Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Olasz kormányfő: 'Magyarország Európa problémája'

KülföldRenzi már rövid pórázon. Határok lezárnak, majd újra nyitnak, csak már másképp, átrajzolva. Matteo Renzi New Yorkban mondott beszédet. Soros Györgynek is üzent. Az oroszok nélkül nincs jövő.

Irak titkos adatokat fog szolgáltatni Oroszországnak és Iránnak

KülföldBeleegyezett? Az egész "állam"? Ez most azt jelenti, hogy lesz Nagy Kurdisztán mégis! Arab megbékélés? De mi lesz a zsidóval? Kutyatáp? Vagy ez titkos információ? Irak beleegyezett, hogy a titkosszolgálata információkat adjon át Oroszországnak, Iránnak és Szíriának. Az egyezmény az Iszlám Állam elleni küzdelmet hivatott elősegíteni.

Nem lehet szétválasztani egymástól a magyarságot és a zsidóságot

KultúraPedig muszáj lesz és meg kell lenni mindenképpen! A kolozsvári zsidók magyarnak vallották és vallják magukat, a Kolozsvári Zsidó Hitközségben jelenleg is csaknem mindenki magyarul beszél.

Nőtt a terrorveszély Svájcban

KülföldGerry, "nálatok" mindenki megőrült? parajnás lett, vagy mi a pajesz van? Hülyeségeket beszélnek és még csak nem is rasszisták, antiszemétisták? Most akkor hová meneküljek? Nem zárható ki, hogy az események egy, a térségen túllépő háború felé eszkalálódnak.

Kína 'megvásárolja' a fejlődő országokat

KülföldKína 2030-ig összesen 12 milliárd dollár segélyt bocsát a fejlődő országok rendelkezésére az éhínség, szegénység és más súlyos problémáik leküzdésére – jelentette be az ENSZ fenntartható fejlődési csúcsértekezletén New Yorkban szombaton Hszi Csin-ping kínai elnök.

Összeveszett Oroszország és Lengyelország a II. világháborún

KülföldA "lengyel" zsidó? Pont olyan pofátlan, mint a "magyar" és pont úgy kell likvidálni is! Asszem az "elfoglalás" nem is kérdéses. Berlinig meg se állnak az oroszok, de lehet Párizsig. A varsói orosz nagykövet szerint a lengyelek is tehetnek a II. világháború kitöréséről. Szergej Andrejev lengyelországi orosz nagykövet szerint a lengyelek a háború előtt többször is megakadályozták, hogy létrejöjjön a náci Németország ellen egy koalíció.

Vladimir Putin rémisztő jóslata Európának a migránsválságról:

KülföldVlagyimir megmondja az EU meg teljesíti...mert az EU új ura csak tudja mit beszél! Mondjuk azt a holokoszot csak nem kék kihagyni! Vladimir Putin tegnap két lehetséges utat vázolt fel az Európai unió számára a migránsválsággal kapcsolatban. Az egyik, hogy azonnal fizikai erővel és katonasággal védi meg a Schengeni határokat a másik pedig, hogy továbbra is beengedi az illegális bevándorlókat és ezzel a terroristákat és akkor vége lesz az Európai uniónak, de a harmadik világháborút sőt egy új holokausztot is előidézhet.

Maci berágott!

Külföld"A magyar média összevissza hazudozik. Oroszország egy komplett Elit hadsereget telepitett Sziriába.Kb 10 ezer fő + ellátó személyzet. Vadászgépek, csapatszállitók, helikopterek, tankok. A drónokat a Szirek kapták.
Ez egy hadsereg,,és nem kebabon nőttek fel. Mögöttük a megerősitett hadiflotta.Ennek az erőnek még csak 10 %-a mozog.

Csak úgy!

GondolatokDe rég is volt!Link

ZSIDÓK A MAGYAR GAZDASÁGI ÉLETBEN 1760-1945

Kultúra

A zabi pap esete...

Kultúra
Generálási idő: 0.61 másodperc
962,641 egyedi látogató