Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Frontbarátkozás: Moszkva és Washington békülne, csak azok a rakéták ne lennének

KülföldKelep-kelep-kelece...zárul Viki mókatára... Oroszország és az Egyesült Államok megértette, hogy a kétoldalú viszonyrendszer megingatása kontraproduktív - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Moszkvában csütörtök éjjel, a Vlagyimir Putyin elnök és az amerikai diplomácia vezetője, John Kerry között folytatott, négyórás megbeszélést követően.

Borítékolható a krízis, ha az elvárásoknak akar megfelelni

TanácsadásSőt, NOKIA-dobozolható! Megkapó ez a sok picomakogás. Még megérjük, hogy nem lesz sikk, zsidó-liberál-buzi, pénz - és hatalommániás ratyinak lenni, vagy nem lenni? Ahhoz előbb nagy irtást köll csinyálni! Az életközépi krízis során, ami általában a negyvenes éveink közepén érkezik el, ismét feltesszük magunknak a kérdést: mi az életünk értelme? Ez fordulópontot hozhat, különösen, ha életünk első felében olyan utat követtünk, amelyet a külső elvárásoknak való megfelelés motivált.

Az EU után a NATO is megrendül? Nekünk is van miért félnünk

TechnikaTrump= adu, ütőkártya, tromf...trump of doom = végítélet harsonája...trumper = csaló... Szóval, olyan az ő szerepe, mint a kő repedésébe vert faék. Minél többen lehugyozzák, anál jobban megdagadva hasít. Trump megkérdőjelezi azt a biztonságpolitikát, amely az USA nemzetközi viszonyait támasztja alá 70 éve. A NATO európai biztonsági garanciáitól egyre nyíltabban határolódik el. Ez a radikális fordulat mintha senkit nem érdekelne itthon, holott a hazai páncélos erő technikailag tökéletesen elavult és harcértéke a nullához közeli.

Az ég alatti 2012 01 01

GondolatokTalán mostanra megérthetővé vált!
Kötelező olvasmány: Marschalkó Lajos Országhódítók-ja (Link) és a mai környezetre átkomponálva kéretik megrágni az ott leírtakat. Az analógiák már az 1800-as évek végén is jól érezhetően ültek és mint az kiderült a ’48-as forradalmat is a zsidaj robbantotta ki, hogy aztán háborúba vigye a nemzetet, hogy aztán kommunizmusba vigye, hogy aztán a zsidó világcsászársága megteremthetővé váljék.

Szereteten el Caminyonosan (a szerző kaminyon-sofjőr és régi tagunk)

TanácsadásElgondolkodtam a szeretet szavunk jelentésén. Kezdtem elemeire bontani a szót de nem kazincysan. Szer-etet elemeire bontva.

Katonának vinnék a közmunkásokat, ők nem kérnek belőle

BelföldAzért annyira mégse idióták! lesz kényszersorozás, sorállomány, ahogy megígértem. Hiába a stabil munkaviszony és a dupla pénz, 40 közmunkásból senki sem fogadta el a honvédség ajánlatát.

Ész nélkül nehéz harcolni a terroristák ellen

BelföldFelderítés? Rendőrség...mi a xent xarkaláb? Az IH-t lázárovics fogja a tek-et orsósovics...és így tovább és persze őket is fogják? Ilyen eccerű.Mondtam, hogy egy ostoba bexari banda ez, de az FSZB, ha megmozdulnak, kitaPOSTA volna a beleiket! Ja, ki is taPOSTA! Több pénzt ígért a terrorellenes harcra Orbán Viktor, ám alapvetőbb problémák vannak: a titkosszolgálatnál sokan okkal gondolják, hogy a konditeremben szocializálódott TEK-es „kommandósoknak" lövésük sincs a felderítéshez, terrorelhárításhoz.

Rendőr-szakszervezeti csaták: egy Szima, egy fordított 2009. május 28.

GondolatokCsak nosztaligának! 7 éve volt. Még meg sem jelent, máris vihart kavart Posta Imre könyve, a Rendőr szak-szervezett háború című, s bősz levélváltást indított el a műben szereplő érdekvédelmi szervezetek és a szerző között. Szima Juditnál, a Tettrekész vezetőjénél pedig az verte ki a biztosítékot, hogy elkértük tőle annak a küldöttgyűlésnek a jegyzőkönyvét, amelyen döntöttek a Jobbikkal való együttműködésről.

Sosem látott összeomlásra számít idén a neves pénzember

TanácsadásIdi-óta, hát nem látja, hogy minden a legnagyobb rendben? Tizennégy éve Robert Kiyosaki, aki számos könyvet írt a személyes pénzügyek témájában azt jósolta, hogy 2016 a valaha látott legdurvább tőzsdei összeomlást fogja elhozni, amely összetöri a baby boomer generáció millióinak álmait, akik épphogy elkezdték elkölteni azt a pénzt, amit nyugdíjukra felhalmoztak. A neves író a mai napig úgy tartja, hogy az összeomlás meg fog történni - írja a MarketWatch.

Helyreállítják Jézus sírját a jeruzsálemi Szent Sír-bazilikában

Kultúrajahve kiadta az engedélyt, mert ugye új korszak jön és ugyan a történet nagyon sántít, de a népnek hinnie kell, hogy a mocskos zsidó banda mégiscsak ki lesz terítve. A szentföldi egyházak néhány héten belül megkezdik a leromlott állapotban lévő Jézus Sírja szentély helyreállítását a jeruzsálemi Szent Sír-bazilikában – jelentették be a ferences rendhez tartozó Szentföld őrzője kolostorban szerdán.

Valami furcsa történik az Antarktisz körül az új pénzügyi rendszerről folyó tárgyalások közben

TanácsadásBenjámin üzent nektek! Jön a nagy leleplezés, de most tény-leg. Ha mégsem, úgy a már bukott pápaság és a Fehér Sárkányok a felelősek, senki más! Egyébként tényleg itt a "valami". Még pár robbantás és bevonulhatok. Valami történik az Antarktisz körül ezekben a napokban, amit homály fed, de sok nagyágyút vonz.
Generálási idő: 0.45 másodperc
2,383,308 egyedi látogató