Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

40 év után kiderült, Szaúd-Arábia mennyivel finanszírozza Amerikát

KülföldIdeje begyútani a szalmát, vagy benyútani a számlát? Az amerikai pénzügyminisztérium 40 év után nyilvánosságra hozta, hogy az Egyesült Államok államadósságának mekkora része van Szaúd-Arábia kezében. Rijádnak 116,8 milliárd dollárnyi amerikai állampapírja volt márciusban, ezzel Szaúd-Arábia csak az Egyesült Államok 13. legnagyobb hitelezõje, messze elmarad Kínától és Japántól, amelyek kezében több mint ezer milliárd dollárnyi adósság van.

Ismerje meg Soros György titkos üzleteit!

Micsoda "önleleplezõ" összeesküvéselméletes hülyeség! Az se normális, aki olvassa, aki meg érti is, az Pálné. Titkos cégek, milliárdok elrejtése, fegyverkereskedelem, üzletelés a szaúdi Bin Laden családdal. A Fox News alapos munkát végzett Soros György ügyében.

Kell-e nyugati civilizációt tanítani egy nyugati országban?

KultúraMivel hazugságot és hazugságra tanítanak..., de hát a kérdés jogos és nem véletlen. Nagy fordulat készül, csak jahve nehogy meggondolja magát! Allahu akbar! Kell-e nyugati civilizációt tanítani egy nyugati országban?

Az EU projektjét Hitler vágyálmaihoz hasonlította a londoni ex-polgármester

TechnikaTudjuk, hogy zsidó "projekt", ahogy "hitler" is az volt. A "náci fenevadak" zöme usa-zsidó fedezet alatt "kamatyoztatták" a megszerzett tapasztalatukat, míg a cionizmus építette a már elkezdett "világcsászárságot". Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke kedden bírálta Boris Johnson konzervatív londoni ex-polgármestert, aki szerinte túllõtt a célon, amikor Adolf Hitler náci diktátor vágyálmaihoz hasonlította az Európai Unió projektjét.

Bill Clinton: Magyarország Putyin-szerû vezetést akar

TechnikaAkkor már csak egy Putyin-szerû vezetõ kell, nem? De! De hol az a "nép" amely valamit is akar? Ejnye-bejnye, lári-fári, hát a cia-mossad-fszb projekt dolgozik a látszaton, mert ez egy idióta kóhn-glomerátum, semmi egyéb. A volt amerikai elnök szerint hazánknak elege lett a demokráciából.

Genetikai atombomba

TechnikaDurvul a biológiai hadviselés – Véget ért a hamis biztonságérzet korszaka

Hallgat a kínai média a kulturális forradalomról

KülföldKína teperhet, hogy most azt a látszatot keltse, hogy... és a filmekben már tisztelik az "öregeket" és megyen a "kulturális forradalom" megent, csak most a korrupció "ellen" a "nemzeti értékekért"...szóval a szokásos süket duma. Példakép lesz, meglássátok. Az összes zsidaj, már oda meneítette a lopott vagyonkáját. Ötven évvel ezelõtt kezdõdött Kínában a tíz évig tartó Nagy Proletár Kulturális Forradalom, ami káoszba taszította az országot.

Így szállják meg az oroszok Európát

KülföldEz az FSZB, nem maffia. Vagyis az eddigi zsidó állammaffiárra (háttérkormány) terelik a figyelmet. Mivel a "demokratikus intézményesített államiság" csak álcája a valódi zsidó-maffiának, ezért azt kell elõbb átvenniük. Az "álca" maradhat, a hülyék úgy sem hiszik el, hogy köze nincs a valósághoz. Teljesen behálózták Európát az orosz bûnszervezetek, amelyek szorosan kapcsolódnak a legfelsõbb politikai körökhöz. Egyelõre az a helyzet, hogy ha az egyik országban rengeteg munkával lebuknak, akkor átteszik a székhelyüket egy másikba.

'Ez az ember bent volt a gázkamrában, és én itt ülök mellette!'

TechnikaSzépen bevallják, hogy bizony a csaló kertész vagy vizelek mellett sok-sok millió csaló szabotálta el történelmet. Gideon Greif izraeli történész több évtizede foglalkozik az auschwitzi borzalmak ismerõivel, a sonderkommandósokkal. Hosszú évek alatt felkereste mindazokat a túlélõket, akiket csak tudott, és leírta történetüket. Az interjúkból készült könyve most jelent meg magyarul Könnyek nélkül sírtunk címmel. A Saul fia készítõi is ezt olvasták. A Hetek interjút készített Gideon Grieffel.

Óriási blamázs: megvan, ki felejtett bombát a stadionban

TechnikaA CIA-mossad-mi6 széthagyja a bombáit, majd riadóztat. Szokjatok hozzá. Annak idején, mikor Putyin hatalomra került és a "csecsenek" sorra robbantottak házakat, az FSZB ugyanígy bukott meg, csak õk igazi töltettel dolgoztak és a gyanú szerint több esetben (ha nem mindben) õk robbantottak. Ciki, nem? Olyan cuki a t-error. Hozzá kellett szoknunk, hogy olyan világban élünk, amikor bármikor lefújhatnak az utolsó pillanatban egy koncertet, focimeccset, bármilyen tömegrendezvényt egy terrorfenyegetés miatt: ha mást nem is, ennyit biztosan elértek az elmúlt hónapokban elkövetett merényletek felelõsei.

Ilyen volt a csík­som­lyói búcsú!

KultúraNa, errõl a sok baromról van szó! Tátott szájjal hallgatják Csintalant ...ezeket tényleg meg kell tizedelni, bár a "nyirkai" felezést ígér. Ren­ge­teg za­rán­dok ér­ke­zett idén is az el­ké­pesz­tõen gyö­nyörû helyre. Áder János köz­tár­sa­sági elnök, és fe­le­sége Her­czegh Anita is köz­tük volt.

Generálási idő: 0.54 másodperc
2,744,781 egyedi látogató