsidók

BelföldMi van itt, kérem! Tán nem zsidajkodnak? Még a végén csak meg kell holokosztolni a mocskos bandát, oszt jól nézünk ki! A honi zsidóság számára egyre újabb és újabb karrierlehetőségeket kínál az ismét virágba boruló magyar élet.

Elszabadult a pokol Izraelben

KülföldA sok kis kipás cion-geci kocogni készül... Tegnap is folytatódott az erőszak Izraelben. Maszkos palesztinok egy csoportja felgyújtotta József sírját Nabluszban, délután fotóriporternek öltözött fiatal késelt meg egy izraeli katonát. A merénylőt a helyszínen lelőtték. Ugyancsak tegnap Kelet-Jeruzsálem egyik arab lakónegyedében egy ellenőrző pontnál elrejtett csőbombára bukkant az izraeli határrendészet. A bombát sikerült hatástalanítani.

Orosz tábornok: Naponta száz fegyveres menekült megy át Törökországba

KülföldMi van? Nem hiszem el, hazudik! Itt mindenki olyan rendes kis kipás krapek, haver, nem lehet igaz!
A híradó.hu idézi Andrej Kartapolov tábornokot, az orosz fegyveres erők helyettes vezérkari főnökét, aki Moszkvában beszélt erről.

Felbomlik a régi rend Európában - senki sem tudja, mi jön

KülföldKatolikus (jujdejó-szabadkőműves sátánista zsidók) állatok azok, ahogy ki lehet venni a körvonalakból. Kaotikus állapotok alakulnak ki az európai országokban azt követően, hogy megingottak a hagyományos politikai erők, miközben az újabbak még bizonytalan lábakon állnak. Ez megnehezíti, ha nem teszi lehetetlenné, a gazdasági reformok végrehajtását is.

Zsidó olimpia előbb lesz Budapesten, mint olimpiai játékok

BelföldElőbb egy kiadós holokoszt? Aki marad, azt a paralimpián a munkatáborokban. A zsidó olimpiaként is ismert Maccabi Játékok európai változatának Budapest lenne a házigazdája – jelentette be Lázár János a Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint kétmilliárd forintból megszervezhető lenne a rendezvény, amelyet idén Berlinben tartottak. A XV. Európai Maccabi Játékok (EMG) 2019-ben lesz.
Generálási idő: 0.51 másodperc
1,053,249 egyedi látogató