Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az Apostoli Magyar Királyság kormányzója egy bömbölő Lada Nivával belovagolt a Belvárosba

BelföldÉs átvette! Minden hatalom a fodrászoké! Borbély József, aki az Apostoli Magyar Királyság kormányzójának tartja magát, párszor már belengette, hogy átveszi a hatalmat.

Keményebben lépnek fel a korrupció ellen Kínában

KülföldNem gond, tegyétek át a korrupt csinóvnyikokat ide újizrelbe, itt nem tűnik fel a kutyának se pár millió zsidóval több.Súlyos büntetéssel fenyegette meg a kínai kormányfő szombaton azokat a hivatalnokokat, vezetőket és pártkádereket, akik a jövőben fegyelemsértést követnek el, vagyis korrupcióba keverednek.

OTP HungaryA végrehajtási törvény szerint, 3 hónap hitel nem fizetés után repül a magyar a saját lakásából.
Itt 20 hónapos elmaradás van.

Lemondott a lengyel hadsereg öt tábornoka

KülföldÁtdobják őket az itteni qvazsidó tábornoki bandához, tanácsadni! Az FSZB tisztogat. Lemondott a lengyel hadsereg főparancsnokságának öt magas rangú tábornoka - erősítette meg péntek este a lengyel nemzetvédelmi tárca szóvivője, Bartlomiej Misiewicz a korábban megjelent sajtóértesüléseket. A média szerint a lemondások a nemzetvédelmi miniszter által kilátásba helyezett kádercserékkel függenek össze.

Most találtam a spamban, takaítva. Ilyen is van!

GondolatokKedves Imre! (Általam igen tisztelt Honfitársam! – abban az esetben, ha megengedi, és elfogadja tőlem, hogy közös titulussal illessem magunkat.) Régóta vagyok olvasója a PI-klubnak, az Ön oldalának, írásainak, az interneten fellelhető, ha nem is az összes, de nagyon sok megnyilvánulásának. Sőt, találkoztam Önnel szemben negatív (számomra nemkívánatos és elítélendő) megnyilvánulással, gúnyolódással is. Leszögezem, hogy soha sem voltam talpnyaló, és nagy valószínűség szerint nem is leszek.

A nácik a maláriát is bevetették biológiai fegyverként

TechnikaZIKA= ZIK(h)A(jl)...amint azt már tudjátok! Disznó - és csirkehapci, ebola és obama, aids és adsl...már minden ki volt találva a mocskos zsidó által bevetve! A második világháború egyik kevéssé ismert, csak néhány éve feltárt epizódja volt, amikor a németek biológiai fegyvert vetettek be: maláriával próbálták a partraszálló szövetséges haderőt meggyengíteni, és egyben az olaszokat megbüntetni, amiért a hitleri Németország ellen fordultak. A dolog csak felerészben jött be, az olaszok elég rosszul jártak.

Mobiltelefonok és a koltán

Orbán Viktor a hétvégén elmegy Azerbajdzsánba

BelföldA kis gecit végigzavarja a maci Ázsián, majd kiköttetik izraelben. Orbán Viktor miniszterelnök kétnapos hivatalos látogatást tesz a hétvégén Azerbajdzsánban. Erről a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője, Havasi Bertalan tájékoztatta az MTI-t.

A pénzhajhászás bolygónk tönkretételéhez vezet

BelföldGyerekek, ezeknek elment teljesen az "eszük". Hivatásos zsidóseggnyaló "írók" 2016-ban "kormányzati" lapban ilyesmiket hoznak le jó pénzért! Kérdés! Hol a tetves zsidó qva anyátokban voltatok eddig? Ja, ahol most is! Föl-föllobbannak válságügyi vagy környezetvédelmi viták a szegény országok gyorsuló elnyomorodásáról, a sivatagok terjedéséről, a növekvő vízhiányról, a Csendes-óceán műanyagkontinenseiről, a lények kihalásáról, a bolygó fölmelegedéséről és hasonlókról. Újságolvasó felebarátaink bármikor kiegészíthetik a listát.

Két átlagos hír, mely a "nemzet" érettségét mutatja a kiirtásra

Kultúra“Ákosnak nincs hangja, nincs tehetsége, de vannak kapcsolatai és önimádata”

Börtönre ítélhet egy férfit az orosz bíróság, mert tagadta isten létét egy csetbeszélgetésben

KultúraAz megvan, hogy egy muszlim dada lenyeste a 3 éves moszkvai (nem biztos, hogy orosz) baba fejét, mer "isten" azt mondta neki? Ha tagadod, max 1 év, ha szó-fogadsz neki, életfogytiglan, vagy halál? Skizo, nem? Azért a "parasztja" nem beszélt hülyeségeket! Nemrég ezért még a pártban elő is léptették vona. A 38 éves, Oroszország déli részén, Sztavropolban élő Viktor Krasznovnak szerdán kellett megjelennie a bíróság előtt, mert megvádolták az ortodox hívők nézeteinek megsértésével.
Generálási idő: 0.51 másodperc
2,271,729 egyedi látogató