Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az oroszok már a spájzban, a többiek csak helyezkednek

KülföldMost voltam benn, egy deka oroszt nem találtam, bár lehet, álcázzák magukat sprotninak? Gerry aszongya öreg vagyok már kimenni bohóckodni Dombaszba. Lehet, de ha ott bemegyek a spájzba tán tényleg lesz ott egy két befőtt Grisa meg Szása is, hátha el tom olvasni a használati utasításukat...
A menekültválság kiterjedtsége kezdi rádöbbenteni a világot, főleg Európát, hogy nem lehet így hagyni Szíriát és Irakot, hisz akkor tényleg az utolsó lakosaik is menekülni kényszerülnek. Együttműködés még alig van, de legalább már tárgyalnak róla az ENSZ-ben is. Hogy lesz ebből béke?

Ha nem tiszta a PÖCS szerepe, azonnal megjelenik a félelem

BelföldVéletlen? PISA, PINA, CSÖCS, PICSA...hülyék gyűlölelkezete...még hogy pedagogosz? Egy nagy FASZ-t! Lenne értelme a pedagógiai munka értékelésének, de ennek a legkevésbé felel meg a januárban bevezetendő tanfelügyeleti rendszer. Különösen a belső ellenőrzés lehet aggályos, ami nemcsak átláthatatlan mennyiségű adminisztrációs terhet rak a tanárokra, de meg is mérgezheti a tantestületek légkörét. A szülők is készülhetnek: évekig kell majd kérdőívhegyeket kitöltögetniük.

Putyin elmondta a tutit

KülföldKicsit oroszul van, de világos, érthető. Már megyek is munkát keresni a zsidónál, hátha megértette az üzenetet. Vagy ez nem ilyen eccerű. Nem ám! Link

19+4

Gondolatok23 éve együtt jóban, rosszban. Ma van az évfordu-lója, meg vérhold meg háborús mindenféle, de nyugi, semmi nem biztos, csak ami meg em történik!

Jordánia az Izraellel kötött békeszerződés felmondásával fenyeget

KülföldNa, ez most akkor lehetne jó hír is, pedig már épp a békéről álmodoztam, erre meg újabb antiszemétizmus látja a napvilágot. A feszültség tovább fokozódik a jeruzsálemi Templom-hegyen. Jordánia nem hajlandó szóba állni Izraellel, sőt a zsidó állammal kötött békeszerződés felmondásával fenyeget. II. Abdullah jordán király szerint Izrael provokatív viselkedése kockára teszi a két ország kapcsolatát.

A Sztálin mögött álló zsidók

KülföldSzerintem túl kurta a lista és Berija sincs rajta, bár most néztem, hogy a Rosenberg házaspárt, akik teljesen ártatlan zsidók voltak, csak úgy kivégezték, miközben a Kohen házaspár lopta ki az atomtitkokat. na mindegy, csak érdekességképpen. Ha megy a szétválogatás, asszem nem sok tiszta minta maradhat a Földön, mert itt mindent jól összezsidóztak. Link

Kínai is csatlakozik a takfiri terroristák elleni harchoz Szíriában

KülföldA kínai és az orosz légierő a Hmamiyat Repülőteret használja az ISIL takfiri terroristák bombázásához Szíriában

Irán nélkül nem oldható meg a közel-keleti válság

KülföldAsszem a "megoldás" nem pusztán üres retorikai kérdés. Nekem az tetszik majd, mikor a zsidókkal összepacsiznak, mert az üzlet, az üzlet. Ja, hogy ilyen eleve kizárt ennyi mocskosság után? Á, ez csak "politika" és a halottak úgy sem panaszkodnak. Sem az iraki, sem a szíriai, sem az afganisztáni helyzet nem rendezhető tartósan a Közel-Kelet síita nagyhatalma, Irán nélkül, de annak ellenére, hogy ezzel mindenki tisztában van, Teheránhoz mégsem egyszerű a közelítés, és nem is feltétlenül értenek egyet az érintettek abban, mi lenne a követendő politika vele szemben.

Olasz kormányfő: 'Magyarország Európa problémája'

KülföldRenzi már rövid pórázon. Határok lezárnak, majd újra nyitnak, csak már másképp, átrajzolva. Matteo Renzi New Yorkban mondott beszédet. Soros Györgynek is üzent. Az oroszok nélkül nincs jövő.

Irak titkos adatokat fog szolgáltatni Oroszországnak és Iránnak

KülföldBeleegyezett? Az egész "állam"? Ez most azt jelenti, hogy lesz Nagy Kurdisztán mégis! Arab megbékélés? De mi lesz a zsidóval? Kutyatáp? Vagy ez titkos információ? Irak beleegyezett, hogy a titkosszolgálata információkat adjon át Oroszországnak, Iránnak és Szíriának. Az egyezmény az Iszlám Állam elleni küzdelmet hivatott elősegíteni.

Nem lehet szétválasztani egymástól a magyarságot és a zsidóságot

KultúraPedig muszáj lesz és meg kell lenni mindenképpen! A kolozsvári zsidók magyarnak vallották és vallják magukat, a Kolozsvári Zsidó Hitközségben jelenleg is csaknem mindenki magyarul beszél.
Generálási idő: 0.55 másodperc
1,164,649 egyedi látogató