Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A közelgõ ezoterikus váltás - Vatikáni bennfentesek az égre szegezik tekintetüket - 2. rész

KultúraGerry eztetitt nenézdmeg! A Frogner Park Oslo közelében egy furcsa történetet mond el Gustav Vigeland szobrával. Néhány bibliai történész úgy találta, hogy az alkotás alátámasztja az elméletüket. Norvégiában van egy különös és hatalmas mûvészeti kiállítás a Frogner Parkban Oslo közelében a neves norvég mûvész Gustav Vigeland (1869-1943) mûveivel. Az egyik szobor egy nemzési rituálét ábrázol, ami állítólag az 1800-as évek közepén folyt bizonyos Régi Fekete Európai okkult családokban luciferi szertartások során.

Diplomáciai rekordot döntött a Föld megmentése

TanácsadásVan egy tippem! Ez nem "klímamegállapodás", hanem a legújabb világrend alapokmánya, melyben a pénzügyi-gazdasági mechanizmust foglalják írásba és szentesítik az eszközt. A klímához annyi köze van, mint a sivatagnak az atom-tengeralattjáróhoz. Nyugat kapitulált, jön a yüan...és amirõl már rég írok.
Egy nap alatt 175 ország vezetõje írta alá a párizsi klímaegyezményt New Yorkban.

Hi­he­tet­len: Õsi ro­mo­kat fe­dez­tek fel az Ant­ark­tisz jég­pán­célja alatt!

TanácsadásA "rohadt zsidó" már megent a jég alá építkezett, pedig a mondás szerint a jég hátán is megélõsködik... Las­san nem telik el úgy év, hogy ne ta­lál­ná­nak kü­lö­nös dol­go­kat, vagy õsi ro­mo­kat va­la­mi­lyen módon az Ant­ark­ti­szon. Ez­út­tal még egy NASA-pro­jekt is képbe ke­rült, ami hi­te­lessé te­heti a 2500 mé­te­res jég alatt he­verõ õsi város rom­ja­i­nak fel­fe­de­zé­sét.

Norvégiában valami nagyon nem stimmel

Külföld A vikingeknek pont olyan liberálbuzi szabadkõmûves vezérkaruk van, mint bármely más "nemzetnek", csak az õ szerepük most igen pikáns, így rá kell játszaniuk ennek a xarkupacnak a nemxarkupeccá gyúrásában. Breivik valójában egy igazi modern hõs, ezt azért kár tagadni! Bár én tehetnék el annyi kurafit egyszerre, de hát én nem vagyok a "brancs" tagja. Anders Behring Breiviket 21 évi szabadságvesztésre – a Norvégiában kiszabható legnagyobb büntetésre – ítélték, mert 2011 nyarán autóba rejtett pokolgépet robbantott Oslóban a norvég kormány székházánál, majd Utoya szigetén gépkarabéllyal válogatás nélkül agyonlõtt fiatalokat egy táborban.

Rendõr rabolt a rendõrségen

TechnikaAzért Pinyóékhoz képest ezek amatõrök. Mármint nem ehhez a hamisítványhoz, hanem az eredeti geciládához és zsidó fõnökeihez. Van még mit tanulniuk az ottani "szolgálunk és védünknek" a "magyar" maffia-kollégáktól. A horvát rendõrség pénteken letartóztatta bûnügyi fõosztályának volt vezetõjét. A fõrendõr maga rabolhatta ki irodáját, majd azt betörésnek tüntette fel.

Valakik nagyon figyelnek ám!

GondolatokMosolygok. Pár napja azon kapom magam, hogy pisztolyt kellene beszereznem a családnak. Na jó, az asszonyra gondoltam. Olyan gáz-riasztó, gumigolyósat. Nem várhatom el tõle, hogy a nyílpuskával lõje keresztül a hívatlan látogatót, fõleg, ha fel sem bírja húzni. Ma délben útba ejtettem a helyi fegyverboltot, szemrevételezés céljából. Erre már jön is rá bõ órával a Magnum vadászbolt hírlevele. Tudom, telefon GPS, lehallgatás...és mega többi "szakmai" titok. Valamiért a kezemben jobban bízok, mint a lõfegyverben, fõleg, ha kés is van benne. Azért kösz a tippet "szolgálat", már nézegetem az ajánlatokat.

A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) a nemzetet védi vagy bomlasztja?

BelföldMennyiszer mondtam, írtam, hogy 5-6 év késésben vannak? Most tartanak ott minden "témában", ahol "mi" 2009-ben. NIF kérdések:
1. Az NBH a PT különbejáratú erõszakszervezete?
2. Az NBH a magyar nemzetért van, vagy ellene?
3. Miért csak minket, a magyar, igazságot keresõ és elhallgatott, de valós híreket terjesztõ portálokat figyelik/figyeltetik?

Lesz még Jobbik-kamion a Pride-on!

BelföldÉs ahogy koppan a fing a biliben... Azt egyelõre nem tudni, hogy Vona Gábor miért pont erre a hétre idõzítette a nem annyira cuki harcostársainak eltávolítását a pártból, talán a Török Gábor Stratégiaalkotó és Tanácsadó Kft. gondolta elérkezettnek az idõt, mindenesetre bekövetkezett, ami várható volt. A pártelnöknek tele lett a surranója a radikálisokkal, mert összezavarták a tarsolylemezes szavazók gondolkodását.

Schuster Lóránt mindenkit lezsidózott

BelföldEmlékszem pár éve már az itteni Front-osok mondták, hogy Lóri óvta õket tõlem, most meg õ jóbikozik az "osto-bája". Alakul ez szépen. Teljesen elmentek itt már mindenkinek otthonról. Szerda este Schuster Lóránt volt a Jobbik Újbudai alapszervezetének vendége – tudósított az eseményrõl az ATV. Az eredeti terv szerint Novák Elõd Jobbik-alelnök beszélgetett volna a P. Mobil frontemberével annak legújabb könyvérõl, de Novák végül a közönség soraiban foglalt helyet.

Arab-zsidó összeborulás a Közel-Keleten

KülföldIzrael és Szaúd-Arábia újrarajzolná a Közel-Keletet.
A Közel-Kelet országainak politikájában olyan mélyreható változások zajlanak, amelyek újrarajzolhatják a térség teljes politikai és földrajzi térképét.

Kötelezõ lenne az auschwitzi osztálykirándulás Szlovákiában

TanácsadásEzek remekül provokálnak. "Független magyar képviselõ"...és "szlovák" parlament. Mi a zsidó qva anyátokért vagytok ilyen nagylelkûek? Szinte az egész szlovák parlament támogatja egy független magyar képviselõ javaslatát, aki a fasizmusnak akar ököllel nekimenni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
2,569,247 egyedi látogató