Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Abdulrahman Mohamed lett az év orvosa Magyarországon

BelföldÉs ez nem vicc. A Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház főorvosa kapta idén az elismerést, az év orvosának járó Astellas-díjat.

13 dolog, amit a lelkileg erős emberek nem csinálnak

TanácsadásSzalmakutya! Amy Morin amerikai pszichoterapeuta sikeres könyvet írt arról, hogy mi az a 13 hiba, amelyet nem követnek el a lelkileg erős emberek. Ezeket gyűjtötte össze címszavakban a blogján. Íme a hasznos, egy jobb életszemlélethez vezető lista:

Mondtam, hogy Erdogán "Putyin embere"

Külföld"Infó rohadtul bejött. A kurdok fél magyarországnyi területről kiverték a törököket. Putyin alàgyujtott Erdogánnak rendesen." Európa megmenekült, de el is bukott – mostantól a törökök őrzik a határainkat

Most kaptam levélben, továbbítom

Mindenki hallgassa hétfőn este 7-8 óra között a Lánchíd rádiót!

'Mindig is szerettünk volna egy cigány kisbabát'

TanácsadásÉs ez nem vicc! Aki kapja, marha! Embert kék nevelni belőlük, de a zsidó sem az, így halott ...ügy! Átnevelőtáborok és ott lehet "játszani" a "papást-mamást". A pszichológus-logopédus Réka és a közgazdász-lelkész Viktor sajátjukként nevelik a hároméves Mártont, akiről még születése előtt mondott le az édesanyja. A házaspár mindig is így tervezte, mert így érzik teljesnek a családjukat. Felemelő érzés olyan otthonba látogatni, amelynek lakói rendíthetetlenül hisznek a család erejében. Abban, hogy nem számít, honnan jöttél, kitől származol, nálunk feltétel nélkül szerető társakra találsz.

Gyogyókapitány megoldja!

GondolatokMinek szépíteni? Igen sokaknak gurgulázik el a gyógyszere és beszélnek össze-vissza, emlegetnek "összeesküvéseket" és a nyilvánvalót lassan a valóságosnak képzelik. Pedig tévednek. Még mindig semmi sem az, aminek látszik, és ez így marad eztán is, mert ha nem, a realitás "megöli" a fikciót és abba a tudat jó eséllyel belepusztul. A tudatlanság nem azonos a felejtéssel.

Kémek háborújává fajult a menekültválság

TechnikaMilyen "kémek"? Hol? Mi az, hogy a "magyarok" befolyásolhatóak? Ja, hogy idióta banda, ez igaz, mert bármit elhisz a hülyéje eddig is, amit nem kelet vona. De mindegy is, újat nem tudnak mondani a témában...sem. Orosz és nyugati titkosszolgálati játszmák helyszíne lett Görögország és a menekültek által használt balkáni útvonal. A német titkosszolgálati vezetők meggyőződése, hogy Moszkva régi, KGB-s módszerekkel próbálja destabilizálni Németországot és azon keresztül az Európai Uniót, a magyar, az osztrák és a cseh vezetést pedig könnyedén tudják manipulálni az oroszok.

Zsidóbarátkozási tanfolyamot indítanak a migránsoknak Németországban

TechnikaÓ, lesznek zsidósimogatók, csak konclágernek tűnnek? Nem rossz ötlet, bár volt már rá példa. Nem vált be. A migránsoknak szánt integrációs tanfolyam tartalmazni fog egy speciális programot, amelyben a növekvő antiszemitizmus ellen oktatnák az embereket.

Moszkva szélsőségeket támogat, és hamis információkat terjeszt Svédországban

KülföldA "svéd" buzitanyán van titkosszolgálat? Azt a szabadkőműves zsidó qva anyját a nénikéjének, hogy hol a retkes telavivi zsinagógában voltak eddig? Befolyásolják a "valóságról alkotott képüket"? Ezek akkora jószágok, hogy ...! Naszóval: európai "hazafi" = moszkvai retorikát hirdető aktivista. A skandináv állam titkosszolgálata szerint Svédország orosz propaganda célpontja.

A szíriai kurdok föderáció létrehozását jelentették be

KülföldValszeg kaptak egy rakás elavult szovjet és sok modern izraeli fegyvert. Jó kis biznisz ez a "politika".
A szíriai kurdok csütörtöki döntése értelmében föderációba tömörülnek az észak-szíriai kurd önigazgató térségek - közölte Szihanuk Dibo, a Demokratikus Egyesülés Pártjának (PYD) tisztségviselője.

A rendőrségen semmisült meg egy bizonyíték Rogán ügyében

BelföldKivallatni, vagyonelkobozni, aztán családostól kiirtani mindegyiket! Rogán Antal miniszter indított pert Juhász Péter, az Együtt társelnöke ellen, ennek lenne az egyik bizonyítéka a listát tartalmazó fájl.
Generálási idő: 0.51 másodperc
2,272,349 egyedi látogató