Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jelentés: politikai cunami várja 2015. évben Izraelt

KülföldPress TV: Az izraeli külügyminisztérium figyelmeztette a kormányt, hogy a tel aviv-i rezsim egy "politikai cunami"-ba kerülhet 2015. évben a diplomácia kapcsolatok tekintetében, különösen a palesztin állam várva várt elismerése kapcsán. Az izraeli külügyminisztérium kedden kiadott jelentése szerint ez az év lesz a legrosszabb a cionista rezsim által gyakorolt politikai nyomás szempontjából.

Gyurcsány: 'Kedves roma testvéreim!'

BelföldKormány zsidó-cigányok! Jól adagolják, nem? A Roma Büszkeség Napja alkalmából írt a Demokratikus Koalíció elnöke. Gyurcsány Ferenc nyílt levélben fordult a magyarországi romákhoz, akik nap, mint nap megküzdenek az előítéletekkel és a társadalmi kirekesztéssel.

Kormányzsidók

BelföldMi van itt, kérem! Tán nem zsidajkodnak? Még a végén csak meg kell holokosztolni a mocskos bandát, oszt jól nézünk ki! A honi zsidóság számára egyre újabb és újabb karrierlehetőségeket kínál az ismét virágba boruló magyar élet.

Elszabadult a pokol Izraelben

KülföldA sok kis kipás cion-geci kocogni készül... Tegnap is folytatódott az erőszak Izraelben. Maszkos palesztinok egy csoportja felgyújtotta József sírját Nabluszban, délután fotóriporternek öltözött fiatal késelt meg egy izraeli katonát. A merénylőt a helyszínen lelőtték. Ugyancsak tegnap Kelet-Jeruzsálem egyik arab lakónegyedében egy ellenőrző pontnál elrejtett csőbombára bukkant az izraeli határrendészet. A bombát sikerült hatástalanítani.

Orosz tábornok: Naponta száz fegyveres menekült megy át Törökországba

KülföldMi van? Nem hiszem el, hazudik! Itt mindenki olyan rendes kis kipás krapek, haver, nem lehet igaz!
A híradó.hu idézi Andrej Kartapolov tábornokot, az orosz fegyveres erők helyettes vezérkari főnökét, aki Moszkvában beszélt erről.

Felbomlik a régi rend Európában - senki sem tudja, mi jön

KülföldKatolikus (jujdejó-szabadkőműves sátánista zsidók) állatok azok, ahogy ki lehet venni a körvonalakból. Kaotikus állapotok alakulnak ki az európai országokban azt követően, hogy megingottak a hagyományos politikai erők, miközben az újabbak még bizonytalan lábakon állnak. Ez megnehezíti, ha nem teszi lehetetlenné, a gazdasági reformok végrehajtását is.

Zsidó olimpia előbb lesz Budapesten, mint olimpiai játékok

BelföldElőbb egy kiadós holokoszt? Aki marad, azt a paralimpián a munkatáborokban. A zsidó olimpiaként is ismert Maccabi Játékok európai változatának Budapest lenne a házigazdája – jelentette be Lázár János a Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint kétmilliárd forintból megszervezhető lenne a rendezvény, amelyet idén Berlinben tartottak. A XV. Európai Maccabi Játékok (EMG) 2019-ben lesz.

Beleillik-e Hitler napjaink világába?

KultúraViccesek ezek a zsidók, nem? Nem! Szabad viccfiguraként szerepeltetni a tömeggyilkost? Ezzel a kérdéssel találják szembe magukat azok a németek, akik megváltják mozijegyüket az Er ist wieder da (Nézd, ki van itt) című, nemrégiben bemutatott német filmre. Aki ugyanis „itt van”, az nem más, mint Adolf Hitler.

Földönkívüli civilizáció nyomaira bukkanhattak csillagászok

TechnikaCsak ott lehet, mert belül egészen biztos nincs, rajta meg még annyira sem. Az emberiségnél jóval magasabb technológiai szinten lévő földönkívüliek által épített megaépítmények keringhetnek egy rejtélyes csillag körül. Legalábbis ez is egy lehetséges magyarázat a Földtől 1500 fényévnyire található csillagnál észlelt furcsa jelenségre. Olyan magyarázat, amit komoly csillagászok sem vetnek el azonnal, mint ostobaságot – írta az Atlantic és annak nyomán több tudományos lap.

Nem büntethető az örmény népirtás tagadása a strasbourgi emberi jogi bíróság szerint

KülföldEhhez képest a holokoszt csak egy rossz-emlékű gyerekcsíny és rossz szájízű és durva "vicc". Jogerős ítéletben marasztalta el Svájcot csütörtökön az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) fellebbviteli fóruma, az úgynevezett Nagykamara, amiért az alpesi országban pénzbírságra ítéltek egy török férfit az 1915-ös örmény népirtás tagadása miatt.

Óriási föld alatti rakétabázist villantott Irán

KülföldMég jó, hogy az ima segít! Úgy látom a gárdistákok nem nagyon bíznak a zima erejében, de Allah szakállára se szeretnék bízni a zügyintézést. A perzsa állami tévé adásában egy katonai vezető dicsekedett el az új generációs rakétákkal tömött föld alatti bázisokkal, amelyek bármikor „vulkánként törhetnek ki” – írta meg a The Guardian.
Generálási idő: 0.45 másodperc
1,093,720 egyedi látogató