Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hõs születik: az orosz Rambo

TanácsadásA világ zsidajaiért hozott áldozat. Ha tudta volna szegény ifjú titán, a környékre se ment volna, bár elismerem, van annyi pénz. Korábban naponta tucatjával lettek "hõsök" és elkaparták õket, mint a kutyákat és most próbálják helyrepofozni a legendát. Azért én javaslom, egyikõtök se kérjen magára tüzet. A víz jobb! Díszõrség Alekszandr Prohorenko búcsúztatásán május 6-án Gorodkijban

Nemrég kizártnak tûnt, mára realitás - szélsõjobbos korszak jön Európában?

TanácsadásAha-aha, da, da, da! Ez a terv és a "benácult" zsidó-szélsõjobbos náci jewrópát felszabadítja és a zsidajokat "kimenekíti" az egységes orosz-kínai-izraeli nemzeti népfront. Ajvé! Okos terv jewrópa zsidómentesítésére. Megzavarodott hagyományos pártok, elõretörõ Nemzeti Front: egy év múlva Franciaország új elnököt választ. Jövõre átveheti a hatalmat Marine Le Pen, amely nemcsak Franciaország, hanem egész Európa számára is egy új korszakot jelentene.

A háború kísértete

GondolatokÓ, ez zene füleimnek! Figyelmesen olvasni és a "netet" lassan el lehet feledni, vagy legalábbis nem kötõdni hozzá. De izgi! Alig várom a folytatást. Most forgatják Galivúdban. Világégést megalapozó konfliktusra figyelmeztetnek

Orchidea

Józsi! Kinyílt! Még sosem virágzott nálunk eddig, de most valamiért jól érezte magunkat.

Iráni bizsu-bazárból a múlt kacsint ránk

KultúraEgyik tagunk kirándulási képei közül az egyik. Hitler elsírná magát!

Ez a Himnusz háborította fel a hazafiakat

KultúraSemmi gond ezzel, hisz csak a holokoszt lehet jogászkodás trágya. Egy parlamenti bizottság vizsgálja a TÁP Színház minapi Himnusz-feldolgozását, amit végre felraktak a YouTube-ra is.

Botrány lett Izraelben egy tábornok holokauszt-napi beszédébõl

KultúraNa, ne! A zsidó-náci, g.cik és ráadásul hazug gyilkosok is? Miért nem vagyok meglepve! Nagy vihart kavart Izraelben Jaír Golán tábornok Holokauszt-napi beszéde, írja az MTI. A vezérkari fõnök helyettese párhuzamot állított fel bizonyos jelenlegi izraeli tendenciák és a Holokausztot megelõzõ náci Németország között, és ezzel magára vonta a jobboldali “héja” miniszterek haragját.

Latorcai: a holokauszt a magyar történelem egyik legnagyobb tragédiája

KultúraA legnagyobb "tragédia", hogy a kivitelezést igen csapodár német precízséggel rendszeresen elszabotálta valaki és még ma is ezek a mocskos holokoszt-patkányok rágják az ember életét. Nem csak a magyar zsidóság, de az egész magyar társadalom történelmének egyik legnagyobb tragédiája a holokauszt - jelentette ki Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelõs helyettes államtitkára csütörtökön az egykori auschwitzi haláltáborban megtartott megemlékezésen.

A szabad akarat egy érzéki csalódás csupán?

TanácsadásKövetkeztetés? A zember úgy manipulálható, ahogy mások megkésett agya aztat megkívánja. Zsidó "tudósok" márcsaktuggyák! Emberi mivoltunk talán legfontosabb sajátja az a képességünk, hogy szabadon dönthetünk az élet különbözõ rendû-rangú kérdéseiben. Szemben a zombikkal és a robotokkal, mi emberek logikai, erkölcsi és érdekalapú megfontolások alapján értékeljük az adott helyzetet, és hozzuk meg ezek alapján a döntéseinket, melyben az emberi tudat alapvetõ szerepet játszik.

Magyar, észt, lengyel, finn: nyelvstratégiai fórum lesz Budapesten

BelföldAz jó! Tehát mindenki a saját ivrit nyelvén nyalhatja a zsidó seggét! Nyelvstratégia! Azt a qva! Angolna-zsizsik-cigány argo? Zsírkirály! A Petõdi Irodalmi Múzeum Vörös szalonja ad otthont május 11-én, szombaton a Közép-európai Nyelvstratégiai Fórumnak.

A google már tud valamit!

GondolatokKészülheTEK! A legenda kész a googlet folyamatosan pucolják, lassan fizikai síkra terelõdik a "szellemi harc".
Generálási idő: 0.62 másodperc
2,620,807 egyedi látogató