Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Norvégiában valami nagyon nem stimmel

Külföld A vikingeknek pont olyan liberálbuzi szabadkõmûves vezérkaruk van, mint bármely más "nemzetnek", csak az õ szerepük most igen pikáns, így rá kell játszaniuk ennek a xarkupacnak a nemxarkupeccá gyúrásában. Breivik valójában egy igazi modern hõs, ezt azért kár tagadni! Bár én tehetnék el annyi kurafit egyszerre, de hát én nem vagyok a "brancs" tagja. Anders Behring Breiviket 21 évi szabadságvesztésre – a Norvégiában kiszabható legnagyobb büntetésre – ítélték, mert 2011 nyarán autóba rejtett pokolgépet robbantott Oslóban a norvég kormány székházánál, majd Utoya szigetén gépkarabéllyal válogatás nélkül agyonlõtt fiatalokat egy táborban.

Rendõr rabolt a rendõrségen

TechnikaAzért Pinyóékhoz képest ezek amatõrök. Mármint nem ehhez a hamisítványhoz, hanem az eredeti geciládához és zsidó fõnökeihez. Van még mit tanulniuk az ottani "szolgálunk és védünknek" a "magyar" maffia-kollégáktól. A horvát rendõrség pénteken letartóztatta bûnügyi fõosztályának volt vezetõjét. A fõrendõr maga rabolhatta ki irodáját, majd azt betörésnek tüntette fel.

Valakik nagyon figyelnek ám!

GondolatokMosolygok. Pár napja azon kapom magam, hogy pisztolyt kellene beszereznem a családnak. Na jó, az asszonyra gondoltam. Olyan gáz-riasztó, gumigolyósat. Nem várhatom el tõle, hogy a nyílpuskával lõje keresztül a hívatlan látogatót, fõleg, ha fel sem bírja húzni. Ma délben útba ejtettem a helyi fegyverboltot, szemrevételezés céljából. Erre már jön is rá bõ órával a Magnum vadászbolt hírlevele. Tudom, telefon GPS, lehallgatás...és mega többi "szakmai" titok. Valamiért a kezemben jobban bízok, mint a lõfegyverben, fõleg, ha kés is van benne. Azért kösz a tippet "szolgálat", már nézegetem az ajánlatokat.

A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) a nemzetet védi vagy bomlasztja?

BelföldMennyiszer mondtam, írtam, hogy 5-6 év késésben vannak? Most tartanak ott minden "témában", ahol "mi" 2009-ben. NIF kérdések:
1. Az NBH a PT különbejáratú erõszakszervezete?
2. Az NBH a magyar nemzetért van, vagy ellene?
3. Miért csak minket, a magyar, igazságot keresõ és elhallgatott, de valós híreket terjesztõ portálokat figyelik/figyeltetik?

Lesz még Jobbik-kamion a Pride-on!

BelföldÉs ahogy koppan a fing a biliben... Azt egyelõre nem tudni, hogy Vona Gábor miért pont erre a hétre idõzítette a nem annyira cuki harcostársainak eltávolítását a pártból, talán a Török Gábor Stratégiaalkotó és Tanácsadó Kft. gondolta elérkezettnek az idõt, mindenesetre bekövetkezett, ami várható volt. A pártelnöknek tele lett a surranója a radikálisokkal, mert összezavarták a tarsolylemezes szavazók gondolkodását.

Schuster Lóránt mindenkit lezsidózott

BelföldEmlékszem pár éve már az itteni Front-osok mondták, hogy Lóri óvta õket tõlem, most meg õ jóbikozik az "osto-bája". Alakul ez szépen. Teljesen elmentek itt már mindenkinek otthonról. Szerda este Schuster Lóránt volt a Jobbik Újbudai alapszervezetének vendége – tudósított az eseményrõl az ATV. Az eredeti terv szerint Novák Elõd Jobbik-alelnök beszélgetett volna a P. Mobil frontemberével annak legújabb könyvérõl, de Novák végül a közönség soraiban foglalt helyet.

Arab-zsidó összeborulás a Közel-Keleten

KülföldIzrael és Szaúd-Arábia újrarajzolná a Közel-Keletet.
A Közel-Kelet országainak politikájában olyan mélyreható változások zajlanak, amelyek újrarajzolhatják a térség teljes politikai és földrajzi térképét.

Kötelezõ lenne az auschwitzi osztálykirándulás Szlovákiában

TanácsadásEzek remekül provokálnak. "Független magyar képviselõ"...és "szlovák" parlament. Mi a zsidó qva anyátokért vagytok ilyen nagylelkûek? Szinte az egész szlovák parlament támogatja egy független magyar képviselõ javaslatát, aki a fasizmusnak akar ököllel nekimenni.

Magyarország és Izrael jogi együttmûködésérõl tárgyalt Jeruzsálemben a Kúria elnöke

Tanácsadás Független zsidó "bíróság". Kell is, mert igen viharos idõk jönnek. Magyarország és Izrael jogi együttmûködésérõl, valamint a terrorizmus és a bevándorlási hullám okozta új jogi kihívásokról tárgyalt Izraelben Darák Péter, a Kúria elnöke.

Kötelezõvé tették a választási részvételt Bulgáriában

TechnikaMiért nem tették kötelezõvé a nemszavazást? Naradhatna minden zsidó gci oligarha ahol van. Végül is mindegy, hogy odatolják a xart a pofánkba és bármelyiket, de választani kell, vagy van egy, de az meg nem választható. Elfogadta a szófiai parlament csütörtökön az ország választási törvényének módosítását, kötelezõvé téve a választási részvételt Bulgáriában, ahol októberben elnökválasztást tartanak.

Kert

GondolatokLeegyszerûsödik, mi a szûrõn át szûrödbe, bõröd alá fér. Sikert nem ûzök, ködmönömre túzok-tollat tûzök, pörge kalapom a földhöz csapkodom, s fedetlen fõvel csodálom a kört, mely körbe vesz: a kert.
Generálási idő: 0.58 másodperc
2,576,257 egyedi látogató