Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Feljelenti az ÁSZ a 3 milliárdnyi EU-s pénzt lenyelő állami céget

BelföldAz Állami Számvevőszéknek sem adta ki a gazdálkodási tevékenységére vonatkozó dokumentumokat az Emmihez tartozó Új Nemzedék Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Az ÁSZ feljelentette a céget.

Erdogan nem tűri a sértegetést, mindenkit lecsukatna

KülföldNincs igaza? De! Recep Tayyip Erdogan agresszív módon él azzal a törvénnyel, ami megtiltja a törökök számára az államfő sértegetését. Dohányzóra rendőrt hív, a nőknek kijelöli a helyét, a sötét ügyeket boncolgató tényfeltáró újságírókat börtönbe záratná, de még az egyik leghíresebb török focista is rács mögé kerülhet, Erdogan megsértése ürügyén.

Megvendégelte az izraeli nagykövetet, ezért megfosztották a mandátumától

KülföldMegfosztották szerdán a mandátumától azt az egyiptomi képviselőt, aki egy hete vacsorán látta vendégül otthonában Izrael kairói nagykövetét, Haim Korent.

Figyelem! Fidesz földmutyi!

GondolatokSzia Imre! Fidesz "földmutyi" "törvényről" szeretnék hírt adni. 2002-ben vettem egy 1005 m2 földterületű ingatlant Szabolcs Szatmár megyében, 350.000 Ft-ért. Egy életveszélyes állapotú vályogház van rajta, kb. 25 m2 alapterülettel.

Jézus 'indiai volt' - 70 éves könyv robbantja fel a netet

KultúraNem "indiai", hanem árja volt és fehér bőrű "északi", vagyis szkyt-hun! Érdekes, nem? A tamilok a legnépesebb dravida népcsoport az indiai szubkontinensen, írott történelmük több mint két évezredre vezethető vissza. Tamilnádu (a tamil nép hazája) ma India egyik állama az ország délkeleti részén. A brahminok a négy főbb társadalmi kasztra és a kaszton kívüliekre tagozódó indiai kasztrendszer legfelsőbb kasztjának tagja.

Volt titkosszolgálati vezető: a görögök zsarolnak a migránsokkal

BelföldNa, minden szemetet előkaparnak? Micsoda "informáltság", briliáns logikai okfejtés és következtetés! A migráció és az orosz-ukrán konfliktus jelenleg a két legfőbb biztonságpolitikai kérdés a kelet-közép-európai térségben, ezért ezen országok egységes fellépése mindenképpen előremutató a júliusi NATO-csúcs előtt - mondta Horváth József, a polgári és katonai titkosszolgálatok volt főigazgató-helyettese az M1 szerda reggeli műsorában.

Két napon belül feloszlik a szerb parlament

Külföld"Magyarország"? Csütörtökön a szerb kormány felkéri Tomislav Nikolic szerb elnököt, hogy oszlassa fel a parlamentet, és írja ki az előre hozott választásokat – jelentette be Aleksandar Vucic miniszterelnök kedden a szerbiai közszolgálati televízió esti interjúműsorában.

Mától tilos kritizálni Ukrajnát

KülföldVégük van! Az ukrán kormány megtiltotta az állami tisztviselőknek, hogy nyilvánosan bírálják az ország vezetését. Az ukrán kormány határozatban kötelezte az állami tisztségviselőket arra, hogy tartózkodjanak az államirányító szervek, illetve hivatalos személyek nyilvános bírálatától.

'Ne zavarj, épp lopok' - így dugott el Matolcsy 250 milliárdot előlünk

BelföldUgyan már! Kóhnvertibilis Jüan -alapú Rúbel-elszámolás készül és alapot képeznek a közelgő háborús kiadásokra. Nagyjából ennyi, semmi titok. Az MNB szerint teljesen normális, hogy a mi pénzünket költő MNB-cégek, e cégek cégei, és az MNB-alapítványok a jövőben üzleti titokra hivatkozva tagadják meg a szerződéseik megismerését. Az erről szóló, sürgősséggel tárgyalt törvényjavaslatot a parlament kedden délben fogadta el. A tét évi 250 milliárd forint, ennyinek a sorsát dugta el a jegybank a nyilvánosság elől.

Csicsergő

KultúraSzia! Látom megint ugyan az a téma nálatok, mint mikor ott voltam az oldaladon, és akinél lehetett helyre raktam pár dolgot.

Gerilla, szervkereskedő és államfő

Akkor "szerbkereskedő", nem? Ha nálunk az álpinyó és orsós lehetnek főfaxok, akkor bármi előfordulhat. Még háború is! Egy nigériai orvos kijelentése ismét felelevenítette a régi vádakat, nevezetesen, hogy a koszovói háború idején az albán gerillák kioperálták a szerb foglyok szerveit, és azokkal a nemzetközi feketepiacon kereskedtek. Philip Njemanze szerint az illegális hálózatot Hashim Thaci, a frissen megválasztott államfő irányította. A szerbiai ügyészség várja az orvos hivatalos tanúvallomását.
Generálási idő: 0.48 másodperc
2,186,620 egyedi látogató