Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Izrael szudáni aranyat és uránt csempészik

KülföldJelentés: Izraeli cégek aranyat és uránt csempésznek szudáni bányákból
Jelentések szerint Izraeli vállalatok arany- és az uránbányákat működtetnek a dél-szudáni határ közelében lévő szudáni Dél-Kordofán államban, írja a Press TV.

A visegrádi zsidó közösségek vezetőinek konferenciája Budapesten

BelföldGyülekszik judapesten a "hun-szkyta" zsiványhorda...csak a látvány kedvéért az antiszemétizmust elősegítondó állami cionista felkonffal. FSZB most tesz pontot a zíre. Kétnapos egyeztetésen vettek részt a V4 országok zsidó közösségeinek vezetői Budapesten, a MAZSIHISZ szervezésében. Április 13-án, az első napot záró, állófogadással egybekötött tárlatvezetésen Íjgyártó István, kulturális és tudománydiplomáciáért felelős államtitkár mondott köszöntőt a Magyar Zsidó Múzeum és Levéltárban.

Hamarosan nem lesz szükség a szexre, jönnek a tökéletes utódok

TanácsadásMicsa remek "hír"! Nagy terhet vesznek le a zemberisegg válláról. A szegényeknek tehát marad a "szeretkezés", a gazdagabbja, meg ..., na de Madách ezt már leírta rég. Evolúciós szempontból a szex kulcsfontosságú szerepet játszik, de elképzelhető, hogy hamarosan nem lesz szükség rá: a petesejtek akár bőrsejtekből is előállíthatóak lesznek, és a szülők szabadon választhatják meg a gyermek külső és belső tulajdonságait.

Végszükség

TanácsadásA végszükség büntetőjogi fogalom, büntethetőséget kizáró ok.

Az anális szex népszerűsége miatt aggódik a brit kormány

KultúraXa-rűgy! A gyurcsány és tv2 fingatás után, orsós gcizáse közben altesre helyeződik a polkorrekt gátlástalansegg! Annyira aggódik a brit kormány, hogy hivatalos konzultációt hívott össze, miután eléjük került egy tanulmány, amiből kiderült, hogy egyre több fiatal próbálja ki az anális szexet. A kultúráért, médiáért és sportért felelős minisztérium szerint a jelenség azért különösen veszélyes, mert a nők valójában nem élvezik a szexuális együttlétnek ezt a formáját.

Még régebbi a Biblia, mint gondolták!

KultúraBizony, elég régiek, csak ugye még pár ezer évet rátéve és a zsidókhoz aztán rohadtul semmi köze. Izraeli matematikusok és régészek azt állítják, bizonyítékot találtak arra, hogy egyes bibliai szövegek idősebbek, mint ahogyan a tudósok korábban gondolták.

Daniel Friberg: Soros, Európa ellensége

TanácsadásA cigány-szaporító "magyar" zsidó ellenség? Ennek mély filozófiai értelme van, egyébként meg ki nem kakkantja le? Amíg felforgató tevékenysége a jog keretein belül marad, a vele szemben való fellépés sokkal bonyolultabb...

Szerintetek mi ennek a valószínűsége?

GondolatokMúlt évben megkeresett az utcában egyedül élő, idős "szomszéd", akivel egyik "jóakarója" életjáradék-szerződést kötött, de úgy tűnik, hogy a naiv elesett embert inkább "mérgezték" és a megegyezett összeget sem kapta meg, cserében ügyvéddel átíratták a házát, telkét a másik félre. Próbálok neki segíteni, de ugye nagy valószínűsége van annak, hogy a két tárgyalás pont egy napra essék!

Izrael öngyilkos drónokat állítana hadrendbe

Technika"Öngyilkos drón"? Ez olyan, mint a terrorista, aki magát robbantja? Akkor a zsidó = terrorista. Ebben nincs semmi új. Osztrák-magyar paktum? Na, ebben sincs semmi új, csak az "osztrák" és a "magyar" is zsidó. Ellentámadásba lendült a brit miniszterelnök a Panama-botrányban. Öngyilkos drónokat állítana hadrendbe az izraeli hadsereg. Osztrák–magyar paktum jött létre Szerbiáért. Külföldi lapszemle.

Ki sütött...a nap is

GondolatokVera, Blanka tegnap alkottak. Ma ment a lány osztálykirándulni Felvidékre. Bevittem a M7-es mellé a buszcsatlakozáshoz. Az "NBH" elkísért. Egész pofátlanul, de örülök neki, hogy figyelnek. Van miért.

Jön majd egy ember, akiről mindenki tudni fogja, ő az

TanácsadásAz rendben van, de minek ezt mindenkinek elmondani? Borbély már átvette...mit nem lehet ezen érteni? Mit jövendölnek Magyarországnak az ősi szent iratok? A Vértói szent kurgán megálmodója, Apró Juhász János összeszedte, és elküldte levélben Botka Lászlónak, Vona Gábornak, meg szerkesztőségünknek. A lényeg: jön majd valaki, akiről most még keveset tudni, de ha színre lép, mindenki tudni fogja, hogy ő az.
Generálási idő: 0.49 másodperc
2,487,304 egyedi látogató