Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ölni, ölni, ölni - ezzel csalogatják a kínai fiatalokat a hadseregbe

KülföldTe, készen állsz? Sõt már annyira, hogy le kell üljek, hogy el ne feküdjek ettõl a nagy harcias porbafingástól. "Háborúk bármikor kitörhetnek készen állsz? - buzdít a szöveg a legújabb kínai kampányvideóban, amiben úgy akarják a fiatalok kedvét növelni a katonasághoz, hogy rappelve éneklik el a buzdító szöveget.

Min­dent meg­vál­toz­tat­hat a csil­la­gá­szok szen­zá­ciós fel­fe­de­zése!

Technika3 nap egy év, ahogy a mesékben. Vagyis nem is biztos, hogy mese a mese, Emese. Három, eddig is­me­ret­len boly­góra buk­kan­tak a chi­lei La Silla Ob­ser­va­to­rium Trap­pist nevû te­le­szkóp­ját hasz­náló ku­ta­tók. A csil­la­gá­szok sze­rint nem ki­zárt, hogy mind­há­rom égi­tes­ten van élet, bár cso­ma­golni azért még korai lenne!

Uszításért ítéltek el egy Pegida-vezetõt

TechnikaÉpítik az "új politika elitet". Akiket a "bírósegg" elítél, azokból kel lenni az "új gciknek" a program szerint. Pénzbírságra ítélték kedden Drezdában a Hazafias Európaiak a Nyugat Iszlamizálódása Ellen (Pegida) nevû mozgalom egyik vezetõjét, pedig a menekültek elleni Facebook-bejegyzése alapján az ügyészség letöltendõ szabadságvesztést kért.

Carter: Nem akarjuk Oroszországot ellenségnek

KülföldA valódi "téma" izrael és a globális zsidaj-parazitizmus. Oroszországtól nem kell félni, mert ahogy az usa, a zsidajnak paradicsom, úgy a szlávon is jól elélõsködik. Ellenség? Viccnek is rossz. Oroszország nukleáris fegyvercsörtetést végez, ami megkérdõjelezi az orosz vezetõk elkötelezettségét a stratégiai stabilitás iránt - jelentette ki kedden Ashton Carter amerikai védelmi miniszter németországi látogatása során Stuttgartban.

Közel 400 potenciális dzsihádista lapulhat Svájcban

KülföldGerry, remélem csak ecset és nem mecset van a környékeden! Azért ott még mindig biztosabb, mert itt 2 millió zsidó és másik kettõ cigány terrorista fészkel. Annak ellenére, hogy Svájc nincs jelen a Közel-Keleten katonailag, mégis sok önjelölt terrorista bújik meg az országban.

Orbán elcsaklizta a radikális jobbosok kedvenc kifejezését

TechnikaBele a közepébe! Gyíkemberek, Nibiru és zsidó összeesküvés, gmo, kém-tréj, gyilkos "védõoltások"....
A miniszterelnök háttérhatalmakról beszélt a Magyar Tudományos Akadémián. Ilyet még sosem tett, ez a megfogalmazás eddig a Jobbik belemenõs szárnyáé és az azon túl állóké, korábban pedig a MIÉP-é volt.

Betiltani a burkát, kilépni az EU-ból: Kõkemény programot hirdetett az AfD

KülföldOrosz-izraeli testvérpártja akadt a jóbiknak? KGBéla éjjelente felzokog. Már rég kabaréba borult ez a szabadkõmûves bohóckodás és már viccnek is rossz. Elfogadta vasárnap véget ért stuttgarti kongresszusán története elsõ részletes programját a legnagyobb parlamenten (Bundestag) kívüli német párt, az Alternatíva Németországnak (AfD).

Óriási vihart kavart egy cikk Izraelben

KülföldNagy vihart kavart Izraelben a Der Spiegel címû német hetilap egyik hétvégi, a német-izraeli diplomáciai kapcsolatok romlásáról szóló cikke.

Orosz kémek Európában

Technika"Német hírszerzés"? Mocskos zsidó banda (mossad-cia), bár most kapkodnak már a kis buzik. javítani akarnak a zimidzsen. A cikk jó, írjatok a szerkesztõnek! A 888 és a 444 is a titkosszolgálat szülöttje és õk akarnak "leleplezni". Be kell xarni ezen a pofátlanságon is. A rabbi megirigyelhetné, pedig õ találta ki.
Németországban határozottabb fellépést sürget több politikai párt, mert szerintük az oroszok megpróbálják befolyásolni a német közéleti-politikai viszonyokat.

Tibor megint elvitték a 'rendõrök'

TanácsadásSzia! Tegnap reggel Tibort elvitték a rendõrök az Aradi utcába. Remélem hétfõn kiengedik. Üdvözöl:

Identitásváltó romák Bulgáriában

KultúraEgyre több cigány veszi fel az iszlám vallást, és tanul törökül
Generálási idő: 0.71 másodperc
2,685,671 egyedi látogató