Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Háború van', Nincs tűzszünet Örményország és Azerbajdzsán között

KülföldNagyon precíz dolog a geostratégiai manőverezés. Olaj? Na-ne! Nincs többé tűzszünet Örményország és Azerbajdzsán között, a két ország háborúban áll egymással - jelentette ki kedden az örmény védelmi minisztérium szóvivője.

Rehabilitálhatják Hitler bábját

KultúraNa-na! Zsidómentes világ? Gyerünk, had szóljon! Óriási felzúdulást keltett Szerbiában, hogy a belgrádi felső bíróságon kezdeményezték Milan Nedic, Adolf Hitler szerbiai bábjának rehabilitációját. A szerb Quisling-kormány miniszterelnökét egyesek ma is felelőssé teszik 80 ezer szerb kiirtásáért és azért, mert Belgrád lett a világ első zsidómentes fővárosa.

És Ausztria újra katolikus lesz!

KultúraFilmajánló! Link

Karácsonyi ünnepségen kapták meg a fizetési felszólítást a komáromi rendőrök

BelföldNem tom értiTEK-e? A "rendőr" egy sz@rházi geci, nem ember, ahogy a bíró, ügyész...,politikus sem az. Amíg van "lóvé", bárkit lóvá tesz, de amint nincs, megy a sírás-rívás. A rendszer ezt dobta, ilyen hulladék-tömeget. Egy héttel karácsony előtt több tucat rendőr szembesült vele: nem úgy alakulnak az ünnepek, ahogyan elképzelte – tudta meg a Bors.

Pedofil munkások és korrupt politikusok dolgoztak, a Világbank meg támogatta Ugandát

KülföldUganda? "Magyarországhoz" képest ez lófax. Útépítést támogatott a Világbank Ugandában, 265 millió dollár értékben. Kihátráltak, amikor kicsit a projekt mögé néztek.

Búcsú a férfiasságtól?

TanácsadásÁkos-kóhnfliktus? Apa, anya...gyerekek, normalitás, szerepek, dógok, küldetések? Nagyon erölködnek, mert ami fossá tették ezt a ganédombot, na abból a xarból kell most "hősöket" kreálni. Mesterséges megtermékenyítés ez is, ugyanazon kezek munkája, mint a kasztrálás. Az apakép hiánya, a videojáték és a pornó tönkreteszi a következő fiúnemzedékek életét – kongatja meg a vészharangot Nikita Coulombéval írt, A kikapcsolt férfi című könyvében Philip Zimbardo.

Szexszel fizethetsz a holland autós iskolákban

KultúraDe csak fehér kereszttyény férfi-nő viszonyban és csakis gyereknemzés céljából, adó és áfa-mentesen, de a vizsgán a vizsgáztatót is meg köll baxni! Hivatalos fizetőeszköz
Menet a menetért - így nevezik azt az új törvényt, amelynek értelmében mostantól természetben is leróható a tandíj a holland autós iskolákban.

Kárpátalja leválik Ukrajbáról

BelföldEzt írják, jelezve, hogy 114 magyar település önálló közigazgatási egységet hoz létre. Micsoda meglepetés ez nekünk, igaz? Link

Többen választják a katonai pályát

BelföldA zsidó-cigány szaporaság meghozza az eredményt. Időigényes lesz kiirtani..., de megéri a fáradalmat...és persze demokratikusan! HM-államtitkár: a migránsválság hatása érződik
Nőtt az érdeklődés a katonai pálya iránt a migránsválság hatására - mondta a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán szombaton.

Richard Field: Orbán, aki maga is félig roma

BelföldDehogy is roma! Cigány, de ez a kisebbik rossz, a nagyobb, hogy másik fele zsidó, de a jó ebben, hogy legalább egyik fele se magyar, így tetűirtáskor nem kell vele számolni. Lerendezik a fajtársai. Az amerikai Richard Field saját lapjában, a Budapest Beaconben írt cikket Félelem és reszketés Magyarországon címmel azt állítva, hogy a fideszes kormányra nem tekinthetnek a polgárok mint morális vezetőre.

Üdv a klubban: Dánia is 'náci'

KülföldMinden "ország", ahol mocskos szabadkőműves zsidó horda a "krém", végül rohadt "náci" lesz.
Magyarország lenácizását már megszokhattuk, de most Dánia is kapja az ívet.
Generálási idő: 0.55 másodperc
1,661,168 egyedi látogató