Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szemétkosár...vagyis minden, ami "hír"

TechnikaAz MSZP szerint pofátlan a Jobbik akciója, Lázár vizsgálatot követel

Judejó-kereszténység (zsidó járom), vagy Igazság?

KultúraDöntsetek!

Volt titkosügynökkel vette át az uralmat a Lungo Drom a fővárosi cigányság felett

BelföldAhogy Putyin mondja: Bívsih nye bivájet! Belefér a zsidó-cigány összeesküvés-elméletbe. A törvényesség, erkölcsösség és szakmaiság politikáját hirdető Lungo Drom egy olyan mandátumot nyert képviselő támogatásával vette át az irányítást a Fővárosi Cigány Önkormányzat felett, aki hosszú éveken át volt a Nemzetbiztonsági Hivatal tisztje, és akiről az is kiderült, valójában nem is roma származású – tudta meg a RomNet. Az egykori titkosügynök most elnökhelyettesként segíti a Lungo Drom és a kormány közös munkáját a fővárosi cigányság érdekében. Hiába követelik lemondását, ő marad.

CIA: Budapestet is érheti terrortámadás

BelföldLehet ajánlani, népszavaztatni célpontokat, vagy már a szolgálatok leegyeztették? Varsót, Berlint és Budapestet is említette lehetséges terrortámadások helyszíneként az a figyelmeztetés, amelyet az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) továbbított a lengyel belbiztonsági szolgálatnak – közölte a Rzeczpospolita című lengyel napilap.

Offshore-milliárdok Putyin körül: a Kreml csalódott a tényfeltáró újságírókban

TechnikaOffshore "nemzeti gazdaságok", offshor országok..-offshor "emberek"....offshore világ... A Kremlben “csalódottságot keltett” az offshore-ügyekre rávilágító újságírói munka minősége, Moszkvában nagyobb szakszerűségre számítottak, jelentette ki hétfőn Dmitrij Peszkov, az orosz elnök szóvivője hétfőn.

ORÖ-botrány: Farkas Flórián írta alá a legtöbb szerződést

BelföldCigány lop, zsidó lop...develop... Több mint egymilliárd forintnyi szerződést néztünk át, melyet a Híd a munka világába projekt keretein belül kötöttek meg. A megállapodások többsége Farkas Flóriánhoz köthető, ennek ellenére az utódja tart attól, hogy el kell vinnie a balhét, miután az EMMI visszakövetel 1,6 milliárd forintot.

Új országos televíziócsatorna indul

BelföldA "bolondok napján" bejelentik, hogy az "illuminátus napján" a zsidók Magyarországon .... Május 1-jétől a HETI TV megkezdi kísérleti adását, és hamarosan az országos kábelszolgáltatók is felveszik a kínálatukba – mondta az Origónak Breuer Péter, a televízió alapító főszerkesztője. A televízió az általános hírek mellett kiemelten foglalkozik majd a hazai és nemzetközi zsidó közösség történéseivel.

A reformok mű-ködnek!

GondolatokA napokban égettem az udvari hulladékot, gazt, szemetet...és mit látok ni! Hamuban sült, majd hamuvá lett népbosszantó ellenséges propagandát! Meg is holokosztolt rendesen, ahogy illik, szépen, demokratikusan!

Szépen, csöndben lettünk maffiaállam

BelföldMódosítás: Jó hangosan, de az idióták számára mégis érthetetlen módon "lettünk" zsidó-cigány maffiaállam. Rémlik még? Bő egy hónapja hekkelték meg a kopaszok a magyar demokráciát.

Londoni ortodox zsidó iskolákat vádolnak szexuális erőszakkal

KülföldMi a fax van már a "kiválasztott" paraziták körül? Ja, csak a szopásos. Az Independent cikke nyomán egyre nagyobb botrány érlelődik illegálisan működő, ultraortodox zsidó iskolák körül London egyik negyedében. Az iskolákban gyerekek eshettek szexuális bántalmazás áldozatául, és elképzelhető, hogy nagy vonalakban erről még a brit Oktatási Minisztérium is tudott.

Lángokban áll az orosz védelmi minisztérium

KülföldMint a Reichstag! Rosenbergék szőkésben..., de bizonyítékok eltüntetve, majd azt mondják: megsemmisültek. Tűz ütött ki az orosz védelmi minisztérium épületében, Moszkva belvárosában, lángokban 3,5 ezer négyzetméternyi terület.
Generálási idő: 0.49 másodperc
2,486,487 egyedi látogató