Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nagytotál

GondolatokSzóval, ittagyok, ragyogok... Szép idõ van, munka egyelõre nem sok, de legalább "nyaralok". Gyorsan el fog röppenni ez az idõ.

Homofóbok vs. igazi kirekesztõk

Van egy olyan szint, amikor eljutunk oda, hogy bevalljuk magunknak: ennek a kornak és civilizációnak a legvégén járunk. Van egy olyan perc, amikor rájövünk, hogy a tolerancia hirdetõi valójában mindent elvettek tõlünk: a jogunkat ahhoz, hogy keressük az igazságot, hogy meghatározzuk, mi a jó és a rossz, és tehessük a jót, elõremozdítva ezzel pozitív folyamatokat…

'Az ország elitjét hirtelen milliárdokat szerzõ senkik alkotják'

BelföldVesztes ország az, amelynek elitjét, hirtelen milliárdokat szerzõ senkik alkotják – véli a Concorde Értékpapír vezetõje.

Hogyan bukott le az orosz kém Rómában, és miért érint ez bennünket?

TanácsadásEjnye, no, a lúnak 5 lába van és még sem kacsa! A NATO elhárításának nagy hal úszott a hálójába, ráadásul a portugál kém orosz összekötõjét is sikerült letartóztatni. Az orosz hírszerzés az utóbbi években már számos esetben hatolt be a NATO szervezetébe. A kiélezõdõ feszültség ellenére hazánkban a miniszterelnök a régi gárdában bízik.

A jóbikot pozí-cionálja az FSZB

BelföldBeszédes kép. Schneider (Vágó-szabó) és torockai (tutsek) elõtt zazrivecz...és a vetítés mehet tovább! Schön petit hiányolom a képrõl és szegedi ideje Korán lemaradt a családi fotóról. Újraválasztották Vona Gábort a Jobbik elnökének a párt vasárnapi budapesti tisztújító kongresszusán.
A politikus - aki hatodik ciklusát kezdi a párt vezetõjeként - a szavazatok 80,5 százalékát kapta a küldöttektõl a titkos szavazáson.

Spöttle: Merkelék levadásszák azt, aki beszélni mer

TanácsadásA "német rendõr" és "közszolga" ugyanolyan állatfajta, mint a "magyar". Bexaris sunyi görény. Még hogy a "titkosszolgálatok azért szivárogtatnak"..., hát persze. Olyan ostobává lett a "társadalom", hogy rázni kell a pofonfát azért, hogy fel legyen ébresztve. A tû foka esete a 7 tevével. Merkel és kormánya tavaly õsz óta „levadássza” azokat a rendõröket, köztisztviselõket vagy újságírókat, akik nyíltan beszélni mernek a bevándorlás problémájáról - jelentette ki Gerog Spöttle a Kossuth Rádió Vasárnapi újság címû mûsorában.

Fidesz: A Jobbik Európa legnagyobb korrupciós botrányában érintett

BelföldRemélem érthetõ? Ha nincs "alternatíva", akkor csak egy "alternatíva" létezhet. Minden "párt" megy a hugyozóba, ahová a zsidó-csicska való. A Fidesz szerint a Jobbik mindig feladja az elveit, ha pénzrõl van szó, és azzal vádol másokat, amit õ követ el.

Szia Imi! (mi a helyzet "Ukrajnában" fejezet)

GondolatokValtozas van, megpedig, csak gyilkosokbol a heten 60 000 eliteltet engedtek szabadon amnesztiaval, akik nagy tobbsege nem kerulhetett volna szabadlabra, ezek alatt ne a halalos kimenetelu kozlekedesi balesetet elkovetokre gondolj, hanem rablogyilkosok, kejgyilkosok es tarsaikra, az egyebb csalokra, rablokra es mas bunelkovetoket pedig ne is soroljam, mert azok is szep szammal szabadultak. Egyszoval raengedtek a nepre a fergeket.

Mogherini titokban EU-hadsereget tervez

KülföldÁtverik a brit szavazókat az uniós tisztségviselõk – mondta Liam Fox brit konzervatív politikus is, miután a The Times napilapban megjelent, hogy az Európai Unió új katonai-hadmûveleti struktúra kialakítását tervezi. Fox szerint a közös honvédség létrehozása egy újabb „veszélyes agyszüleménye” az EU-nak.

Izraeliekkel üzletel a Jobbik tanácsadója

BelföldUgyan már! Kérdés volt? Ez csak a kipa csúcsa. Izraeli érdekeltségû ingatlanfejlesztõ társaságban vállalt vezetõ szerepet a Jobbik egyik tanácsadója, Debreczeni Zoltán. A társaság korábbi vezetõjét Eyal Zion Patelt öt évre eltiltották a cégvezetéstõl. Debreczeni köztudottan Forrai Richárdnak – a jobbikos agytrösztöt, az Iránytû Intézetet tulajdonló vállalkozónak – a legfõbb bizalmasa.

Pillanatképek

Gondolatok
Generálási idő: 0.50 másodperc
2,744,736 egyedi látogató