Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Húszezer izraeli pereli a Facebookot

KülföldMost erre mit mondjak? Előre ki van fizetve többszörösen, már csak végre kel hajtani? A közösségi hálót azzal vádolják, hogy eltekint a zsidók meggyikolására felszólító, uszító tartalmak megjelensétől és törlésétől, és ezzel hozzájárul a hosszú hetek óta tartó izraeli erőszakhullám további terjedéséhez.

NATO, do szvidányja!

Külföld Asszem nagyjából érthető. Zsirinovszkíj hangosan követeli vissza az 1917 előtti orosz területeket is és a NATO bukta az Arktiszt olajostól, bár csak biznisz és ettől bonyolultabb, de nagyjából ennyi.

A legmenőbb kínai divat

Kultúra A cstolmányban vannak szebbek es! Link Nekem tetszik, olyan ....forradalmi...zombis...és formabontó...talán kantoni, vagy mandarin...esetleg ősi hun? Még jó, hogy nem vagyok "keresztény", mert most mit gondolnék?

Auschwitz szindrómában szenvednek a németek?

KülföldZsidó szabadkőműves agybaxásban "szenved" az ostoba germán, oszt ennyi. A tömeges bevándorlás kezdete óta sokunkat foglalkoztat a kérdés, mi motivál egy országot arra, hogy ölelő karokkal fogadja migránsok százezreit? Ráadásul az ország állampolgárainak majdnem negyede így is bevándorlók leszármazottja. Németország sosem telik meg, Németországban mindenki otthonra lel, a lényeg hogy ne mondhassák: valamelyik kisebbség elnyomás alá került.

A radikálisabb pártok leváltják az európai politikai elitet,

KultúraKi hitte vona, hogy a balos zsidó csürhét a jóbos zsidó csürhe válthatja. Ez olyan meglepő fordulat, még példa sem volt rá soha. Ja, de! ha a válságokat továbbra is ideológiák mentén kezeli
A közeljövő nemzeti választásain Európában az újhullámos, radikálisabb pártok leváltják a politikai elitet, ha az továbbra is ideológiák, és nem a választók által érzékelt valóságos problémák mentén kezeli a gazdasági és egyéb válságokat – áll a Nézőpont Intézet MTI-hez hétfőn eljuttatott elemzésében.

Blair: Az iraki háborúból nőtt ki az Iszlám Állam

KultúraEzek szerint hivatalosan is átadták a macinak a "rendezést". A volt brit kormányfő szerint tévesek voltak azok a hírszerzési értesülések, amelyekre Nagy-Britannia és az Egyesült Államok a 2003-as iraki katonai beavatkozásról hozott döntést alapozta. Tony Blair az amerikai CNN-nek adott – de Londonban is rendkívüli feltűnést keltő interjújában – nem cáfolta azt sem: az iraki háború vezetett az Iszlám Állam dzsihadista terrorszervezet felemelkedéséhez.

Putyin a jövő háborúját vívja

KülföldInkább a múltét, csak "futurisztikusnak" tűnő technológiával. Az ukrán és újabban a szíriai hadszíntéren is újfajta frontot nyitott az orosz hadsereg. Ugyan az elektronikus hadviselés koncepciója nem tegnap született, de a korábban sosem látott szintre fejlesztett orosz haditechnika még az Egyesült Államokat is felkészületlenül érte.

Orosz hírek

KülföldAz oroszok hadgyakorlatot tartanak

Felnyitják az egykori orosz cár sírját

KultúraÉs akkor kiderül, hogy nem is haltak meg...és van cárovics és ..., de hisz tudjátok, ahogy magyar királyfika is van...és ez még csak nem is vicc. De jó lesz! Már most is jó, de akkor...hmmmm, csak nehogy kipája is legyen! Az utolsó orosz cár, II. Miklós apjának, III. Sándornak a holttestét is exhumálják a Romanov-család 1918-as meggyilkolásának ügyében újraindított eljárásban, hogy "az utolsó kétségeket is kizárva" sikerüljön azonosítani a családtagok maradványait.

Törvénytiszteletre és tanulásra kérte a romákat Ferenc pápa

KultúraVan valami gond? Zsidókkal kapcsolatban is soroljad már a zelőítéleteket, léci-léci! Tudod, remélem a megbocsátással nem lesz gond, nem rám tartozik. Majd jahve rendezi a hullákat, ahogy szokta. A romákkal szemben évszázados előítéletek gyökeres megszüntetését szorgalmazta Ferenc pápa a hétfőn ötezer romával tartott vatikáni találkozón. Az egyházfő a romákat ugyanakkor a törvények tiszteletére és integrációra szólította fel.

Babócsa név nincs az MTA szerint

KultúraKedves Posta Imre!
Telefonbeszélgetésünkre reagálva, kérném a segítségét. 2015.10.13-án megszületett kisfiunk, akinek a Babócsa nevet szeretnénk adni. Amit időben meg is kérvényeztünk a MTA-nál. A mai nappal a mellékelt választ kaptuk. Nem anyakönyvezhető, nincs rá hiteles forrás, csak egy település név, amely a bab szóból származik.
Generálási idő: 0.46 másodperc
2,386,513 egyedi látogató