Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szexszel fizethetsz a holland autós iskolákban

KultúraDe csak fehér kereszttyény férfi-nő viszonyban és csakis gyereknemzés céljából, adó és áfa-mentesen, de a vizsgán a vizsgáztatót is meg köll baxni! Hivatalos fizetőeszköz
Menet a menetért - így nevezik azt az új törvényt, amelynek értelmében mostantól természetben is leróható a tandíj a holland autós iskolákban.

Kárpátalja leválik Ukrajbáról

BelföldEzt írják, jelezve, hogy 114 magyar település önálló közigazgatási egységet hoz létre. Micsoda meglepetés ez nekünk, igaz? Link

Többen választják a katonai pályát

BelföldA zsidó-cigány szaporaság meghozza az eredményt. Időigényes lesz kiirtani..., de megéri a fáradalmat...és persze demokratikusan! HM-államtitkár: a migránsválság hatása érződik
Nőtt az érdeklődés a katonai pálya iránt a migránsválság hatására - mondta a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán szombaton.

Richard Field: Orbán, aki maga is félig roma

BelföldDehogy is roma! Cigány, de ez a kisebbik rossz, a nagyobb, hogy másik fele zsidó, de a jó ebben, hogy legalább egyik fele se magyar, így tetűirtáskor nem kell vele számolni. Lerendezik a fajtársai. Az amerikai Richard Field saját lapjában, a Budapest Beaconben írt cikket Félelem és reszketés Magyarországon címmel azt állítva, hogy a fideszes kormányra nem tekinthetnek a polgárok mint morális vezetőre.

Üdv a klubban: Dánia is 'náci'

KülföldMinden "ország", ahol mocskos szabadkőműves zsidó horda a "krém", végül rohadt "náci" lesz.
Magyarország lenácizását már megszokhattuk, de most Dánia is kapja az ívet.

Egy félreértés miatt vezényeltek rossz országba a törökök egy komplett zászlóaljat

KülföldDe sok "félreértés" lesz még! Eltévedt orosz-kínai haderők "izrajelben"...és "új izrajelben".... A félreértés az lehetett, hogy a török kormány "kérlek, segítsetek!"-et hallott, a "nehogy katonákat küldjetek ide!" helyett.

Öt év után kibékült Izrael és Törökország

KülföldOroszország elkötelezi a zsidajt, amennyire csak lehet és függővé teszi. Ennek eszköze a török cirkusz is, amely a Bizánci Birodalomról szól, semmi másról, no meg a Selyemútról és a régió nyugalmáról, zsidó ügynökhálózat felszámolásáról. A nagykövetek visszatérnek Ankarába és Tel-Avivba, Izrael kártérítést fizet az öt évvel ezelőtti incidens miatt, a törökök pedig kiutasítják a Hamász katonai szárnyának vezetőjét.

2016 a mezei tücsök éve lesz

KultúraIgen, a hangya túl egyértelmű lett volna, na de a tücsök, ezt nem lehet félreérteni! A mezei tücsök nyerte meg a Magyar Természettudományi Múzeum blogján kiírt internetes szavazást, amelyen arról dönthettek a voksolók, hogy 2016-ban melyik bogárfaj kapjon kitüntetett figyelmet.

Már a rendőrnek sem lehet önvédelmi fegyvere?

BelföldA rendőr nem ember, ez "Magyarországon" mára duplán érvényes. Ezeknek fegyvert se adnék, hogy könnyebb legyen kicsavarni a nyakukat, ha katonásdizunk, persze demokratikusan! A szabadnapos rendőr önvédelmi fegyver nélkül helyezi szolgálatba magát, ha arra szükség van?

Egy rossz frizura miatt irtotta ki az egész családját az apa

TanácsadásMűködik az új orosz családmodell és persze Jézus szeretete kisugárzik a fehér fajra. Az 51 éves orosz férfi végzett várandós feleségével és hat közös gyermekükkel is.

Ügyészi vizsgálatot kértek Orbán Viktor ellen

BelföldA zsidó-cigány jezusiták a cigány-zsidó jezsuitákkal "szemben" cirkuszolnak, miközben mindkettő római-zsidó birodalmat épít habsburg királykodással. A Jobbik elnöke így akarja tisztázni pártját a miniszterelnök korrupciós vádjai alól.
Generálási idő: 0.65 másodperc
1,568,231 egyedi látogató