Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nem várt fordulat: mégiscsak rákot okozhat a mobiltelefon

TechnikaMeg a "védõoltás" és a mikrosütõ...és a sor gyakorlatilag lefedi az egész "egész"-séges életünk. Azonnal fogj egy kanna benzint, és gyújtsd fel az iPhone-od, ha élni akarsz, ugyanis amerikai tudósok patkányokon végzett kísérletek során arra a következtetésre jutottak, hogy összefüggés lehet a mobiltelefonok által sugárzott rádiófrekvenciák és bizonyos daganatos megbetegedések között.

Kovács tartozása

BelföldA zsidó itt csakis a cigány-zsidó szaporítást és a nemzetállam megdöntését támogatta hivatalosan és nem is mellesleg. Sémi új a nap alatt. Titkosszolgálati projekt.
Kommunikációs zavarok a kormány és a Fidesz szóvivõinél

A Jobbiknál csapódott be az offshore-bomba

BelföldBili a fingban, csak a szopásos! A radikális párt oligarchiáihoz köthetõ cégek is szerepelnek az offshore-botrány iratanyagában. Elképzelhetõ tehát, hogy nemcsak politikai, hanem pénzügyi okai is vannak a Jobbikban kirobbant válságnak.

A bélyeg

GondolatokNem találtam mûvészt a kép mellé, de minden ott van, ahol kell a képen.

Obama az atomfegyverek globális csökkentésére szólított fel Hirosimában

TechnikaTudomásunkkal az egyetlen "ország", mely háborús céllal bevetette be e fegyvernemet! Vicces nem? Nem! Minõ véletlen: éppen most az X Men 6-ban Elohim ipeg megszabadíjja a "nagyhatalmakat", köztük izraelt is az atomarzenáljától. Persze véletlen az idõzítés. Az atomfegyverkészletek világszintû csökkentésére szólított fel Barack Obama pénteken.

Népszavazási kezdeményezés

GondolatokAz utóbbi idõk történelmi kutatási eredményei, valamint a Föld egészére kiható állami intézkedések kétségbe vonták a Magyar Állam közbizalomra épülõ hatalmi jogát.
Kérjük a Bíróságot az indoklásban felsorolt tények okán népszavazás kiírásáról határozzon!
A szavazásra bocsájtott kérdés:Kívánja-e bizalmával támogatni az államigazgatás intézményét? Igen-Nem

A jövõ kontinense - Afrikát ünnepelték Budapesten

Külföld1963-ban Addis Abbebában az Afrikai Egységszervezet alakuló csúcsértekezletén az újjászületõ kontinens országainak vezetõi eldöntötték, hogy minden évben május 25-én nemzetközi Afrika Nappal ünneplik a földrészt. A szervezet, illetve jogutódja, az Afrikai Unió célja az afrikai népek egységének és szolidaritásának elõsegítése, a gazdasági, politikai és más területeken folytatott együttmûködésük fejlesztése. Ahogy csaknem 10 éve mindig, idén is volt Budapesten Afrika Nap, az InterContinental hotelben.

A holokauszt afrikai elõszobája

TanácsadásNe hülyéskedjetek már! A "németek" valójában zsidók és itt csak zsidók kérhetnek és kaphatnak kártérítést! Mama, elkezdõdött...ez már a vég! Namíbia lemészárolt törzsei kártérítést követelnek Németországtól a népirtásért

Koszovó: A fegyveres erõk felállítása nem jelent veszélyt a szomszédokra

TanácsadásAha! Sõt! Nem jelent veszélyt a Koszovóval szomszédos országokra az, hogy felállítják az ország fegyveres erõit - jelentette ki Haki Demolli koszovói védelmi erõk minisztere az Epoka e Re címû pristinai napilap csütörtöki beszámolója szerint.

Varsó keleti nyitása lendületben van

KülföldVarsó sóvár-ogva várja eztet, de mi lesz a sok zsinagóga-tõtelékkel? Mennek Kínába málenkij robotra? Energetikai beruházásokról tárgyal majd Hszi Csin-ping a júniusban esedékes varsói látogatás során – nyilatkozta lapunknak egy lengyel kutatóintézet igazgatója. Magyarországot közben a kínai elnök továbbra sem ejti útba.

Románia nemzetközi találkozót szervez az antiszemitizmus ellen

TechnikaRománia a jövõ év elején nemzetközi találkozót szervez az antiszemitizmus, illetve más szélsõséges megnyilvánulások elleni közös fellépés érdekében - jelentette be szerdán Klaus Johannis államfõ, miután az elnöki hivatalban a román nemzeti érdemrend tiszti fokozatával tüntette ki Yehuda Bauer holokausztkutatót, a Nemzetközi Holokauszt-emlékezési Szövetség (IHRA) 90 éves tiszteletbeli elnökét.
Generálási idő: 0.66 másodperc
2,744,838 egyedi látogató