Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csomagol a zsidóság - többé nem lehet leantiszemitázni Magyarországot

KultúraAz "új antiszemitizmus" az "iszlamofóbia". Ó, tehát "Magyarország" = "Új Izrael"? Mi a csöcs? Azért nyugi, nem lesz itt sem maradásuk, sőt sehol. Az antiszemitizmus elleni harcban sokan addig kiáltottak farkast, míg meg nem érkezett – de nem hazánkba, hanem Nyugat-Európába. Az iszlamista terror hatására rekordokat dönt a zsidók kivándorlása, mely folyamatot Izrael is támogatja, igaz, nem önérdek nélkül. Ahogy viszont a csütörtöki Heti Válasz címlapsztorijából kiderül, két György – Soros és Konrád – nem ért egyet, és új értelmet nyer a New York–Tel-Aviv–Budapest tengely.

Putyin embere vezeti a zsidókat

KultúraMinden bizonnyal demokratikus keretek közt oligarhult el a szegény szalagmunkás holotúlélő. Persze kiderül hogy az anyja, meg az apja is (mind az 4, mert ugye a bigámia elfogadott semitáéknál) "magyar" ivadék. Azért érzitek a helyzet iróniáját? Mennek Birobidzsánba, ott meg pekingi disznósült lesz minde-gyíkból. A napokban tartotta soros ülését Brüsszelben az idén harmincéves Európai Zsidó Kongresszus (EJC), ahol egyúttal a szervezet elnökét, az orosz származású Móse Vjacseszlav Kantort is újraválasztották tisztségében.

1200 év után újra összeülnek az ortodox egyházak

KultúraVárjatok még vele vagy ugyanennyit, mi a faxnak elkapkodni? Sok jó közmunkás zsidócsicska jól elvolt eddig is papi szerkóban, nem? Istennek tett-sző cselekedet ez. Nem mindegy, ki kretén istenbarma nyekergi a baromságot a temp-lopban? Az ortodox egyházak 1200 év múltán idén június 19-ére tervezik összehívni Kréta szigetén az első egyetemes zsinatukat, hogy fontos vallási kérdésekről tanácskozzanak – jelentette be csütörtökön az orosz ortodox egyház Moszkvában.

Szolgálj, hogy vezethess!

TechnikaNLP, de durván! Azért az anya-lógóját remélem sikerül benyalni! Nem szereti, ha elit katonának nevezik és a kudarcaiból is sokat tanult: dr. Porkoláb Imre ezredes a katona- és az üzleti élet vezetéselméleti kérdéseiről, azok hasonlóságairól beszélt könyvbemutatóján.

Matematikai alapon cáfolták a leghíresebb összeesküvés-elméleteket

GondolatokElőször tudomásul sem vesznek, majd kinevetnek, eztán küzdenek ellened..., most itt áll a mutató. Matek? Érdekes, bárhonnan indulok és bármekkora adathalmazzal kombinálok, a végeredményem mindig:egy. A tudatunk számára ez az egész "világ" egy "összeesküvés". Alkémiai konjungció. Rossz hír a konteó-rajongóknak: az USA tényleg leszállt a Holdon, a chemtrail nem létezik, és a rák ellenszerét sem fedezték még fel.

Semjén: a kormány 'különös hangsúlyt helyez a diaszpórára'

BelföldA "diaszpóra" a zsidó banda, ami össze lesz terelve. Érzitek, hogy szűkül a lehetőség és nix ugribugri? Határok zárnak, mindenki oda lesz terelve, ahol a gyűjtőpontok, gyújtópontok már erre fel vannak készítve. A magyar kormány segít a Németországban szerzett diplomák, oklevelek honosításában, a magyar állampolgárok Németországban született gyermekei pedig a konzulátusok közreműködése révén azonnal megkaphatják útlevelüket - mondta Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes szerdán az MTI-nek, miután Münchenben tárgyalt a bajorországi magyar szervezetek vezetőivel.

Ausztria: elfogadták a módosított államvédelmi törvényt

KülföldÓ, az nem lehet, hogy annyi zsidó-cigány terrorista bútt el, m hogy most ezt kell tenni! De, lehet, sőt! Az osztrák parlament szerdán este elfogadta a módosított államvédelmi törvényt, amely a tervek szerint megkönnyíti majd a feltételezett terroristák elleni küzdelmet.

Sürgető a Bundeswehr megreformálása

KülföldNa ne, gyerekek, pisz, mír meg a többi lózung hol van? Komoly reformlépésekre lesz szükség a közeljövőben a Bundeswehr megújításához, ugyanis a német hadsereg jelenleg rendkívüli kihívásokkal néz szembe, amelyeknek több szempontból sem tud eleget tenni, áll a katonai ügyekért felelős ombudsman nemrég nyilvánosságra hozott éves jelentésében.

Három perc múlva éjfél a Doomsday Clock szerint

KülföldElemző: az USA elhatározta, hogy Oroszországot konfliktusba sodorja
Az Egyesült Államok eltökélt szándéka, hogy Oroszországot a fokozódó feszültségek irányába vezesse, kitéve ezzel az egész világot egy jelentős katonai konfliktus kockázatának, nyilatkozta egy amerikai professzor és politológus a Press TV-nek.

Megemlékezés a Bundestagban a holokauszt emléknapon

KultúraCsak, hogy biztosra menjenek, a németek orra alá dörgölik a zsidók, hogy ők állnak a "menekültáradat" mögött. Na jó, mi tudjuk, hogy valójában ezekről és a cigányaikról van szó, na de az átlagnak csak annyit kell érteni, hogy a zsidó dicséri a nemzet önpusztítását. A következmény: egy precíz holokoszt! Megemlékezést tartottak szerdán a német törvényhozás alsóházában (Bundestag) a holokauszt áldozatairól az auschwitz-birkenaui náci haláltábor felszabadításának 71. évfordulója alkalmából. A berlini Bundestagban huszadik alkalommal megtartott emlékülés fő témája a náci kényszermunka volt.

Svédországban háború lehet néhány éven belül

KülföldMiért néhány év? nem lehet csak néhány hét, hónap? Már az is túl késő. Béke van? Készültök a "gazdaság" rezetelésére? Valahogy rendelt kell rakni a szabadkőműves mocskos zsidó banda és a terrorállam izrael körül, de mire vártok még? Svédországban háború lehet néhány éven belül – állapította meg egy belső dokumentumban egy magas rangú katonai tisztviselő, amely a svéd médiához is eljutott.
Generálási idő: 0.52 másodperc
1,821,957 egyedi látogató