Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Titok

VersekHa megöltök, én százszor meghalok.
Míg vígan költök, hogy éljenek a dalok
Az álmok égi földjén.
A harang értünk szól,
A jászolban nincsenek dicső viadalok.

Furcsa figurák jöttek össze az új lengyel kormányban

KülföldA lengyel is letérdelt a zsidó mocsokban és most fogja csak érezni igazán a bűzét. Az egyik a nitrogénben lefagyasztott embriók dajkaapukájának tartja magát, a másik meggyőződéses összeesküvéselmélet-hívő, a harmadik egyszerűen csak visszaélt hivatali hatalmával egy még nem jogerős ítélet szerint. Jöhet a „legrosszabb kormány” Lengyelországban.

Visszaállították a hadkötelezettséget, menekülnek a férfiak Litvániából

KülföldLitván (egyébként orosz) Dimitrij kollégánk mondta, őt is marasztalták volna és olyan 1500 jewrót ajánlottak, ha marad a seregben most a nyáron. Na, lesz sorkatonaság, vagy lesz? Algirdas Butkevicius litván miniszterelnök nem tartja kizártnak, hogy az általános hadkötelezettség újbóli bevezetése miatt nőtt meg hirtelen a kivándorlás az országából.

"Az út Ausztráliába zárva van" - tizenhét nyelven üzennek a menekülteknek

KülföldHa ezt az ausztrál őslakosok megérhették volna! Héberül, jiddisül nem mondták be. Rengeteg pénzt költ el az ausztrál kormány a legújabb videókampányára, az üzenet elég egyszerű: aki vízum nélkül érkezik az országba, az nem fog otthonra találni.

Álcivil szervezetek az autokrata kormányok fegyvertárában

TechnikaÁlcivilek, áltitkosszolgálatok, ál-államok...álpártok, álzsidók, álpintérsanyik...itt leesik az állam is már!Egyre nagyobb és militánsabb szerepet játszanak az autokratikus kormányok vezette országokban a titokban általuk alapított, támogatott és irányított, civilnek beállított szervezetek és médiumok – írta a The Atlantic című befolyásos amerikai magazin.

Szaúd-Arábia és szövetségesei mindent megtesznek a szíriai válság eszkalálódásáért

KülföldRijád egy Irán és Oroszország elleni ENSZ határozatért kardoskodik
Szaúd-Arábia beterjesztett egy határozati javaslatot az ENSZ közgyűlés emberi jogi bizottsága elé Irán és Oroszország ellen, a szíriai harcokban való részvételük miatt.

Szia Imre!

GondolatokHad dicsekedjek, mert ilyen is van! "Mostanság olvasom 2009-ből újra Budapest ostroma "Kenyér és bor! "című írásod.Elképesztően jó írás, minden betű, szó,mondat,gondolat "ül" precíz és patent elfogultság és seggnyalás nélkül! Òriási vagy és örök hála a Teremtőnek hogy tudhatok,olvashatok rólad,tőled,sőt írhatok Neked!Egyszer még élőben is hallhattalak kb.mikor az említett blog bejegyzés született! Köszönöm Imre és nagy -nagy hála érte! Üdv."

Bordélyházak működnek vatikáni ingatlanokban?

KultúraA vatikáni zsidó buzi banda...és a szentfazekak! Akasztani kék mind egy szálig a sok "istenes" gecit! A most nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint vatikáni tulajdonban lévő római ingatlanokban szaunák és masszásszalonok működnek, ahol pénzért létesíthetnek szexuális kapcsolatokat a papok – írja olasz sajtó információkra hivatkozva a brit Independent.

Éjszaka a dobozban: lepisálnak a színpadról

KultúraNem ennek a klubbnak kellett volna leégnie (is), de úgy telt házzal túlélők nélkül? New York híres éjszakai klubjairól, vad partijairól. Jelenleg a város legfelkapottabb helye a BOX – Varieték Színháza. Bejutottunk. Jászberényi Sándor jelentkezik Manhattanből, kőgazdagok szardobálós bulijából.

FBI: Faji háborút akartak kirobbantani az USA-ban

KülföldCsak tervezték? Hát a mocskos zsidó ezt teszi ezer évek óta. Ideje van, úgy tűnik, de nagyon. Két virginiai férfi afroamerikaiak által látogatott templomok és zsinagógák felrobbantásával tervezett faji háborút kiprovokálni az Egyesült Államokban. A két férfi az asatru nevű északi újpogány hit híve.

India perli az angol királynőt, és visszaköveteli a korona ékkövét

KülföldTegnap olvastam angolul, de látom fordították. Csak érdekességképpen. Ugye milyen "nagy dolgok" ezek? Az "indiánok" meg visszaperlik Amerikát! Valaha a világ legnagyobb ismert gyémántja volt, jelenlegi értéke 100 millió angol font (szorozd meg négyszázzal, annyi forint.) Ez nem más, mint a Koh-i-Noor gyémánt, az angol korona fő ékköve.
Generálási idő: 0.49 másodperc
1,378,004 egyedi látogató