Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az antilop új ruhája, avagy tiltsuk be a piát!

KultúraEz az út vezet az alkohol, dohány, drog és a kihívó öltözködés..."betiltásához". Ügggyes! Érdekes írás jelent meg a The Daily Mail honlapján, melyben a Muslimstern (MuszlimCsillag) nevezetű facebook-csoport felvetéseit feszegetik, annak kapcsán, hogy muzulmán férfiak nőkkel erőszakoskodnak alkoholos befolyásoltság alatt.

A kormányfő megölésére szólított fel a cseh elnök

KultúraEz már olyan postaimrés, csak nem fizetett a plágiumért. Gyilkosságra való felszólításként értelmezte az államfő szavait a miniszterelnök. Demokratikus lehetőség csak egy van, mégpedig a szabad választások. A nem demokratikus lehetőséget a kalasnyikov jelenti"

5. hullám

KultúraNem nagy szám, de sok kulcsgondolatot közvetít. Sorolom: alig van a "civil" felkészülve az "összeomlásra". A zufók köztünk vannak, úgy néznek ki, mint mi, csak ők a "vezetőink" és céljuk, hogy egymást leölve átvehessék a Földet. A gyerekek agymosása, csippezése hatékony módszer. A férfiakat leölik, a nők betegségben hullnak el. A fehér faj a központban...és persze sok egyéb illuminátus utalás, beleértve a földalatti bázisuk felrobbantását is. Link

Több mint 80-an haltak már meg az ukrajnai influenzajárványban

TechnikaMegismétlik a 2009-es nagy permetezést! Aggódom az egyik tagunk kislányáért. Napok óta nem jelentkezik már. Kizárólag a veszélyeztetett csoportokból kikerülő betegek haltak bele eddig az Ukrajnában terjedő H1N1-es influenzába. Az ukrán egészségügyi miniszter szerint összesen 83 halottról tudnak. Nemrég egy új vírustörzset is azonosítottak Ukrajnában.

Iráni elnök: kétszínűség nélkül kell fellépni a terrorizmussal szemben

KülföldMindenkinek kétszínűség nélkül ki kell vennie a részét a terrorizmussal szembeni küzdelemben - fogalmazott hétfőn Haszan Róháni iráni elnök Sergio Mattarella olasz államfővel folytatott megbeszélésén, és széles körű nemzetközi koalíciót sürgetett a terrorizmus ellen.

Felállították az önzés matematikai modelljét

TanácsadásTényleg? Hát Jézus, meg ilyesmi? Szegény mocskos zsidó paraziták tehát nem is tehetnek semmiről, ők csak a már kiherélt jewolóciont követik és adoptálódtak? Sajnos, nagyon úgy fest, hogy az önzés evolúciós szempontból kifizetődőbb, mint az önzetlenség.

Kész a 'válasz'

Gondolatok10.B.XVIII.32/2016
dr. Bodóné dr. Molnár Edit
Na végre, már kezdtem úgy vélni, hogy 3 év sem lesz elég, hogy a vádhatósegg a folyamatos hosszabbítgatások után eljuttassa idáig a számítógépem és személyem elrablásának, családom éjszakai zaklatásának igen súlyos ügyét. Még a végén, mire hadiállapotba lépünk és elévülne a történet, bár én nem feledek.

Illegális betelepítés Nagy-Britániába (is) 2009, október 29-ben írtuk.

KultúraA múlt napokban Nagy-Britanniában a volt Blair kormány egyik fő tanácsadója elismerte, hogy 2000 óta a brit kormány szándékosan engedett be több millió bevándorlót azzal a titkos céllal, hogy a brit társadalom "multikulturálissá" váljon (http://www.telegraph.co.uk/news/newstopicsLink). A tanácsadó szerint az egész mögött csupán az állt, hogy egy multikulti társadalom önmagában "kívánatos" dolog és csak azért volt titkos ez a politika, mert a közvélemény valószínűleg ellenezte volna.

Német pszichiáter: Merkel mesterségesen felfújt önképpel rendelkezik, veszélyes az országra

KülföldEjnye no, ezek a picoizék minek ugatnak bele olyasmibe, amihez nem értenek? A Hitler-lány jól van és szedi a pilulákat rendesen, ahogy Orsós Viki is, erős felügyelet mellett. Hans-Joahim Maaz pszichoanalitikus, bestsellerszerzőt arról faggatta a Huffington Post német kiadása, hogy a kancellár pártja rosszallása és az egyre több elforduló ellenére miért folytathatja sokat kritizált menekültpolitikáját, túloznak-e azok, akik Angela Merkel szellemi egészségéért aggódnak.

Görög külügyminiszter mondta: a menekültek megállításának egyetlen módja, ha 'lebombáznánk őket'

KülföldUgye ez a "hír" se a zsidó "betelepülőkről" szól? A görög külügyminiszter szerint hiába zárják le a határokat, a menekültek akkor is jönnek majd. A megállításuk egyetlen módja, ha „lebombáznánk őket”. Sietve hozzátette, hogy ezt persze senki sem akarja.

Szlovák kormány: szükséges a menekültek megfélemlítése

KülföldUgyanez a zsidókra triplán érvényes és a programnak ez a lényegi része. "Ha nincs megfélelmlítés, ha nem teszünk semmit, csak ülünk ölbe tett kézzel, majd végignézhetjük, ahogy további menekültek százezrei jönnek Európába, mindenféle ellenőrzés nélkül" - mondta Kaliňák.
Generálási idő: 0.54 másodperc
1,970,083 egyedi látogató