Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hali Imre !

Tanácsadás Sziria: Az Orosz bombázások nem érték el céljukat,(a propaganda gyönyörû) az Isis nem gyengült meg, sõt ------ még erõsebbek lettek, ugyanis átcsoportositás zajlik. Jordániában (50 ezer fõ), Libanonban (30 ezer fõ), Izraelban (70 ezer fõ) túrista (terrorista) áll készen a bevetésre. Az igazi háború csak most kezdõdik el !!

Russian Psychologist Reveals That the Secret to Happiness Is...

TanácsadásNem hiszitek el, de egy "orosz" picomókus megfejtette a boldogság receptjét! Tényleg! Lefordítom: Légy boldog! Oszt ennyi! Ja, és maradj otthon, kerüld a reptereket és ne háborúzz meg ilyesmi! Az agyam elszáll! Attaining happiness is easier than you might think, according to a Russian psychologist.

Virtuális koncentrációs tábor

KultúraSárkány ellen sárkányfű..."virtuális" holokoszthoz virtuális koncláger E-dukál! Képzeld el, ilyen lehetett...volna, vagy volt, mert mi most így "emlékezetkultúrálódunk". Lesznek nem is olyan virtuális kivégzések is...? Hogyan segíthet a virtuális valóság az eltűnt történelmi örökség megőrzésében? Miért alkalmas ez a technológia például az egykori koncentrációs tábor bemutatására?

A jemeni zsidók egyik utolsó csoportját titokban Izraelbe költöztették

KülföldIzraelből meg irány Birobidzsán, de út közben sokan "el fognak tűnni...végleg". Innen is! Az utóbbi napokban titokban Izraelbe költöztették a Jemenben maradt zsidók egyik utolsó csoportját - jelentette a jeruzsálemi közszolgálati rádió hétfő délelőtt.

Mintha csak nálunk lenne: itt már katonai hatalomátvétel jöhet a korrupció miatt

TanácsadásMintha? Nátha? Hátha? Meglepő hasonlóságokat találunk a magyar és a brazil politikai folyamatokban. A nyersanyagárak esése és a hivalkodó nemzetközi sportrendezvények megrendezése hazavágta a brazil költségvetést, egy óriási korrupciós botrány pedig aláásta a pártok és a politikai intézmények hitelét. A brazil hadsereg főparancsnokának szavai felidézik a két évtizedes katonai diktatúra baljós emlékeit.

Gyógyó kapitánynak dóga akadt

GondolatokRemek favágó üdő van és aztán Irán a patika, mert ott is vár a dobverő, de hamarosan rittyenteni támad kedvem. Támad? Kedvem? No, majd meglássuk. Egyébként pedig mindenkinek joga van arra gondolni, amerre. A Kalasos képpel még várni köll...picurit!

1.16 Tiszakécske - második bosszú (ÁVO)

Gondolatok Egy újabb portyázásunk alkalmával messzebbre utaztunk. Most taknyos, megfázott rongyos gyereknek lettem álcázva. Az utat betegen, félálomban zötykölődtem végig.
Akkor lettem éberebb, amikor anya ijedten cibálni kezdett. Az úton szemben velünk emberek tucatjai közelegtek.
- Menjünk innen gyorsan, mert meg fognak verni bennünket - mondta.

Lukra futott a TV2 riportere Juhász Péter üldözésével

TechnikaA "hivatalos leleplezők" és a titkosszolgálati terelés. Lassan, teljesen behozzák a hátrányt a "hátrányos helyzetűek", hogy meg lehessen csinálni az a "forradalmat". A politikust bíráló volt Millást szerették volna megszólaltatni, de Torsa Mátyás inkább nyilvánosságra hozta a megkeresést.

Londonban akár tíz egyidejű terrortámadásra is felkészültek

KülföldAz "ISIS" (CIA-Mossad-MI6) már Hollywoodban gyakorolt. Tudjuk a végeredményt! Királynő és 3 államelnök (maffiavezér) kaput! London elesett! Pénzügyér lemondott...indul a következő fázis. A londoni rendőröket arra utasították, hogy akár tíz párhuzamosan zajló terrortámadásra is készüljenek fel a városban. A példa nélküli készültséget a párizsi terrortámadások indokolják.

1956

BelföldKaptam:"Olvastam életrajzodat és írásodból is. Gondolom, a mellékeltet Te is szívesen olvasnád. János"

Ki vezette, ki irányította a magyar forradalmat,
ki volt a forradalom vezére ?

Választási csalás a'la Hungary-cumikum

TechnikaKinek az érdeke? Alkotmányosság? Demokrácia? Mese hab nélkül.
Generálási idő: 0.47 másodperc
2,383,479 egyedi látogató