Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A perzsa Nemzeti Gárda már a kertben van!

Gondolatok

Jobban fog mûködni az Europol

Külföldjew-roma-pol(lop)? Mióta pintérsanyát lesittelték, hihetõ, hogy ez nem egy mocskos buzi zsidó banda, pont, mint a többi kirakatszervezet. Az Európai Parlament (EP) túlnyomó többséggel megszavazta szerdán az európai rendõrségi együttmûködési szervezet (Europol) megerõsítésérõl szóló új jogszabályokat, amelyek tartalmáról már elõzetesen egyetértés született az EP és az uniós tagállami kormányokat képviselõ tanács között.

Fegyverszabályokon könnyítene a BM

BelföldJó, ez tetszik! "Fosás van." Elég lesz kifigyelni egyiket-másikat és lefegyverezni. A Belügyminisztérium alá tartozó fegyveres szervezetek dolgozói könnyebben juthatnának önvédelmi fegyverhez – derül ki egy birtokunkba került belsõ körlevélbõl. Többek között a rendõrség, a Nemzeti Védelmi Szolgálat és az Alkotmányvédelmi Hivatal munkatársainál lehetne munkaidõn túl is fegyver, ha elfogadják a tervezetet.

Nagyszabású hadseregfejlesztésbe kezd Németország

KülföldBesorozzák a sok ratyi transgenderes elzsidósodott germániást és a muszlimokkal együtt készek harcolni Hitler emlékéért? Jó csak viccelek. Pár éve még leszerelésben voltak. „Eljött az idõ, hogy újra összeálljon a Bundeswehr” (Szövetségi Védelmi Erõ, azaz a német hadsereg – szerk.) – közölte Ursula von der Leyen német védelmi miniszter, miután bejelentette a fegyverkezést. Hozzátette: a Bundeswehr folyamatosan nyomás alatt áll, hogy valamennyi területen modernizálódjon.

Béka seneked, se nekem

GondolatokImre ezt azért küldöm hogy alkalom adtan tud használni. A beka segge alatt itt van néha az beriseg.
Vagy éppen itt némelyik elvtárs.

Teljes átszervezés jön a honvédelmi minisztériumnál

BelföldÓ, de hova teszik a sok zsidó-buzi-mossados-cias-g.cit? Ja, helyet cserélnek a sok mossados-cias-g.civel, mert ugye magyar ott nem lehet, mert akkor ismernénk a zinkognitóját. Vukics bércre hághat végre! Teljes átszervezésre készülnek a honvédelmi tárcánál, ami jelentõs személyi változásokat is hozhat, írja keddi számában a Magyar Idõk.

Mennyire mocskosak a globális elit kis üzletei?

TechnikaÉs? Számít? Április 3-án a legjobb barátom üzenetben kérdezte, hallottam-e a hírt. Ez volt az elsõ nap, mikor újságírók publikálni kezdték a Panama-iratokat – 2,6 terabyte adatot (11,5 millió fájlt) szivárogtatott ki egy ismeretlen forrás a Mossack Fonseca jogi tanácsadó cégtõl a német Süddeutsche Zeitung napilapnak. Manapság az állandó hírözön miatt minket érõ rengeteg impulzus miatt nehezebb meghaladni az ingerküszöbünket, most mégis sikerült ezzel a kiszivárogtatással nagyot robbantani.

A terrorizmusról beszélt Putyin a Gyõzelem Napján

TanácsadásÁllamokkal? Miért? Vannak? Ja, hogy majdan lesznek! Az jó! A maffia-nukikukik meg elviszik a zsidajokat holokoszt-túrára? Be szép is lesz! A terrorizmus elleni nemzetközi összefogásra hívott fel hétfõn Vlagyimir Putyin orosz elnök Moszkvában a náci Németország felett aratott gyõzelem 71. évfordulója alkalmából.

Lemondott az osztrák kancellár

KülföldElõrevetít bizonyos tendenCIA-t. Lemondott összes tisztségérõl Werner Faymann osztrák kancellár az APA osztrák hírügynökség hétfõi értesülése szerint.

Moszkva nem kér a színes forradalmakból

KülföldMilyen parajnásoknak tetszenek Lenin. Eddig hol volt, hol nem volt, most meg eccerre csak, mocsak? Moszkvai elemzõk szerint a Nyugatnak kidolgozott módszere van a neki nem tetszõ kormányzatok eltüntetésére, és nem kétlik, hogy Oroszországnak is tartania kell egy kívülrõl szított, felforgató akciótól. A tüzérségi elõkészítés az internetes felületeken várható.

Leleplezett összeesküvés: a CIA alapította az Európai Uniót?

TanácsadásMindenki tudja, hogy Vatikánt is a CIA alapította! A cia = mossad és mindkettõ = MI 5-6...007. A KGB-t meg a Jóisten alapította, aki meg csak egy ártatlan rabbi. Így már kerekebb a zösszesküvés? Botrányt okozott a veterán brit újságíró, amikor napvilágra hozta az amerikai titkosszolgálat szerepét az európai integráció megalapításában. De vajon számunkra egy atlantista irányultságú, szorosabban integrált EU elõnyösebb-e, vagy újra egy autonóm nemzetállamokra szétesett kontinens?
Generálási idő: 0.50 másodperc
2,679,672 egyedi látogató