Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tárgy: Zsidókorság

KultúraHelló Imre! Egy a Gede testvéreknél megjelent könyv hátoldalának ajánlóját szeretném közé tenni, mivel igen sokat mondó. Amiről már én is beszéltem nem egyszer.

Kokaint vett az adományokból az olasz főpap

KultúraÓ, és amit nem tudunk még! Szent lófax! Luxuséletet élt, eurószázezreket költött el az olasz adózók felajánlásaiból a volt montecassinói főapát - derül ki az olasz lapok által leközölt rendőrségi nyomozati anyagokból.

Putyin: pária vagy csak külön utakon jár?

KülföldElkezdik "teríteni" a "világ új urának" imidzsét.
Oroszországról egyre inkább egy nemzetközileg aktív kép kezd kialakulni.
Az Egyesült Államokkal képtelen együttműködni Ukrajnában, de Szíriában fordulhat a kocka.

Lezárja határait Svédország

KülföldHaaaaaaa-hiiiiii-haaaaaaaaa! Anders Ygeman svéd belügyminiszter szerint a rendőrség úgy ítéli meg, hogy veszélyben forog a közrend Svédország átmeneti időre helyreállítja határainak ellenőrzését a migránsok folyamatos beáramlása miatt – jelentették be Stockholmban szerda este.

Titok

VersekHa megöltök, én százszor meghalok.
Míg vígan költök, hogy éljenek a dalok
Az álmok égi földjén.
A harang értünk szól,
A jászolban nincsenek dicső viadalok.

Furcsa figurák jöttek össze az új lengyel kormányban

KülföldA lengyel is letérdelt a zsidó mocsokban és most fogja csak érezni igazán a bűzét. Az egyik a nitrogénben lefagyasztott embriók dajkaapukájának tartja magát, a másik meggyőződéses összeesküvéselmélet-hívő, a harmadik egyszerűen csak visszaélt hivatali hatalmával egy még nem jogerős ítélet szerint. Jöhet a „legrosszabb kormány” Lengyelországban.

Visszaállították a hadkötelezettséget, menekülnek a férfiak Litvániából

KülföldLitván (egyébként orosz) Dimitrij kollégánk mondta, őt is marasztalták volna és olyan 1500 jewrót ajánlottak, ha marad a seregben most a nyáron. Na, lesz sorkatonaság, vagy lesz? Algirdas Butkevicius litván miniszterelnök nem tartja kizártnak, hogy az általános hadkötelezettség újbóli bevezetése miatt nőtt meg hirtelen a kivándorlás az országából.

"Az út Ausztráliába zárva van" - tizenhét nyelven üzennek a menekülteknek

KülföldHa ezt az ausztrál őslakosok megérhették volna! Héberül, jiddisül nem mondták be. Rengeteg pénzt költ el az ausztrál kormány a legújabb videókampányára, az üzenet elég egyszerű: aki vízum nélkül érkezik az országba, az nem fog otthonra találni.

Álcivil szervezetek az autokrata kormányok fegyvertárában

TechnikaÁlcivilek, áltitkosszolgálatok, ál-államok...álpártok, álzsidók, álpintérsanyik...itt leesik az állam is már!Egyre nagyobb és militánsabb szerepet játszanak az autokratikus kormányok vezette országokban a titokban általuk alapított, támogatott és irányított, civilnek beállított szervezetek és médiumok – írta a The Atlantic című befolyásos amerikai magazin.

Szaúd-Arábia és szövetségesei mindent megtesznek a szíriai válság eszkalálódásáért

KülföldRijád egy Irán és Oroszország elleni ENSZ határozatért kardoskodik
Szaúd-Arábia beterjesztett egy határozati javaslatot az ENSZ közgyűlés emberi jogi bizottsága elé Irán és Oroszország ellen, a szíriai harcokban való részvételük miatt.

Szia Imre!

GondolatokHad dicsekedjek, mert ilyen is van! "Mostanság olvasom 2009-ből újra Budapest ostroma "Kenyér és bor! "című írásod.Elképesztően jó írás, minden betű, szó,mondat,gondolat "ül" precíz és patent elfogultság és seggnyalás nélkül! Òriási vagy és örök hála a Teremtőnek hogy tudhatok,olvashatok rólad,tőled,sőt írhatok Neked!Egyszer még élőben is hallhattalak kb.mikor az említett blog bejegyzés született! Köszönöm Imre és nagy -nagy hála érte! Üdv."
Generálási idő: 0.46 másodperc
1,451,387 egyedi látogató