Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Igazság alól felmentve

GondolatokMegvolt ez is. Letudva. Elsõ fokon felmentve, de az ügyészsegg még "gondolkodik" a fellebegyevezésen. Az "ítélet"-nek köze nincs a korábbihoz, ami ennek szögletes ellentéte volt, de ez van. Változott a mátrix. Hatan elkísértek és köszönet azoknak is, akik lélekben voltak ott! Most sietek, mert lassan kezdõdik a délutános mûszakom.

Szélsõjobbos kormány jött létre Izraelben

KülföldA többi is mocskos, de ez a "moldáv" zsidó kiemelkedõen az. Gondolom az fszb kicsit meggyúrta a tetvet azért... Az izraeli miniszterelnöknek sikerült a kormánykoalícióba csábítania a jobboldali nacionalista Abigdor Liebermant és pártját. Ezzel létrejött Izrael legkonzervatívabb kormánya.

Belga politikusok hírhedt arab terroristát jelöltek Nobel-békedíjra

TanácsadásA belga parlament számos, különbözõ frakcióhoz tartozó tagja támogatta azt a javaslatot, hogy a Nobel-békedíjat Marwan Bargutinak, a második intifáda egyik legelvetemültebb terroristájának adják. Bargutit az izraeli és az amerikai politikusok nagy része terroristának nyilvánította. Az aláírók között volt a külügyi, a szociális, a gazdasági és a nemzetbiztonsági bizottság elnöke, illetve két szenátor is.

Lázár: titkosszolgálati bizonyíték van Soros befolyására

BelföldNem lehet igaz, hogy egy cionista "magyar" zsidó áll a "háttérben". Azt a qva! Ki gondolta vona! Nincs olyan migránspárti, az ellenzékhez köthetõ szervezet, amely mögött ne az amerikai üzletember pénze lenne - mondta a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter az Atv.hu-nak.

Megtudtuk: metróállomást vesznek a BKV-tól Habony izraeli barátai

BelföldAllah akarja! Értesüléseink szerint a Princess pékséglánc tulajdonosainak privatizálják a Puskás Ferenc Stadion metróállomást és a fölötte lévõ Stadionok irodaházat. Exkluzív részletek a csütörtöki Heti Válaszban.

The Washington Post: Le kell porolni a nemzeti szocializmus fogalmát

TanácsadásDe le ám! Anne Applebaum a Washington Postban megjelentetett írásában úgy látja, hogy az ausztriai folyamatok érzékeltetésére le kell porolni a nemzeti szocializmus fogalmát. Nem okvetlenül a hitleri értelemben, bár lehet, hogy a végén oda lyukadunk ki.

Magyar-orosz légitársaság jön létre?

BelföldHelyesebben, zsidó-orosz. Tagnap hívtak, hogy a kecskeméti katonai reptérrõl egy WizzAir civil gép szállt fel...biztos vitte a "migráncsokat". Deportálás, vagy importálás esetleg teleportálás. Vetítés, az biztos. Oroszország továbbra is mérlegeli egy magyar-orosz légitársaság létrehozását, de annak üzletileg hatékony, nem pedig dotált cégnek kell lennie - jelentette ki Gyenyisz Manturov orosz ipari és kereskedelmi miniszter.

Razzia a Google irodájában

TechnikaAjvé...meg a transz-naci-onális korporácijók! Közel kétmilliárd eurós adócsalás gyanúja miatt razziáztak a Google párizsi irodájában.

Van új a Nap alatt?

Orbán beteg - A programokat is lemondták

Szûkszavú információt adott ki az MTI Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetõjének tájékoztatása alapján, így jelenleg mindössze annyit tudni, hogy a miniszterelnök betegsége miatt törölték Orbán Viktor keddi programjait. A tájékoztatás szerint a Modern Városok Program keretében szervezett dunaújvárosi látogatásra a lehetõ leghamarabb sor kerül.

'Irán kevesebb mint 8 perc alatt képes elpusztítani Izraelt'

TanácsadásSok a duma! Egy iráni katonai tanácsadó azt mondta, országa kevesebb mint 8 perc alatt képes lenne elpusztítani Izraelt. Ahmad Karimpour az Iráni Forradalmi Gárda egyik elitcsapatának fõtanácsadója azt mondta, ha a vezetõk kiadják a parancsot, “akkor percek alatt leszámolnak a cionista rezsimmel”. Állítása szerint erre minden eszközük megvan.

Fordulat a magyar büntetõpolitikában?

BelföldNa, a büdös qva zsidó anyátokat, éppen csütörtökre a "tágyalásom" napjára teszitek ezt a xarkavarást? A "fordulat" az lenne, ha meg lennétek tizedelve, vagy inkább felezve, úgy hosszában, de nyaktól lefelé is elfogadható. A büntetõügyek felgyorsítását várja a kormányzat a készülõ, új büntetõeljárási törvénytõl. Hack Péter szerint a tervezet teljes fordulatot jelent a kormány eddigi, az elrettentésre épülõ büntetõpolitikájában.
Generálási idő: 0.45 másodperc
2,744,731 egyedi látogató