Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az izraeliek fele kiutasítaná a palesztinokat

BelföldFogadd be a zsidó-cigányt a házadba, oszt kitúr. Remélem értiTEK a célozást! Személyesen kérdezték meg az Izraelben élőket, hogy mit gondolnak a két nemzet konfliktusáról. Az izraelieket például arról is, hogy szerintük ki kellene-e utasítani a palesztinokat az országból.

Munkával törlesztenék az ORÖ-től visszakövetelt pénzt

BelföldEbből munkatáborok lesznek! A zsidó-cigány bandának elég "törlesztenivalója" van már. Nos, a magam részéről, nem tartok igényt rá. Az életükkel kell fizessenek! Munkával törlesztené az Országos Roma Önkormányzattól visszakövetelt másfél milliárd forintot a testület egyik képviselője.

Minden második ember perverz

TanácsadásA szürke 50 árnyalása! Tessék, teszteld magad, te kis perverz, hátha ez a normális! Nekrofilia, pedo, zoo...és sok-sok egyéb van a palettán. Mondjuk ilyen lehet a "migráns-szex", szex a betelepülőkkel, etnikummal... Kukkolás, dörgölőzés, tárgyak érintése, nyalogatása. Ezeket mind abnormálisnak tartják a szakemberek. Egy kanadai felmérésből kiderült, hogy ezek a perverziók sokkal több embert érdekelnek, mint gondolták.

Biztonságos országgá nyilváníthatják Törökországot

KülföldTörökországot biztonságos származási országnak fogják nyilvánítani az európai uniós tagállamok, olyan országnak, ahová vissza lehet küldeni a migránsokat – közölte Thomas de Maiziere német belügyminiszter csütörtök délelőtt Brüsszelben, miután megérkezett az EU-tagállamok belügyminisztereinek tanácskozására.

Mire készül a kétmillió németországi orosz?

KülföldMég a végén "nemzetbiztonsági tényező" lesz a "kettős állampógár"? Mennyi rohadt zsidó van most egyre jobban tudatosítva? Nálunk csak "nemzetbiztonsági" kérdések vannak, válaszok meg csőre töltve! A német Szövetségi Hírszerző Szolgálat (BND) és a Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal (BfV) szerint a moszkvai vezetés Németország destabilizálására törekszik - írta csütörtökön a Bild című német lap.

Magyar-zsidó összeesküvést, nagymagyar propagandát gyanít a Saul fia sikere mögött Gheorghe Funar

KultúraNem is nyúlt mellé nagyon, de kár a "magyart" belekeverni, mert cigány az. A "magyar" nem tud semmiről és nem is akar tudni. Gheorghe Funar, Kolozsvár egykori magyarfaló polgármestere igazán a kilencvenes években volt csúcsformában, de az Adevărul román napilapt "Polgármestereink" című sorozatában frissen megjelent interjúja alapján azért még mindig lobog benne a tűz.

Migrációs válsághelyzetet hirdet a kormány az egész országra

BelföldKi gondolta volna, hisz a "fél ország" migráns zsidó-cigány! Az egész ország területére migrációs válsághelyzetet hirdetnek ki - jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter a szerdai kormányülés szünetében. A román-magyar határon egyelőre nem kezdenek kerítést építeni, de felkészülnek erre - tette hozzá.

Durván hecceli Irán Izraelt

KülföldLátnám már, hogy szét vannak baxva úgy ott, mint itt! Az elitalakulatok nem is titkolják, hogy csapást akarnak mérni a zsidó államra.

Szakértő: a válságkezelési kudarcok miatt erősödnek a szélsőséges pártok

TanácsadásA "válság" mesterséges, a megoldás is az, ahogy a "szélsőséges pártok" mind egy szálig zsidó szabadkőműves grundolta csürhe. van, aki még ezt nem látja át? Politika = aki itt lop. A szélsőséges pártok megerősödését segítik a gazdasági és a migrációs válságra adott elhibázott és lassú válaszok, vagyis párhuzamos válságkezelési kudarc figyelhető meg Európában – mondta Gálik Zoltán, a Corvinus Egyetem docense az MTI-nek.

Brexit

GondolatokTegnap megnéztem a "London elesett" legújabb eksönt. Röviden: pakisztáni "terrorista" lényegében beszervezi a teljes ottani rendőrsegget és az usa FEHÉR elnököt akarja likvidálni, bosszúból, miközben felrobbantja London bélvárosát. Közben meghal a japán, olasz és a francia elnök és a királynő. Szépen el van mondva, mekkora tetvek ezek az angolszász qva zsidók. Ja, orosz elnök csak említve van, "hál istennek". Ha valakit érdekel...Link

Egy német város 1200 eurót követel Izraeltől, mert segítettek kihúzni izraeli kémek sárba ragadt autóját

KülföldMicsa? Moszad? Tengeralattjáró? Németország? Fegyver? Pénz? Elakadás? felháborodás? Németország északi részén fekvő Quarnbek városának önkormányzata küldött ki egy számlát 1263 euróról Izraelnek, amit azután követelnek, hogy ki kellett menteni a Moszad, azaz az izraeli titkosszolgálat két ügynökének autóját a sárból.
Generálási idő: 0.47 másodperc
2,281,361 egyedi látogató