Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Zsidóbarátkozási tanfolyamot indítanak a migránsoknak Németországban

TechnikaÓ, lesznek zsidósimogatók, csak konclágernek tűnnek? Nem rossz ötlet, bár volt már rá példa. Nem vált be. A migránsoknak szánt integrációs tanfolyam tartalmazni fog egy speciális programot, amelyben a növekvő antiszemitizmus ellen oktatnák az embereket.

Moszkva szélsőségeket támogat, és hamis információkat terjeszt Svédországban

KülföldA "svéd" buzitanyán van titkosszolgálat? Azt a szabadkőműves zsidó qva anyját a nénikéjének, hogy hol a retkes telavivi zsinagógában voltak eddig? Befolyásolják a "valóságról alkotott képüket"? Ezek akkora jószágok, hogy ...! Naszóval: európai "hazafi" = moszkvai retorikát hirdető aktivista. A skandináv állam titkosszolgálata szerint Svédország orosz propaganda célpontja.

A szíriai kurdok föderáció létrehozását jelentették be

KülföldValszeg kaptak egy rakás elavult szovjet és sok modern izraeli fegyvert. Jó kis biznisz ez a "politika".
A szíriai kurdok csütörtöki döntése értelmében föderációba tömörülnek az észak-szíriai kurd önigazgató térségek - közölte Szihanuk Dibo, a Demokratikus Egyesülés Pártjának (PYD) tisztségviselője.

A rendőrségen semmisült meg egy bizonyíték Rogán ügyében

BelföldKivallatni, vagyonelkobozni, aztán családostól kiirtani mindegyiket! Rogán Antal miniszter indított pert Juhász Péter, az Együtt társelnöke ellen, ennek lenne az egyik bizonyítéka a listát tartalmazó fájl.

Letartóztatták Medgyessy volt tanácsadóját

TanácsadásAz izraeli zsidó lefizeti a román zsidót és ugyanezt pepitában judapesten, hogy az edófizetők megfizethessenek mindegyiknek. Finkelstein, Werber...? Tegnap este jött a hír, de senkinek nem szúrt szemet, hogy egy régi ismerős is az érintettek közt van.

Kalasnyikovval lövöldözött egy férfi Kiskunhalason

BelföldAmatőr. Ha már elkezdte, akkor az őrökkel együtt, vagy megvárja az épület előtt, de oda elég lett volna egy bökő, vagy puszta kéz is. Téglás ugye megvan még nekTEK? Link A férfi többször megfenyegette a Facebookon dr. Téglás Péter városi főügyészt, majd ma reggel a járásbíróság épülete előtt le akarta lőni.

Vona Gábor koc­cin­tott az aradi tá­bor­no­kok ki­vég­zé­sére, Hay­nau híve!

TechnikaLerágott csont, de haynau = jákob, an: sára és az egész pilvaxos szabadkőműves banda és a mocskos habsburg judák jól ledózerolták a magyarságot. Deák "kiegyezett", ezért lehet 20 ezres júdáspénz-profil. Ja, el nem feledem: az orosz cáratyuska meg a kozákjaival rendesen legyakta a maradék seregeinket. Világos? Illumináci? A Job­bik, a Far­ka­so­kat fel­ké­szítő tit­kos elit­kép­ző­jén, az Atilla Ki­rály Aka­dé­mián gyak­ran han­goz­nak el az 1848-49-es ma­gyar sza­bad­ság­har­cot becs­mérlő, a vé­res­kezű Hay­naut di­csőítő elő­adá­sok! Vona Gábor, a Job­bik el­nöke is több al­ka­lom­mal gya­lázta 1848 em­lé­két! Szo­morú, de még koc­cin­tott is a ki­vég­zé­sekre!

A gyáva magyar nem több mint megvásárolt rabszolga

BelföldNem tudom kinek van valami ünnepelnivalója, mert nekem már jó ideje nincs. A mocskos zsidó-cigány "politikai" xarkeverők kisded játéka ez, meg a sok ostoba birka adja hozzá a bágetés. Qva banda!
Kedves ünneplő Magyarok! Tartsuk magunkat ahhoz, amit pár napja a 600 államtitkár egyike mondott: „Mindent meg kell tennünk a március 15-i ünnep végrehajtásáért!” Szép, ugye? Hát akkor hajtsuk végre az ünnepet!

Az Oroszok és az Usa megkötötte a háttéralkut.

TanácsadásA Genfi tárgyalások, már csak formalitás. Szabadjára engedik a közel-keleti hordákat.Egymással szemben. Elszabaditják a poklokat.Ideig-óráig,mind betartja az egyezményt, de utána nem. Az alku része Ukrajna pacifikálása is.A nagy vesztes,Törökország.Élethalál harcba kezdhet.Egyedül maradt. Asszadot a végsőkig védik az Orosz bázisok. Erdogán lehuzhatja magát a klotyón. üdv.

Xarban vagyunk

Gondolatok, de már látszik az alagút a fény végén! Orrokat lefogni, vasvellára és gumicsimmára magyar, mert HIV a haza és éljen a Pilvax és a B'nai B'irth...! Holnap folyt. köv...

Túlélte Mengele mérgét az anyaméhben, most az SS-őrt vádolta

KultúraHoloburleszk. Már tényleg közröhej trágyája ez a sok tetves hazug parazita. Folytatódott a németországi Detmoldban Reinhold Hanning volt SS-őr pere. Hanninget 170 ezer ember meggyilkolásában való bűnrészességgel vádolják. A tárgyaláson egy másik korábbi SS-őr, Jakob Wendel is beszélt. Megdöbbentő dolgokat mondott.
Generálási idő: 0.55 másodperc
2,383,463 egyedi látogató