Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hemzseg a terroristáktól Oroszország?

Külföld66%? Nem is értem, az FSZB számológépe kinek a kezében van? Vagyis de. Mintegy 900 terrorista bûncselekményt regisztráltak az idén Oroszországban, ami 66 százalékos növekedést jelent a múlt év azonos idõszakához képest – közölte csütörtökön az orosz belügyminisztérium honlapján.

Brit kormány: fel kell fedniük kilétüket a külföldi ingatlanbefektetõknek

KülföldUgye nem az izraeli hátterû "orosz" és "arab" zsidó, hanem a zairei és tibeti betelepülõ milliárdosok érdeklik ott is a tisztelt MI6-ot. Nem, mintha nem tudnák. A nagy-britanniai ingatlanpiacon befektetõ külföldi vállalkozásoknak a jövõben fel kell fedniük, hogy ténylegesen ki az általuk megvásárolt ingatlan tulajdonosa – jelentette be csütörtökön a brit kormányfõ.

Megalakulásának évfordulóját ünnepli Izrael

TanácsadásAz "iszlám állam" is pont ugyanez a projekt és a felszámolása is pont úgy kell, hogy végbemenjen! Azért "hozták létre", hogy "kettõ az egybent" takaríthassák el. Az izraeliek légi parádéval, kirándulással, bibliai vetélkedõvel, kulturális programokkal ünneplik az ország megalapításának hatvannyolcadik évfordulóját csütörtökön.

Vétkes képviselõk Szlovákiában

KülföldA "szlovák" FSZB program csúszott az itteni jóbikos-mossadhoz képest vagy 5 évet, de viccnek elmegy a "zsidózó képvislelõ". Olyan zagyvás idióták ott is a "nemzetiek", amit az itteni horda. Alig két hónapja állt fel az új parlament Szlovákiában, s újabb képviselõ ellen indult rendõrségi eljárás. Természetesen önmagában a rendõrségi eljárás – bár szokatlannak tekinthetõ egy honatya esetében – még nem bizonyító erejû, Peter Krupát is megilleti az ártatlanság vélelme. De Marian Kotleba Mi Szlovákiánk Néppártja valahogy sok zûrös arcot juttatott a törvényhozásba. Az Új Szó írását idézzük.

Felkerültek a hadiipari térképre a visegrádiak

TechnikaA tervek szerint tízmilliárd dolláros, azaz ezermilliárd forintos nagyságrendben költenek a kelet-közép-európai országok haderõik modernizációjára az elkövetkezõ években. A javarészt nyugati cégeket gazdagító, ugyanakkor a hazai hadiiparok felélesztésére is alkalmas üzletek megkötésének, elõkészítésének, a termékek bemutatásának az olyan nemzetközi kiállítások és vásárok a fórumai, mint az ezen a héten a szlovák fõvárosban zajló IDEB.

39 ecuadori halt meg új típusú influenzában

TechnikaLegalább harminckilenc ember meghalt új típusú influenzában idén április óta Ecuadorban – jelentette be szerdán Margarita Guevara egészségügyi miniszter.

A kurdok visszahívják zsidókat Irakba

KülföldAz észak-iraki autonóm kurd terület vezetõi visszahívják az egykor a térségben élt zsidókat és leszármazottaikat egykori hazájukba, ahol állításuk szerint szabadabban és nagyobb biztonságban élhetnek majd, mint Európa nagy részén.

A perzsa Nemzeti Gárda már a kertben van!

Gondolatok

Jobban fog mûködni az Europol

Külföldjew-roma-pol(lop)? Mióta pintérsanyát lesittelték, hihetõ, hogy ez nem egy mocskos buzi zsidó banda, pont, mint a többi kirakatszervezet. Az Európai Parlament (EP) túlnyomó többséggel megszavazta szerdán az európai rendõrségi együttmûködési szervezet (Europol) megerõsítésérõl szóló új jogszabályokat, amelyek tartalmáról már elõzetesen egyetértés született az EP és az uniós tagállami kormányokat képviselõ tanács között.

Fegyverszabályokon könnyítene a BM

BelföldJó, ez tetszik! "Fosás van." Elég lesz kifigyelni egyiket-másikat és lefegyverezni. A Belügyminisztérium alá tartozó fegyveres szervezetek dolgozói könnyebben juthatnának önvédelmi fegyverhez – derül ki egy birtokunkba került belsõ körlevélbõl. Többek között a rendõrség, a Nemzeti Védelmi Szolgálat és az Alkotmányvédelmi Hivatal munkatársainál lehetne munkaidõn túl is fegyver, ha elfogadják a tervezetet.

Nagyszabású hadseregfejlesztésbe kezd Németország

KülföldBesorozzák a sok ratyi transgenderes elzsidósodott germániást és a muszlimokkal együtt készek harcolni Hitler emlékéért? Jó csak viccelek. Pár éve még leszerelésben voltak. „Eljött az idõ, hogy újra összeálljon a Bundeswehr” (Szövetségi Védelmi Erõ, azaz a német hadsereg – szerk.) – közölte Ursula von der Leyen német védelmi miniszter, miután bejelentette a fegyverkezést. Hozzátette: a Bundeswehr folyamatosan nyomás alatt áll, hogy valamennyi területen modernizálódjon.
Generálási idő: 0.65 másodperc
2,743,069 egyedi látogató