Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Titkos magyar- izraeli államközi megállapodás - 2004.04.14

BelföldEz a hazugság terjeng a neten, pedig már meg is cáfolták és kiderült, hogy....nem is volt és nem is írta alá senki és egyáltalán! Azért én szeretnék utánajárni, hogy mi is előzte meg ezt a nagy Merkel-Hitler-es zsidóbetelepítést. Hátha még Nobelt is kap, amire Hitlert csak jelölték. Mekkora színház!

Putyin Izraelnek is bekavart

KülföldAjaj, akkor most mi lesz a zsidó-cigány szabadkőműves ormányok zsizsidk-befogadásával? Fogadjunk? Putyin tevékenysége Izrael Szíria-politikáját fenyegeti
Oroszország szíriai erősítése aggodalomra adhat okot az izraeli vezetés számára jővőbeni katonai támadásainak nehézségei, illetve a polgárháború erőviszonyainak esetleges megváltozása miatt.

Nincs elég magyar kém

BelföldEzek a szarháziak picológusokat kerestek, de nyilvánvaló volt, hogy hírszerzőnek kellenek. Beadtam a jelentkezésem, de nem jött válasz. Ugyan mi lehetett a zoka? :-)) Lázár János szerint folyik a toborzás a magyar hírszerzés számára. Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő ezt kommentálva a titkosszolgálatok helyzetéről beszélt.

Magyarország megpályázza a 2019-es Maccabi játékok megszervezését

BelföldSzijjártó marad a külügyminiszter, Lázár már 600 ezer menekültre számít

Európa saját sírja felé menetel

KülföldAjvé! Mint a villám, úgy hasít a felismerés! Hasfelmetsző, lefejező érzés, nemde? Szomorú képet fest Európa társadalmának jövőjéről az Európai Bizottság által a három és fél éve elfogadott, a nyugdíjrendszerről és az elöregedésről szóló fehér könyv.

Szvetlana Alekszijevics kapta az irodalmi Nobel-díjat

KultúraNő és fehérorosz-ukrán, no meg éppen a választások előtt és a "szenvedés és bátorság...korunkban"...és semmi politika ám! Orbán meg békadíjat kap? Szvetlana Alekszijevics fehérorosz ellenzéki írónak ítélte oda idén az irodalmi Nobel-díjat a Svéd Akadémia, amely csütörtökön Stockholmban jelentette be döntését.

Mikor a családod a legnagyobb ellenséged!

TanácsadásBiztos mindenki számára ismerős a szituáció, mikor a saját családja is ellene fordul, mert ki mer állni a maga igazáért, amit igaznak hisz, sőt ami maga az igazság! Mindannyian ismerhetjük azt az érzést, mikor a hozzánk legközelebb állók nem hisznek nekünk, sőt semmiféle bizonyítékkal nem meggyőzhetők!

Olyan össztűz zúdult a kormányra, hogy visszaléphet a P.Ö.Cs.-től

BelföldPöcsöl a sok geci? A tanárok inkább P.Ö.CS.-nek, a köznevelésért felelős államtitkár B.E.CS.-nek hívja az iskolákban frissen megalakult önértékelő csoportokat, amelyeknek az lesz a dolguk, hogy összehangolja a pedagógusok, a vezetők, és az intézmény munkájának belső értékelését. Ez jövőre már a pedagógus minősítésnek is része lesz, vagyis beleszámít majd abba is, hogy egy tanár mennyi pénzt keres.

Harc poetika

VersekEmelt, födetlen fővel állok
Enyéim között.
Havat várok a rögre, takarót,
Hulljon a fövenyre,
Kopjafák fölött.

BRICS Member States Unconditional Allies in Values, World Model

KülföldTessék csak figyelni! Igen, az lesz, hogy mindenki rendezi a sorait és nix ugri-bugri meg multikulti! Húzás vissza mindenkinek a helyére. Persze lesz akinek ez a lágert és a kremát jelenti. Rossiya Segodnya International Information Agency's Director General Dmitry Kiselev said that Rossiya Segodnya's basic idea is a point of view "alternative to the US mainstream, and judging by the popularity of our websites, there is a demand for an alternative point of view now."

SEGÍTSÉG!!!

GondolatokHelló Imre! ... vagyok. De nem szeretném ha a nick nevem kikerülne a főoldalra.
Óriási bajban vagyok! Ma megállt egy rendőrautó a házunk előtt és két rendőr ült benne, az egyik nyomozó.Édesanyám pont akkor érkezett haza a faluból, ő beszélt velük. Kiderült, hogy engem keresnek és házkutatási parancs is volt náluk, szóval egyáltalán nem biztos, hogy nem jönnek vissza éjjel. Az ÁVH vagy ÁVO köszöni szépen jól van és biztos lehet benne mindenki, hogy 1918-19 is hamarosan meg fog ismétlődni, de sokkal-sokkal durvábban.
Generálási idő: 0.44 másodperc
2,186,636 egyedi látogató