Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A hazugság zsidó etnográciája

Technika

Moszkva, Peking és Újdelhi a terrorizmus ellen

TanácsadásVilág terroristái egyesüljetek! Izraeli terrorfészek, sok-sok filiáléval..., de hát mit hablatyolok én, hisz üzlettársatok. Akkor meg milyen terrorizmust akartok "legyûrni"? A világ legjobb bótja, csak nem dolláré, hanem Rúbelé, vagy Yüané kell terroristáskodni a zsidónak...oszt mindjárt minden renden is van. Errõl Szergej Lavrov, az orosz diplomáciai tárca vezetõje számolt be a tárgyalások befejezõdése után.

Semmi se szent - gyerekkatonákkal a cionizmus szolgálatában

KülföldA "néger" öngyilkossági hajlamánál némileg erõsebb a gyilkolási és a zsidó remekül kihasználja ezt. Anglia volt gyermekkatonákat vetett be az iraki háborúban

A halált választják a kanadai indián fiatalok

TanácsadásEgyébként meg tökéletesen "igazuk van". Nem tudom volna -e értelme, minden öngyilok elõtt 10-10 tetvedék cigány-zsidót-liberálbuzit elõre kûdeni, de azért ki kék már nagyon próbálni. Az amerikai õslakos közösségek körében riasztóan magas az öngyilkosságok aránya.

Új zsinagógát létesítenek Budapesten

KultúraHiánypótló építkezés. Nyilvános WC is kell a stadionok mellé. Az EMIH több mint 2000 négyzetméteres új központja pár méterre lesz a Margit hídtól, ahol a pénteken végtisztességet kapó, 70 éve Dunába lõtt zsidó mártírok maradványait megtalálták. Hasonló méretû zsinagóga egészen a második világháború óta nem létesült Magyarországon.

Röhrig: a holokausztot senki sem érti, de mindenkire vonatkozik

TanácsadásHolo-vona-glás, mert enélkül nem lenne nyilvánvaló a zsidó taknyolás. Azért Sándor Mária most jól bemutatta, mennyire is ostoba. A kirekesztés ma is fenyegetõ veszélyeire figyelmeztettek, valamint a keresztények és a zsidók összefogásának fontosságát hangsúlyozták az Élet menete rendezvény szónokai a budapesti Szent István-bazilika elõtti téren, vasárnap délután.

Friss postaimre könyvek!!!

GondolatokBezárta boltjait (egy kivételével) a Szkítia. Igen, Bencsiké. Emlékezetem szerint elszámolást nem kaptam tõlük 2009 óta, de lehet sosem, viszont most elõkerültek a könyveim, úgy hogy tessék, friss, ropogós. Beleolvastam egybe, még aktuálisabb, mint akkor volt, mikor még nem volt annyira aktuális! Kereskedni nincs már kedvem, ezért ne tolongjatok!

Róháni: Irán megvéd a terrorizmustól és Izraeltõl

KülföldHa õ mondja! Most beszélték le Erdogánnal is a mérkõzést. Irán megvédi a muzulmán országokat a terrorizmussal és Izraellel szemben - jelentette ki vasárnap Haszan Róháni iráni elnök a hadsereg napjának alkalmából rendezett katonai parádén.

Netanjahu: Izrael nem megy sehova

KülföldNem hát! Ott dögölnek meg, ahol vannak! Izrael soha nem fog kivonulni a Golán-fennsíkról, és a Szíriával határos, stratégiai jelentõségû térség "örökre" a zsidó állam kezén marad - jelentette ki vasárnap Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök a fennsíkon tartott, ünnepélyes kormányülésen.

Eltolódott az északi pólus, és megváltozott a Föld tengelymozgása

TechnikaNincs elég bajunk? Tójjja má' vissza aki etóta, vagy különben istenkáromlás lesz, de nagyon! Azé azt tudjátok, hogy már sok éve írtunk errõl és persze sem a melegedés, sem az 2etolódás" ebben a formában nem igaz. A vizsgálatot végzõ tudósok szerint a jelenség hátterében a globális felmelegedés és a jégolvadás áll, ami megváltoztatja a bolygó tömegeloszlását.

Teljesen megszûnhet a gyermekbénulás egy új oltóanyag segítségével

TechnikaEz is felér egy beismeréssel, de persze semmi jelentõsége nincs. Mindenki azt hisz és úgy, ahogy képességei engedik. A BBC adta hírül, hogy másfél éves elõkészítés után új oltóanyagot vezetnek be a gyermekbénulás ellen 155 országban. A váltás két hét alatt fog lezajlani, és azt remélik tõle, hogy sikerül teljesen felszámolni a betegséget.
Generálási idő: 0.50 másodperc
2,576,411 egyedi látogató