Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Különös kivonulás: tömött orosz hadihajók tartanak Szíriába

KülföldMivel izraelt le kell fegyverezni, így ez célszerű magatartás. Az USA is ígérte párszor, hogy kivonul innen-onnan, oszt látjuk, vagy nem? Arról tudtok, hogy a maci Iránnal tervezi a Kaszpi -tenger és a Perzsa- öböl csatornával való összeköttetését? Az Oroszország által nemrég bejelentett részleges szíriai kivonulás, ami meglepte a világot, lehet, hogy nem is egészen az, aminek elsőre tűnt. Visznek el ugyan dolgokat, még repülőket is, de közben merülési vonalig süllyedő, tehát dugig rakott hajók tartanak odafelé. Lehet, hogy komolyabb felszereléseket kap Aszad, ezért is a palmyrai siker.

Az elviselhetetlen bűz miatt bűnösök az auschwitzi őrök

KultúraNos, így lesz törvényileg is jogos a "minden zsidó bűnös", mert tudhatott róla, hogy mit tesznek az emberiség elleni összeesküvésükkor" kategória cáfolhatatlan. A saját hazugságukat lehet ellenük forgatni, bár a lángszórót ez nem helyettesíti, de az meg következménye az eddigieknek. Valami nagyon bűzlik! Egy holokauszttúlélő mondta ezt, mivel szerinte a krematóriumok szagából érezni lehetett, mi történik a megsemmisítőtáborban.

Leleplezés: Izraelnek dolgozott a náci legenda, Hitler kedvenc tisztje

TechnikaSemmi extra, csak amit eddig sem vona-tunk kétségbe. Ki volt Skorzeny, asszem mellékes. Egy zsoldos. Ki volt Hitler? Mellékes. A lényeg, hogy zsidók kavartattak velük, ahogy ma is. Világos? De nem lesz ez már sokáig így. Otto Skorzeny, a náci Waffen SS Adolf Hitler kedvenceként számon tartott alezredese, Benito Mussolini kommandós kiszabadítója és Horthy Miklós fiának elrablója, a hatvanas évek elején az izraeli hírszerzésnek, a Moszadnak dolgozott - állította a Háárec című izraeli újság névtelenül nyilatkozó, a szervezet történetét ismerő forrásokra hivatkozva.

Hazaviszi vagyonát Nyugatról egy orosz oligarcha

KülföldViktor és Vekszelberg...feltőkésíti a tőzsdét, vagy úgy jár, mint Berezovszkij. Putyin megmondta, hogy a zsidók húzzanak Szibériába! Az orosz államfő évek óta hangoztatott vágyát segít megvalósítani országa egyik leggazdagabb embere és a hozzá legközelebb álló oligarchák egyike, Viktor Vekszelberg – hazatelepíti offshore érdekeltségeit. A Forbes legújabb felmérése szerint Vekszelberg 13,6 milliárd dolláros vagyonával hazája negyedik leggazdagabb embere.

Salah Abdeslam igazából beépített ügynök?

TanácsadásJózsi, szép kis parajnás összeesküvődés-elmélet. Az ilyesmiért én komplett idióta vagyok...te pedig...már nem sokéig nyekeregsz...ha jól sejtem. A robbantásokat a CIA koordinálja, de a Mossad fog bebukni..., Moszkvában ezt döntötték el. Végh József kriminálpszichológus szerint lehetséges. Azt gyanítja, hogy a török titkosszolgálatoknak dolgozott.

Visszahoznák a halálbüntetést, a guillotine-t: politikai földrengés a franciáknál

KülföldA brüsszeli terrortámadások radikálisan rendpárti irányba vitték el a francia belpolitikát. A legmagasabb szinten, a mérsékelt középhez tartozó politikusok beszélnek az arab bevándorlók integrációjának bukásáról és a halálbüntetés szükségességéről. Párizsban határozott lépések következnek.

Brüsszel támadások: A NATO Gladio stratégiájának egy fejezete?

KülföldTitkosszolgálati öntámadás. Európa egy újabb terrortámadást tapasztalt a Daes takfiri terroristáktól. Ezúttal a terroristák a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren robbantottak, egy kőhajításnyira a NATO központjától, valamint a Maelbeek metróállomáson, az Európai Unió brüsszeli irodaház-komplexumának szívében.

Rohác: Az egész magyar alvilág megbolondult

BelföldAz egész politikus-közikazgatási-állammaffia...megbolondult....illetve az volt mindig is, csak most nyilvánvalóvá teszik a sok "értelmiseggnek". Az egész magyar alvilág megbolondult - mondta az utolsó szó jogán Jozef Rohác az Aranykéz utcai robbantás, illetve a Fenyő- és a Cinóber-gyilkosságok összevont büntetőperében. Csütörtökön hirdetik ki az elsőfokú ítéletet.

A pszichológia vajon mi?

TanácsadásFingfűrészelés. Hiába viselt nyolc évig szürke öltönyt Obama? Mégsem segít, ha állásinterjú előtt Superman-pózt veszünk fel? Nagy vita dúl a pszichológiában. Akár hisznek abban, hogy a pszichológia egy remek tudomány, amely érdekes dolgokat mond az emberről, akár távolról gyűlölik a kuruzslónak tűnő pszichológusokat, van egy remek hírünk. Épp egymásnak esnek a terület kutatói. A helyzet nem súlyos, de érdekes nézni, ahogy folyóiratcikkekkel dobálják egymást a szakemberek.

Keleti befektetők vásárolják fel Budapestet

TechnikaSimon perec után szabadon...bárkinek bazár judapest és az ország...hisz a tőzsdére bejegyzett árucikk. A kedvező befektetői környezet, illetve a vonatkozó kormányzati intézkedések hatására az ingatlanpiac további fellendülésére számítanak a CIB Csoport szakértői. Növekvő kereslet jellemző a bankcsoport tapasztalatai szerint a lakóingatlanok építésére alkalmas telkek iránt, és sokan keresik a szállodákat és a befektetés céljára alkalmas egyéb ingatlanokat is.

Mérgezés miatt halhatott meg egy bunkerben élő 8 éves kislány

TechnikaNa ezt kapjátok ki, honnan közelítik a vírusos katonai projektet! Influenza tüneteivel vitték kórházba a 8 éves német kislányt, de ott nagyon gyorsan meghalt. Mérgezésre gyanakodnak. Most négy testvére is kórházba került. Állapotuk kritikus.
Generálási idő: 0.50 másodperc
2,486,238 egyedi látogató