Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megemlékezés a Bundestagban a holokauszt emléknapon

KultúraCsak, hogy biztosra menjenek, a németek orra alá dörgölik a zsidók, hogy ők állnak a "menekültáradat" mögött. Na jó, mi tudjuk, hogy valójában ezekről és a cigányaikról van szó, na de az átlagnak csak annyit kell érteni, hogy a zsidó dicséri a nemzet önpusztítását. A következmény: egy precíz holokoszt! Megemlékezést tartottak szerdán a német törvényhozás alsóházában (Bundestag) a holokauszt áldozatairól az auschwitz-birkenaui náci haláltábor felszabadításának 71. évfordulója alkalmából. A berlini Bundestagban huszadik alkalommal megtartott emlékülés fő témája a náci kényszermunka volt.

Svédországban háború lehet néhány éven belül

KülföldMiért néhány év? nem lehet csak néhány hét, hónap? Már az is túl késő. Béke van? Készültök a "gazdaság" rezetelésére? Valahogy rendelt kell rakni a szabadkőműves mocskos zsidó banda és a terrorállam izrael körül, de mire vártok még? Svédországban háború lehet néhány éven belül – állapította meg egy belső dokumentumban egy magas rangú katonai tisztviselő, amely a svéd médiához is eljutott.

ÁLLÁSFOGLALÁSRA IRÁNYULÓ INDÍTVÁNY (kazettás bomba és az ENSZ)

TanácsadásIzraelnek nevezett terrorista-fészek persze ezt is negligálta. a Bizottság alelnökének/az Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének nyilatkozatát követően az eljárási szabályzat 110. cikkének (2) bekezdése alapján a kazettás bombákról szóló egyezmény (CCM) 2010. augusztus 1-jei hatálybalépéséről és az EU szerepéről

Az izraeli miniszterelnök szerint a zsidók újra célpontok lettek

KülföldNem tom mi az a holokoszt és szerintem más se, de ha már ennyit emlegetik, biztos fontos lehet és igen neki kék esni! Üsse kő! Legyen, ha ennyire oda vagytok érte! A zsidók újra célpontokká váltak Európában és a világ más tájain, csak azért, mert zsidók - jelentette ki Benjámin Netanjahu, Izrael miniszterelnöke a holokauszt nemzetközi emléknapjának alkalmából mondott beszédében.

Elkezdődött a bandaháború az állami földek miatt

TechnikaDehogy láttál és most sem látsz semmit, nem is érted. Ez az út vezet a földek "újraállamosításához", népakaratra, Szent Koronailag...subidubi! Ha elképzelem, hogy ő még az értelmesebbje, akkor milyen a hülyébbje? A haveri bérlők haveri földtulajdonossá váltak, s még csak saját pénzt sem kell betenniük a vásárlásba: a korábbi bérleti díj fedezi az olcsó állami hitel törlesztőrészletét – nyilatkozta a Népszabadságnak Ángyán József volt fideszes földművelésügyi államtitkár. Nem vigasztalja, hogy évekkel előre megjósolta: ez történik majd mindannyiunk közös tulajdonával.

Az antilop új ruhája, avagy tiltsuk be a piát!

KultúraEz az út vezet az alkohol, dohány, drog és a kihívó öltözködés..."betiltásához". Ügggyes! Érdekes írás jelent meg a The Daily Mail honlapján, melyben a Muslimstern (MuszlimCsillag) nevezetű facebook-csoport felvetéseit feszegetik, annak kapcsán, hogy muzulmán férfiak nőkkel erőszakoskodnak alkoholos befolyásoltság alatt.

A kormányfő megölésére szólított fel a cseh elnök

KultúraEz már olyan postaimrés, csak nem fizetett a plágiumért. Gyilkosságra való felszólításként értelmezte az államfő szavait a miniszterelnök. Demokratikus lehetőség csak egy van, mégpedig a szabad választások. A nem demokratikus lehetőséget a kalasnyikov jelenti"

5. hullám

KultúraNem nagy szám, de sok kulcsgondolatot közvetít. Sorolom: alig van a "civil" felkészülve az "összeomlásra". A zufók köztünk vannak, úgy néznek ki, mint mi, csak ők a "vezetőink" és céljuk, hogy egymást leölve átvehessék a Földet. A gyerekek agymosása, csippezése hatékony módszer. A férfiakat leölik, a nők betegségben hullnak el. A fehér faj a központban...és persze sok egyéb illuminátus utalás, beleértve a földalatti bázisuk felrobbantását is. Link

Több mint 80-an haltak már meg az ukrajnai influenzajárványban

TechnikaMegismétlik a 2009-es nagy permetezést! Aggódom az egyik tagunk kislányáért. Napok óta nem jelentkezik már. Kizárólag a veszélyeztetett csoportokból kikerülő betegek haltak bele eddig az Ukrajnában terjedő H1N1-es influenzába. Az ukrán egészségügyi miniszter szerint összesen 83 halottról tudnak. Nemrég egy új vírustörzset is azonosítottak Ukrajnában.

Iráni elnök: kétszínűség nélkül kell fellépni a terrorizmussal szemben

KülföldMindenkinek kétszínűség nélkül ki kell vennie a részét a terrorizmussal szembeni küzdelemben - fogalmazott hétfőn Haszan Róháni iráni elnök Sergio Mattarella olasz államfővel folytatott megbeszélésén, és széles körű nemzetközi koalíciót sürgetett a terrorizmus ellen.

Felállították az önzés matematikai modelljét

TanácsadásTényleg? Hát Jézus, meg ilyesmi? Szegény mocskos zsidó paraziták tehát nem is tehetnek semmiről, ők csak a már kiherélt jewolóciont követik és adoptálódtak? Sajnos, nagyon úgy fest, hogy az önzés evolúciós szempontból kifizetődőbb, mint az önzetlenség.
Generálási idő: 0.48 másodperc
1,515,683 egyedi látogató