Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Háborút! Háborút!

KultúraEzek az izgága "szerbek" s pont olyanok, amilyenek. Mindenki háborút akar, csak én vagyok ilyen békés? Nem értem én ezt a mocskos zsidó-elbaxta világot, kérem. Jó hazafi az, aki nagyon szereti országát és annak népét, mert az a hazája, a szomszéd országot és annak népét pedig kevésbé szereti, mert az nem a hazája. Aki jó hazafi, eszerint nemcsak szeretni, hanem gyûlölni is tud. Bajba akkor kerül, ha országának népe nem „vegytiszta” – márpedig a történelem a jelek szerint magasról tesz a vegytisztaságra.

Zsidó, lengyel, két jó barát?

KultúraEnnyi erõvel lehetne "zsidó, zsidó, két jobbraát! Annyira békülni akarnak, hogy belekékülnek s -remélem- bele is pusztul mind egy szálig. Tadeusz S³obodzianek darabja, A mi osztályunk a Katonában.

Zsidó származású szavazókkal erõsítene a francia szélsõjobb

KülföldA franCIA jóbik a franszia morvaival a zélen ..., mekkora színjáték! Nincs az a benyomástok, hogy túl sok szó esik mostanában errõl amocskos buzi zsidó bandáról? Vona-zazri is ezért "néppártosodik", igaz õ már az FSZB-s programot követi, ahogy ez a szöszi is. A francia szélsõjobboldali Nemzeti Front zsidó szavazókat nyerne meg magának a választások elõtt, de ehhez semlegesítenie kell a kritikus hangokat. Mindenesetre egy közös téma már van a reménybeli új választókkal.

Zolata, a jövõ "pénze"

TanácsadásHová tûnt és most hol van és hogyan lesz ebbõl arany-rúbel...Link

Cionisták 'válasza' a magyar zsidótörvényre

KultúraSzerecsenmosdatás, de így közelítenek a zsidó-cigány összeesküvéshez elég nyíltan. Akinek szeme van a látásra, látja, mekkora zsidó-mocsok van mára és mit is ért az a holokoszt valójában. A magyarországi zsidók körében erõs volt az állam iránti lojalitás, a többség "Mózes vallású magyarként" határozta meg magát. Értetlenül álltak az ellenük hozott törvények láttán.

Mindszenty: megrögzött antiszemita vagy nemzeti hõs?

BelföldMiért "vagy"? Miért nem "és"? Ja, az a következõ fázis.... Mindszenty József emlékezete: nagy formátumú nemzeti hõs

A szélsõjobboldali jelölt nyerte az osztrák államfõválasztás elsõ fordulóját

KülföldSzélsõjobb? Akkor azok zsidók. Még Szerbiánam is ráfejelnek, majd mindenhol a "ratyikális nemzeti" titkosszolgálati vona-lat" lefedik szépen és a "politikai elkenése" már meg is van xarnak. Norbert Hofer szabadságpárti államfõjelölt 37,3 százalékkal az elsõ helyre került, a függetlenként induló Irmgard Griss 18,6, a Zöldek által támogatott Alexander Van der Bellen 18,3 százalékkal áll a második és harmadik helyen a vasárnap tartott osztrák elnökválasztáson az ARGE közvélemény-kutató intézet délután ismertetett elõzetes becslés szerint.

Puskov: Politikailag rasszista a Nyugat

TanácsadásA Nyugat „politikai rasszizmusát” nyilvánítja ki, amikor lekezelõen viszonyul azokhoz az országokhoz, amelyek nem osztják az Amerika-központú világ értékeit – jelentette ki vasárnap a TVC orosz televíziós csatornának adott nyilatkozatában Alekszej Puskov, az orosz állami duma külügyi bizottságának elnöke.

Mi is az a "politikai korrektség" eredetileg?

Tanácsadás(Kaptam) Bár úgy gondolom, hogy folyékonyan beszélek angolul, ez a kifejezés nem szerepelt a szókincsemben. Valaki viszont rábukkant a Missouri állambeli Independence-ben lévõ, Trumanról elnevezett könyvtár és múzeumban található 4 táviratban, amelyek Harry Truman elnök és Douglas MacArthur üzenetváltását tartalmazzák a második világháború befejezését jelentõ kapitulációs nyilatkozat aláírását megelõzõ napon.

Turul föld - visszalaposítása (ennek sincs más dolga vasárnap?)

GondolatokÚgy másfél órája beléptem az oldalra, kicsit pihenni - szórakozni ... erre mit látok; Turul40 begõzölt...

Monologizálófal-nak nevezte ki az üzenöfalat... és percenként írja a csacsogásait...
Elöször azon gondolkodtam, hogy az utolsótól visszafelé kezdem is törölni, de rájöttem, hogy az is ugyanannyi idõ mintha kimásolom ... kiváncsi voltam ugyanis arra, hogy mit akar ebböl kihozni... Nem csalódtam benne, szellemi javulás még nem l'atható, de a következetesség - mint fixa idea - azért láttat egy kis reménysugarat, ha hunyorogva is. Remélhetõleg egy végsõ óriási robbanásban ki is fog hunyni (T40) a közeljövõben... :))))Ime a tudomány fellegvárából érkezett szösz - szösz - szösz - szenetek:

Szajré, Európa legtapasztaltabb politikusa!

BelföldCsak a szokásos Kossuthos arcél és szabadkõmûves-soros alapítványos pályafutkosás, töretlen karrier, fõbíró feleséggel, független igazságszolgáltatással...meg ami még belefér.
Generálási idő: 0.58 másodperc
2,620,752 egyedi látogató