Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jogi szemszögből valóban necces a kormány terve a 'szupertitkosszolgálat' felállításáról

TanácsadásNagyon odavannak ezzel a "titkosszolgálatosdival", pedig csak a mocskos buzi szabadkőműves zsidó bandát kell likvidálni, aztán meg a többit, kollaboránsaikat...és lényegében a mai "elitet"...ez ilyen eccerű.. Habár a szocialisták szájából különösen erős politikai blöff a III/III-as csoportfőnökség felemlegetése a formálódó titkosszolgálati szuperközpont apropóján, de a PestiSrácok.hu forrásai megerősítették: azért vannak aggályok az elképzelés körül.

30 aluminium

Gondolatok Remélem mindenkinek húsvéti jókedve van, vagy ilyesmi. Nos, úgy legyen! Csak az "ünnepi hangulat" emelése okán küldöm, amit küldtek. Én tudom mi lesz a "vége" és az megfizethetetlen.

A forgatókönyv

TanácsadásAlbert Pike szabadkőműves és a véletlenek...

Ferenc pápa a remény megtartására szólított fel a húsvéti vigílián

KultúraSüketel a sz@rházi! Ha az ostoba birka tudná, milyen mocskos buzi, gyilkos sátánista zsidó banda ez, nem áltatná magát! Vagyis de, mert annyira hülye. Péter? Tán nem ő tagadta meg 3-sz@r a Mestert? Képmutató gennyládák. A remény megtartásának fontosságát emelte ki Ferenc pápa a nagyszombat este tartott vigílián; az egyházfő a többórás liturgia alatt Jézus feltámadására emlékezett a Szent Péter-bazilikában összegyűlt hívek ezreivel.

Pánik nélkül

TechnikaA helyzet az, hogy egy "igazi terrorista" ezerszer többet ér, mit a (minta) agyhúgyköves gennyláda liberálbuzi közeg, melyet OKKAL robbant, vagy lő xarrá. Ha értelme volna, szívesen lennék, de hát értelmetlen..., mert a terroristákat a zsidó titkosszolgálatok képzik, terelik és hozzák helyzetbe..., elég bonyolult egy hálózat és sok-sok tragédia alapozta meg ezt a társadalom-terelési tőzsdeügyleti manővert.Nem állatok. Igen, a társadalomnak meg kell magát védenie tőlük. Olykor, hogy a békés többségét megóvjuk, az életüket is el kell venni. De a terrorista nem valamilyen alsóbbrendű, értéktelen biológiai képződmény.

Fel kell végre ébredni - figyelmeztet Gyarmati István

Belföld2016-ot írunk (legalábbis pap-iron). A zsidó terrorizmus még igazán csak most melegedik beeee!
A biztonságpolitikai szakértő szerint az elmúlt években nem sikerült tudatosítani a közvéleménnyel, hogy fokozott fenyegetésről van szó.

Hitlert éltette, aktusra buzdított- kikapcsolták

TechnikaAntiszemita "robot"? Biztos, hogy robot "követte el"? Nem is olyan tudatlan.Egy nap alatt szexista és rasszista lett a Microsoft tanulórobotja az interneten.

Valóra válhat a törökök rémálma

KülföldMég szerencse, hogy az ISIS név alatt futó zsidó projekt mindezt alátámasztja. Komoly szövetségese akadt a független kurd állam eszméjének. Miután az izraeli miniszterelnök, államfő és az előző külügyminiszter az elmúlt években rendre bedobta ezt az ötletet, januárban a zsidó állam igazságügyi minisztere már a kurd–izraeli politikai kapcsolatok erősítése mellett érvelt. Ez pedig valóságos vészriadó a térség államainak abban az időszakban, amikor a kurdok egyre nagyobb területeket ellenőriznek – fegyveresen.

Maci akkor átveszi az 'EU'-t is hivatalosan

TechnikaSarkozy Wants to Bring Russia, Turkey Into 'Extended' Version of Europe
It’s time to reform the European Union (EU) by bringing in both Russia and Turkey into a new, “extended” version of the continent, Former French President Nicolas Sarkozy said, according to the French political weekly magazine Le Point.

Orosz miniszter-helyettes: 'nem akarunk tankokat küldeni Budapestre'

TechnikaNemakarásnak nyögés a vége! Ugyan már, majd ha ez a csürhe felszabadítókként fogadja őket, jön is a deszant, desszertként, tanácsadóként. Ám, ha jól megy, akkor az usa szedi össze saját "szövetséges" zsidócsűrhéjét a paktum értelmében és likvidálja a cionista rendszert netannyihahával közös egyetértésben. Anatolij Antonov szerint csak azért riogatnak az oroszokkal, hogy növelni lehessen a védelmi kiadásokat.

Brüsszeli vészcsengő - Izraeli segítséget ajánl Európának a terrorizmus elleni küzdelemben

Izraelnek ki kell vonnia a szemetjét, a zsidókat jewrópából. Mossad, technika...szóval szépen, ki lesznek kísérve tök hivatalosan, demokratikusan és még meg is köszönik. Persze az is igaz, hogy minden ganéság hozzájuk kötődik, így a vége így, vagy úgy, de likvidácion lészen. Európa képes megvédeni magát a terrorizmussal szemben? Megfelelő jogi, szervezeti és társadalmi feltételek állnak ehhez rendelkezésre?
Generálási idő: 0.46 másodperc
2,383,406 egyedi látogató