Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Segítség-felajánlás....mert ilyen is van és ez nem vicc!

GondolatokSzia Imre ... vagyok,
Mult heten Tökölön talalkoztunk a gyógyszertár mögött Kanadabol vagyok. Remelem meg ez az e mail címed. Nagyon örülök , hogy élõben találkozhattam veled! Nos amirõl beszéltem neked nem tudom hogyan lehetne neki ugrani , de talán a legegyszerûbb az , ahogy te javasoltad.

Gyûlölet: Egyre rasszistábbak az osztrákok?

KülföldÓ nem! Az nem lehet, hogy önvédelmi reakciót indukált a sok mocskos zsidó parazita akciója. Ez így is volt kal-kulálva. Lesz még jóbik is a zarány, aztán Hitler Anschlussol! Meredeken nõtt az idegenellenes és szélsõjobboldali motiváltságú bûncselekmények száma Ausztriában idén – adta hírül az APA hírügynökség nyomán a Die Presse címû újság.

Oroszország leállította a gázszállítást Ukrajnába

KülföldAz orosz állam tulajdonában lévõ Gazprom felfüggesztette földgázszállítmányait Ukrajna irányába - ez derül ki a társaság közleményébõl, amely Alekszej Millert, a Gazprom vezérigazgatóját idézi.

Nem dzsihadistákat fogott el a TEK

BelföldSzóval létrehoztak egy zavaros ideológiát, hogy aztán elkaphassák? TEKéletes! Az álpinyó és a mocskos zsidó-cigány nem zavaros ideológiájú szabadkõmûves összeesküvõ csürhe jól van? Meg vagyok nyugodva, hogy mû-ködölik a telavivi szagszerv. Terroristák helyett zavaros ideológiával rendelkezõ radikálisokra csaptak le.

A csicskás...

GondolatokCaruso weboldalán olvastam... (www.hungarians.ch)
Azt mondják, mindegy mit írnak rólad, a lényeg, hogy írjanak.
"kupos" néven - regisztráció nélkül hozászóló - és itt is olvasgató takony nagy bátran kifejtette a véleményét és boldogan él ameddig fel nem rúgom egyszer...

hogy mit is írt?:

Putyin: Hátba szúrtak minket

KülföldAzért nehogy elkezdjetek már izgulni! Mondtam, hogy Törökország is megszûnik ebben a formában, mert különben nem lehetne Nagy Kurdisztán. Bizánc feltámad! Az orosz elnök szerint az orosz harci gép reggeli lelövésével hátba szúrták õket a "terroristák cinkosai". Tévébeszédében közölte, a SZU-24-es lelövésének súlyos következményei lesznek.

A brüsszeli fõrabbi szerint nincs jövõje a zsidóknak Európában

KultúraNyugi, mi már Ázsia vagyunk és itt van! Jó, csak vicc volt! A bolygón sehol nincs, de a mondás szerint is "Élj mamának!". Szóval a jelenben kék azt a jövõt agyonvágni gyorsan és demokratikusan, csak a REND kedvéért. Albert Avraham Guigu, Brüsszel fõrabbija egy izraeli rádióállomásnak nyilatkozva fejtette ki aggodalmát a belga szükségállapot kapcsán. Emlékeztetett rá, hogy másfél éve négy zsidót gyilkoltak meg a brüsszeli zsidó múzeumban.

A tûzszerészek diszkrét bája

GondolatokMég 2011-bõl, de aki emlékszik még Raklapra, az nem feledte el. Csakhogy lássátok, hogyan mennek a "dolgok". Egy mai napig nem tisztázott tragédia késztettet arra, hogy azokról is írjak, akik árnyként tevékenykednek a szórakoztató ipar, gyilkos éjszakáiban. Ahol mindenrõl szó esik, csak épp róluk nem, pedig ezerszázalékos biztonságra veszem, hogy ott vannak. Valahol a tömegben, vagy a háttérben, vagy az eldugott titkos kis pihenõkben. Jelenlétüket, csak beavatott emberek ismerik, de nem azért mert annyira titkos lenne, hanem mert annyira illegális. Túlnyomórészt feketén dolgoznak, irdatlan pénzeket megmozgatva, csak azért, hogy az alvilág, mocskos üzelmeit, zökkenõmentesen gyakorolhassa. Mint sok mindennek, ennek is egy élõ tanúja vagyok, hogy létezik, sõt, egyenesen virágzik.

Ez az ország Putyin jó és megbízható partnere

KülföldLátjátok, még Allah is Vlagyimírra voksol és közösen mentik meg a már egyáltalán nem is keresztény és nem is fehér, de fajt! Csak kicsit fog nagyon fájni, de szóltam, nem? Az orosz elnök és Irán legfõbb politikai és vallási vezetõje egyetértett hétfõn Teheránban abban, hogy a nagyhatalmak nem erõltethetik rá politikai akaratukat Szíriára - jelentette az Interfax orosz hírügynökség a Kreml egyik szóvivõjét idézve.

Õk 5 éve elõre látták a terrortámadást – megdöbbentõ videók

GondolatokÓ, ezek az "elõre szóltunk", meg "mi tudtuk és nem hallgattatok ránk" idiotizmus ugyan mire jó?
Néhány éve még álmunkban sem gondoltuk volna, hogy Európa kvázi háborús övezetté alakul, és hogy egy egyszerû párizsi vagy londoni téli szünet akár komoly veszély forrása lehet magunkra és a családunkra nézve. Ma már a brit The Telegraph is a leginkább terrorveszélynek kitett úti célok között tartja számon Nagy-Britanniát, Franciaországot és Belgiumot is. (Ellenben bennünket például biztonságosnak találtak.)

Migránsügyben megszólalt a német Központi Zsidó Tanács elnöke

KülföldZsidó limited! Meglepõ módon Josef Schuster a Merkel-Seehofer vitában a bajor miniszterelnök pártjára állt. Érvelése alapján állásfoglalása érthetõ.
Generálási idő: 0.59 másodperc
2,620,689 egyedi látogató