Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

PUTYIN: "ELEGEM VAN! Oroszország legyőzi az ISIS-t!" (Képek és videó a valóságról)

KülföldSzámos kép és találgatás olvasható arról, hogy Oroszország belépett a szíriai háborúba. Kezdetben az orosz politika erről csendben hallgatott, majd olyan hivatalos közlemények láttak napvilágot, hogy Putyin nem küld hadsereget, csak különféle páncélos járművekkel és műholdas rendszerrel erősíti meg a Szíriai Arab Hadsereg fellépését a terrorista erők ellen. Assad, a szíriai elnök a napokban adott egy olyan interjút, amelyre az egész világ felkapta a fejét:

Kína figyelmeztette Putyint: Izrael és az USA világháborút akar! 2012 04 11

KülföldMost meg már eltelt 3 év és ...ja, most már zajlik is elég furán, de zajlik. Hinnye, azt a rézfánfütyülőit nekije! FSZB-Blackwater, Kína és Putyin, micsoda összeesküvés-teória ez? Putyin komoly figyelmeztetést kapott egy magas rangú kínai tisztviselőtől. Ezt azért lényeges kiemelnünk, mert nem holmi földalatti mozgalom fantáziadús elemzőinek irományáról van szó, amelyet közzétettek a honlapjukon, hanem a legfelsőbb szintű kínai vezetés figyelmeztetéséről Moszkva számára.

A horvátok újabb válaszcsapása: egyetlen szerbet se engednek át a határon

KülföldÉs hol van még karácsony? Horvátország mostantól nem engedi határain belépni a szerb útlevéllel érkezőket. A szerb állampolgárok és a Szerbiában regsiztrált autók sem léphetik át a horvát határt.

"Hiába győzzük le az Iszlám Államot, diktátorok is kellenek a közel-keleti békéhez"

BelföldCsak a nyugati támogatással elsöpört tekintélyuralmi rendszerek visszaállításával lehetne stabil viszonyokat, működőképes államokat teremteni Afrikában és a Közel-Keleten. Így vehetnénk elejét az onnan induló népvándorlásnak – véli Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusa.

Feketének álcázta magát egy fehér aktivista lány, mert úgy gondolta, így többre viheti

KülföldÁtlagos "zsidó"...liberális agybaxott alakváltó... Rachel Doezal 13 éve még az egyetemét perelte azért, mert a feketéket előnyben részesítik vele szemben, aztán feketének álcázta magát: bőrét-haját befestette, és egészen idáig a legnagyobb, színesbőrűek érdekeit védő szervezet, a washingtoni NAACP vezetőjeként tevékenykedett.

Repülőhordozó hajók (kaptam)

KülföldRepülőhordozó hajók Link Orosz, iráni indai hadgyakorlat Link Link Link

Irán létében fenyegeti Izraelt; így gondolják az izraeliek

KülföldVesztüket érzik! Oroszország,, Kína Ázsiát "felszabadítja" az angolszász csürhe alól. Ja, ez nem vicc! A legfrissebb Peace Index Survey szerint az izraeliek döntő többsége sem a palesztinokkal való békekötésben, sem Irán pacifikálásában nem bízik.

Próba

GondolatokKorán van még gondolkodni a Biblián.
Generálási idő: 0.40 másodperc
997,855 egyedi látogató