Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Minden, amit az NBH (ÁVH)-ról tudni érdemes

GondolatokMelegítsük fel a sok rossz buzit, had izzadjanak a "Janik". Link

Posta Imre jogos védelme

GondolatokAndrás kitett magáért, bár az "ügy" megítélése Kalasnyikovokra van már rég "elhárítva". Link

Schulz: Népszavazás 1294 emberről? Látszik, hogy Orbánék ideológiai döntést hoztak

TechnikaNem is róluk van szó, hanem ki kell nyilvánítani, hogy a már betelepített zsidó persona non grata. Letelepedési kötvény, offshorcéges lenyúlás...? Mikor löki be a szír elnök, hogy "mit nyávogtok, hisz a zsidót évek alatt milliós tételben "befogadtátok" és még csak nem is lett nagy dobra verve"?

Kósa: 'Előveszek egy Kalasnyikovot és mindenkit lelövök a teremben'

TechnikaSzépen rámelegítenek a "tavaszi hadjáratra". Forradalmi hangulat: Orsós akasztásról ez megőrülésről hablatyol, a diákok is sztrájkolnak, szülőkkel és kilakoltatási moratóriumnak is konyec...és jönnek az igazságtalanabbnál gazemberebb ítéletek...szóval halad szépen a "projekt".
Link

A vérfertőzést és a nekrofíliát is legalizálnák stockholmi fiatal liberálisok

KultúraRégi zsidó-cigány szokás szerint! Bringa kitolva a fényre, tessék, lehet megbotránkozni! Zsiráfmészárlás mikor lesz, vagy legalább egy kis orrszarvúé? A LUF liberális ifjúsági szervezet úgy döntött, hogy kezdeményezi a testvérek közötti szexuális kapcsolat kriminalizálásának megszüntetését, és azt is engedélyeznék, hogy bárki szexuális célokra ajánlja fel saját holttestét. Az elnökük szerint nem lehet büntetni valamit csak azért, mert undorító.

Orbán a Bild-nek: Budapesten felakasztanának a lámpavasra

TechnikaDe fel ám és nem csak ott és nem csak téged, még akkor is, ha most éppen már a "putyini" okos beszédre hallgatsz. A vége mindenképpen lincselés lesz! A Bild című német lap interjút közölt csütörtöki számában Orbán Viktor miniszterelnökkel "A Németországból érkező hang goromba, durva, agresszív" címmel.

Kémet foghattak Orbán kormányában

BelföldMég viccnek is baromság. Az összes zsidó = kém! Előzetes letartóztatásban van két személy, akik a rendőrség gyanúja szerint az Egyesült Államoknak és a Nemzetközi Valutaalapnak kémkedtek Magyarországon – állítja a Válasz.hu. A lap szerint egyikük Demján Sándor üzlettársa volt, másikuk a fejlesztési tárca főosztályvezető-helyetteseként, majd 2015-ig a Magyar Nemzeti Kereskedőház stratégiai tanácsadójaként dolgozott.

Oltás: bekeményítettek Szerbiában

TechnikaAkár három átlagfizetésnyi büntetést is kiróhatnak ezentúl azokra a szülőkre Szerbiában, akik nem engedélyezik, hogy beoltsák a gyerekeiket – erről hozott döntést szerdán a szerbiai parlament.

Hír: : 'Életbe' lépett a Liszaboni Szerződés 2009, december 09.

TanácsadásCsak, hogy értsétek, hogyan fedezik a zsidó betelepítést ezzel a "qvótás" álcanyalakodással, szavazósdival. Lapátolják vissza a vén zsidóba a xart, nehogy kiderüljön, hogy már rég beborult. Mit tud a "pógár"? Semmit! Szerintem az EU feloszlott és most hivatalosítják, elfogadhatóvá téve. Welseni szerződés megvan? Tudja-e Ön: a Lisszaboni Szerződés megfosztotta Önt magyar állampolgári jogaitól?

Izgalmas idők jönnek, toborozzon magánhadsereget ön is!

TanácsadásAz ukrán forradalom idején jártam először Ukrajnában, és rögtön nyilvánvaló volt, hogy egy más világrendszerbe érkeztem meg. Olyannyira, hogy az élménynek csak egy részét adták a Majdan téri események. A további sokk akkor ért, amikor elhagytam a teret, és kísérőmmel elindultam felfedezni Kijevet.

Nem akarták megölni Orbán Viktort

BelföldPont, mint a "cigány gyilkosságok" esete. Tavaly novemberben a Terrorelhárítási Központ (TEK) előzetes letartóztatásba helyezett két férfit, sajtóértesülések szerint Orbán Viktorral szembeni merénylet gyanúja miatt. Az ORFK és a Fővárosi Főügyészség nyilatkozataiból azonban kiderült: nem akarták megölni a miniszterelnököt.
Generálási idő: 0.49 másodperc
2,280,968 egyedi látogató