Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szavazás

Kire fogok szavazni

Fidesz / Orbánia
Fidesz / Orbánia
2% [1 Szavazat]

ValaKIRE
ValaKIRE
17% [10 Szavazat]

Nem szavazok
Nem szavazok
81% [48 Szavazat]

Szavazatok: 59
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.03.11

Orbán Viktor: a kormány számít a zsidó közösségek támogatására

BelföldHát mé' nem a timbuktui nagyhercegbe botlott ez is bele? Persze, hogy számít rá, hogy minden gond nélkül be lehet vagonírozni a sok mocskos ganét! Erre én is számítok! Orbán Viktor miniszterelnök nagyrabecsülését fejezte ki Ronald S. Laudernek, a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnökének a magyarországi zsidóság segítése érdekében tett erőfeszítéseiért.

Sarkozy és pártja elhatárolódott a Franciaországot 'fehér fajúnak' nevező képviselőjétől

KülföldHááát, nincs igaza? Zsidó-keresztény, meg "fehér fajú"? Fattyak ezek, meg mocskos zsidók. A fehérből ma már nagyon kevés van. Nem kék bemocskolni azzal, hogy holmi szarházi a szájára veszi! Nicolas Sarkozy volt francia államfő, az ellenzéki jobbközép Köztársaságiak elnöke szerdán bejelentette, hogy Nadine Morano európai parlamenti képviselő nem vezetheti a párt kelet-franciaországi listáját a decemberi regionális választásokon, miután Franciaországot "zsidó-keresztény, fehér fajú országnak" nevezte.

Le kell zárni Európát!

BelföldTényleg? Ez a szagértő elolvasta a 4-5 évvel ezelőtti írásaim? Nagy cucc! Szó sincs spontán menekülésről. Nagyon is tervszerű, alaposan előkészített akció az, amelynek keretében migránsok tömegei ostromolják most Európát.

Putyin be akarja vetni a hadsereget

KülföldNa végre! Ugye a "külföld" az nem csak Szíria..., hanem... Az orosz elnök a parlament felhatalmazását kérte a haderő külföldi bevetésére, feltehetően szíriai műveletről van szó.

EXIT INTELLIGENCE

KultúraÚj kampány, ami a hírszerzőket célozza
Egy új kampány indult Németországból annak érdekében, hogy ösztönözzék az NSA és a brit GCHQ kémügynökség alkalmazottait, hogy otthagyják az állásaikat, számolt be a Press TV.

A zusa hivatalosan is a nevére veszi a tetves zsidó-cigány bandát

KultúraBronx, csak judapesten és a szokásos cigány pofázás, mint egy hoolywoodi pikcsörben. Link

Schmidt: a Mazsihisz irányítja a kormányt

BelföldNa né mán! Csak nem a mazsihisz, hanem a szabadkőműves zsidó és nem 1-2 éve, hanem sok száz éve! Lassan azért a pofánkba lesz mondva, hogy a zsidó mégsem ember. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) az utóbbi egy-két évben "politikai szerepbe lavírozta magát" és "állandóan utasítgatják a kormányt", ami egyre abszurdabb felvetésekhez vezet, például olyasmihez, mint annak követelése, hogy a következő tíz évben ne készüljenek köztéri szobrok Magyarországon - mondta az ATV-ben Schmidt Mária.

Kínaiak mehetnek Szíriába

KülföldSzóval akkor Selyemút! Obama szerint nem lehet a "polgárháború" előtti helyzet..., de nem is lesz, mert megváltoznak a határok és teljesen új térkép születik. Kínai csapatok érkezhetnek Szíriába a közeli jövőben, hogy segítsenek harcolni az Iszlám Állam terrorszervezet ellen, adták hírül arab források. A kínaiak állítólag már útnak is indítottak egy hadihajót, fedélzetén „katonai tanácsadókkal”, s már át is keltek a Szuezi-csatornán, hogy a napokban Latakijába érkezzenek.

Készülök a háborúra, de a cigánybáró is!

GondolatokMár majdnem kész a fegyverem! Ma fotóztam pár érdekes propa-banda anyagot is! A zsidó-cigány banda mind harcolni készül. Persze a demokratikus rend, vagy mi a faxom megköveteli ezt, vagy csak nem hiszek a szememnek.

Simicskó átírta a kegyelet szabályait, gyászos rendelet

BelföldAzon nevetek, hogy a sok idióta hülyézi ezt a senkiházit, aki már pontosan tudja, hogy háború és sok halott lesz. Beony! A kegyeleti gondoskodásról és az ahhoz kapcsolódó egyes szociális feladatokról szóló HM rendeletet a tárcavezető kiegészítette, módosította.

Az oroszok már a spájzban, a többiek csak helyezkednek

KülföldMost voltam benn, egy deka oroszt nem találtam, bár lehet, álcázzák magukat sprotninak? Gerry aszongya öreg vagyok már kimenni bohóckodni Dombaszba. Lehet, de ha ott bemegyek a spájzba tán tényleg lesz ott egy két befőtt Grisa meg Szása is, hátha el tom olvasni a használati utasításukat...
A menekültválság kiterjedtsége kezdi rádöbbenteni a világot, főleg Európát, hogy nem lehet így hagyni Szíriát és Irakot, hisz akkor tényleg az utolsó lakosaik is menekülni kényszerülnek. Együttműködés még alig van, de legalább már tárgyalnak róla az ENSZ-ben is. Hogy lesz ebből béke?
Generálási idő: 0.48 másodperc
1,307,849 egyedi látogató