Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Moszkva nem kér a színes forradalmakból

KülföldMilyen parajnásoknak tetszenek Lenin. Eddig hol volt, hol nem volt, most meg eccerre csak, mocsak? Moszkvai elemzõk szerint a Nyugatnak kidolgozott módszere van a neki nem tetszõ kormányzatok eltüntetésére, és nem kétlik, hogy Oroszországnak is tartania kell egy kívülrõl szított, felforgató akciótól. A tüzérségi elõkészítés az internetes felületeken várható.

Leleplezett összeesküvés: a CIA alapította az Európai Uniót?

TanácsadásMindenki tudja, hogy Vatikánt is a CIA alapította! A cia = mossad és mindkettõ = MI 5-6...007. A KGB-t meg a Jóisten alapította, aki meg csak egy ártatlan rabbi. Így már kerekebb a zösszesküvés? Botrányt okozott a veterán brit újságíró, amikor napvilágra hozta az amerikai titkosszolgálat szerepét az európai integráció megalapításában. De vajon számunkra egy atlantista irányultságú, szorosabban integrált EU elõnyösebb-e, vagy újra egy autonóm nemzetállamokra szétesett kontinens?

Moldova: sem az EU, sem Románia nem kell

KülföldA moldovai polgárok elsöprõ többsége elutasítja a Romániával való egyesülés gondolatát, és ha most vasárnap lennének a választások, az oroszbarát erõk kerülnének többségbe a parlamentben – derül ki a Közpolitikai Intézet áprilisban készült felmérésébõl.

Izrael létrehozása hatalmas katasztrófa

TanácsadásA volt londoni polgármester szerint Izrael létrehozása „hatalmas katasztrófa"
London volt polgármestere azt mondta, hogy Izrael „létrehozása” egy „hatalmas katasztrófa”, amely „potenciális nukleáris háborús szituációhoz vezet”.

Európai nagyhatalmak fordulnak szembe Izraellel

TanácsadásMert, antiszemitának lenni hazafias kötelesség, mondja Merkel asszonysegg is! Izraelnek számolnia kell azzal, hogy a nemzetközi diplomáciai porondon olyan országok is cserbenhagyják, amelyek támogatására eddig a zsidó állam számíthatott. A Der Spiegel arról számolt be, hogy Németország feladta az Izrael melletti eddigi feltétlen kiállás politikáját, Franciaország pedig az UNESCO-ban megszavazott egy olyan történelemhamisító határozatot, amely szerint a zsidóknak nincs történelmi közük Jeruzsálemhez, Hebronhoz és Betlehemhez. A Hetek cikke.

Volt kémfõnökök: európai szintû biztonsági kérdés a brit EU-tagság

Külföld"Anglia"? Gyihhhhhaaaaaaa! Már csak a királynõt kell eltakarítani a retkes zsidó qva anyjába a többi döggel együtt! Az európai biztonság és stabilitás fenntartásához fûzõdõ érdekek azt diktálják, hogy Nagy-Britannia az Európai Unió tagja maradjon - írta vasárnap megjelent közös cikkében a brit titkosszolgálatok két egykori legmagasabb rangú vezetõje.

Kösd össze és uralkodj!

TechnikaAki a zemberek "tudatát" irányítja, az "uralja" érzéseiket és azt csinál a csürhével, amit csak akar.
Napjaink háborúi már nem területért, hanem az információ birtoklásáért zajlanak

A táplálkozás szabályozza a betegségekre való fogékonyságot

TanácsadásRendszerszintû nutrigenomikai módszerekkel kimutatták, hogy a fruktóz több száz gén mûködését változtatja meg az agyban, ezáltal metabolikus és idegrendszeri betegségek sokaságát válthatja ki. A táplálkozás negatív hatása táplálkozási eszközökkel korrigálható: a DHA képes a fruktóz hatásait visszafordítani.

Netanjáhú zsidó történelemre oktatná az ENSZ diplomatáit

KultúraEbben az a "szép", hogy a "zsidó történelembõl" egy szó sem igaz. Köztudott, hogy a zsidó akkor is hazudik, ha levegõt vesz. Véget kék vetni a praxisnak. Benjámin Netanjáhú miniszterelnök zsidó történelemrõl szóló elõadást akar tartani az ENSZ Izraelben dolgozó diplomatáinak, miután az UNESCO, az ENSZ kulturális szervezete egy határozatában nem ismerte el a zsidóság Siratófalhoz fûzõdõ kapcsolatát.

Muszlim polgármester került London élére

KülföldNem mindegy, hogy muszlim, vagy nem, ha zsidó szabadkõmûves? Annyi buzi volt már polgármester, usa-nak is Husszein "elnöke" van, akkor mi a gond? Berlinnek meg Hakim lesz, de õ is páholytag...így a "zsidó-keresztény" jewrópa majd csak illuminálódik végre! Eldõlt. Harmadik generációs pakisztáni származású muszlim lesz London új polgármestere. Sadiq Khan a Munkáspárt színeiben indult a megmérettetésen. A kormányzó konzervatívok így nyolc év után elvesztették a fõvárost.

Hõs születik: az orosz Rambo

TanácsadásA világ zsidajaiért hozott áldozat. Ha tudta volna szegény ifjú titán, a környékre se ment volna, bár elismerem, van annyi pénz. Korábban naponta tucatjával lettek "hõsök" és elkaparták õket, mint a kutyákat és most próbálják helyrepofozni a legendát. Azért én javaslom, egyikõtök se kérjen magára tüzet. A víz jobb! Díszõrség Alekszandr Prohorenko búcsúztatásán május 6-án Gorodkijban
Generálási idő: 0.47 másodperc
2,685,495 egyedi látogató